Σχέση με ένστολους.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Junior Member

Σχέση με ένστολους.

Παιδιά Καλημέρα,
    Μετα τα οικογενειακά μου θέματα,που φαίνονται οτι προς το παρον λύθηκαν,αποφασισα να σας γραψω κ αλλο ενα θεμα που με απασχολεί.Το θεμα των σχέσεων μου.Τι εννοώ? Οτι ειμαι 32 χρονων κ μόνη.Ο λόγος? Οτι δεν κάνω σχέση αν ο άλλος δεν ειναι αστυνομικός,στρατιωτικός κ γενικα ένστολος.Απορρίπτω καλα παιδιά μονο κ μόνο γιατι δεν ειναι ένστολοι.Ειχα πει στον ευατο μου πως αφου δεν περασα σε στρατιωτικη σχολη που ηταν το ονειρό μου,θα τα μπλέξω με στρατιωτικο.Φυσικά όσους απο αυτους εχω γνωρίσει,ηταν κομπλεξικοι μέχρι αηδίας.Το θέμα είναι πως εγώ δεν βάζω μυαλό.

Senior Member
    ...ειναι ναι.....οχι μονο κομπλεξικοι, αλλα ανασφαλείς και ιδιαιτερες περιπτωσαρες.....στο λεω γιατι ειχα μια μεγαλη σχεση με Ευελπη και αλλες δυο στο καπακι....παλι με ευελπεις, χωρις βεβαια να το επιδιωκω....και ουτε ηθελα να περασω σε στρατιωτικη σχολη, απλα ενιωθα οτι ηταν πιο προστατευτικοι και πιο gentlemen ως ενστολοι....επισης ηθελαν να παντρευτουν μικροι, ειχαν στανταρ δουλεια πραγμα μου τους απεβαλλε το αγχος της αναζητησης και συνεπως και την αναστατωση στη σχεσης. Παρολαυτα διαπιστωσα οτι εχουν αλλα θεματακια ομως, πολυ πολυ αρνητικα που καλυτερα να τους αποφευγεις. Καταρχην ειναι πολυ μοναχικη η ζωη της συντροφου ενος ενστολου. Μια ζωη θα νιωθεις μονη γιατι μια ζωη η δουλεια τους θα εχει την πρωτη θεση. Επισης τα χρηματα που παιρνουν παντα ειναι και θα ειναι λιγα- και μη βιαστειτε να με κραξετε- αλλα αυτο τους κανει μιζερους και πολλες φορες τσιγκουνηδες. Για να μη σχολιασω τις μετακινησεις και το δραμα των παιδιων των ενστολων που καθε λιγο και λιγακι μετακινουνται...και ολα αυτα γιατι? Για να βαραει προσοχες και να παιρνει 1000 ευρω? ....please!!!

Senior Member
    χαχαχαχα τα ειπατε ολααααααααα

Senior Member
    Κοιτα 1000 σε μια χωρα που πτυχιουχοι δουλευουν 12ωρα για 650 δεν ειναι ασχημα.
    Εκτος αν περιμενεις απο τον αντρα να σου παρεχει τον μισθο. Τοτε ναι 1000 δεν του φτανουν για να συντηρηθει και να του τα φας.

Τελος παντων αυτο που θα επρεπε κατα την αποψη μου να σε ενοχλει σε αυτους ειναι οτι κατα πασα πιθανοτητα ως ενστολος θα ειναι και στρατοκαβλος και ρατσιστης και ενα σωρο αλλα που συνηθως συνεπαγονται με την ιδιοτητα του.
    Αλλα ρε jasmine αν δεν μας κανεις πλακα τοτε ειναι σοβαρο το προβλημα σου. Δηλαδη οταν σκεφτεσαι πως θα ηθελες τον συντροφο σου , δεν σκεφτεσαι πχ τι χαρακτηρα θα ηθελες να εχει ή ακομα και την εξωτερικη εμφανιση? Σκεφτεσαι μονο το να ειναι ενστολος?

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Εκτος αν περιμενεις απο τον αντρα να σου παρεχει τον μισθο. Τοτε ναι 1000 δεν του φτανουν για να συντηρηθει και να του τα φας.

Τελος παντων αυτο που θα επρεπε κατα την αποψη μου να σε ενοχλει σε αυτους ειναι οτι κατα πασα πιθανοτητα ως ενστολος θα ειναι και στρατοκαβλος και ρατσιστης και ενα σωρο αλλα που συνηθως συνεπαγονται με την ιδιοτητα του.
    Αλλα ρε jasmine αν δεν μας κανεις πλακα τοτε ειναι σοβαρο το προβλημα σου. Δηλαδη οταν σκεφτεσαι πως θα ηθελες τον συντροφο σου , δεν σκεφτεσαι πχ τι χαρακτηρα θα ηθελες να εχει ή ακομα και την εξωτερικη εμφανιση? Σκεφτεσαι μονο το να ειναι ενστολος?

ειναι λιγα αν θες να ζεις αξιοπρεπως και κανενας δε μιλησε για εκμεταλλευση. Σκεψου ομως οτι με τις τοσες μετακινησεις το πιο πιθανον ειναι η κοπελα να μη μπορει να εχει σταθερη δουλεια. Και τι θα κανουν?

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    ειναι λιγα αν θες να ζεις αξιοπρεπως και κανενας δε μιλησε για εκμεταλλευση. Σκεψου ομως οτι με τις τοσες μετακινησεις το πιο πιθανον ειναι η κοπελα να μη μπορει να εχει σταθερη δουλεια. Και τι θα κανουν?
    μην εισαι ψωνιο βρε

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    H κοπελα δεν χρειαζεται να ακολουθει , μπορουν να εχουν σχεση απο αποσταση.
    Αλλα επιμενω 1000 ευρω ειναι καλα για τα δεδομενα της Ελλαδας αυτη την στιγμη.
    Εγω επαιρνα λιγοτερα απο 1000 και σε χωρα με δυνατη οικονομια , και μια χαρα τα εβγαζα περα.

Senior Member
    τι 1000? πολυ παραπανω ειναι (ναι εχουν κοψει κ με την κριση ) παει αναλογα τον βαθμο και τα χρονια υπηρεσιας, ειτε εχεις τελειωσει υπαξιωματικων ειτε απο προκυρηξεις ΕΠ.ΟΠ, ειτε ευλπιδων. :)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by jasmine View Post
    Παιδιά Καλημέρα,
    Μετα τα οικογενειακά μου θέματα,που φαίνονται οτι προς το παρον λύθηκαν,αποφασισα να σας γραψω κ αλλο ενα θεμα που με απασχολεί.Το θεμα των σχέσεων μου.Τι εννοώ? Οτι ειμαι 32 χρονων κ μόνη.Ο λόγος? Οτι δεν κάνω σχέση αν ο άλλος δεν ειναι αστυνομικός,στρατιωτικός κ γενικα ένστολος.Απορρίπτω καλα παιδιά μονο κ μόνο γιατι δεν ειναι ένστολοι.Ειχα πει στον ευατο μου πως αφου δεν περασα σε στρατιωτικη σχολη που ηταν το ονειρό μου,θα τα μπλέξω με στρατιωτικο.Φυσικά όσους απο αυτους εχω γνωρίσει,ηταν κομπλεξικοι μέχρι αηδίας.Το θέμα είναι πως εγώ δεν βάζω μυαλό.
    Βρε παιδια τι πετριες ειναι αυτες? Ξεπεραστε τες!! Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια "πετρια", μεχρι που γνωρισα προπερσι μια κοπελα που ειχε καημο να παντρευτει πιλοτο της πολεμικης αεροποριας, εμενε κοντα και σε βαση και ολο εκει τριγυριζε ειχε γνωρισει ολους τους πιλοτους, την περασαν 2-3, μετα τη δουλευαν ολοι αφου μαθευτηκε η πετρια της και την ειχανε για φτυσιμο που πηγαινε και τους κολλαγε, και τελικα κατεληξε με εναν καλοκαγαθο μηχανικο αεροσκαφων, που την ηθελε πολυ αλλα που δεν τον ηθελε βεβαια αφου ηταν μηχανικος, τι να κανει ομως ειδε οτι δεν της καθοταν πιλοτος τελικα και ειπε να συμβιβαστει!! Για γελια πραγματικα!!!!!!!!!

Senior Member
    εμεις παντως τα βγαζαμε δυσκολα περα οταν μετακομισαμε μαζι σε ενα νησι, καθως εγω δεν ειχα δουλεια, το σπιτι επρεπε να φτιαχτει, οι πρωτοι 6 μηνες ηταν δυσκολοι....απο εκει και περα τι να σας πω...ο καθενας οπως βολευεται...σε καμια περιπτωση δε θα στηριζομουνα μονο στον αλλον ,ουτε βεβαια θα αντεχα την αποσταση μεχρι να ερθει η μερα να μονιμοποιηθει καπου.

