Πρωκτικό σεξ-θέλω αλλά δε μπορώ - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011
Results 151 to 155 of 155
    Senior Member
    Γειά σου Πανό
    Ήταν κάποτε κάποιος στην ηλικία σου ο οποίος ήθελε να γίνει σεφ. Ο άνθρωπος αυτός δεν είχε μαγειρέψει ποτέ μέχρι τότε, αλλά πολύ περισσότερο δεν ήξερε ούτε τα βασικά... ποια είναι η ζάχαρη, ποιο το αλάτι, τα λαχανικά, τα σκεύη, σε ο,τι είχε να κάνει με μαγειρική ήταν πλήρως άσχετος.

Επειδή όμως το χε βάλει σκοπό να γίνει σεφ, κάθε φορά που συναντούσε κάποιον του έλεγε για την επιθυμία του και τον ρωτούσε αν ξέρει να μαγειρεύει. Ο άλλος με βάση τη δική του εμπειρία και χωρίς να είναι σεφ του απαντούσε και του έλεγε και κάποιες συνταγές. Με τον καιρό λοιπόν είχε μάθει ένα σωρό συνταγές αλλά παρόλα αυτά δεν είχε προσπαθήσει ούτε μια φορά να βράσει ένα αυγό.

Μια μέρα λοιπόν αποφάσισε να φτιάξει ένα σούπερ ντούπερ ουάου γκουρμέ φαγητό που είχε δει σε μια εκπομπή μαγειρικής και του άρεσε πολύ. Ενώ λοιπόν γνώριζε τη συνταγή και τη διαδικασία απ' έξω κι ανακατωτά διαπίστωσε ότι όλα αυτά τα υλικά που χρειάζονταν δεν τα είχε δοκιμάσει ποτέ, δεν ήξερε τη γεύση τους, ενώ δεν ήξερε ούτε να ξεχωρίζει ποιο είναι το κάθε μαγειρικό σκεύος.

Εν τέλει απογοητεύτηκε και δεν ξεκίνησε καν να κάνει το συγκεκριμένο φαγητό αλλά επειδή πεινούσε και έπρεπε να φάει αποφάσισε να βράσει ένα αυγό. Το βάλε στο μπρίκι και το άφησε να βράζει κάμποση ώρα γιατί δεν γνώριζε πόσο χρειαζόταν για να βράσει. Κάποια στιγμή έκλεισε το μάτι και έβαλε τα χέρια του μέσα στο καυτό νερό για να βγάλει το αυγό. Και όπως ήταν φυσικό κάηκε. Τότε κατάλαβε πως για να γίνει σεφ μια μέρα, θα χρειαστεί να καεί και να αποτύχει πολλές φορές στη ζωή του.

Αυτή τη στιγμή εσύ βρίσκεσαι στη φάση πριν το αυγό. Αντί να κάθεσαι και να ρωτάς χίλια δυο πράγματα τα οποία αντί να σε βοηθούν στο τέλος θα σε δυσκολέψουν, βγες έξω και πλησίασε μια κοπέλα. Μίλησε της. Μη σκεφτείς τι πρέπει να της πεις για να σε συμπαθήσει. Απλά μίλα. Αν φας χυλόπιτα δεν έγινε τίποτα. Θα έχεις μάθει κάτι απ' αυτό. Ξανά καν' το και ξανά καν' το μέχρι να καταφέρεις αυτό που θες.

Όταν φτάσει η ώρα στο σεξ θα πεις απλά πως δεν το έχεις ξανακάνει. Γιατί θα πρεπε δηλαδή να το έχεις ξανακάνει; Όλα θα έρθουν στην ώρα τους, μην τρελαίνεσαι.

Εγώ το μόνο που μπορώ να σε συμβουλέψω είναι με όποιον άνθρωπο είσαι στη ζωή σου να τον σέβεσαι και να τον εκτιμάς. Και με τα λόγια και με τις πράξεις. Και τρόπος που κάνει σεξ ο κάθε άνθρωπος είναι κι αυτό μια ένδειξη σεβασμού και προς τον εαυτό του και προς τον άλλο.

Senior Member
    μα θελω να βρω και τι να τις πω,να μην μεινω στο προτωτυπο γεια τι κανεις,θελω κατι ξεχωριστο να πω
    21 χρονων και θα μου πει και δεν χεις κανει σεξ ακομα μου πει,μην με βγαλει και ελλατωματικο
    το πρωκτικο και στοματικο δεν τα θεωρεις σαν ενδειξη σεβασμου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    μα θελω να βρω και τι να τις πω,να μην μεινω στο προτωτυπο γεια τι κανεις,θελω κατι ξεχωριστο να πω
    21 χρονων και θα μου πει και δεν χεις κανει σεξ ακομα μου πει,μην με βγαλει και ελλατωματικο
    το πρωκτικο και στοματικο δεν τα θεωρεις σαν ενδειξη σεβασμου?
    Γιατί αν πεις κάτι ξεχωριστό σημαίνει πως θα προχωρήσετε;
    Θα της μιλήσεις έχοντας ως προτεραιότητα στο πίσω μέρος του μυαλού σου να εξασκηθείς σ' αυτό ώστε αν φας άκυρο στην πρώτη που θα είναι και το πιο πιθανό, να τα πας καλύτερα στη δεύτερη προσπάθεια σου...

Το πώς θα το σκεφτεί δεν είναι δικό σου πρόβλημα. Αν δεν της αρέσει που δεν έχεις κάνει σεξ ας μην προχωρήσει μαζί σου. Που είναι το πρόβλημα δηλαδή; Δε θα σου κάνει χάρη αν το κάνετε....

Ο σεβασμός δεν προκύπτει από το αν κάνεις ή δεν κάνεις τη μία πράξη ή την άλλη αλλά από τον τρόπο και το λόγο για τον οποίο το κάνεις. Δεν λέω εγώ πως το στοματικό ή το πρωκτικό ή οτιδήποτε άλλο δείχνουν έλλειψη σεβασμού. Είπα πως όταν το θέλουν και συμφωνούν και οι δύο είναι οκ. Πχ δε δέχομαι να θέλει ένας άντρας να του κάνουν στοματικό αλλά να μη θέλει εκείνος να κάνει

Senior Member
    θέλω κάτι το ξεχωριστό να πω, μιας και θεωρώ τον εαυτό μου διαφορετικό απο όλους τους άλλους τις ηλικίας μου
    γιατι σονυ και καλά ότι μπορεί να με απορρίψει στην πρώτη?
    και αν φάω 2 και 3 φορές χιλοπιτα τι κάνουμε?

απο το τελευταίο μπορείς να. μου το εξηγήσεις επειδή δεν το έχω καταλάβει

δεν νομίζω πάνω στο σεξ να ρωτάει ο ένας τον άλλον τι θέλουν να κάνουν εκείνη την στιγμή μόνο τα σώματα μιλάνε
    και ποιος άντρας δεν θέλει να κάνει στοματικό αλλά το θέμα είναι αν θέλει η γυναίκα για τους χ λόγους

Senior Member
    Οι κοπέλες πρέπει να σας εμπνέει ο παρτενέρ για να προχωρήσετε. Εάν έχετε αμφιβολίες, άγχος, τότε σημαίνει πως δεν είναι ο κατάλληλος. Δεν του έχετε εμπιστοσύνη. Εάν σας προβληματίζει, μην το κάνετε. Ίσως στο μέλλον βρείτε το άτομο που θα σας το βγάζει αυτό!

Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011