θέλω να πεθάνω........ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    Quote Originally Posted by edim View Post
    νιωθεις κενο διοτι δεν αγαπας πραγματικα τον εαυτο σου.. ωραια..εφυγε! ε και? εγω εχω βγει απο 2 μεγαλες σχεσεις (στην 1η με αφησε εκεινος διοτι δεν ημουν καλα, στην δευτερη τον αφησα εγω για τον ιδιο λογο) ενοιωσα προς στιγμη κενο αλλα λεω: "ρε παιδια 24 ετων ειμαι, η ζωη ειναι μπροστα μου, γιατι να καθομαι να σκαω (και φαντασου πως ειμαι υπερβολικα ευαισθητη). Σιγουρα εκει εξω υπαρχει καποιος να μας συμπληρωσει. Με το να τον αναζητας τοσο εντονα, δεν βγαζεις κατι. Ασε την ζωη να κυλησει και θα σου φερει ενα καλο παιδι, καποιον τεσπα που να σε καλυπτει. Δεν λεει αλλωστε να μενουμε σε σχεσεις φθαρμενες. Εγω ειχα χωρισει, ημουν 7 μηνες μονη μου και μετα τους 7 μηνες ηρθε ενα παιδι που πραγματικα θελω να παντρευτω. Η πραγματικη και οχι εγωιστικη αγαπη, η πραγματικη στηριξη, ενας αληθινος αντρας...
    χαίρομαι πολύ για σένα σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά....το ξέρω ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποιος που σε συμπληρώνει κ ότι είμαι πολύ μικρή ακόμα.....τι να πω....το μόνο που εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο για μένα κ για όλο τον κόσμο.....!!!!

Senior Member
    μα θα γινει αν δεν το κυνηγας! εστιασε τα ενδιαφεροντα σου αλλου! οσο το ψαχνεις, τοσο δεν θα ρχεται!

Quote Originally Posted by emptyinside View Post
    Αφού είμαστε τόσοι πολλοί που αυτό θέλουμε, που κρυβόμαστε και δεν βρίσκουμε ο ένας τον άλλον;;; Εγώ τί πρέπει να πώ που είμαι 27 και είμαι μόνος μιά ζωή; Κάθε μέρα παρακαλάω τον Θεό, κάθε μέρα!!! Εγώ ένα έχω να πώ, γαμώ το κωλοίντερνετ και όλη την κωλοτεχνολογία που μας απομάκρυναν εμάς τους ανθώρπους τον έναν απο τον άλλον. Εγώ ρε κοπελιές πιο πάνω που ψάχνω κοπέλα που ζητάει αυτά που θέλετε γιατί δεν μπορώ να την βρώ; Γιατί όλες με βρίσκουν ξενέρωτο και "αδύναμο" όταν τους προσφέρω όλο μου το είναι;
    Οπως τα λες...το κωλοιντερνετ μας εχει απομακρυνει....
    Κρυβομαστε γιατι αν βγουμε παραεξω και τα πουμε τοτε θα μας παρεξηγησουν και το πρωτο που θα πουν ειναι οτι θελουμε ψυχολογο...
    δε μπορει κανενας να καταλαβει τι φαση περναμε και ποσο απλα πραγματα θελουμε....

Μινα εσυ εζησες καποιες ευτυχισμενες στιγμες-αν και εφτασαν στο τελος τους.ΜΑκαρι να ειχα ζησει και εγω και να τα θυμομουν τωρα...αλλα μονο στη σκεψη μου τα ζω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by b.m View Post
    Οπως τα λες...το κωλοιντερνετ μας εχει απομακρυνει....
    Κρυβομαστε γιατι αν βγουμε παραεξω και τα πουμε τοτε θα μας παρεξηγησουν και το πρωτο που θα πουν ειναι οτι θελουμε ψυχολογο...
    δε μπορει κανενας να καταλαβει τι φαση περναμε και ποσο απλα πραγματα θελουμε....

Μινα εσυ εζησες καποιες ευτυχισμενες στιγμες-αν και εφτασαν στο τελος τους.ΜΑκαρι να ειχα ζησει και εγω και να τα θυμομουν τωρα...αλλα μονο στη σκεψη μου τα ζω...
    το ξέρω κ νιώθω πολύ ευγνώμων για το γεγονός ότι τα έζησα....δεν θα τα άλλαζα για τίποτα κ για κανέναν στον κόσμο.....αλλά ο πόνος είναι πολύ μεγάλος....πάρα πολύ μεγάλος....!!!!!!!!!!!!!τον λατρεύω αυτόν τον άνθρωπο.....

Senior Member
    Mina, προσπάθησε να ξεκολλήσεις το μυαλό σου.

Έχεις μία σχέση που τελείωσε, είναι παρελθόν. Μην θυμάσαι μόνο τα καλά που σου πρόσφερε, θυμήσου και τα άσχημα. Διάβασε πάλι τα μηνύματα που μας έγραφες εδώ ξημερώματα. Δεν περνούσες καλά. Συνειδητοποίησε το. Προχώρα παρακάτω.

Senior Member
    δεν μπορώ να ξεκολλήσω γιατί συνεχίζω να μαθαίνω πράγματα τα οποία δεν επιδιώκω να τα μάθω.....όπως πχ ότι ο Γ μ αγαπάει αλλά δεν θα γυρίσει γιατί έπρεπε να αλλάξω νωρίτερα ότι δεν εκτίμησα την αγάπη του ότι με έδιωξε κ άλλα τέτοια....!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mina@@ View Post
    δεν μπορώ να ξεκολλήσω γιατί συνεχίζω να μαθαίνω πράγματα τα οποία δεν επιδιώκω να τα μάθω.....όπως πχ ότι ο Γ μ αγαπάει αλλά δεν θα γυρίσει γιατί έπρεπε να αλλάξω νωρίτερα ότι δεν εκτίμησα την αγάπη του ότι με έδιωξε κ άλλα τέτοια....!!!!!
    Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο νευριάζω όταν ακούω τέτοια. Άκου "γιατί έπρεπε να αλλάξω νωρίτερα", άκου "με έδιωξε". Τι είναι αυτά? Θα αλλάξεις μόνο αν το θέλεις η ίδια, για κανέναν άλλο. ΄Σε έδιωξε, τι είσαι και σε έδιωξε? Κανένα αδέσποτο?

Είχες κι εσύ όπως και όλοι οι άνθρωποι μία αδιέξοδη σχέση. Πάρτο απόφαση. Και πάνω από όλα αγάπα τον εαυτό σου. Μην νιώθεις θύμα και εγκαταλελειμένη και κακομοίρα. Ότι έγινε έγινε.

Και να κόψεις σχέσεις με τον κύκλο του, τους καλοθελητές-ρουφιάνους που σου λένε μαλακίες και σε συγχίζουν.

Είσαι αυτή που είσαι. Δεν ταίριαξες με έναν, ε και? Υπάρχουν άαααααααααααααααπειροι άλλοι που σίγουρα θα ταιριάζεις καλύτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο νευριάζω όταν ακούω τέτοια. Άκου "γιατί έπρεπε να αλλάξω νωρίτερα", άκου "με έδιωξε". Τι είναι αυτά? Θα αλλάξεις μόνο αν το θέλεις η ίδια, για κανέναν άλλο. ΄Σε έδιωξε, τι είσαι και σε έδιωξε? Κανένα αδέσποτο?

Είχες κι εσύ όπως και όλοι οι άνθρωποι μία αδιέξοδη σχέση. Πάρτο απόφαση. Και πάνω από όλα αγάπα τον εαυτό σου. Μην νιώθεις θύμα και εγκαταλελειμένη και κακομοίρα. Ότι έγινε έγινε.

Και να κόψεις σχέσεις με τον κύκλο του, τους καλοθελητές-ρουφιάνους που σου λένε μαλακίες και σε συγχίζουν.

Είσαι αυτή που είσαι. Δεν ταίριαξες με έναν, ε και? Υπάρχουν άαααααααααααααααπειροι άλλοι που σίγουρα θα ταιριάζεις καλύτερα.
    το χειρότερο είναι ότι δεν τα μαθαίνω από φίλους του αλλά από δικούς μου......έχω πιάσει πάτο δεν μπορώ να ηρεμήσω....νιώθω ότι εγώ τα κατέστρεψα όλα.....θέλω να τον ξανακερδίσω......το θέλω με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου.......

Senior Member
    το χειρότερο είναι ότι δεν τα μαθαίνω από φίλους του αλλά από δικούς μου
    Είσαι σίγουρη ότι είναι πραγματικοί σου φίλοι? Αν ναι, πες τους ξεκάθαρα ότι δεν σε αφορά πλέον το θέμα και να μην σου ξανα-αναφέρουν τίποτα!

