διακοπες μετ εμτοδιων
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Senior Member

διακοπες μετ εμτοδιων

καλημερίζω όλα τα μελη μας! βρισκομαι διακοπες σε ενα νησι με μια φιλη μου, αλλα δε θα ελεγα οτι περναω πολυ καλα. με εχει κουρασει. ολη μερα και ολη νυχτα μου λεει για τα γκομενακια και τις κατακτησεις της και για εναν συγκεκριμενο που γουσταρει και γενικα ολα γυριζουν γυρω απο εκει. εγω απο την αλλπ δεν ασχολουμαι με αυτα αυτο το διαστημα, καθαριζω το μυαλο μου και με απασχολει κυριως το μελλον μου. αυτη απο την αλλη δειχνει απιστευτη υπεροψια, μετακομιζει μονιμα αθηνα και το εχει κανει υπεργεγονος, δειχνει τελοσπαντων αλλαζονια . και δεν ηταν ετσι, την ξερω πολλα χρονια. γενικα δειχνει οτι αυτη παντα κανει τα καλυτερα, ποτε δεν κανει λαθος, εχει τον τελευταιο λογο σε ολα και αναθεμα αν δινει σημασια σε μενα και στην καταθλιψπ μου. ισως να φταιω κι εγω, αλλα δεν την αντεχω πολλες φορες. με εκνευριζει. ειδικα οταν η κουβεντα παει στη δουλεια, επειδπ κανουμε το ιδιο επαγγελμα, νιωθω μια πιεση, μια κοντρα. ειλικρινα χαιρομαι που χωριζουν οι δρομοι μας γιατι χρειαζομαι ενα διαλειμμα. και τωρα..υπομονη μεχρι τη δευτερα. πως?

Senior Member
    αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

την πάτησα κι εγώ έτσι πριν κανα μήνα... Υπομονή... Χαλάρωσε και απόλαυσέ το. Μην δίνεις σημασία και μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάει τη διάθεση...

ΥΓ. Εγώ ήμουν με χάλια παρέα, αλλά πέρασα φανταστικά. Ήταν σαν να πήγα μόνη μου. Άδειασα το κεφάλι μου...

Κουράγιο...

Senior Member
    Ναι, κιαι εγω το το αδειασα το κεφαλι μου και εχω μπει σε αλλη φαση - νοιωθω τελεια που ειμαι μονος, ο μικρος πηγε στην αδερφη μου και ειμαι παλι μονος. Ειχα ξεχασει ποσο σπασαρχιδες ειναι οι αλλοι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Ναι, κιαι εγω το το αδειασα το κεφαλι μου και εχω μπει σε αλλη φαση - νοιωθω τελεια που ειμαι μονος, ο μικρος πηγε στην αδερφη μου και ειμαι παλι μονος. Ειχα ξεχασει ποσο σπασαρχιδες ειναι οι αλλοι...
    Το έχουμε πει: καλύτερα μόνος παρά με κακή παρέα...:)

Senior Member
    ξεκινα να γκρινιαζεις!!! να λες ο,τι σε απασχολει, αλλα παρουσιαζε το κι εσυ πολυ πιο τραγικο, ωστε να καταλαβει ποσο εκνευριστικη γινεται οταν μιλαει μονο για τα δικα της...
    Will I ever be free?

Senior Member
    κανω απιστευτη υπομονη. ο,τι μα ο,τι κι αν πω το συνδιαζει με κατι δικο της. ολη μερα με εχει τρελανει..ασε που ειναι σουπερ κοινωνικη και μιλαει και χαχανιζει με ολους. με εκνευριζει γιατι δειχνει να μη με σεβεται. στο πλοιο πχ με ειχε αφησει μονη κανενα δυωρο και αυτη επινε κρασια με εναν πλοιαρχο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    στο πλοιο πχ με ειχε αφησει μονη κανενα δυωρο και αυτη επινε κρασια με εναν πλοιαρχο.
    χαχαχαχαχαχα

και μην μου πεις πως φώναζε και "άλλος για τη βάρκα μας"...

καλό παρεάκι βρήκες... κι αυτό στο SKIP?

Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    καλημερίζω όλα τα μελη μας! βρισκομαι διακοπες σε ενα νησι με μια φιλη μου, αλλα δε θα ελεγα οτι περναω πολυ καλα. με εχει κουρασει. ολη μερα και ολη νυχτα μου λεει για τα γκομενακια και τις κατακτησεις της και για εναν συγκεκριμενο που γουσταρει και γενικα ολα γυριζουν γυρω απο εκει. εγω απο την αλλπ δεν ασχολουμαι με αυτα αυτο το διαστημα, καθαριζω το μυαλο μου και με απασχολει κυριως το μελλον μου. αυτη απο την αλλη δειχνει απιστευτη υπεροψια, μετακομιζει μονιμα αθηνα και το εχει κανει υπεργεγονος, δειχνει τελοσπαντων αλλαζονια . και δεν ηταν ετσι, την ξερω πολλα χρονια. γενικα δειχνει οτι αυτη παντα κανει τα καλυτερα, ποτε δεν κανει λαθος, εχει τον τελευταιο λογο σε ολα και αναθεμα αν δινει σημασια σε μενα και στην καταθλιψπ μου. ισως να φταιω κι εγω, αλλα δεν την αντεχω πολλες φορες. με εκνευριζει. ειδικα οταν η κουβεντα παει στη δουλεια, επειδπ κανουμε το ιδιο επαγγελμα, νιωθω μια πιεση, μια κοντρα. ειλικρινα χαιρομαι που χωριζουν οι δρομοι μας γιατι χρειαζομαι ενα διαλειμμα. και τωρα..υπομονη μεχρι τη δευτερα. πως?
    Αγαπητή howtodrea8, καταλαβαίνω πως νιώθεις και σίγουρα δεν είναι ωραίο αυτό που σου συμβαίνει. Ωστόσο, είσαι ήδη σε διακοπές μαζί της οι οποίες τελειώνουν όπως λες τη Δευτέρα. Οι επιλογές που έχεις είναι κατά τη γνώμη μου πάντοτε,2: 1) Αν πραγματικά δεν αντέχεις άλλο και αφού όπως λες οι δρόμοι σας χωρίζουν, βρίσκεις 1 δικαιολογία, μαζεύεις τα πραγματάκια σου και φεύγεις. 2) Η συμπεριφορά της φίλης σου δεν πρόκειται να αλλάξει εύκολα. Επομένως, το παίρνεις απόφαση πως δε γίνεται κάτι,μένεις κανονικά μαζί της ως το τέλος των διακοπων και εστιάζεις στα εξής θετικά : είσαι κάπου διακοπές, αλλάζεις παραστάσεις, βλέπεις κάτι καινούριο. Ξέρεις πόσοι άνθρωποι εκεί έξω θέλουν να πάνε διακοπές αλλά δεν έχουν τα χρήματα ή κάποια διαθέσιμη παρέα; Ή πόσοι ακόμη πάνε διακοπές με παρέες που δεν τους εκφράζουν απόλυτα γιατί η άλλη τους επιλογή θα ήταν να κλειστούν σπίτι; Εστίασε σε αυτά και προσπάθησε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Η ζωή δεν είναι ταινία και σχεδόν τίποτα δεν είναι τέλειο! Κοίτα να το χαρείς όσο μπορείς!!! Σε τελική ανάλυση αποστασιοποιήσου και γέλα με τις βλακείες που κάνει! Αυτό με τον πλοίαρχο π.χ. είναι πραγματικά για γέλια!!!

Senior Member
    να μαθεις αλλη φορα να μην πηγαινεις διακοπες με γυναικα:p

Senior Member
    ισως αυτο που θα πω να ειναι κακια, αλλα νιωθω οτι ενω της ερχονται ολα σουπερ, παλι γκρινιαζει. ενώ σε μενα οχι και ειναι τοσο αδικο..προχθες πχ γνωρισαμε μια παρεα με τους οποιους υπηρχε ενα φλερτ...ε αυτη εφυγε με τον εναν, εγω ωστοσο δε μου εβγαινε οποτε προτιμησα να μιλησουμε. και ηταν ομορφα, ενιωσα ωραια γιατι ο τυπος ηταν απο αλλη χωρα και επικοινωνουσαμε πολυ καλα...κι ενω ολη νυχτα εδειχνε οτι του αρεσω, με αγκαλιαζε κτλ, εν τελει μου ειπε οτι εχει κοπελα...και ηταν τοσο ομορφα. μαλιστα κοιμηθηκαμε μαζι χωρις βεβαια να γινει κατι. ε, η φιλη μου οχι μονο καλοπερασε, αλλα ο τυπος της στελνει και ενα σωρο μηνυματα τωρα που εφυγαν απο το νησι ενω εγω ντραπηκα τοσο πολυ να ζητησω καποιο μεσο επικοινωνιας απο τη στιγμη που εχει κοπελα... και ειναι τοσο αδικο... γιατι της πανε ολα τοσο τελεια κι εγω παλευω καθε μερα. και εν τελει τοσο ατυχη. ουτε εναν καλοκαιρινο ερωτα δε μπορω να ζησω.

Senior Member
    Μα αφου θελεις σοβαρη σχεση, τι να σου κανει ο καλοκαιρινος ερωτας?

Senior Member
    ποιος μιλησε για σοβαρη σχεση στις διακοπες?

Senior Member
    καλό μου έχεις ένα πρόβλημα οκ ξεπερασε το κ ζήσε όλοι έτσι κάνουν μην περιμένεις κανένας να σε καταλάβει δε γίνεται αυτό ούτε κανένας θα κάτσει να ασχοληθεί γτ κανένα δε νοιάζει κ σένα σου πάνε καλά τα πράγματα αλλά δεν το χεις καταλάβει κ δεν παίρνεις αυτοπεποίθηση από αυτα που κανείς ξυπνά γτ κανένας δε θα σε ξυπνήσει

Senior Member
    Quote Originally Posted by ~Lucy~ View Post
    ξεκινα να γκρινιαζεις!!! να λες ο,τι σε απασχολει, αλλα παρουσιαζε το κι εσυ πολυ πιο τραγικο, ωστε να καταλαβει ποσο εκνευριστικη γινεται οταν μιλαει μονο για τα δικα της...
    χαχαχαχα πραγματι!! αλλα παιζει ν ειναι τοσο στοκος κ να μν το καταλαβει κ να συνεχισει να παρλαπιπολογει!! (δικια μ λεξη!)
    Κοιτα τι να κανεις οταν αρχισει τη λογοδιαρροια κ δν βαζει μπιρλα γλωσσα μεσα κανε ενα αναστεναγμο "ουφ" κ γυρνα απ την αλλη μερια η κανε οτι παιζεις στο κινητο σ η ο,τι κοιμασαι καλη υπομονη σου ευχομαι δες το σαν μια δοκιμασια νευρων ιουιοιυιου!!!!!!!!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."