Results 1 to 5 of 5
-
19-02-2007, 21:42 #1
H Μπριτνει σπιρσ... μια απο τα ιδια...
..κουφο.. η μπριτνει κουρεψε τα μαλλια την λεει προχθες .....γουλι ..... γιατι ειναι χαλια.... σε προθυρα νευρικης κρισησ.... κριμα μωρε..και ειναι και μανουλα με 2 παιδια....
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 19-02-2007, 21:43 #2
θελει να δει αν την αγαπανε γιατι ειναι ο εαυτοσ την και οχι επειδη ειναι διασημη...τι τραβανε και αυτοι οι σταρσ...
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
20-02-2007, 01:05 #3
Γενικά η όλη της συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα δείχνει ότι ψυχολογικά δεν είναι καλά! Δες και την επιλογή να βγαίνει με την Παρίς Χίλτον χωρίς εσώρουχα και άλλα ευτράπελα σε κοσμικά events......
Δυστυχώς αν δεν δεχτεί βοήθεια δεν τη βλέπω να ισορροπεί....:(:(
01-04-2007, 02:48 #4
Ε,ναι δεν είναι σίγουρα καλά ψυχολογικά...Γυάλιζε αγάπη μου το μάτι της από μικρή.....Κοίτα να δεις.Για να θες να γίνεις σταρ σημαίνει ότι τα θέλει ο κώλος σου έτσι;Την θες την αναγνώριση και την επιβεβαίωση.αμφιβάλλω αν το κάνεις για τα λεφτά και όχι για τη δόξα.Ας γινόσουν επιχειρηματίας.Νομίζω πως όσοι επιζητούν τη διασημότητα έχουν ροπή στα ψυχολογικά προβλήματα.Νομίζω,μπορεί να κάνω λάθος.....
01-04-2007, 02:51 #5
Οι περισσότεροι έχουν γίνει διάσημοι άλλωστε λόγω των εκκεντρικών τους προτιμήσεων οι οποίες περάστηκαν ως μαστ και ως νέα τάση μόδας.Δηλαδή μια παρεκκλίνουσα συμπεριφορά την έκαναν μαζικό πρότυπο...Το έκανε η Μπρίτνευ θα το κάνω κι εγώ....Η βιομηχανία λοιπόν του show βγάζει στο προσκήνιο αρκετά ανισόρροπες προσωπικότητες.....
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία