ΥΠΝΩΣΗ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 71

Thread: ΥΠΝΩΣΗ

Senior Member
    Originally posted by interappted
    εδω δεν πιανουν κουτια ταβορ για υπνο κ το ματι μετατρεπεται απο ανθρωπινο σε θαλασσιας γαριδας

πως θα μας παρει εκει ο υπνος?????εμεις θα πρεπει να κανουμε ναρκωση οχι υπνωση
    Ελα ντε..κι εγώ αυτή την απορία έχω.Συνήθως για να κοιμηθώ το βράδυ (τα ξημερώματα δηλαδή) περνάνε τουλάχιστον 3-4 ώρες από τη στιγμή που θα ξαπλώσω και θα προσπαθήσω να κοιμηθώ.Θα περιμένετε τόσες ώρες γιατρέ μου μέχρι να καταφέρω να υπνοτιστώ???

Senior Member
    Ρε παιδιά έλεος..Τι τσαρλατανισμοί είναι αυτοί με τις υπνοθεραπείες;;;Εδώ τα αντικαταθλιπτικά δεν μας πιάνουν και θα μας πιάσουν τα μενταγιόν τα κλυδωνιζόμενα;Ρε είναι στ\'αλήθεια η υπνοθεραπεία επιστήμη και έχω χάσει μπάλα;Μήπως να ενημερωθώ;;;

Senior Member
    Originally posted by therapisrt_q
    Kassi21 Είδα στο βιογραφικό σου ότι αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα ψυχικής φύσεως, από την άλλη είδα στις ανακοινώσεις ότι παραπονιέσαι ότι οι ειδικοί δεν απαντάμε σε ερωτήσεις σας, αλλά είναι μόνο στην περιοχή για επαγγελματίες, εγώ έκανα το τραγικό λάθος να μπω στη διαδικασία να σου / σας, εξηγήσω κάποια θέματα, ως επαγγελματίας ψυχολόγος, με στόχο να σας πληροφορήσω και πιθανών να σας βοηθήσω, δεν με σεβαστικές καθόλου! και με ειρηνευόσουν, μην έχεις λοιπόν την απορία γιατί δεν ασχολούνται με τις ερωτήσεις σου / σας, κάποιοι ειδικοί, αν δεν ξέρεις , και δεν ξέρετε να φέρεστε.
    Πάντως το βιογραφικό μου βλέπε το από το ίντερνετ γιατί από κοντά δεν πρόκειται να σου\'ρθει...

Senior Member
    Πάντως ξεκούραστη και εύκολη δουλειά μου φαίνεται.Βάζεις τον άλλο να κοιμηθεί,περνάει η ώρα,τον ξυπνάς και σε πληρώνει...Μια χαρά!

Senior Member
    Δεν ξερω κατα ποσο ειναι σοβαρη...αν διαβαζα κατι θα ηταν το παρακατω αρθρο:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Hypnotherapy

This article has been nominated to be checked for its neutrality.

αλλα τωρα βαριεμαι να διαβασω:p
    αργοτερα θα του ριξω μια ματια...παντως εγω δεν θα δοκιμαζα...γερνω στα πιο παραδοσιακα και πιο αποδεδειγμενα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ντάλια σωστή..Παιδιά είχα ακούσει κάτι για υπνοθεραπεία αλλά ότι και καλά ακούς διάφορα και μαθαίνεις γιατί σου περνάνε στο μυαλό και ας κοιμάσαι.....Τώρα κατά πόσο αποδεδειγμένα είναι όλα αυτά και κατά πόσο μπορούν να θεραπεύσουν ιατρικές παθήσεις αγνοώ......Είναι εξίσου βάσιμα όπως οι εξορκισμοί των παπάδων και ως άτομο με ψυχικά προβλήματα όπως αναφέρεις φίλτατε επαγγελματία ψυχολόγε εξοργίζομαι όταν βλέπω πόσο έρμαια μας θέλουν σε κάθε είδους παρα-επιστήμη..

Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι kassy21 το νούμερο 21 δίπλα στο όνομα σου είναι ο Δείκτης νοημοσύνης σου??, γιατί με την συμπεριφορά σου για εκεί είσαι!

Πρώτα από όλα δεν ξέρεις τι είναι η υπνοθεραπεία, γιατί λες εξυπνάδες?? να δείξεις σε όλο το forum ότι είσαι παντογνώστρια??, από κοτσάνα σε κοτσάνα πας, αν θες να βελτιωθείς πρέπει να μάθεις να ακούς και να σου αρέσει να μαθαίνεις, αλλιώς θα γεράσεις και μυαλό δεν θα βάλεις.

Senior Member
    Χμ...Για ψυχολόγος πολύ εύκολα χάνεις την ψυχραιμία σου και νευριάζεις.Δηλαδή αν κάποιος ασθενής σου διαφωνεί με αυτά που του λες θα του πεις ότι έχει χαμηλή νοημοσύνη και λέει κοτσάνες?
    Δικαίωμα του καθενός είναι να αμφισβητεί την όποια μέθοδο και να λέει τη γνώμη του.

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    Πάντως ξεκούραστη και εύκολη δουλειά μου φαίνεται.Βάζεις τον άλλο να κοιμηθεί,περνάει η ώρα,τον ξυπνάς και σε πληρώνει...Μια χαρά!

ελα ντε
    ενω τους δικους μας τους δρς τους ζαλιαουμε τον ερωτα ...σε αυτους το πολυ-πολυ να ροχαλιζει κανεις!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι kassy21 το νούμερο 21 δίπλα στο όνομα σου είναι ο Δείκτης νοημοσύνης σου??, γιατί με την συμπεριφορά σου για εκεί είσαι!

Πρώτα από όλα δεν ξέρεις τι είναι η υπνοθεραπεία, γιατί λες εξυπνάδες?? να δείξεις σε όλο το forum ότι είσαι παντογνώστρια??, από κοτσάνα σε κοτσάνα πας, αν θες να βελτιωθείς πρέπει να μάθεις να ακούς και να σου αρέσει να μαθαίνεις, αλλιώς θα γεράσεις και μυαλό δεν θα βάλεις.
    μεσα στο τρελλοκομειο εχουμε Δημοκρατια
    Κ.Χατζης
    ο καθενας λεει τη γνωμη του
    κι εσυ φροντισε να ηρεμισεις για να σταυρωσεις κανεναν πελατη
    γιατι απο το στομα τωνπελατων σου θα ακουσεις πολλα....
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Και εσείς κοιτάξτε να βρειτέ καμία Άλλη δουλεία να κάνετε, αντί να τριγυρίζετε σε forum νομίζοντας με τις μπούρδες που ανταλλάσετε ότι θα θεραπευτείτε. Έχετε ψυχολογικά?? Έχετε ακούσει ότι ο καθένας έχει αυτό που του αξίζει?? , πάει να σας πει κάπιος την γνώμη του και πέφτετε όλοι σαν κοράκια επάνω του, περιμένετε με αυτή την συμπεριφορά να βελτιωθείτε στην ζωή σας??? Όλοι σας την Ζωή αντί να μάθετε να ζείτε θα ειστε κολλημένοι σε μια οθόνη και θα περιμένετε την επόμενη ημέρα, η οποία θα είναι πάλι η ιδία, όσο για το αν είμαι κάλος στην δουλειά μου και αν σταυρώνω πελάτη, η απάντηση είναι ότι είμαι αποτελεσματικός, δεν χαϊδεύω, τους πελάτες μου κλαίγοντας μαζί τους, αλλά τους δείχνω έναν δρόμο να αλλάξουν την Ζώη τους, έτσι όπως θέλουν αυτοί. Για να υπάρξει όμως αυτή η αλλαγή χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι αυστηρά και απόλυτα μόνο στον στόχο, και να ακούμε τον θεραπευτή, αλλιώς είμαστε άδειοι, Η ζωή σας θα είναι άδεια και ανούσια, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτε άλλο από το ότι σας δίνετε η ελευθερία και η ευκαιρία να την γεμίσετε με νόημα, και μια συμβουλή περί της μάθησης που αναφέρω συνέχεα από τον σοφό Γκάντι - Ζήσε σαν να ήταν να πεθάνεις αύριο και μάθαινε σαν να είσαι αθάνατος-

Υ.Γ ..Τώρα θα μου πείτε αφού είναι έτσι γιατί συνεχίζω να απαντώ και να ασχολούμαι μαζί σας?
    Το κάνω για να δω την εξέλιξη, πιθανών κάποιοι ίσως κερδίσουν κάτι από αυτή τη διένεξη, μέσα σε αυτούς και εγώ

Senior Member
    Χμ αφου δεν το γουσταρεις το forum γιατι βρεθηκες εδω?
    Ο καθενας εχει αυτο που του αξιζει?
    Μπουρδες που ανταλλασουμε?
    Κολλημενοι σε μια οθονη?
    Να ακουμε τον θεραπευτη αλλιως ειμαστε αδειοι?

Μαλλον δεν ξερεις τι γραφεις...σε θιξανε και τωρα προσβαλλεις ολο τον κοσμο...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Εκφραζεις προσωπικες αποψεις χωρις να εισαι ειδικος.

Originally posted by keep_walking
    Χμ αφου δεν το γουσταρεις το forum γιατι βρεθηκες εδω?
    Ο καθενας εχει αυτο που του αξιζει?
    Μπουρδες που ανταλλασουμε?
    Κολλημενοι σε μια οθονη?
    Να ακουμε τον θεραπευτη αλλιως ειμαστε αδειοι?

Μαλλον δεν ξερεις τι γραφεις...σε θιξανε και τωρα προσβαλλεις ολο τον κοσμο...
    ενω εσυ........ next please....

Senior Member
    Έχετε ψυχολογικά?? Έχετε ακούσει ότι ο καθένας έχει αυτό που του αξίζει??
    Μπράβο,πολύ ωραία,τι να σου πω...Από αυτό και μόνο αρχίζω να αμφιβάλλω αν όντως είσαι ψυχολόγος.Μου φαίνεται αδιανόητο ένας ψυχολόγος να το λέει αυτό.Είναι δυνατόν να δουλεύεις σαν ψυχολόγος και να προσπαθείς να θεραπεύσεις ανθρώπους έχοντας τέτοιες απόψεις?Δηλαδή βλέπεις τον ασθενή σου και σκέφτεσαι \"καλά να πάθει,του αξίζουν όσα έχει\"?

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast