Απολογισμός του φετινού καλοκαιριού...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
    Senior Member

Απολογισμός του φετινού καλοκαιριού...

...Με αφορμη μερικα απο τα δημοσιευματα.... τι κανατε λοιπον? που πηγατε-αν πηγατε- και τι γευση σας αφησε?

Προσωπικα περα απο καποιες συντομες εξορμησεις στην χαλκιδικη και απειρα αποτυχημενα ραντεβου-χαχαχαχα,τι πρωτοτυπο- επισκεφθηκα το νησι της Λερου , το οποιο ομως μου αφησε αναμεικτα συναισθηματα.

Junior Member
    εγω τωρα ετοιμαζομαι για διακοπες αλλα οκπερναω,,,,,καθε μερα μπανια .βολτιτσες το βραδυ....
    Σημασια δεν εχει να εισαι ευτυχισμενος,αλλα να ξερεις οτι εισαι!!!

Banned
    τι εννοεις οτι σου αφησε αναμεικτα συναισθηματα η επισκεψη σου στο νησι της Λερου ; Αν θελεις πες κατι παραπανω για αυτο

Senior Member
    Καλημέρα σας
    howtodream από την κολλητή μου που επισκέφτηκε πολλές φορές τη Λέρο (ένας φίλος της ψυχίατρος δούλευε εκεί) γνωρίζω ότι τα πράγματα στο ψυχιατρείο έχουν φτιάξει πολύ. Μου έχει πεί ότι το νησι έχει μια περίεργη αύρα και την έχει ενθουσιάσει σαν μέρος.
    Στο θέμα μας:
    To καλοκαίρι μου ήταν ζόρικο στην δουλειά με πολλή ζέστη και δύσκολες συνθήκες , υπήρξαν πολλές φάσεις που έλεγα ότι δύσκολα την βγάζω. Ιούνιος-Ιούλιος ατελείωτοι χωρίς ουτε ένα μπάνιο.
    Τελικά όμως τον Αύγουστο κατάφερα να πάω 7 ολόκληρες μέρες στο Πήλιο, εκεί που φέτος δεν περίμενα διακοπές οπότε είμαι ευγνώμων για αυτό
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Μαλλον λεγοντας "αναμεικτα συναισθηματα" εννοει ενθυμουμενη στη Λερο τι γινοτανε μεχρι καποια χρονια με το ψυχιατρειο κ τις αθλιες συνθηκες.. επειδη ειδα κ ενα θεμα εδω στα "γενικα"..

Λοιπον εμενα αυτο το καλοκαιρι ηταν απο τα πιο ΓΑΜΑΤΑ!!!! Αν κ κακως βαζετε απο τωρα "απολογισμος" γτ ακομα δν τελειωσε ρε παιδια! Μεχρι Σεπτεμβρη εχουμε ακομα! Λοιπον Χαλκιδικη στο εξοχικο μ κ καπου καπου Θεσσ να ψωνισω τπτ στις εκπτωσεις βασικα κατα τ αλλα δουλεια σ ενα beach-bar παρασκευοσαββατοκυριακα κ προσφατα εκανα σχεση με ενα παιδι που αγαπαω πολυ κ ελπιζω κ αυτος το ιδιο!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Ανάμεικτα συναισθηματα εννοώντας οτι το νησι ειναι ομορφο μεν, ομως η παρεα που ειχα μαζι μου πολλες φορες με ενοχλουσε...κυρίως με απογοήτευσε γιατι είναι μια φιλια χρόνων που ξαφνικα σαν να αλλαξε..... επισης στο νησι γνωρισα καποιον με τον οποιο περασα καποιες πολυ ομορφες στιγμες, ωστοσο εφυγε για τη χωρα του και παρολο που βρηκα καποιο μεσο επικοινωνιας δε μου απαντησε στα μηνυματα μου... :(

Senior Member
    Oπότε τα ανάμεικτα συναισθήματα δεν έχουν να κανουν με το νησί και την ιστορία του.
    Οι καλοκαιρινοί έρωτες συνήθως έχουν ημερομηνία λήξης δυστυχώς, ιδιαιτερα όταν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την συνέχιση τους..κράτα τις όμορφες στιγμές..
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    το ξερω.... :( κυριως απογοητευτικα απο την παρεα μου.... πως αλλαζει ο ανθρωπος τελικα.... οσο ζω μαθαινω...

Senior Member
    Για το φετικό καλοκαίρι λοιπόν...

Ένα μόνο θα πώ... Χάρηκα που το ΕΖΗΣΑ!!!

:)

Senior Member
    Ναι φυσικά, τίποτα δεν μένει ίδιο, το εχω ξαναγραψει εδώ αλλωστε, ποτε δεν κυλάει το ίδιο νερό στην κοίτη του ποταμού.
    Τα δεδομένα αλλάζουν, οι συνθήκες επιδρούν, τα χρόνια εμφανίζουν πτυχές άγνωστες, προστίθενται καινούριες. Και όσο και αν ο πυρήνας μας μένει ο ίδιος , αλλάζουμε και κάποιοι απο εμάς αρκετά, προς το καλύτερο η το χειρότερο ανάλογα με τις εμπειρίες του ο καθένας.
    Παντως σ' ενα γενικο, θέλει πραγματικά πολύ ψάξιμο και συνεση όταν επιλεγεις με ποιον θα μοιραστεις τις διακοπές σου. Δεν είναι μια αποφαση που μπορεις να την πάρεις αυθορμητα.και είναι κρίμα να χαραμίζεις τις μέρες αυτές , γιατί είναι πολύτιμες για όλους μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Oπότε τα ανάμεικτα συναισθήματα δεν έχουν να κανουν με το νησί και την ιστορία του.
    Οι καλοκαιρινοί έρωτες συνήθως έχουν ημερομηνία λήξης δυστυχώς, ιδιαιτερα όταν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την συνέχιση τους..κράτα τις όμορφες στιγμές..
    Τους καλοκαιρινους "ερωτες" (γιατι τς περισσοτερες φορες ειναι πιο πολυ στ σεξουαλικο κομματι) τους αφηνουμε στο καλοκαιρι. Εκει ειναι η θεση τους. Και συνεχιζουμε!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Είναι ναι, πολυτιμες μερες, θεωρησα ομως μια τετοια φιλια χρονων, με την οποια ειχα ξανακανει τοσες φορες διακοπες στο παρελθον θα ηταν η ιδανικη επιλογη. Αλλα αυτη ξαφνικα αλλαξε, εγινε αλλαζονικη και υπεροπτρια, κυνηγαει ενα σωρο ανδρες λες και αυριο δεν θα υπαρξει μερα κι εγω που θελω να συζητησουμε λιγο για τη δουλεια μας ειμαι η ξενερωτη της υποθεσης. Δηλαδη τι να κανουμε? Αυτη επειδη τρωει μια απορριψη ψαχνει να επιβεβαιωθει απο τους αλλους κι εγω απο την αλλη εχοντας σιχαθει τους αλλους εχω στραφει σε αλλα πραγματα και ετσι καπου δε συγκλινουμε. Πρωτη φορα παντως φετος την βλεπω να φερεται τοσο ψυχρα και αδιαφορα απεναντι μου, κοιταει αποκλειστικα και μονο την παρτη της και μιλαει αποκλειστικα και μονο για τον ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ. Επισης κατι ακομη που το εχω απορια και αν μπορειτε να μου τη λυσετε. Είναι ποτε δυνατον με το που γνωριζεις εναν ανδρα και σου αρεσει να αρχιζεις να παθαινεις εμμονη μαζι του? Τί εννοω.... γνωρισε εναν τυπο πριν φυγουμε διακοπες, παιχτηκε το ιδιο βραδυ κατι, ομως ολα τελειως της στιγμης και εφημερα. Ε, σε οοοολη τη διαδρομη για τις διακοπες ελεγε γι αυτον. Μετα γνωρισε στις διακοπες αλλον για μια νυχτα, αντε παλι.... ξεσκονισμα του facebook, τί ζώδιο είναι, ταιριάζουμε, κτλ κτλ.... Θελω να πω οτι ενθουσιαζεται και πορωνεται με τον καθε εναν που απλα φιλιεται λες και θα ειναι ο ανδρας της ζωης της.

Senior Member
    ε δεν ξερεις ποτε τι μπορει να βγει απο μια γνωριμια βρε

Senior Member
    Κωλοκαλοκαίρι κι φετος
    Forbidden dreams

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    και απειρα αποτυχημενα ραντεβου-χαχαχαχα,τι πρωτοτυπο-
    Όλοι τους έφαγαν χυλόπιτα σπεσιαλιτέ από τα χεράκια σου; Τι διάολο, κανείς δεν άξιζε δηλαδή;

Page 1 of 2 12 LastLast