ο αποχαιρετισμος του αλλου εγω... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 95
    Senior Member
    Originally posted by interappted
    μπουλο τρωει πρωτα το αχ τι επαθα αχ γιατι να ειμαι εγω ετσι?αχ ειμαι τρελλη
    δευτερο μπουλο τρωει το αχ ενα ροζ συννεφακι
    διοτι παταμε στα ποδια μας γερα βλεπουμε το συννεφο τωρα αν ειναι γκρι ροζ πορτοκαλι η μαυρο το οριζει η ζωη εμενα πχ ειναι καταμαυρα
    φανταζεσαι να ημουν καμια που τα βλεπε ροζ τι θα παθαινα?????τα βλεπα γκριζα κ τωρα το μαυρο ηταν κοντινη αποχρωση αν τα βλεπα φουξ θα ειχα παθει τυφλωση τωρα
    Πρώτο μπούλο τρώει το Είμαι τρελή αλλά επανέρχεται.................γιατί μπορεί εντελώς τρελή να μην είμαι αλλά μαλάκα το Σπήλμπεργκ που κουβαλάω δεν λέει να επανέλθει...ειδικά όταν τρώω απόρριψη...........Οπότε ναι αν όχι τρελή σίγουρα όχι και η πιο νορμάλ........Γιατρέ είμαι τρελήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μιλάμε ψυχαναγκάζομαι στην απόρριψη και την βγάζω με σενάριο...............Οπότε εγώ θα έλεγα τον πρώτο μπούλο να πάρει η απόρριψη...Αν είναι να Σπιλμπεργκζουμε καλύτερα να μην απορριπτόμαστε....Δεν την μπορώ την απόρριψη.............

Το ροζ συννεφάκι αν τρώει μπούλο;;;;;;;;;;;;;;;;;Βασικά αυτό μου ρίχνει...Γιατί είμαι πολύ ρομαντικοκάτι.....αλλά δεν με θέλει.............Παλιά έβλεπα ιστορίες με πρίγκιπες......Πλέον προτιμώ τα θρίλερ αν αυτό λέει κάτι(Κάθε φορά που πάω να ερωτευτώ υποφέρω τόσο πολύ...Εκεί είναι που τρελαίνομαι...και τα σκοτώνω όλα....Είναι σαν να θέλω να σκοτώσω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου....Να το κάψω όπως έλεγε και η Ιωάννα...να ξορκίσω το κακό αλλά μάλλον το καλό θέλουμε να ξορκίσουμε...Δεν το ανεχόμαστε.Το σκοτώνουμε..Έτσι προτιμώ να βλέπω ταινίες πολεμικές θρίλερ εκδικητικές..Θυμάμαι την Φρίντα Κάλο που παρακάλεσε στο τέλος να την κάψουνε-μπορεί να ήταν και οριακή)....................Λέμε να μην διαβάσουμε τον Δήμιο του Έρωτα....γιατί εμείς τον σκοτώνουμε...αλλά δεν λένε ποτέ πως αυτός μας σκότωσε πριν γεννηθούμε.............Τα σύννεφα στην κατάθλιψή μου ήταν ακριβώς κατάμαυρα κι ας ήταν άσπρα............Οπότε ναι δεν με θέλει το σύννεφο..............το ροζ...Με σκοτώνει....Όλα είναι μαύρα-μιλάμε τώρα θα μιλήσει η διαστροφή μου-από τον καπνό που βγάζουν τα σώματα αυτών που καίγονται και κόκκινα από το αίμα που ξεχύνετε στην γη........Μιλάμε οκ αυτά που γράφω με κάνουν να καταλαβάινω πόσο μη καλά είμαι...Και επανέρχομαι στο τι και να διώχνουμε το τρελή αφού επανέρχεται............................ ...με αυτές τις σκέψεις..Καλύτερα να το θυμάσαι που και που για να βάζεις λίγη λογική και να λες Λέω μαλακίες.............Παλιά το αγαπημένο μου χρώμα ήταν το πράσινο...Το χρώμα της ελπίδας......Ότι και αν ζωγράφιζα έβαζα πράσινο.....Το ροζ ποτέ δεν με χαροποιούσε.............χαχα...απ ό μικρή φαινόμουν.......άλλο παλιό μου αγαπημένο χρώμα το μωβ και οι αποχρώσεις του....όπως και το κόκκινο το πορφυρό....................................

Πάντως Ιωάννα δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί η μαμά μου δεν με αγαπούσε ενώ εγώ την αγαπούσα τόσο...Της έφτιαχνα σχεδιάκια και καρτούλες για την γιορτή της με καρδούλες και άλλα τέτοια...Και αυτή ήταν τόσο σκληρή................τόσο πεζή και αρομαντική...Τόσο λογική.......Δεν ταιριάξαμε ποτέ.........πάντα ότι και αν έκανα για αυτή ήταν σπαστικό και λάθος...Της θύμιζα την πεθερά της που δεν χώνευε............και είχαμε το ίδιο όνομα...........

Banned
    Originally posted by kassi_21

Πάντως Ιωάννα δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί η μαμά μου δεν με αγαπούσε ενώ εγώ την αγαπούσα τόσο...

welcome to the pleasure dome....

πιστευεις οτι εσυ αμα κανεις παιδι θα το αγαπησεις οσο θα σε αγαπησει αυτο???

Για να μπορεις να αγαπησεις γλυκια μου πρεπει να μπορεις και να αγαπηθεις....

guten nacht.

Senior Member
    Μην μου μιλάς...τώρα για αγάπη...Είμαι στο μπλακ όριο....Λένε πιάνεις μαύρο και άσπρο........Σήμερα είμαι στο μπλακ και δεν το αλλάζω...........

Banned
    Μην μου μιλάς...τώρα για αγάπη...Είμαι στο μπλακ όριο....Λένε πιάνεις μαύρο και άσπρο........Σήμερα είμαι στο μπλακ και δεν το αλλάζω...........

εγω δεν σου μιλησα για αγαπη, σου απαντησα σε μια απορια που ειχες.
    Προσωπικα δεν πιστευω στην αγαπη, οπως εχω ξαναγραψει ειναι ειναι ενα πλαστο συναισθημα....

Μιας και εισαι σε μπλακ φαση,
    ακου ενα κομματι πριν κοιμηθεις,

Clint Mansell το Death is the Road to Awe
    απο το αλμπουμ the fountain

Senior Member
    Θέλω λεξικό για αγγλικά..........Μιλάμε πολύ μπλακ...Δεν ξαναβίωσα έτσι την κατάθλιψή μου στα τόσα χρόνια.........Μου λείπουν τα αντικαταθλιπτικά μου....Μόνο σήμερα είμαι λίγο καλύτερα..Τις προηγούμενες μέρες έπαιρνα και έβριζα γνωστούς και αγνώστους..............Καλά θα είπαν Πολύ τρελή η τύπισσα αλλά αχ ανακουφίστηκα....

Banned
    δεν ξερω τι λες εσυ,
    εγω οταν ειχα τις μαυρες μου περναγα μια χαρα....
    απορω γιατι αυτη η γκρινια και η θεωριτικοποιηση των παντων....

Senior Member
    Πάμε για ένα σενάριό μου και φυσικά δικαιολογούμαι καθότι διαταραγμένη....
    Η καταδίκη του να είσαι ψυχασθενής...

Τι γίνεται όταν δίνεις σε έναν καμμένο,εκδικητικό πρώην γκόμενό σου τα στοιχεία της διαταραχής σου;;;
    Ψάχνει στο ίντερνετ,σε βρίσκει,το διαδίδει κάτι σε Αυτή με την οποία βρισκόμασταν ήταν τρελή...............................
    Η καταδίκη όχι μόνο του να είσαι ψυχασθενής αλλά και έρμαιο μερικών \"πονεμένων\" ψυχών που τρέχουν στο ʼγιο Όρος επειδή τους εγκατέλειψε μία και δεν καταλαβαίνουν το δικό τους καταθλιπτικό πρόβλημα και αδιέξοδο...........

Μπορεί να λέω μαλακίες αλλά δικαιολογούμαι σαν ψυχικά ασθενής εεεεεεεεεεεεεεε;;;Ή μπορεί να λέω και την αλήθεια....

Banned

Τι γίνεται όταν δίνεις σε έναν καμμένο,εκδικητικό πρώην γκόμενό σου τα στοιχεία της διαταραχής σου;;;

απλο...
    δεν τα δινεις.
    Κοντα στο νου και η γνωση.

Senior Member
    η γνωση εδω ειναι για ολα??? ο νους που πηγε?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    kassi χαλαρωσε
    εδω μεσα ολοι εχουμε τις διαταραχες μας αλλοι μικρες αλλοι μεγαλες
    δεν ειναι αναγκη να ουρλιαζεις στον εαυτο σου οτι εισαι τρελλη αν αυτος το ξερει ηδη
    χαλαρωσε στην ιδεα
    ο πανικος δεν ωφελει
    κι εμενα 4 στους 4 γιατρους με βρηκαν οριακη σε ολα τα χαρακτηριστικα της διαταραχης .μου δωσαν μια γαδ να την εχω κι επισης κ μια μειζων καταθλιψη επισης να την εχω
    κ τι εγινε δλδ???κι αλλος νομιζει οτι ειναι ο Ναπολεων κ μια χαρα ηρεμα το αντιμετωπιζει
    μην τσιριζεις
    δειξε μου ενα λογικο να τσιριξουμε παρεα
    αλλα δεν προβλεπεται
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Banned
    η γνωση διωχνει το φοβο,
    και ο φοβος την ελπιδα.

Senior Member
    Originally posted by krino
    η γνωση διωχνει το φοβο,
    και ο φοβος την ελπιδα.
    Αυτό δεν είναι απόλυτο. Αν γνωρίζεις ότι θα πεθάνεις σ\'ενα μήνα το πολύ, δεν φοβάσαι το θάνατο ; Τότε από αυτόν τον φόβο αρχίζεις και ελπίζεις σ\'ένα θαύμα. Να σκέφτεστε ελληνικά, όπως οι αρχαίοι Σοφιστές, οι μετέπειτα Σούφι, και θα δείτε ότι είναι ο μόνος τρόπος \'\'θεραπείας\'\' σας. Αυτό με έχει βοηθήσει πάρα πολύ εμένα. \'Αλλο γνώση, άλλο μια κατάσταση επιφανειακής μάθησης. \'Αλλο πληροφορία που προέρχεται από άλλους ή από τον κακό μας εαυτό, άλλο Γνώση. Λέγοντας ότι η γνώση διώχνει τον φόβο, οι περισσότεροι εννοούν μάθηση, όχι βαθειά φιλοσοφημένη γνώση δηλαδή κατά βάθος γνώση της άγνοιας, αυτό το \'\'εν οίδα ότι ουδέν οίδα\'\' και το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλω να μάθω, να αλλάξω και να γίνω καλύτερος και δυνατότερος. Η επιστήμη ακόμα σήμερα ουσιαστικά είναι κομιστής πληροφορίας και όχι βαθειάς γνώσης.
    \'Οποιος θέλει το τηλέφωνο μου (επειδή δέχτηκα ένα πολύ περίεργο προσωπικό μήνυμα) ακόμα στη διάθεσή του για να ακούσει τη φωνή μου, το όνομά μου και τις απόψεις μου και να μην αφήνουμε υπονοούμενα απουσία μου για το ποιός είμαι....και τί ήρθα να κάνω εδώ. Είναι η κατάρα του internet η άγνοια και ο φόβος. Εγώ πραγματικά το φοβάμαι το internet.

Banned
    Originally posted by Mοναξιά

Αν γνωρίζεις ότι θα πεθάνεις σ\'ενα μήνα το πολύ, δεν φοβάσαι το θάνατο ; Τότε από αυτόν τον φόβο αρχίζεις και ελπίζεις σ\'ένα θαύμα.
    Οχι βεβαια γιατι να φοβασαι το θανατο??
    ειναι ενα αναπαντεχο γεγονος οπως η γεννηση,
    την γεννηση την φοβοσουνα???

Τελος δεν υπαρχουν θαυματα, παρα μονο το θαυμα που ειναι ο εαυτος μας....

Δεν ελπίζω τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα είμαι ελεύθερος

Senior Member
    Originally posted by krinoΔεν ελπίζω τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα είμαι ελεύθερος
    Μεγαλοστομίες του Καζαντάκη, σαφώς επηρρεασμένου βαθύτατα από τον Νίτσε (έτσι την πάτησε). Ας βρεθεις με καρκίνο στο τελευταίο στάδιο και σου λέω εγώ αν θα φοβηθείς ή όχι. Αν ΔΕΝ φοβηθείς τότε, είσαι στο σωστό δρόμο που πιστεύω εγώ, δηλαδή έχεις βαθειά και ειλικρινή φιλοσοφική και μεταφυσική στάση (όχι χριστιανική, άρα και υπερήφανη) απέναντι στο φαινόμενο της εγκαταλειψης του σώματος από την ψυχή. Τότε θα είσαι ένας σοφός, ένας γιόγκι ή ένας σαμάνος που περιφρονεί το φόβο, αλλά η πλειοψηφία χέζεται απ\'το φόβο μπροστά στο θάνατο επειδή φοβάται και την ίδια τη ζωή. Θαύματα προκαλούνται αν το πιστέψεις.

Banned
    δεν ειχα ποτε μου καρκινο και ετσι δεν μπορω να πω κατι σε αυτο.
    Εχω ερθει ομως αντιμετωπος με το θανατο και απο αυτη την θεση μπορω να σου πω οτι τελικα δεν φοβηθηκα.
    Το οτι ζω πιστευω οτι ωφειλεται σε ενα τυχαιο γεγονος και ηταν ανεξαρτητο απο εμενα.

Δεν ξερω αν ειμαι σαμανος, ξερω οτι πιστευω στον εαυτο μου και μονο σε αυτον και στις δυναμεις που εχει, τα υπολοιπα τα θεωρω πλαστα σκεψεις....

Κατα τα αλλα να εισαι σιγουρος οτι δεν ανηκω σε πλειοψηφιες, για αυτο να εισαι βεβαιως.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast