Results 1 to 1 of 1
Thread: Αναδρομικό shock χωρισμού
-
13-08-2012, 15:34 #1
Αναδρομικό shock χωρισμού
Γεια σας θα ήθελα κάποια βοήθεια διότι βιώνω αναδρομικό sock χωρισμού μετά 5 μήνες. Είχα σχέση με κάποια κυρία από την Ρουμανία που διήρκεσε 7 χρόνια.
Εκείνη ήταν 38 και εγώ 48 σήμερα ,είμαι 54 ,Δούλευε και η οικογένεια της ήταν εδώ
Τους γνώρισα και όλα ήταν οκ.
Άρχισε πριν 1 χρόνο να μιλά για γάμο ,κάναμε τα χαρτιά όμως δεν προχώρησα γιατί περίμενα λίγο να πάρω σύνταξη. Άρχισε να μου μιλά για σπίτια να της γράψω το μισο,εγινα έξαλλος και της είπα ότι είμαι 54 αλλά 1.85 και μοιάζω με 45 και ότι δεν μασαω τέτοια.
Μέναμε μαζί τα σαββατοκύριακα και κατεβαίνω και εγώ στους δικούς της αδέλφια όχι γονείς.
Λογω ότι της κρίσης έφυγαν από το σπίτι τα αδέλφια της , και εκείνη έμεινε στο σπίτι με ένα άλλον ρουμάνο οικογενειακό φίλο που είχε νοικιάσει ένα δωμάτιο του σπιτιού!! Έγινε χαμός της είπα να έλθει να μείνουμε στο σπίτι μου ,και μου είπε ότι θα
Έλθει μόνο παντρεμένη ! Η Συνέχεια όταν αυτός έφυγε ,μετακόμισε σε άλλο κτήριο
Που ζούσε η αδελφή της με τον άντρα της ,νοικιάζοντας μια γκαρσονιέρα απέναντι , όταν και αυτοί
Έφυγαν στην Γερμανία αντί να έλθει σπίτι μαζί μου πήγε στη γκαρσονιέρα της αδελφής της. Κανόνισε να καθαρίζει την πολυκατοικία αντί του ενοικίου , εκεί δεν πλήρωνε ρεύμα και κοινόχρηστα. Ο διαχειριστής ήταν ένας γύρω στα 70 τον όποιο τον ήξερα γιατί πήγαινα τα χρόνια αυτά και στην αδελφή της.
Οκ μια μέρα είμαστε μαζί και γύρω στις 9 μμ κτυπάει η πορτα είναι ο διαχειριστής και αφού μου λέει γεια της λέει αν έχει χρόνο !!! φεύγει αυτή 2 λεπτά και όταν γυρνά μου λέει ότι για το χαράτσι την ήθελε . θα μου πεις γιατί δεν είπα τι χρόνο να έχουμε τι θες ,αλλά πιάστηκα εξαπινης.
Έκανα τεράστια φασαρία ,χαμός ,και μου είπε μένει άλλου εχει ομως και σπιτι εκει και έρχεται που και που στην πολυκατοικία γιατί είναι διαχειριστής, ότι έχει παιδιά μεγάλα , γυναίκα
Και μετά από μέρες το τελειωτικό μιλάμε στο τηλέφωνο 9 μμ και ξαφνικά κτυπάει η πόρτα μου λέει αυτή θα τα πούμε ,ακούω δυο φωνές ο διαχειριστής με τον υδραυλικό ,ο πρώτος να λέει ειλθε ο γιατρός !! (για τον υδραυλικό). Ε σε 10 λεπτά ήμουν εκεί
Γίνετε χαμός της λέω τι γίνετε με αυτόν το γέρο , και μου λέει ξέρεις πως θα σε είχε
Κάποιος αν ήταν 70 .ΑΝΤΙ να την σκοτώσω έφυγα ,δεν ξέρω αν έπαιζε ο γέρος η όχι
5 μήνες δεν πήρα τηλ ούτε την σκεπτικά ξαφνικά έχω αναδρομικό σοκ χωρισμού
Με θυμό ,και απορία Πως γίνετε όταν έχεις κάποιον ,με σπίτι ,ασφάλεια , στην ηλικία σου
Κοντά χωρίς υποχρεώσεις , να δουλεύει σε τράπεζα , να έχεις πρόσβαση σε ότι θες
Είχε βέβαια ένα παιδί και ήθελε να πάρει ένα σπίτι στην Ρουμανία , πριν τελειώσουμε μου είχε πει να της δώσω 1000 ???εύρο αν την αγαπώ να κλείσει ένα σπίτι εκεί
1000 ευρώ όταν μπορούσε να ζητήσει 3 σπίτια στην Ρουμανία , ποτέ δεν μου ζήτησε τίποτα ούτε λεφτά
Δεν μπορώ να καταλάβω πως διαλέγεις ένα υπόγειο για 150 ευρώ από τα πάντα
Ο γέρος δεν μπορεί να έχει τίποτα , 2μερες πριν φύγω μου ζήτησε 1000 για το σπίτι
Ευχαριστώ