Μαυρα χαλια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 66
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    οι γυναίκες σχεδόν πάντα μιλάνε πλαγίως και όχι ευθέως...
    αυτες που δεν αξιζουν μια, ναι, μονο για καμια ξεπετα κανουν

Senior Member
    Πάντα... ξενερώματα
    fixed

Στη βράση κολλάει το σίδερο!
    Αχ βρε κουκουρούκου μου γλυκιά, πας γυρευοντας να τ ακούσεις αλλα δεν θα σου κάνω την χάρη (δεν εχω ορεξη)
    Forbidden dreams

Senior Member
    Δεν το κάνουμε επίτηδες... Έτσι λειτουργεί ο εγκέφαλος... Τι να κάνεις... Φύση.
    Ποια γυναίκα ξέρεις που να μην κάνει πρόλογο πριν πει αυτό που έχει να πει? Μόνο αν έχει "εκπαιδευτεί".
    Ο πρόλογος που λες δεν εχει καμία σχέση με το "πλάγιο" που λέμε. Άκυρο λοιπον.

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    +1 Τα πες όλα αρχηγέ !
    Forbidden dreams

Senior Member
    Quote Originally Posted by boom_rider View Post

Για το θεμα το συντροφου τα εχω παρατησει τελειως. Δεν θελω να βρω. Εξαλλου τα χανω και δειχνω γελοιος. Δεν ειναι αυτα τα "σπορ" για μενα...Ασε που ολες στην ηλικια μου δεν ειναι ελευθερες..
    Ενα σωρό γυναίκες σ'αυτή την ηλικία είναι ελεύθερες και απορούν που πήγαν οι άντρες..Και πάρα πολλοί άντρες που αισθάνονται ότι δείχνουν γελοίοι όταν ασχολούνται με το "σπορ" τελικά στην πορεία τα πάνε μια χαρά..

Banned
    Quote Originally Posted by mr bubbles View Post
    καλα τα λεει ο βοριας.και εγω σκεφτομαι ωρες ωρες οτι μου εχουνε ριξει καταρα και δεν μπορω να σταυρωσω γυναικα,και εγω εχω δουλεια και θεωρουμαι εμφανισιμος αλλα δεν μπορω να βρω κοπελα.μαλλον κατι λαθος κανουμε στην συμπεριφορα μας και τις αποθουμε δεν ξερω..η μπορει να ειμαστε απλα καταραμενοι παντως αυτα περι χημικου ευνουχισμου ουτε καν..
    σορρυ αλλα αυτα περι καταρας μοιαζουν αστεια. εγω παλι δε συμφωνω τοσο με τον Φυσαει βορια, το υπερβολικο αυτομαστιγωμα δεν οδηγει πουθενα καλα. σε οσους ψυχολογους κι αν πας, οτι κι αν σε συμβουλεψουν, αν η κοπελα που θα πεσεις ειναι σκυλα και δεν πειναει, δε προκειται να προχωρησεις. και οι περισσοτερες πλεον ειναι ετσι δυστυχως, αφου και λογο κρισης εχουν επηρεαστει. οποτε δεν φταινε οι ελληνες αν δε μπορουν να σταυρωσουν γκομενα, ενω κι εμφανισιμοι ειναι, και δουλεια μπορει να εχουν. φταιει καθαρα η ασχημη περιοδος που επικρατει στην ελλαδα, που κανει τους ανθρωπους δυσκολους και δυστροπους, αφου δε τα βγαζουν ευκολα περα.

ο νηματοθετης θελει προσωρινη μειωση των σεξουαλικων του ορμων, οχι ευνουχισμο. δε ξερω αν υπαρχει κατι που να το προκαλει μονο αυτο. συνηθως μιλαμε για θεραπεια του compulsive sexual behavior (η γνωστη υπερσεξουαλικοτητα, νυμφομανια στις γυναικες, σατυριαση στους αντρες), οταν εισαι εθισμενος δηλαδη στο σεξ. και τοτε ψυχοφαρμακα νομιζω χορηγουνται, κι ακολουθεις ψυχοθεραπεια. αλλα αυτα ειναι χρονοβορα λυση, οχι αμεση οπως στη περιπτωση του. οποτε το μονο που μπορει να κανει ειναι να ψαξει καλυτερα με οση υπομονη διαθετει, ή να βρει κατι αλλο να απασχολειται μεχρι να φυγει για Αυστραλια.

Senior Member
    Αλλά ούτε καν αυτές δεν κάθονται, ε?

Τι να κάνεις? Έτσι είναι η ζωή... Ότι δίνεις παίρνεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    fixed

Αχ βρε κουκουρούκου μου γλυκιά, πας γυρευοντας να τ ακούσεις αλλα δεν θα σου κάνω την χάρη (δεν εχω ορεξη)
    Πάντα ειρωνικός... έτσι γεννήθηκες???

ΩΩΩΩ, και κουρουρούκου, παράφραση αλλάζοντας και το νόημα και υπονοοώντας... ωωω πω πω!!! Αλλά κάτσε να θυμηθώ τι είπες παραπάνω, ότι όσοι μιλάν με υπονοούμενα τύπου κουκουρούκου τι είναι... Χμμμ, άσε να θυμηθώ... Μπα, μάλλον θα ισχύει μόνο για τις γυναίκες όχι για τους άντρες...

Τέσπα, έχεις δίκιο, enough is enough. Ούτως ή άλλως ότι και να μου πεις εσύ, πάει στον βρόντο και το ξέρεις... Το οποίο φυσικά ισχύει και αντιστρόφως, για ότι και να σου πώ κι εγώ... Ισότητα δεν έχουμε?
    Last edited by kuxumuxu; 22-08-2012 at 20:58.

Senior Member
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    Ο πρόλογος που λες δεν εχει καμία σχέση με το "πλάγιο" που λέμε. Άκυρο λοιπον.
    ΟΚ. κ. PhD.Ψυχολογίας-Κοινωνιολογίας... Αφού τα ξέρεις όλα, ποιος ο λόγος να καταναλώνω θερμίδες τυπογραφώντας... Καλή καρδιά. Καλά να περνάς.

Senior Member
    Αλλά ούτε καν αυτές δεν κάθονται, ε?

Τι να κάνεις? Έτσι είναι η ζωή... Ότι δίνεις παίρνεις...
    μα δεν ενδιαφερομαι για ξεπετες, κοριτσακι μου

Senior Member
    μα δεν ενδιαφερομαι για ξεπετες, κοριτσακι μου
    Α δηλαδή αυτό το είπες γενικά, για εγκυκλοπαιδικούς λόγους και για άλλους άντρες...
    Μάλιστα, παρανόησα φαίνεται. Τι να κάνεις? Γυναίκα είμαι, πόσο IQ να έχω κιόλας...

Senior Member
    Α δηλαδή αυτό το είπες γενικά, για εγκυκλοπαιδικούς λόγους και για άλλους άντρες...

Μάλιστα, παρανόησα φαίνεται. Τι να κάνεις? Γυναίκα είμαι, πόσο IQ να έχω κιόλας...
    το οτι καποιες δεν κανουν για σχεση δεν σημαινει πως εγω δεν θελω σχεση
    ΥΓ επισης υπαρχουν και τετοιες που θελουν να με ξεπεταξουν

Senior Member
    το οτι καποιες δεν κανουν για σχεση δεν σημαινει πως εγω δεν θελω σχεση
    Εμένα γενικά με ενοχλεί η ταξινόμηση των γυναικών σε κατηγορίες χωρίς νόημα. Του στύλ, όποιες μιλούν ευθέως κάνουν για σχέση, ενώ όποιες στο φέρνουν λάου λάου αυτό που θέλουν να πουν, κάνουν μόνο για ένα Γ@μΗsI. Λες και το πρόβλημα είναι το αν κάποια μιλάει ευθέως ή πλαγίως. Λες και πρέπει να είναι όλες ίδιες, δεν μπορεί η καθεμία να έχει το στυλ επικοινωνίας που της ταιριάζει. Λες και υπάρχουν τύποι, φόρμες και πρέπει που είναι αναγκαίο να ακολουθηθούν, ωστε οι γυναίκες να είναι αρεστές τελικά.

Αλλά φυσικά, δημοκρατία έχουμε, ο καθένας με τη γνώμη του και η πλειοψηφία υπερτερεί.

Senior Member
    Εμένα γενικά με ενοχλεί η ταξινόμηση των γυναικών σε κατηγορίες χωρίς νόημα. Του στύλ, όποιες μιλούν ευθέως κάνουν για σχέση, ενώ όποιες στο φέρνουν λάου λάου αυτό που θέλουν να πουν, κάνουν μόνο για ένα Γ@μΗsI. Λες και το πρόβλημα είναι το αν κάποια μιλάει ευθέως ή πλαγίως. Λες και πρέπει να είναι όλες ίδιες, δεν μπορεί η καθεμία να έχει το στυλ επικοινωνίας που της ταιριάζει. Λες και υπάρχουν τύποι, φόρμες και πρέπει που είναι αναγκαίο να ακολουθηθούν, ωστε οι γυναίκες να είναι αρεστές τελικά.

Αλλά φυσικά, δημοκρατία έχουμε, ο καθένας με τη γνώμη του και η πλειοψηφία υπερτερεί.
    οι σχεση βασιζετε στην αμοιβαια εμπιστοσυνη, οταν υπονομευεις την νοημοσυνη του αλλου με τα λογια και τις πραξεις σου μην περιμενεις να σε εχει και σε εκτιμηση. Οταν μια γυναικα φερεται σαν φτηνο τσουλακι να μην περιμενει να της φερονται λες και ειναι κυρια...

Senior Member
    οι σχεση βασιζετε στην αμοιβαια εμπιστοσυνη, οταν υπονομευεις την νοημοσυνη του αλλου με τα λογια και τις πραξεις σου μην περιμενεις να σε εχει και σε εκτιμηση. Οταν μια γυναικα φερεται σαν φτηνο τσουλακι να μην περιμενει να της φερονται λες και ειναι κυρια...
    Νομίζω τα έχετε μπλέξει λίγο τα πράγματα. Και επαναλαμβάνω, μίλησα για "τρόπο επικοινωνίας". Δεν μίλησα για ψέμματα. Όταν δηλαδή κάποια σου πει κάτι με υπονοούμενο... πχ... "τι κάνεις απόψε, που είμαι μόνη στο σπίτι", μιλώντας πλαγίως και με υπονούμενα, την θεωρείς τσουλάκι και θεωρείς ότι σου υπονομεύει την νοημοσύνη σου, άρα την έχεις μόνο για μία ξεπέτα. Αντιθέτως, αν απλά έρθει και σου πει "Έλα να με γ@μΗσeis σε καμιά ώρα στο σπίτι μου" την θεωρείς κυρία και άρα κάνει για σχέση, μόνο και μόνο επειδή μίλησε ευθέως.

Ε, όχι ρε παιδιά. Όχι τόση υποκρισία. Δηλαδή έλεος.

Εγώ, απλά τα λόγια σου και του άλλου συμφορουμίτη που συμφώνησε μαζί σου επαναλαμβάνω.

Διότι το "θεματάκι μας" ξεκίνησε πάλι, όταν απλά, απαντώντας σε ένα "οριακά σεξιστικό" σχολιάκι σου, του τύπου αν προσφέρομαι για σεξ, σου μίλησα για υπονοούμενα, για να μην το τραβήξω, εφόσον όπως θα έχεις καταλάβει μετά από τόσους μήνες, με ενοχλούν αυτά τα σχόλια.

Όμως, ΟΚ, όχι πια ευγένειες σε τέτοιου είδους σχολιάκια, από όποιον κι αν προέρχονται...
    Και όχι δεν θα τα παίρνω στην πλάκα, ούτε θα τα περνάω στο ντούκου. Θα απαντάω ευθέως, όπως λέτε ότι σας αξίζει.

Αυτά.

Senior Member
    Πάντα ειρωνικός... έτσι γεννήθηκες???

Τέσπα, έχεις δίκιο, enough is enough. Ούτως ή άλλως ότι και να μου πεις εσύ, πάει στον βρόντο και το ξέρεις... Το οποίο φυσικά ισχύει και αντιστρόφως, για ότι και να σου πώ κι εγώ... Ισότητα δεν έχουμε?
    Νομιζα οτι διαθέτεις και λιγο αίσθηση χιούμορ (κουκουρούκου ) ... αλλα έπεσα έξω

Η δημοκρατία και τα υπόλοιπα που κολλάει βρε κορίτσι μου?
    Η ίδια παραδέχθηκες στο "αξέχαστο" επεισόδιο οτι δεν έχει σημασία ΤΙ σου λένε αλλα ΠΩΣ στο λένε (σερβίρουν δλδ). Αυτο τα λέει όλα.
    Απο κει και πέρα δεν εχω τιποτα μαζι σου ουτε ξερει ο ένας τον άλλον να χαλιόμαστε.
    Forbidden dreams

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast