Results 1 to 15 of 139
-
21-08-2012, 16:38 #1
ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΑΞΗ-ΕΝΑς ΓΛΥΚΟΣ ΛΟΓΟΣ
Επειδή έχουμε πήξει στην αρνητίλα, ας γράψουμε εδώ μια καλή μας πράξη προς τον εαυτό μας ή τους άλλους ή εναν καλο λόγο που μας είπαν ή είπαμε σήμερα.
Και ας είναι κάτι απλο, όχι ιδιαιτερα σημαντικο.
Όσο μπορούμε πιο αβίαστα και ελεύθερα..θα με χαροποιουσε ιδιαιτερα αν αυριο το πρωί ανοιγοντας το πισι μου , βρω αρκετους από εσας να έχετε γράψει κάτι..
Ας αρχίσω εγώ το λοιπον,
Σημερα το πρωί ξύπνησα πολυ γλυκα τον γιο μου και του ειπα ότι τον αγαπάω (δεν το κάνω συχνά τώρα που μεγάλωσε)Το χαμόγελο του μου έκανε παρέα όλη τη μέρα στη δουλειάΝα μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
- 21-08-2012, 16:48 #2
Η μητέρα μου χθες το βράδυ με αγκάλιασε και μου είπε οτι ποτε δε θα είμαι μόνη μου γιατί πάντα θα υπάρχει η αγάπη της μαζί μου ακόμη και αν δεν έχω κανέναν στον κόσμο.
21-08-2012, 16:58 #3
εγω σημερα εμαθα στο σκυλακι μου να ξαπλωνει, να κανει το ψοφιο...! θεωρειται ομορφη πραξη; δεν ξερω αν αυτο χαρηκε παντως εγω και η οικογενεια μου χαρηκαμε!!!
επισης σημερα που ζυγιστηκα, διαπιστωσα οτι ειμαι μισο κιλο κατω, μαλλον ειναι απ'τα πολλα καθαρτικα παντως ειπα στον εαυτο μου "δεν εισαι τοσο αχρηστη τελικα"! και για σημερα νιωθω πιο δυνατη να ελεγξω τα βουλιμικα μου :)Will I ever be free?
21-08-2012, 17:26 #4
Τι όμορφο θέμα, μπράβο φρινη:-)
Εγω σκέφτομαι τα χθεσινά υπέροχα λογακια που ακουσα( το βράδυ που ξαπλωσαμε να κοιμηθούμε).
" δεν έχεις ιδέα πόσο ερωτευμένος είμαι μαζι σου, πόσο σε αγαπω τι Σημαινεις για μένα πόσο τυχερός νιώθω που σε έχω στη ζωη μου κ πόσο ευγνώμων νιώθω για όλα. Που με αφήνεις να είμαι δίπλα σου , που σε βλέπω να χαμογελας, που νιώθω τους χτυπους της καρδιάς σου όταν σε έχω αγκαλια.. Κ προπαντός που μου έκανες το καλύτερο δώρο απ' όλα, το μικρό πριγκιπακι .
Να θυμάσαι πως ο, τι κ αν συμβει ο, τι κ αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις δε θα σε αφήσω μονη. Θα σου κρατάω πάντα το χερακι πολυ πολυ σφιχτά. Μη μου στενοχωριεσαι για τίποτα όλα θα φτιάξουν εγω είμαι εδω. Σ' αγαπάω όσο τίποτα ρε χαζο μου κ πρέπει να παραδεχτω πως αν κ μου εβγαλες το λάδι τόσα χρόνια άξιζε η αναμονή . Εσύ κ η μικρη είστε ο, τι πιο όμορφο μου έχει συμβει κ θα κάνω τα πάντα για να είστε καλα. Δε θελω να σας απογοητευσω. Σας λατρευω" .( μετα ακολούθησε ένα υπέροχο φιλακι κ μια απίστευτη Αγκαλιτσα.
Κ το ξύπνημα ήταν ακόμη πιο υπέροχο, είχε κ πρωινό στο κρεβάτι, τριαντάφυλλα.. Αχ! Απλα μου έφτιαξε τη μέρα:-)(soulmatesNeverDie!!!)
21-08-2012, 17:50 #5
- In this old house where every door is open
Για σημερα κιολας?? Δε θυμαμαι κατι ομορφο για βδομαδες.. Και ηθελα τοσο να συμμετεχω σε αυτο το νημα...... :/
21-08-2012, 18:05 #6
στη δουλεια απο πελάτη ..πολυ σημαντικο να ερχομαι να περνω το χαμογελο σου κ μαυτο να ξεκινάει η μερα μου,εισαι πολυ γλυκια κ τα ματια σου εκπεμπουν αληθινή καλοσυνη..χαρηκα τοοοοοοοσο πολυ(πολυ ομορφα λογια τα οπια με συγκινησαν)
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
21-08-2012, 18:47 #7
Aκυρο!! Εκει που δεν το περιμενεις ερχεται τελικα.. Μολις διαβασα το νημα τι σκεφτεστε, και διαβασα κατι πολυ ομορφο για μενα.. Eιτε ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα ειτε οχι τα καλα σου λογια, μου εφτιαξες τη διαθεση, ευχαριστω γιαννη!!
21-08-2012, 23:25 #8
Πολυ όμορφα κορίτσια μου..τελικά παντα υπάρχει κάτι όμορφο να μας φτιάξει τη μέρα, πολλές φορές όμως δεν του δίνουμε την σημασία και την αξία που θα έπρεπε , επισκιάζεται από τις αρνητικές σκέψεις, τα προβλήματα, την καθημερινότητα. Ή θεωρούμε κάποια πράγματα δεδομένα.
Θα ήταν νομίζω πολυ θετικό να καταθέτουμε εδώ τις καλες καθημερινές στιγμές μας, αλλες μικρές , άλλες μεγάλες..τονίζουμε την πραγματική αξία που έχουν, τους δίνουμε σχήμα και μορφή, δίνουν νόημα στην ζωή μας.
Όποτε μπορούμε λοιπον...Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
22-08-2012, 09:20 #9
Καλημερα! Το πρωτο πραγμα π μ ηρθε στο μυαλο μολις διαβασα αυτο το θεμα ηταν οτι εκανα σεξ αυτες τις μερες του εδωσα κ καταλαβε! Δν ξερω αν μετραει για "ομορφη πραξη" αλλα αυτο μ ηρθε πρωτο! :p
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
22-08-2012, 10:13 #10
22-08-2012, 11:16 #11
22-08-2012, 16:45 #12
Πιστεύω ότι αν αυτό το θέμα είχε την ακριβώς αντίθετη χροια, ας πουμε, γράψτε κάτι αρνητικό που σας συνέβη σήμερα, θα ήταν πολυ πολύ εύκολο να απαντήσουμε, στην κυριολεξία θα είχε γίνει χαμός.
Θα συμφωνήσω ότι τα αρνητικά είναι τα περισσότερα, γιατί όμως δυσκολευομαστε τοσο μα τοσο πολυ να βρουμε έστω και ένα μικρουλι θετικο που να του δώσουμε την αξία που του αρμόζει και να μας ανεβάσει λιγο??Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
22-08-2012, 16:53 #13
Πραγματι ετσι συμβαινει στα περισσοτερα θετικα νηματα σε αυτο το φορουμ!! Βουλιαζουν αδοξα!!
Ωραια να συμβαλλω λοιπον κι εγω εδω σημερα, ειδα μια τελεια ταινιουλα πολυ πολυ ομορφη και γλυκεια, γεματη μουσικη, tοnight you're mine!! Δειτε την!!!!!!! Moυ εφτιαξε τη διαθεση!!
22-08-2012, 16:54 #14
θα την δούμε καλη μου...ομορφη η συμβολή σου
Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
22-08-2012, 17:02 #15
ένα μήνυμα που έλεγε 'θα ήθελα πολυ μια μερα να περπατησουμε στους δρομους του Παρισιού μαζί' ...φυσικα too good to be true, αλλα παρολαυτα ακομη και τα ψεματα σου δινουν καποιες φορες χαρα.