Junior Member
    Δεν εχω προβλημα ουτε με το οικονομικο,ουτε με τις μεταθέσεις γιατι κ εγω σε ΔΕΚΟ είμαι κ μπορω να παρω παντου μετάθεση.Παντως εχεις μεγαλο δικιο σε αυτο που λες.Ειναι περιπτωσαρες.Θα σου πω το εξης:Απο τον Μαρτιο παίζεται κατι με ενα παιδι,Επιλοχιας αυτος, υπηρετει Κυπρο.Τα λεμε αναγκαστικα μεσω Skype ή μεσω Facebook.Ωρες-ωρες νομιζω οτι δεν απευθυνεται σε κοπελα αλλά σε φανταρο.Πχ μου στελνει μυνημα κ μου λεει:"Νεοσυλλεκτη σου έχω νεα". Τον ρωταει τι συμβαινει κ μου απανταει:"Ακυρο,πλακα σου εκανα".Αντε βγαλε συμπερασμα.Προχτες το βραδυ μου στελνει μηνημα κ με ρωταει τι κανω,του ειπα οτι εχει ερθει η ξαδερφη μου κ καθομαστε κ στο ξεκαρφωτο μου πεταει ενα καληνυχτα.Κ 2 μερες τωρα δεν σηκωνει το τηλ,ουτε απανταει στα μυνηματα μου.

Junior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post

Κι όμως betelgeuse, δεν τα σκεφτομαι αυτα.Ισως θα τα σκεφτω μια στιγμη αλλά θα υποχωρίσω μετα.Ο πρωην μου ηταν στην Ομαδα Διας,να μην στα πολυλογω με κερατωσε κ εγω δεν εκλαιγα για το κερατο που εφαγα αλλά για το οτι έχασα τον μπάτσο.Κ να πεις οτι ηταν κ ωραίος.Ηταν κ χωρισμενος με 2 παιδια.

Banned
    μπορεις να βρεις καποιον να αγορασει μια στολη και να το συμπεριλαβετε στο σεξουαλικο προγραμμα. παρε και εσυ μια στολη νοσοκομας αστυνομικινας κτλ παρτε και κανα κρανος καλου κακου

Senior Member
    Quote Originally Posted by jasmine View Post
    Δεν εχω προβλημα ουτε με το οικονομικο,ουτε με τις μεταθέσεις γιατι κ εγω σε ΔΕΚΟ είμαι κ μπορω να παρω παντου μετάθεση.Παντως εχεις μεγαλο δικιο σε αυτο που λες.Ειναι περιπτωσαρες.Θα σου πω το εξης:Απο τον Μαρτιο παίζεται κατι με ενα παιδι,Επιλοχιας αυτος, υπηρετει Κυπρο.Τα λεμε αναγκαστικα μεσω Skype ή μεσω Facebook.Ωρες-ωρες νομιζω οτι δεν απευθυνεται σε κοπελα αλλά σε φανταρο.Πχ μου στελνει μυνημα κ μου λεει:"Νεοσυλλεκτη σου έχω νεα". Τον ρωταει τι συμβαινει κ μου απανταει:"Ακυρο,πλακα σου εκανα".Αντε βγαλε συμπερασμα.Προχτες το βραδυ μου στελνει μηνημα κ με ρωταει τι κανω,του ειπα οτι εχει ερθει η ξαδερφη μου κ καθομαστε κ στο ξεκαρφωτο μου πεταει ενα καληνυχτα.Κ 2 μερες τωρα δεν σηκωνει το τηλ,ουτε απανταει στα μυνηματα μου.

Ενδεικτικα σου λεω....οτι ο τελευταιος με τον οποιο χωρισα τον Γεναρη και εκλαιγα με μαυρο δακρυ ηταν το αντιπροσωπευτικο παραδειγμα του κομπλεξικου....ειχε αγορασει ενα πανακριβο παντελονι που δεν τον χωρουσε και το ειχε κρεμασει διπλα στο ψυγειο για να το εχει στοχο να μπει....πραγμα αδυνατον βεβαια καθως ετρωγε απιστευτα....πολλες φορες ενιωθε τυψεις για το φαι και για καμια βδομαδα δεν ετρωγε τιποτα....επισης μιλουσαμε στο σκαιπ κι εμεις και συνεχεια οποτε ηταν να βγω βραδυ με εβαζε να τον παιρνω με βιντεοκληση να δει τι φοραω, να σηκωθω ορθια να κανω εναν γυρο κτλ κτλ....επισης δεν σηκωνε μυγα στο σπαθι του για τη δουλεια του, επρεπε να βγαινουμε συνεχεια με ολους τους δικους του και να μιλανε μοοοοονο για στρατιωτικα θεματα...καμια ζωη περα απο αυτο..νομιζουν οτι ειναι και καλα πολυ ανδρες, εμπαινε στα καφε με απιστευτο υφακι και ετσι και μιλουσα με κανεναν φιλο μου γινοτανε πυρ και μανια....το οτι ζελευε αφανταστα τις σπουδες μου δεν το συζητω...του ελεγα οτι θελω να κανω διδακτορικο μετα το μαστερ και μου ελεγε' τι να το κανεις? εσυ θα γινεις μια κυρια λοχαγου, δεν τα χρειαζεσαι αυτα' οκ......και δε φτανει ολη η πιεση και ολο το κομπλεξιλικι του....με φλομωσε στο ψεμα οτι ειναι ξεχωριστος, ειλικρινης και ιδιαιτερος...και οτι θα με βοηθουσε να ξεπερασω την καταθλιψη...και οχι μονο δε με βοηθησε....με παρατησε 2 μερες πριν φυγουμε προγραμματισμενο ταξιδι, λεγοντας μου οτι απλα του εφυγε ο ενθουσιασμος...και τα εφτιαξε την αλλη εβδομαδα με την χειριστη περιπτωση που θα μπορουσε, μια κοπελα τοσο αισχος ως ανθρωπος και ως ψυχη... φυσικα δεν την αντεξε και την παρατησε μετα απο δυο βδομαδες. Απο εκεινη τη μερα κοιμομουνα μονο με στεντον επι ενα μηνα και αυξηθηκε και η δοση των αντικαταθλπιτικων. μεχρι να καταλαβω βεβαια ποσο ΗΛΙΘΙΑ ημουν.

Senior Member
    Για να μη γινομαι και υπερβολικη,δε μπορουμε φυσικα να βαλουμε ΟΛΟΥΣ τους μπατσους κ στρατιωτικους στο ιδιο τσουβαλι, αλλα κατα ενα 90% (παρ'ολο που η προσωπικη μου εμπειρια δειχνει 98%) οι συγκεκριμενοι ανθρωποι ειναι απιστευτα κομπλεξικοι, αρρωστημενοι,φασιστες,ρατσ ιστες,μιζεριασμενοι,τσιγκο υνηδες,και πολλα αλλα.... Σε καμια δε νομιζω να αρεσει να ζει σαν στρατιωτης μονο και μονο επειδη της αρεσουν τα 2-3-4 αστερια στα διακριτικα του γκομενου!!
    Αφου ομως λες σου αρεσουν γενικα οι ενστολοι, γιατι δεν πας σε μια αλλη κατηγορια??? Απο προσωπικη εμπειρια,οι μπατσοι που εχω γνωρισει ειναι εντελως psycho,μιλαμε για απιστευτη κτητικοτητα,φασισμο και δε συμμαζευεται,οι στρατιωτικοι το ιδιο,συν οτι απο τον εναν εφαγα το ξυλο της χρονιας μου κ εφτασα και στο νοσοκομειο με ακατασχετη αιμορραγια !!! Πυροσβεστη μονο εναν ξερω και ειναι μια χαρα,αλλα....αφου σου αρεσουν οι ενστολοι ρε παιδι μου,γιατι δεν μεταπηδας σε καποια αλλη κατηγορια,πιο φυσιολογικη και ακινδυνη για τη σωματικη κ ψυχικη σου υγεια??? (Εχουν τεραστια ψυχολογικα κ σε στελνουν ανετοτατα σε ψυχιατρικη!!!) Ας πουμε,ενστολοι ειναι και οι γιατροι,οι νοσοκομοι,ακομα και οι χασαπηδες !!! Δεν σε ειρωνευομαι,αν ετσι φαινεται,απλα προσπαθω να βρω εναλλακτικες για να απομακρυνθεις απο τα στρατοπεδα,μεραρχιες κ τα σχετικα.... Η τελος παντων βρες καποιον ανεξαρτητου επαγγελματος,και βαλε τον να φοραει καμια στολη που και που ....

Page 1 of 2 12 LastLast