ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΑΞΗ-ΕΝΑς ΓΛΥΚΟΣ ΛΟΓΟΣ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 139
    Senior Member
    Εμ κορίτσι μου εκεί που είμαστε αμέριμνες μας βρίσκουν τα όμορφα...και τα επικίνδυνα χαχα
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    ενα γλυκο φιλι στο μετωπο κ τη λεξη σαγαπω (απο το συζυγο)το λεω γιατι αλλες φορες σκοτωνόμαστε ...ηταν κ ομορφη πραξη κ γλυκος λογος
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    μαζευτειτε αλια παρε και τη φλου φλου και ελατε να σας φιλοξενησω!! :p
    απαπα...!τι διαβαζουν τα ματακια μου!!! ανοιχτη προσκληση για το χωριο της λαγνειας!!! :)
    Αποδεχομαι...!!
    μελανουρι με ελλειπη αμφιεση...χμμμμμ
    Μονο που εγω ειμαι απιστος Θωμας...πρεπει να αγγιξω για να πιστεψω..θεος ξε θεος αμα δεν βαλω το χερι μου επι των τυπων των ηλων.....δεν λεει!!!χεχεχε ;)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Λοιπον..κατι ομορφο...
    σημερα ειδα μια κοπελιτσα απο την παλια μου δουλεια που ειχε απολυθει και ηταν ανεργη..και ηταν καλα και δουλευε και σε ενα πολυ ομορφο μαγαζι με ρουχα!
    χαρηκα πολυ γιατι ειναι πολυ καλο κοριτσακι και της αξιζουν τα καλυτερα!!! :)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    απαπα...!τι διαβαζουν τα ματακια μου!!! ανοιχτη προσκληση για το χωριο της λαγνειας!!! :)
    Αποδεχομαι...!!
    μελανουρι με ελλειπη αμφιεση...χμμμμμ
    Μονο που εγω ειμαι απιστος Θωμας...πρεπει να αγγιξω για να πιστεψω..θεος ξε θεος αμα δεν βαλω το χερι μου επι των τυπων των ηλων.....δεν λεει!!!χεχεχε ;)
    Με τετοιο καυσωνα μου θες και ακουμπηματα απιστε Θωμα!! Δεν την γλιτωνεις την θερμοπληξια!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Με τετοιο καυσωνα μου θες και ακουμπηματα απιστε Θωμα!! Δεν την γλιτωνεις την θερμοπληξια!!!!
    ααα...οπως ελεγε και ο Παπαγιαννοπουλος στην ταινια...χουφτωστην ,χουφτωστην!!
    εκει ειναι ολο το ζουμι!! χεχε :)
    Ας πιστεψω κι ας καω επιτοπου!!!!χεχεχεχεχεχεχε.. .για χαρη της πιστης παντα....

Senior Member
    Ένιωσα ότι η αγάπη δεν σταματά με την απομυθοποίηση του άλλου, όταν ανοίγεις την ψυχή σου στην αλήθεια και μπορείς να την μοιραστείς μαζί του, αφήνεις ν' αγγίξει την ψυχή σου και αγγίζεις και εσυ τη δική του. Εκεί η αγαπη γίνεται πιο αληθινή, πιο βαθειά.
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Junior Member
    Μία πράξη προς τον εαυτό μου που έκανα:έβαλα στο πισι φόντο μία φώτο από την Σίφνο, δίπλα έβαλα ένα κεράκι ρεσό που αγόρασα από εκεί για να φτιάξω την διάθεση μου στο γραφείο!και να θυμάμαι πόσο υπέροχα πέρασα...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Τα ευχαριστα ερχονται απανωτα!!!!!!!!!!

Η πολυαγαπημενη κολλητουλα μου χθες δεχτηκε προταση γαμου απο το αγορι της (παιδι μαλαμα by the way!!!). Γιουπιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! Δε βιαζονται για γαμο, θα αρραβωναστουν πρωτα κτλ, αλλα θα μαι μια απο τις κουμαπρεςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Επειδή έχουμε πήξει στην αρνητίλα, ας γράψουμε εδώ μια καλή μας πράξη προς τον εαυτό μας ή τους άλλους ή εναν καλο λόγο που μας είπαν ή είπαμε σήμερα.
    Και ας είναι κάτι απλο, όχι ιδιαιτερα σημαντικο.
    Όσο μπορούμε πιο αβίαστα και ελεύθερα..θα με χαροποιουσε ιδιαιτερα αν αυριο το πρωί ανοιγοντας το πισι μου , βρω αρκετους από εσας να έχετε γράψει κάτι..
    Ας αρχίσω εγώ το λοιπον,

Σημερα το πρωί ξύπνησα πολυ γλυκα τον γιο μου και του ειπα ότι τον αγαπάω (δεν το κάνω συχνά τώρα που μεγάλωσε)Το χαμόγελο του μου έκανε παρέα όλη τη μέρα στη δουλειά
    Καλό μήνα Φρύνη μου,
    πραγματικά ωραίο θέμα! Λοιπόν σε κάθε αρνητικούρα όπως λες κι εσύ προσπαθώ ειλικρινά να πω κάτι που θα μου φτιάξει τη διάθεση
    και που είμαι σίγουρη, ότι θα φτιάξει και την διάθεση των γύρω μου.. ΝΑΙ τελικά αυτό που μετράει δεν είναι τι θα πεις, αλλά ο ΤΡΟΠΟΣ που θα το πεις!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    ακουσα υπεροχα γαλλικα τραγουδια με συντροφια ροζε κρασιου . can't wait to visit Paris soon :)

Senior Member
    "προσπαθουμε να σε πεισουμε να μεινεις γτ δεν θελουμε να σε χασουμε απο φιλη μας!" μου ειπαν δυο νεες σχετικα φιλες...
    Περασαν χρονια για να δω οτι τα ομορφα λεγονται κι ερχονται συνεχεια,αρκει να εισαι ετοιμος να τα δωσεις!!!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Kαλημέρα κορίτσια μου, καλο μήνα σε όλους , ας βάλουμε όλη την θετική μας ενέργεια ν' αντισταθούμε στην μαυρίλα των καιρών...να νιώσουμε πιο θετικοί και αισιοδοξοι.
    Να έχουμε ένα γλυκο φθινόπωρο...

Senior Member
    το φθινοπωρο ειναι μια πανεμορφη εποχη οπως και ολες οι αλλες 3!:p

φυσικα και ++++++ πολλα σε φορτιση... το καλοκαιρι αν σας κουρασε(οπως εμενα) ή δεν σας ανταμειψε καταλληλα...
    το φθινοπωρο σιγουρα θα δικαιωσει την επιλογη σας να το απολαυσετε με εξορμησεις!!!
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Γεια σου κιουι μου, το λατρευω το φθινόπωρο με τα χρώματα , τις μυρωδιες του και αυτην την περιεργη νοσταλγια που κουβαλάει...

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast