γιατί; τι κάνω λάθος;;;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 42

γιατί; τι κάνω λάθος;;;

Δεν αντεεεχω άλλο τη μοναξιά....
    Φταίω που δεν είμαι ξεκωλο, δε ντύνομαι προκλητικά, δε μαρεσει να είμαι το κέντρο του κόσμου;;;
    Που είμαι λογική και δε κολλάω σε κάποιον;;;
    Τι από όλα;;;
    Η μήπως το ότι δε βγαίνω γιατί τίποτα δε μου κάνει αίσθηση...;;;
    Ποσό δύσκολο είναι τελικά να νιώσω ποθητή και ότι αρέσω σε κάποιον;;;

Senior Member
    Γιατι ποιος την αντεχει ?

Senior Member
    "προσεχεις" την εμφανιση σου.?

Senior Member
    γεια σου bm! κι εγω την ιδια απορια εχω! εμενα η αδερφη μου μου λεει οτι ισως δεν κοιταω εκει που πρεπει...οτι ψαχνομαι δηλαδη στα λαθος ατομα...
    αναγνωριζεις κατι τετοιο στον εαυτο σου;
    ποσο χρονων εισαι;
    παντως λενε οτι οταν σταματησουμε να το κηνυγαμε τοτε ερχεται (εγω να σου πω δεν το πολυπιστευω)..
    Will I ever be free?

Ε δεν είμαι και λέτσος...
    Θα με χαρακτήριζα γλυκιά και όχι ιδιαίτερα όμορφη...
    Και κάνω λάθος άλλα δε ξέρω τι....:-(

Senior Member
    Quote Originally Posted by ~Lucy~ View Post
    γεια σου bm! κι εγω την ιδια απορια εχω! εμενα η αδερφη μου μου λεει οτι ισως δεν κοιταω εκει που πρεπει...οτι ψαχνομαι δηλαδη στα λαθος ατομα...
    αναγνωριζεις κατι τετοιο στον εαυτο σου;
    ποσο χρονων εισαι;
    παντως λενε οτι οταν σταματησουμε να το κηνυγαμε τοτε ερχεται (εγω να σου πω δεν το πολυπιστευω)..
    ναι ολοι ψαχνουμε το 'perfect' βλεπεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    ναι ολοι ψαχνουμε το 'perfect' βλεπεις
    alucard εχω κατσει 2,5 χρονια σε σχεση με ξυλο, οποτε λογικο ειναι να εχω χασει το μετρο σχετικα με το τι ειναι καλο και τι κακο σε μια σχεση
    δεν ψαχνω το τελειο αλλα δεν ξερω και τι να ψαξω! anyway το θεμα το ανοιξε η κοπελα δε θα το λυσουμε εδω το δικο μου
    Will I ever be free?

Δε με πειράζει...
    Και μόνο που τα είπα κάπου ξελαφρωνω...
    Πες Lucy τα δικά σου και ίσως βγάλω άκρη και με τα δικά μου....

Senior Member
    ενα συμπερασμα ηταν, απ'οτι εχω καταλαβει με ατομα π μιλαω. ετυχε να κανω quote σε εσενα. γιατι αδικο εχω ? αμα δν εχει λευτα για club καθε μερα, αμαξακι για βολτουλες κλπ, κλπ. ΔΕΝ. ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ. δεν πα να ειναι το μεγαλυτερο 'κωλοπαιδι'. αμα τα εχει αυτα τσιμπατε οι περισσοτερες κ δν το λεω σαν 'μισογυνης' η κλαψομπιμπ και ουτε μιλαω γενικα αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο ετσι λειτουργει κ τωρα 100% καποιες θα μου απαντησουν,οτι τα αγορια κοιτανε εμφανιση κ αν ειναι ψηλη ξανθια κλπ δεν τις κοιταμε τοτε, κουνια π σας κουναγε, κ ουτε κοιτανε να σας πηδηξουν κ να σας αφησουν ολοι.

Senior Member
    κανεις λαθος και θα μιλησω για τον εαυτο μου. ημουν σε μια τετοια σχεση γιατι τον αγαπουσα (ναι ο μαζοχισμος στο μεγαλειο του θα πειτε) οχι επειδη μου πληρωνε τα παντα, γιατι δεν τα πληρωνε. φοιτητες ειμαστε κ οι δυο, ο καθενας τα δικα του. και προσωπικα εχω μεγαλωσει με μια αξιοπρεπεια και η καθε κοπελα που εχει αξιοπρεπεια μαθαινει να συντηρει μονη της τον εαυτο της και οχι να εξαρταται απο καποιον γκομενο. το οτι επεφτε ξυλο το αποδιδω και σε μενα, δεν εφταιγε μονο εκεινος, αλλα ας μην το συζητησουμε περισσοτερο.
    εσυ bm ποσο χρονων εισαι; ειχες καποια αλλη σχεση; γενικα παρεες εχεις, γνωριζεις ατομα και βλεπεις οτι δεν ανταποκρινονται ερωτικα;
    Will I ever be free?

Senior Member
    Εξαιρεσεις. κ για τα υπολοιπα π εγραψα,δν αφορουσαν εσενα...γενικα μιλουσα, δν τα ειπα για να σε μειωσω η να σε θειξω.

Εμένα με νοιάζει να με ελκύει o άλλος και να,πληρεί τα απαραίτητα...
    Σορυ άλλα το να έχω γκόμενο και να πληρώνω εδώ την κάθε έξοδο-ναι το έκανα και αυτό -δε μου αρέσει

Senior Member
    δεν το πηρα προσωπικα αλλα δε μπορω να πιστεψω οτι οι περισσοτερες κοπελες ειναι ετσι!! σιγουρα υπαρχουν και αυτες που το κανουν αλλα μην κανουμε γενικευσεις.
    υπαρχει και η αντιθετη οψη οπως λεει και η bm που του τα πληρωνε ολα εκεινη.. αν ηταν να τα γενικευουμε κ αυτα θα ημασταν ολοι αντρες γυναικες για τα μπαζα
    Will I ever be free?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    Εξαιρεσεις. κ για τα υπολοιπα π εγραψα,δν αφορουσαν εσενα...γενικα μιλουσα, δν τα ειπα για να σε μειωσω η να σε θειξω.
    Δεν ειναι εξαιρεσεις . Εξαιρεσεις ειναι οι περιπτωσεις που θελουν μονο λεφτα αυτοκινητα εξοδους κλπ και οι αντρες που θελουν μονο να γαμανε.
    Νομιζω πως η πλειοψηφια θελει μονο συντροφικοτητα.

Quote Originally Posted by ~Lucy~ View Post
    κανεις λαθος και θα μιλησω για τον εαυτο μου. ημουν σε μια τετοια σχεση γιατι τον αγαπουσα (ναι ο μαζοχισμος στο μεγαλειο του θα πειτε) οχι επειδη μου πληρωνε τα παντα, γιατι δεν τα πληρωνε. φοιτητες ειμαστε κ οι δυο, ο καθενας τα δικα του. και προσωπικα εχω μεγαλωσει με μια αξιοπρεπεια και η καθε κοπελα που εχει αξιοπρεπεια μαθαινει να συντηρει μονη της τον εαυτο της και οχι να εξαρταται απο καποιον γκομενο. το οτι επεφτε ξυλο το αποδιδω και σε μενα, δεν εφταιγε μονο εκεινος, αλλα ας μην το συζητησουμε περισσοτερο.
    εσυ bm ποσο χρονων εισαι; ειχες καποια αλλη σχεση; γενικα παρεες εχεις, γνωριζεις ατομα και βλεπεις οτι δεν ανταποκρινονται ερωτικα;
    24 είχα σχέση με κάποιον που δεν ήθελα πολύ...
    Βγήκα πρόσφατα με ένα παιδί άλλα δε βλέπω να προχωράει...
    Δεν αντέχω άλλο θέλω να γυρίσω σπίτι μου, να τελειώσουν οι διακοπές μου να μη το βλέπω άλλο....

Page 1 of 3 123 LastLast