Results 1 to 15 of 55
Thread: ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΤΕ?
-
15-08-2012, 01:31 #1
ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΤΕ?
Η ερωτηση δν ειναι μεταφορικη, αλλα κυριολεκτικη ;p
Καπνιζετε? Κ αν ναι ποσα πακετα/τσιγαρα την ημερα?
Εγω κανω τα davidoff slims white πλεον 2 πακετα τν ημερα. Θελω να το ελαττωσω για αρχη οχι να το κοψω τελειως, γιατι σε φασεις ασχημες με ηρεμει κ με βοηθαει κ με κανει να ξεχνιεμαι. Βεβαια οχι μονο στις ασχημες αλλα κ τις ευχαριστες στιγμες. Γινεται καποιος να το "ελαττωσει"? Γιατι εχω ακουσει οτι ειτε καπνιζεις κανονικα ειτε το κοβεις μαχαιρι, κ οτι κ καλα ενδιαμεση λυση δν εχει. Εγω παντως δν το πολυπιστευω αυτο.
Πως τα πατε με αυτο το θεμα εσεις?
Α επισης να πω οτι μια φιλη μ πηρε το ηλεκτρονικο κ λεει ειναι πολυ ευχαριστημενη κ ετσι οπως παει θα το κοψει τελειως σ λιγο καιρο κ μαλιστα μπορει ν καπνιζει παντου γτ δν μυριζει! Αλλα νομιζω ειναι ακριβο!
Για πειτε λοιπον!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 15-08-2012, 01:38 #2
Σαμσον μαυρο με χαρτακια ocb ( μοιαζει η ονομασια με το ocd απο την οποια πασχω) και φιλτρακια σλιμ.
Εχω και ασθμα και αλλεργικη ρινιτιδα και καπνιζω και ασυστολα (καμμια 25 αρια την ημερα) . Ο λαιμος μου ειναι χαλια , δεν αναπνεω καλα κλπ.
Πρεπει να το κοψω , αλλα φοβαμαι μην παρω και αλλα κιλα . Τωρα ειμαι στοον 2 μηνα διαιτας και εχω χασει μονο 4,5 κιλα. Οταν χασω 10 θα το κοψω.........
Αυτα , κλαφτηκα ξελαφρωσα.........
15-08-2012, 01:50 #3
Παιρνεις φαρμακα για το ασθμα κ τη ρινιτιδα? Τυχαινει να σε πιανει πχ μπουκωμα οτι δν μπορεις να αναπνευσεις?
Μια καλη λυση για οταν το κοβεις γ ν μν παρεις βαρος ειναι οταν σ ρχεται η ταση για τσιγαρο η φαι να μασας τσιχλα! Εγω φοβαμαι να το κοψω μαχαιρι κ γ αυτον το λογο, τουλαχιστον τωρα νιωθω ασφαλης!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
15-08-2012, 01:56 #4
Για το ασθμα παιρνω symbicort, για την ρινιτιδα τιποτα περα απο θαλασσινο νερο και ορο. Το μπουκωμα , και βαρος στο προσωπο που λες με πιανει παντα καλοκαιρι .
Οσο για τα κιλα ,νομιζω το εχω ξαναπει , πηρα 25 με την γαμωκαταθλιψη και φοβαμαι πολυ , γιατι δεν εχω καταφερει να τα χασω. Και δεν θα αντεχα να βαλω και αλλα κιλα , για αυτο δεν το κοβω.
Παντως σε 2 μηνες που θα αρχισω δουλεια λεω να γραφτω γυμναστηριο και να παω σε διατροφολογο μπας και δω βελτιωση , και τοτε λεω να κοψω και το τσιγαρο.
15-08-2012, 02:02 #5
κανω καπνο old holborn τον λευκο, με χαρτακια rizla μπλε και φιλτρακια swan! τα κανονικα τσιγαρα δε μου αρεσουν γιατι καιγονται απο μονα τους, ενω το στριφτο μπορεις να το συνεχισεις οποτε θελεις! γενικα προσπαθω να κανω γυρω στα 10 τη μερα, υπηρχαν μαυρες περιοδοι που εκανα και 40 τη μερα...αλλα πολυ μαυρες περιοδοι. τωρα ειμαι με λοιμωξη αναπνευστικου υποτιθεται και κανω 5 περιπου..:(
αυτους που το εκοψαν μαχαιρι πραγματικα τους θαυμαζω αλλα δε νομιζω να μπορουσα να το κανω...γενικα ειμαι περηφανη που εφτασα και στα 7-8/μερα!
βρε συ μπετελ με ασθμα ΚΑΙ ρινιτιδα και κανεις 25;;;Will I ever be free?
15-08-2012, 02:06 #6
Ναι , ειμαι αδιορθωτη. Υποψην , αλλεργικο ασθμα και αλλεργικη ρινιτιδα . Κυριως καλοκαιρι εχω προβλημα . . .
15-08-2012, 02:07 #7
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
15-08-2012, 02:10 #8
Εγω 40 κανω τη μερα (2 πακετα). Αλλα τα συγκεκριμενα ειναι πολυ ελαφρια, σαν να κανεις αερα! Τα στριφτα δεν σβηνουν ομως αμα δν τα ρουφας συνεχεια? Κ πρεπει μετα να τα αναβεις συνεχεια? Παντως ειναι πολυ πιο οικονομικα αν σκεφτεις οτι τα νταβιντοφ που κανω εγω εχουν 4,20 το πακετο!
15-08-2012, 02:21 #9
σωστη!
ναι σβηνουν και αγοραζω συνεχεια αναπτηρες λολ!! 4,20 παναγια μουυυ τοσο πηγαν τα πακετα;; μια φορα δοκιμασα νταβιντοφ απο μια φιλη μου αλλα μου φανηκαν βαρια...ισως ηταν τα πιο βαρια τα δικα της βεβαια.. αλλα κι εσυ 40;;; σκεψου τα πνευμονια σου αν οχι τα 8,40!!!
οταν διαβαζα ΩΡΛ να με ειχε παει...το ειχα κοψει τα καπνισμα για...1 μερα :Ρ η επιβιωση του καρκινου λαρυγγα ειναι 5ετης στο 50-60%! οι υπολοιποι πεθαινουν! κοριτσια ελπιζω να σας ταρακουνησα!!Will I ever be free?
15-08-2012, 02:25 #10
Εξαρταται ποια νταβιντοφ πηρες! Αυτα που σου λεω εγω ειναι slims, του στυλ "γυναικεια τσιγαρα" κ καλα.
Τα εκοψες για 1 μερα λολολολ!! Εγω ετυχε περυσι να δω ενα ντοκιμαντερ στην τηλεοραση με θεμα τους κινδυνους απο το καπνισμα κ μολις καταλαβα περι τινος προκειται αλλαξα καναλι κ αναψα κ τσιγαρο! Τοσο αναισθησια!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
15-08-2012, 02:45 #11
χαχαχαχα σωστηηηη κι εγω μη νομιζεις τοσα ακουω απ'τη μια αγχωνομαι κι απ'το πολυ το αγχος καπνιζω ακομα περισσοτερο :ΡΡ
παντως εγω δεν εχω μπει ακομα στο μουντ για να το κοψω...ειμαι ευχαριστημενη κι εδω που εχω φτασει! εσυ ποσο καιρο καπνιζεις;
η αληθεια ειναι βεβαια οτι οταν ειμαι σε παρεες που δεν καπνιζουν νιωθω καπως...καπως. και αντιθετως οταν ειμαι με παρεες που καπνιζουν το πηδαμε ολοι μαζι παρεα λολ!!Will I ever be free?
15-08-2012, 02:48 #12
χαχαχαχα το πηδαμε ολοι μαζι παρεα!!!!! Ναι οταν εισαι με ατομα π καπνιζουν δν υπαρχει περιπτωση να μη δε καπνισεις ακομη κ αν εισαι αποφασισμενη να το κοψεις! απο το λυκειο καπνιζω. εσυ?
15-08-2012, 02:48 #13
15-08-2012, 02:52 #14
15-08-2012, 02:54 #15
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία