μπορώ να τον ξανακερδίσω????
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37
    Senior Member

μπορώ να τον ξανακερδίσω????

όσοι έχετε διαβάσει την προηγούμενη ανάρτηση εδώ θα ξέρετε την κατάσταση....η επιθυμία μου είναι να ξαναγυρίσει πιστεύεται πως μπορώ να τον κάνω να γυρίσει πίσω?????????????

Senior Member
    Μίνα....για ποιο λογο παγιδευεις ετσι τον εαυτο σου?

Senior Member
    γιατί τον θέλω πίσω....τον αγαπάω...μου λείπει....γιατί ένιωθα καλά δίπλα του...γιατί από ότι φαίνεται είμαι μαζόχα...!!!!!!

Senior Member
    ο μαζοχισμος ειναι συνηθες φαινομενο στην εποχη μας.... ειχες κανενα νεο απο αυτον?

Senior Member
    κανένα....την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πριν 2 μέρες κ αυτό επειδή του έστειλα εγώ να δω τι κάνει...αλλά αποφάσισα να μην του ξανα στείλω μέχρι να κάνει εκείνος την κίνηση μήπως αν εξαφανιστώ καταφέρω να του λείψω λίγο..!!!!

Senior Member
    και τι σου ειπε??

Senior Member
    ότι είναι καλά ότι ετοιμάζεται να πάει διακοπές....βέβαια τ έπαιζα πολύ άνετη κ τ είπα ακόμα να περάσει καλά κ καλές κατακτήσεις αυτός βέβαια μόλις έμαθε ότι θα παω διακοπές κ ότι είναι δώρο αρπάχτηκε κ μου είπε πως οι απαντήσεις που δίνω δεν του θυμίζουν έμενα....στο τέλος έκλεισα το θέμα με καλά να περάσεις κ αν προλάβεις κανονίζουμε για κανένα καφέ...κ εκείνος μου είπε πως είναι χλωμό για αυτή την εβδομάδα γιατί θα φύγει αλλά θα βρούμε σίγουρα χρόνο στο τέλος του μήνα που θα γυρίσει....

Senior Member
    αρα σου εδωσε ενα ενδεχομενο να ξαναβρεθειτε....ωστοσο δεν ξερουμε για τι σκοπο ειναι....

Senior Member
    ναι μου άφησε αυτό το ενδεχόμενο...γιατί ρε γαμώτο τον θέλω τόσο πολύ.....πως θα καταφέρω να τον φέρω πίσω????????? :(

Senior Member
    αφου μπορεισ κ το παιζεισ ανετη δεν τον θελεισ τσοσο πολυ οσο νομιζεισ πιο πολυ ειναι το δεσιμο κ η συνηθεια

Senior Member
    μέσο fb όλοι μπορούν να το παίζουν άνετοι....το θέμα είναι ότι ότι κ αν λέω πονάει πολύ...!!!!

Banned
    ΓΙΑΤΙ δεν του ανοιγεις την καρδια σου? γτ. δεν του λες τι παιει μεσα σου? ο εγωισμος ειναι αντιθετο απο τον ερωτα!
    Απο την αλλη ,απο αυτα που γραφεις συμπερασμαμου ειναι να σπασετε για λιγο , να κοψετε τις επικοινωνιες μεχρι να εθετε πισω απο τις διακοπες σας,να ψαξετε μεσα σας κι οι δυο τι θελετε, κι πως. Ο καιρος ειναι το πιο καλο πραγμα για μια σχεση, μετα βλεπεις τι νιωθεις κι ναλογα πρατεις.
    Υπαρχει μια μεγαλη διαφορα στους ανδρες απο τις γυναικες σχετικα με τις σχεσεις, δλδη οι γυναικες αμα παρετε αποφαση να χωρισετε, αμα ακομα κι για λιγο φυγει ο ερωτας σας τοτες το κανετε οριστικα! δεν τον ξανα θελετε με τυποτα!! απο την αλλη οι ανδρες ειμαστε καπος πιο αιεσθητοι, αμα καποια κοπελα μας ξανα βρει, μας ξανα πλησιασει με ομορφο τροπο μπορει να ξανα ερωτευτουμε , οτι κι αν εχει γινει το χρονο που μασταν μακρια, ακομα κι με αλλη γυναικα αμα ειμαστε υπαρχει η πιθανοτητα.
    Θα σου λεγα λοιπον να δωσεις χρονο κι μετα βλεπεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ΓΙΑΤΙ δεν του ανοιγεις την καρδια σου? γτ. δεν του λες τι παιει μεσα σου? ο εγωισμος ειναι αντιθετο απο τον ερωτα!
    Απο την αλλη ,απο αυτα που γραφεις συμπερασμαμου ειναι να σπασετε για λιγο , να κοψετε τις επικοινωνιες μεχρι να εθετε πισω απο τις διακοπες σας,να ψαξετε μεσα σας κι οι δυο τι θελετε, κι πως. Ο καιρος ειναι το πιο καλο πραγμα για μια σχεση, μετα βλεπεις τι νιωθεις κι ναλογα πρατεις.
    Υπαρχει μια μεγαλη διαφορα στους ανδρες απο τις γυναικες σχετικα με τις σχεσεις, δλδη οι γυναικες αμα παρετε αποφαση να χωρισετε, αμα ακομα κι για λιγο φυγει ο ερωτας σας τοτες το κανετε οριστικα! δεν τον ξανα θελετε με τυποτα!! απο την αλλη οι ανδρες ειμαστε καπος πιο αιεσθητοι, αμα καποια κοπελα μας ξανα βρει, μας ξανα πλησιασει με ομορφο τροπο μπορει να ξανα ερωτευτουμε , οτι κι αν εχει γινει το χρονο που μασταν μακρια, ακομα κι με αλλη γυναικα αμα ειμαστε υπαρχει η πιθανοτητα.
    Θα σου λεγα λοιπον να δωσεις χρονο κι μετα βλεπεις
    το μήνυμα σου μου δίνει ελπίδα...κ σε ευχαριστώ πολύ....όσο γιατί δεν του το λέω του το έχω πει....του είπα πως αισθάνομαι....αλλά εκείνος μου είπε ότι δεν θέλει.....την πρώτη μέρα μάλιστα μετά από το χωρισμό του έστειλα μήνυμα κ του είπα ότι μου λείπει....κ αυτός μου είπε πως δεν πρέπει να λέμε τέτοια γιατί δεν βοηθάει κανέναν κ ότι δεν μας κάνει καλό.....ξαναμιλήσαμε μετά από 2 μέρες για να του πω για τις διακοπές τι έκανα....αλλά από τότε τίποτα...αυτό το σκέφτηκα κ εγώ ότι ας αφήσω το χρόνο να δείξει μπορεί κ να είναι πίσμα...η μπορεί να είναι κ ένα ξέσπασμα...το εύχομαι κ το ελπίζω πραγματικά...!!!!!

Banned
    Συγνωμη ,αλλα δεν ηξερα αυτες τις κουβεντες που κανατε στην αρχη , ισως τοτες ηθελε πραγμαικα να σπασετε. Παντως θα επεμενα να δωσεις χρονο , κι σε σενα κι σε αυτον, εμεις οι ανδρες ποσο μαλον το καλοκαιρι θελουμε λιγο ελευθερια ,αμα υπαρχουν κι προβληματα στην σχεση μας τοτες αομα πιο πολυ θελουμε τον χωρισμο. Σαν τελειοσι ομως το καλοκαιρι ολα αλλαζουν , καταλαβαινουμε οτι οι "γκομενες" που γνωριζουμε στις παραλιες δεν ειναι παρα μια ευκερη σχεση, σαρκικη το πολυ !- δεν το λεω για τον δυκο σου ουτε οτι ειναι κανονας! απλα ακομα κι ετσι να ειναι - γυρνοντας πισω ,φευγοντας οι ζεστες ξανα καταλαβαινουμε κι αναγνοριζουμε την αξια της κοπελας που χαμε διπλα μας.
    Συγκεκριμενα με σενα , αν κι δεν σε γνωριζω, απο αυτα ομως που λες πρεπει να του εχεις φερθει αψογα, πιστευω οτι ειαι αξιολογος ανθρωπος , αρα αμα το αγορι σου ειναι της λογικης πιστευω θα τα ξανα βρειτε κι μαλιστα με πιο δεμενη σχεση απο πριν , στο ευχομαι απο καρδιας!! βλεπεις εμενα με παρατησε πριν 20 μερες περιπου, αλλα ειναι κοπελα, κι αμα το παρετε αποφαση εσεις - ποσο μαλον κι στην ηλικια των 21- αμα το παρετε αποφαση δυσκολα το ξανα αλλαζετε! ακομα κι αυτα που μου λεει , να κραταμε καποια επικοινωνια ξερω οτι δεν ειναι παρα το ανθρωπιστικο της ενδιαφερον για μενα ,λοο καποιον προβληματων υγειας που εχω, λογο του οτι νιωθει τυψεις επειδη με παρατησε σε αυτην την φαση της υγειας μου, λογο του οτι προδοσε την αγαπη μας κι την σχεση μας ! για αυτο κι μονο πιστευω οτι θελει να εχουμε σχεσεις απο το ινερνετ , κι καν σμσ, αλλα τυποτα αλλο!!

Senior Member
    In this old house where every door is open
    δλδ γιωργο πανου απο δω και περα για να ξερω τις διαθεσεις των αρσενικων θα παρακολουθω απλα το δελτιο καιρου :P

Page 1 of 3 123 LastLast