......έχω πιάσει πάτο δεν μπορώ να ηρεμήσω....νιώθω ότι εγώ τα κατέστρεψα όλα.....θέλω να τον ξανακερδίσω......το θέλω με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου.......
    Όλοι το έχουμε πάθει... Δεν είναι όμως αυτή η λύση. Η λύση είναι μόνο να κοιτάξεις μπροστά. Ποτέ πίσω!

Senior Member
    Είσαι σίγουρη ότι είναι πραγματικοί σου φίλοι? Αν ναι, πες τους ξεκάθαρα ότι δεν σε αφορά πλέον το θέμα και να μην σου ξανα-αναφέρουν τίποτα!

Όλοι το έχουμε πάθει... Δεν είναι όμως αυτή η λύση. Η λύση είναι μόνο να κοιτάξεις μπροστά. Ποτέ πίσω!
    τότε πίστευα πως ναι είναι πραγματικές μου φίλες κ ότι θέλουν το καλό μου αλλά από ότι αποδείχτηκε μόνο αυτό δεν ήθελαν γιαυτό κ τώρα που πονάω κ είμαι έτσι όπως είμαι βρήκαν να με χτυπήσουν έτσι....!!!!!!!

Senior Member
    τότε πίστευα πως ναι είναι πραγματικές μου φίλες κ ότι θέλουν το καλό μου αλλά από ότι αποδείχτηκε μόνο αυτό δεν ήθελαν γιαυτό κ τώρα που πονάω κ είμαι έτσι όπως είμαι βρήκαν να με χτυπήσουν έτσι....!!!!!!!
    Οι άλλοι και οι άλλες σε χτυπάν μόνο όσο τους επιτρέπεις εσύ να σε χτυπάν. Μην δίνεις άλλη σημασία. Αρκετά ασχολήθηκες μαζί τους.

Senior Member
    το τελείωσα....τις άφησα πίσω αλλά ακόμα πονάω......εκτός από την σχέση μου με κατηγόρησαν ότι δεν τους έδωσα σημασία ενώ εκείνες αν δεν τις έπαιρνα εγώ ούτε ένα τηλέφωνο να δουν έστω τι κάνω ενώ ήξεραν ότι πονάω......ακόμα κ την αγάπη μου για αυτόν τον άνθρωπο αμφισβήτησαν.......

Senior Member
    το τελείωσα....τις άφησα πίσω αλλά ακόμα πονάω......εκτός από την σχέση μου με κατηγόρησαν ότι δεν τους έδωσα σημασία ενώ εκείνες αν δεν τις έπαιρνα εγώ ούτε ένα τηλέφωνο να δουν έστω τι κάνω ενώ ήξεραν ότι πονάω......ακόμα κ την αγάπη μου για αυτόν τον άνθρωπο αμφισβήτησαν.......
    Να μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Αυτή είναι η δουλειά τους. Να λένε. Γράψτους και ηρέμησε.

Όσο για τον πόνο... θα περάσει με τον καιρό. Ή με κάποιο νέο γκομενάκι... και τα δύο δουλεύουν.

Senior Member
    Να μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Αυτή είναι η δουλειά τους. Να λένε. Γράψτους και ηρέμησε.

Όσο για τον πόνο... θα περάσει με τον καιρό. Ή με κάποιο νέο γκομενάκι... και τα δύο δουλεύουν.
    για να είμαι ειλικρινής κάτι παίζει αλλά ξεχνιέμαι μόνο όταν είμαι μαζί του.....όλες τις άλλες ώρες μου λείπει τρελά δεν αντέχω μακριά του....αύριο ήταν να φύγουμε να πάμε διακοπές κ αντί να πάω μαζί του αυτός θα πάει σύρο με την μαμά του κ εγώ στην πάρο στο ξενοδοχείο που είχαμε κλείσει μαζί με μια φίλη μου......μου λείπει αφάνταστα.....!!!!!!!!!!!

Senior Member
    για να είμαι ειλικρινής κάτι παίζει αλλά ξεχνιέμαι μόνο όταν είμαι μαζί του.....όλες τις άλλες ώρες μου λείπει τρελά δεν αντέχω μακριά του....αύριο ήταν να φύγουμε να πάμε διακοπές κ αντί να πάω μαζί του αυτός θα πάει σύρο με την μαμά του κ εγώ στην πάρο στο ξενοδοχείο που είχαμε κλείσει μαζί με μια φίλη μου......μου λείπει αφάνταστα.....!!!!!!!!!!!
    δεν ερωτεύτηκες ακόμα, γιαυτό...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast