ο αποχαιρετισμος του αλλου εγω... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 95
    Senior Member
    Δεν χωράν άλλες ρωγμές..Μωρέ καμιά φορά παραπονιέμαι γιατί να μην μπορώ να κοντρολάρω το emotion και να χρειάζομαι χάπια....Όταν τα είχα κόψει είχα συναίσθημα φουλ αλλά ήταν σαν τσουνάμι και με έπνιγε.....Μου έδινε μία και με ξέβραζε στα βράχια.....

Senior Member
    φαντασου ομως κατι
    με τα χαπια 2-3 μερες μπορει να τραβας ενα συναισθηματι overdose
    το οποιο σταδιακα εξατμιζεσαι απο τις χημειες στο μυαλο σου
    χωρις τα χαπια τα συναισθηματα για να την κανουν εστω κ για λιγα δευτερολεπτα πρεπει να...κι εγω δεν ξερω
    κ δεν θελω ακομα να δω τη ζωη μου νυφαλια χωρις το θολωμα στο μυααλο
    αφου μπορω κ οταν δουλευω γινομαι ενα με το pc,οταν βλεπω το γιο μου ενα με το παιδι..ε,τοτε τα αλλα να τα νιωσω για πιο λογω?για να πονεσω?για να αρχισω να αναρωτιεμαι αν ειμαι η μονη που εχω τοσο συναισθηματικη αντιλληψη κ να τρελλαινομαι περισσοτερο?να βλεπω τουςε αλλους κ να αναρωτιεμαι αν ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΣΟ ΕΓΩ???
    βρε αι σιχτηρ αφου εγω χρειαζομαι φαρμακακια για να γινω σαν τα μουτρα τους αναισθητη θα τα παρω κι ευχαριστω θα πω!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by interappted
    φαντασου ομως κατι
    με τα χαπια 2-3 μερες μπορει να τραβας ενα συναισθηματι overdose
    το οποιο σταδιακα εξατμιζεσαι απο τις χημειες στο μυαλο σου
    χωρις τα χαπια τα συναισθηματα για να την κανουν εστω κ για λιγα δευτερολεπτα πρεπει να...κι εγω δεν ξερω
    κ δεν θελω ακομα να δω τη ζωη μου νυφαλια χωρις το θολωμα στο μυααλο
    αφου μπορω κ οταν δουλευω γινομαι ενα με το pc,οταν βλεπω το γιο μου ενα με το παιδι..ε,τοτε τα αλλα να τα νιωσω για πιο λογω?για να πονεσω?για να αρχισω να αναρωτιεμαι αν ειμαι η μονη που εχω τοσο συναισθηματικη αντιλληψη κ να τρελλαινομαι περισσοτερο?να βλεπω τουςε αλλους κ να αναρωτιεμαι αν ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΣΟ ΕΓΩ???
    βρε αι σιχτηρ αφου εγω χρειαζομαι φαρμακακια για να γινω σαν τα μουτρα τους αναισθητη θα τα παρω κι ευχαριστω θα πω!

Πολύ ενδιαφέρον μήνυμα και με εκφράζει κιόλας.....Κρατάω:Συναισθημα τικό overdose,Να αισθάνονται τόσο όσο εγώ;-που μεταξύ μας κανείς δεν θα μπορέσει ποτέ να βιώσει πως αισθάνεται ο άλλος - και κρατάω επίσης το ότι για να φύγουν τα συναισθήματα χωρίς χάπια πρέπει να σου λένε καλά σχόλια και να σε ενθαρρύνουν 24 ώρες το 24ωρο για 2-3 μέρες και πάλι ξαναπέφτεις.....Και να φανταστείς ότι έπαιρνα παλιά ένα αντικαταθλιπτικό σε μικρή δόση και παρ\'ότι είχα γίνει εξωτερικά πέτρα από την μαστούρα μιας και μαστούρωνα για να μην μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι πονάω,έπεφτα και πάλι αλλά εκείνες τις φορές σιωπηρά....Χωρίς να μπορώ να χύσω ούτε ένα δάκρυ να πάει κάτω το φαρμάκι...Καθόμουν και σκεφτόμουν και δεν έκανα τίποτα......Δεν έκλαιγα,δεν ούρλιαζα,δεν ήμουν μες στα νεύρα επί 12ωρο,δεν κατέβαζα τον άμπακο αλλά ήμουν μια συναισθηματική πέτρα που αν της έκοβες το χάπι θα γινόταν πάλι ένα νούφαρο παρασυρρόμενο στο ποτάμι...Μλκ τι ρομάντζα έβγαλα σε αυτό το μήνυμα;;;Και δεν λέω ωραίο να αισθάνεσαι γιατί νιώθεις άνθρωπος αλλά κάποια στιγμή λες ας πάμε σε ένα άλλο συναίσθημα,ας δοκιμάσουμε κάτι νέο συναισθηματικά και εκεί κολλημένο γρανάζι....Καλέ ας σταματήσουμε αυτόν τον χείμαρρο....Τπτ......Ε και αφού σε καταβάλλει τόσο το συναίσθημα και δεν μπορείς να κάνεις τα αναγκαία λες δεν γαμιέται,ας πιω ξανά το χάπι να πάρω τα πόδια μου και μαστουρωμένα ακόμα.....Δεν φταίει Ιωάννα το ρημαδοσυναίσθημα...Η ρημαδοάπορριψη του φταίει από τα παιδικά μας χρόνια.......Αυτό το \"Μαμά μ\'αγαπάς;;;\".....Ε δεν σε αγαπάει κοπελιά η μαμά...Χώνεψέ το και προχώρα!!!!

Senior Member
    δεν ξερω τι φταιει ξερω οτι δεν θελω να εχω παραπανω αισθηματα απο αυτα που αντεχω
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ρε παιδια τι προβλημα εχω κ μου δινουν χαπια οι γιατροι ? μια χαρα ζω πηγα στην διευθυντρια του νοσοκομειου την ψυχιατρο κ μου εδωσε ποιστοποιιτικο οτι ειμαι μια χαρα?χαχα ουτε η διευθυντρια τησ ψυχιτρικης με καταλαβε?

Senior Member
    χεχεχεχεχεχ
    κι εγω ολους τους ξεγελαω
    ειμαστε οριμες ψυχιατρικα καλη μου
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ώριμες ψυχιατρικά;;;Χαχα.....Όχι απλά ώριμες αλλά δείχνουμε να ξέρουμε περισσότερα και από τους υγιείς...Εκεί να δεις ξεγέλασμα...Βέβαια δεν παύουμε ποτέ να πάσχουμε...Ξέρω πολύ καλά πως όσο και να το κρύβω στο τέλος θα φανεί.....Όσο με αναλύω και με καταλαβαίνω τόσο ελέγχω τα ξεσπάσματα αλλά δεν με κάνει αυτό φυσιολογική και υγιή...Απλά ώριμη ψυχιατρικά...χαχα..Καλό..Θα το χρησιμοποιώ......Μωρέ έκανα καλύτερη ανάλυση και από ψυχολόγο για το προφίλ του άλλου που έβλεπα μπροστά μου...Μπορούσα να καταλάβω στοιχεία χωρίς ο άλλος να μου τα πει.....Αλλά κάπου το έχανα....Το θέμα είναι να βρω που!!!!

Junior Member
    geia!
    eimai 34 eton (me lene giwrgo) kai exo mia yperoxh oikogeneia
    vlepo pos exoume kapia koina simeia me poloys xristes edo
    an den enoxlo tha hthela na ekfraso th gnwmhmou
    1)exete poly tharos gia tetiou idous syzitiseis
    2)isos....leo isos (kai zhto sygnomh an kano lathos) den yparxei to tharos apo tous perisoterous na anoixtoune kai na ekfrastoune opos eseis (enoo to synolo...)
    3) gia ta farmaka... perno efexor XR kai to exo stamatisei kai otan xreiazete perno mia mikrh dosh (75mg)
    otan diavasa sto forum ta mynhmata eniosa pos vlepo dikousmou anthropous edo mesa.
    exo perasei krish panikou 2 fores kai eixa agxos prosmonhs
    alla stop!
    h alithia einai oti monoimas den mporoume na sproxoume vraxo pera apo tis dynatotitesmas-apo tis dynameismas
    theloume ligh voitheia (den einai ntroph)
    etsi phga se psyxiatro xoris deyterh kouventa..
    ayto pou me voithise perisotero einai to exis...
    <<an mporo na vgalo ton eaytomou apo to soma kai na katsei diplamou na milisoume..>>
    an mou elege ti pernaei-ti niothei ti tha toy elega?
    pos tha ton stiriza?
    ti tha skeftomouna gia na kano ton filomou (ton eaytomou)
    na niosei pio kala?
    etsi kiekana...
    apo ekinh ti stigmh anakalypsa oti ta toso apokardiotika apesia synaisthimata arxisan na ypoxoroun to ena meta to allo...
    arxisa na vrisko lyseis kai apantiseis *SWSTES*
    alithines kai eperna <<eneseis>> tharous kai tis xtypaga sto swmamou....
    ta gnostika lathh einai lathh pou periferontai sto mialo alla oxi alithina! ! !
    eyxwmai na eiste oloi kala kai an mporo na voithiso se kati eyxaristos !
    synexiste na palevete me ti roufiana th zwh...DEN THA MAS KERDISEI! ! !

Senior Member
    keeper
    την πσλευουμε οσο μπορουμε
    αλλα ειναι κι αυτη γερη αντιπαλος
    τοσο που εγω προσωπικα θελω να της δωσω ενα μπουνιδι κ να την αφησω σεκο
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by interappted
    δεν ξερω τι φταιει ξερω οτι δεν θελω να εχω παραπανω αισθηματα απο αυτα που αντεχω
    Baby hi......Παλιά έλεγα να ζήσω κανά αίσθημα γιατί γαμήθηκα σαν πέτρα...αλλά τώρα με 4 μέρες δηλητηρίαση και ψυχολογική κατρακύλα όχι απλά αναίσθητη θέλω να γίνω αλλά να αποχαιρετήσω πλήρως το συναισθηματικό μου είναι...Να γίνω μια εντελώς ψυχρή προσωπικότητα...Τι να το κάνω το συναίσθημα αφού με γαμάει;;;;;Κάλιο μιας ώρας αναίσθητη,μαστούρα παρά σαράντα χρόνια συναίσθημα,κλαψούρα.....Λοιπ όν αφού ξεδηλητηριαστώ θα πάρω σταθεροποιητές και δεν πάει να νυστάζω;;;Χειρότερα είμαι τώρα που δεν κάνω δουλειές από την κατακόρυφο του αισθήματος...Αίσθημα, συναίσθημα με γάμησες με ένσημα....

Senior Member
    synexiste na palevete me ti roufiana th zwh...DEN THA MAS KERDISEI! ! ! [/quote]

Μωρέ δεν είναι η ******* η ζωή αλλά η ******* η διαταραχή.......Μια ***** που δεν την πληρώνουμε αλλά μας πληρώνει...Χαχα

Senior Member
    Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΓΩ

Μωρέ να αποχαιρετήσουμε το εγώ αλλά μαζεύτηκαν πολλά εγώ και δεν ξέρω ποιό να πρωτοδιώξω....Το συναισθηματικό πάντως πρέπει να φύγει......Το φοβικό μετά και βλέπουμε....και αν μείνει κανά καλό εγώ εμένα να με χέσεις....

Senior Member
    μπουλο τρωει πρωτα το αχ τι επαθα αχ γιατι να ειμαι εγω ετσι?αχ ειμαι τρελλη
    δευτερο μπουλο τρωει το αχ ενα ροζ συννεφακι
    διοτι παταμε στα ποδια μας γερα βλεπουμε το συννεφο τωρα αν ειναι γκρι ροζ πορτοκαλι η μαυρο το οριζει η ζωη εμενα πχ ειναι καταμαυρα
    φανταζεσαι να ημουν καμια που τα βλεπε ροζ τι θα παθαινα?????τα βλεπα γκριζα κ τωρα το μαυρο ηταν κοντινη αποχρωση αν τα βλεπα φουξ θα ειχα παθει τυφλωση τωρα
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Junior Member
    geia kai pali!
    pistevw na eiste oloi kala. (den thelw ouuuuu!... oso kala ginete!)
    kati eixa pei gia th zwh kai pesate oloi na voithisete (na ths dosoume ena gero xylo)
    giati vre thelete parea kai den to kanete monoi?
    xerw.... to exw perasei alla stin telikh....
    1)pio to kerdos apo ayth thn katastash pou zoume ?
    2)giati na <<psirizoume synexeia th maimouditsa>> kai na asxoloumaste me to idio thema xana kai xana?
    dld...<<ax! exw zalades....tha me piasei krish... ston filo/filh exw ayto pathenw ayto kai panta to kentro ths syzhtishs na einai tetiou idous?
    prepei na prospathisoume na min asxolithoyme oso ginete vevea me to kako.
    den einai eykolo alla den kerdizoume kai kati.
    eimouna se tetia fash kai prospathisa na kano to antitheto .
    dld den eixa orexi gia tpt.
    omos elega tha vgw eksw me thn parea kai as me piasei oti thelei ! ! !
    ti pio kako apo ayto pou pernaw?
    tha patho krish ? e! kai ti mayto?
    egw tha BGW EKSW! ! !
    na h proth fapa sth zwh h kai stin asximh psyxologikh diathesh an thelete.
    ante vre dwste kamia fapa kieseis. den \' kako ;)
    oti mporei o kathenas.
    siga siga...
    eyxome kalo kouragio se olous! ! !
    na exoumai sto myalomas 2 pragmata!
    1)h diataraxes panikou-agorafovias-psyxanagkastikes ktlp...ktlp THERAPEVONTAI ! ! !
    arkei na vroumai ena psyxiatro (oxi psyxologo) kai na einai gnwsths tou antikeimenou (poloi giatroi fortonoune me xapia toys anthropoys dixos na analysoune to provlima kan! ! !
    eno yparxoune dekades methodoi (kai dixos farmakeytikh agwgh! nai kala to akousate!) aytoi dinoune mia sakoula me xanax vespar seroxat artan efexor ktlp.. kai - signwmh gia thn ekfrash- sta @@tous ti tha kaneis kai pws tha niwseis!
    2) gia osous to katalavoune kai to pistepsoune H KALYTERH AMYNA EINAI H EPITHESH! !

kai mia paraklish! (den enow se ekklisia vre! an kai tha voithouse afou mas exei minei mono o THEOS gia voithia)
    lipon... an diavasete kati edo sto foroum kai eiste syntrofos kapiou filou me provlimata psyxologika-diatheshs
    MIN ton apopernete legontastou <<wx! more kiesei me ta psyxologikasou.... pali eise xalia giati den thes na vgoume...palepseto monos/h....ktlp
    OXI kanete fovero kako kai ton pisogyrizete! ! ! ! ! ! !
    oi filoi poy einai edw sthn parea den lene psemata!!!
    oyte theloune na einai sayth thn katastash! ! !
    prospathiste na eiste oso pio kontatous ginete.
    episkeythite ton giatrotous esto mia fora gia na sas pei pos na voithisete ton syntrofosas.
    eiste ena xeri poy mporei na ton kratisei kai na ton voithisei na <<xanagyrisei>> pio grigora! ! !
    telos... xerw sas eprixa... :p
    kouragio vre se olous oles! den eiste monoi! ! ! !
    anoixtite.
    xefortoste.
    xespaste.
    kanei kalo!

y.g ayto den shmenei molis doume ton syntrofo to spame sto xylo e!

na eiste oloi kalaaaaaaa!

Senior Member
    πως γινεται να μαστε καλα κ πως να μην ψυρισουμε τη μαιμουσιτσα οταν μας τρωει????????
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast