Πιεση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24

Thread: Πιεση

Senior Member
    πηγαινα εδω και 2 μηνες ..Θα ξανα παω...και φαρμακα παιρνω..αν και θελω να το παλεψω μονη μου...Νομιζω πως μονο εμεις μπορουμε να το παλεψουμε ..(μαζι με βοηθειες , δεν λεω) αλλα οση δουλεια κανουμε εμεις με τον εαυτο μας δεν μπορει κανεις αλλος να κανει με εμας...

Senior Member
    Γεια σας παιδια,και εγω εχω καποια εμμονη θα ελεγα με την πιεση.καποια μερα επειδη με φωναζα ολη μερα στα παιδια και με πονουσε πολυ το κεφαλι μου
    9εχω και αυχενικο συνδρομο απο το οποιο υποφερω πολυ)εκανα το λαθος και μετρησα την πιεση μου στο σπιτι.ηταν 14 με 9.απο εκει και επειτα μονο απο τον φοβο μου ειχε παει 15 με 10.πηγα στο εφημερευον νοσοκομειο και ολα καλα.Η γιατρος μου ειπει οτι δεν ειναι τιποτε και αν θελουμε να πουμε οτι καποιος εχει πιεση θα πρεπει επι 1 μηνα να μετραει την πιεση του πρωι βραδυ.την μετρουσα για 5 μερες και ολα καλα.Απο εκει και επειτα δεν την εχω ξαναμετρησει γιατι φοβαμαι.νομιζω οτι καθε φορα που ποναει το κεφαλι μου η νευριαζω ανεβαινει πολυ και θα παθω κανενα εγκεφαλικο.Υποφερω και απο αλλα ψυχοσωματικα και περνω θεραπει εδω και μηνες με seropram.ειμαι πολυ καλυτερα αλλα οι σκεψεις οτι θα παθω καρδια η θα πεθανω επιμενουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anika View Post
    Γεια σας παιδια,και εγω εχω καποια εμμονη θα ελεγα με την πιεση.καποια μερα επειδη με φωναζα ολη μερα στα παιδια και με πονουσε πολυ το κεφαλι μου
    9εχω και αυχενικο συνδρομο απο το οποιο υποφερω πολυ)εκανα το λαθος και μετρησα την πιεση μου στο σπιτι.ηταν 14 με 9.απο εκει και επειτα μονο απο τον φοβο μου ειχε παει 15 με 10.πηγα στο εφημερευον νοσοκομειο και ολα καλα.Η γιατρος μου ειπει οτι δεν ειναι τιποτε και αν θελουμε να πουμε οτι καποιος εχει πιεση θα πρεπει επι 1 μηνα να μετραει την πιεση του πρωι βραδυ.την μετρουσα για 5 μερες και ολα καλα.Απο εκει και επειτα δεν την εχω ξαναμετρησει γιατι φοβαμαι.νομιζω οτι καθε φορα που ποναει το κεφαλι μου η νευριαζω ανεβαινει πολυ και θα παθω κανενα εγκεφαλικο.Υποφερω και απο αλλα ψυχοσωματικα και περνω θεραπει εδω και μηνες με seropram.ειμαι πολυ καλυτερα αλλα οι σκεψεις οτι θα παθω καρδια η θα πεθανω επιμενουν.
    Ηρεμισε σε παρακαλω , περναω ακριβως το ιδιο..με πολλα ψυχωσωματικα φοβος και τρομος θανατου, που φουντωνουν με την παραμικρη σκεψη!! Ακου...Προσπαθησε να το παλεψεις, μην κοιτας μονο τα φαρμακα..Θελει πολυ δουλεια με τον εαυτο σου..Εκει που εισαι χαλια και λες οτι δεν μπορεις, εκει πρεπει να μπορεσεις και να βγεις να κανεις πραγματα με το ζορρυ, δεν ξερω και πολλα να σου πω γιατι και εγω περναω γολγοθα..Απλα το μονο που ξερω ειναι πως πρεπει να το ΠΑΛΕΨΕΙΣ με ολη τη δυναμη που εχεις μεσα σου ..(και ας νιωθεις πως δεν εχεις)

Member
    Α παιδιά!! Κι εγώ μια από τα ίδια. Εχω και πιεσόμετρο ηλεκτρονικό και η μαμά μου έχει με τη φούσκα. Οταν με πιάνει φούντωμα και έξαψη μετριέμαι. Και μάλιστα 3 φορές γιατί λένε οτι η τρίτη φορά μετράει. Και πράγματι η τρίτη ενδειξη είναι η χαμηλότερη και η πιο καλή. Κι εγώ περνάω κρίσεις και ιδεοληψίες και τώρα τελευταία με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω και σε μένα είμαι στα μαύρα χάλια μου. Δεν παίρνω καμία αγωγή παρά μόνο μισό ή ολοκληρο lexotanil κάθε βράδυ. Η πίεσή μου είναι κανονική. Αντε να έχει φτάσει στο 15 με 9 στα χειρότερα. Συνήθως έχω 11 με 7. Μια χαρά. Ολα είναι από το άγχος. Εχω πολλά στο κεφάλι μου. Τα έχω γράψει και πολλοί από σας μπορεί ήδη να τα ξέρουν από άλλα θέματα.

Senior Member
    Ολοι φοβάστε μήπως ανέβει η πίεση σας ε?Εγώ το αντίθετο φοβάμαι, μην πέσει. :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Korina12 View Post
    Ολοι φοβάστε μήπως ανέβει η πίεση σας ε?Εγώ το αντίθετο φοβάμαι, μην πέσει. :P
    Κι εγω, λογω φαρμακων ειδικα οταν πρωτοξεκινησα τα ζολοφτ ειχα υποταση κ ζαλιζομουν εντονα οταν σηκωνομουν απο την καθιστη θεση (ορθοστατικη υποταση). Αυτο με τη φουσκα χαχαχα εχει πολυ πλακα αν κ νομιζω πλεον οι γιατροι δν χρησιμοποιουνε τετοια θυμαμαι οταν ημουν μικρη κ με πηγαιναν στον παιδιατρο το φοβομουνα πολυ.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Εγω οταν σηκωνομαι νιωθω ζαλη,λογο αυχενα κυριως.Υπαρχει και το κλασικο μουδιασμα που τυφλωνεσαι για λιγο :P
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Κι εγω, λογω φαρμακων ειδικα οταν πρωτοξεκινησα τα ζολοφτ ειχα υποταση κ ζαλιζομουν εντονα οταν σηκωνομουν απο την καθιστη θεση (ορθοστατικη υποταση). Αυτο με τη φουσκα χαχαχα εχει πολυ πλακα αν κ νομιζω πλεον οι γιατροι δν χρησιμοποιουνε τετοια θυμαμαι οταν ημουν μικρη κ με πηγαιναν στον παιδιατρο το φοβομουνα πολυ.
    Τι χρησιμοποιούν δηλαδή τώρα οι γιατροί?Εχω πολύ καιρό να μετρηθώ σε γιατρό.Με τόσα πιεσόμετρα που έχω σπίτι δεν χρειάστηκε. :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Korina12 View Post
    Τι χρησιμοποιούν δηλαδή τώρα οι γιατροί?Εχω πολύ καιρό να μετρηθώ σε γιατρό.Με τόσα πιεσόμετρα που έχω σπίτι δεν χρειάστηκε. :P
    Νομιζω αυτο που σου τυλιγουν το μπρατσο.. εχει κ φουσκα αυτο? δεν ξερω... εγω εχω το ηλεκτρονικο της omron που μπαινει στον καρπο..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 2 of 2 FirstFirst 12