Μαυρα χαλια - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 66 of 66
    Senior Member
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    Άμα σε πείραξε ζητάω συγνώμη, απλά το σκέφτηκα ετσι το νικνειμ και μου φάνηκε αστείο αλλα δεν περίμενα οτι θα σε πειραζε κιόλας. Πάντως και πάλι συγνώμη.
    Εντάξει Yanni, ευχαριστώ, όλα καλά. (Ούτως ή άλλως δεν κρατάω σχεδόν ποτέ κακία). Απλά δεν κατάλαβα το αστείο σου.

Απο κει και υστερα για να επανέρθω στο προηγούμενο θέμα λυπάμαι που υπάρχουν γυναίκες που κρίνουν και λειτουργούν ή επιλέγουν τόσο επιπόλαια (και αυτο πάει σε αυτα που έχουμε ξαναπει περι συμπεριφορών).
    Μα κι εγώ λυπάμαι. Το νόημα για μένα στο φόρουμ και στο προηγούμενο "επεισοδιακό" μας θέμα, ήταν να ακούσω και μια αντρική άποψη, που θα ήταν απόλυτα ειλικρινής, εφόσον στο φόρουμ καλύπτεσαι από την ανωνυμία και λες αυτό που πραγματικά νιώθεις. Το νόημα είναι να "μάθω" ή τουλάχιστον να προσπαθήσω να μάθω να "διακρίνω" καλύτερα και να διαβάζω πίσω από τα επιφανειακά χαρακτηριστικά (εμφάνιση, λεφτά, στυλάκι, παραμύθια). Δεν έχω σκοπό να κρίνω, ούτε να συνετίζω. Προφανώς οι εμπειρίες σου ήταν "καπως", όπως άλλωστε και οι δικές μου. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι/όλες είναι ίδιοι. Εξάλλου, αρχίζω να πιστεύω ότι για να σε πλησιάζουν κάποιοι συγκεκριμένοι τύποι αντρών κατ'εξακολούθηση, ίσως σημαίνει ότι "κάτι τρέχει με τη Μαίρη" και όχι με τους τύπους αντρών. Δεν μπορεί πχ να είναι τυχαίο, που κάποια κοπέλα πέφτει συνεχώς σε "μ@λ@κες (χωρίς παρεξήγηση για την έκφραση). Νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό είναι και το τι εκπέμπει η ίδια η κοπέλα ώστε να την πλησιάζουν μόνο αυτοί, και σε μικρότερο βαθμό είναι και θέμα τύχης.

Τέλος, ατυχές το παράδειγμα που ανέφερες, η αναφορά μου στον πλάγιο ή τον χύμα τρόπο δεν υπονοούσε κάτι τέτοιο.
    Το παράδειγμα το έφερα, διότι εγώ αυτό εννοούσα με τον πλάγιο τρόπο. Οπότε αν είναι να διαφωνούμε, να ξέρουμε ακριβώς για ποιο θέμα μιλάει ο καθένας. Δεν εννοούσα πλάγιο τρόπο, τον τρόπο που κάποιος/κάποια σου την φέρνει από πίσω και σε πληγώνει συναισθηματικά.

Και να ξαναπώ, στο φόρουμ είμαι για να μάθω, να ακούσω 10 γνώμες παραπάνω, και να βελτιωθώ εγώ. Και φυσικά να πω κι εγώ τη γνώμη μου ώστε, ίσως, να βοηθήσω κάποιον άλλο. Απλά δεν το πολυέχω στον λόγο, δεν είμαι ετοιμόλογη γενικά, οπότε πολύ συχνά είτε παρερμηνεύουν οι άλλοι τα λόγια μου, είτε με ακυρώνουν με επιχειρήματα τα οποία δεν μπορώ να καταρίψω, διότι φαίνονται μου λογικά, αλλά δεν συμφωνούν με το συναίσθημά μου. Οπότε την πατάω... Αλλά δεν με ενοχλεί και πολύ, γιατί προπονούμαι και για την face to face ζωή. Και οτι δεν σε σκοτώνει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Να ξεκινησω απο τα τελευταια σου, δεν ειπα πουθενα αν προσφερεσαι για σεξ - ο ανθρωπος μοναξια νοιωθει.
    Εντάξει λοιπόν, απλά θα εκτιμούσα αν ήσουν λίγο πιο διακριτικός. (Ειδικά μεταξύ μας).

"τι κάνεις απόψε, που είμαι μόνη στο σπίτι" δεν ειναι πλαγιος τροπος, αν ηταν ομως "τι κάνεις απόψε, που είμαι μόνη στο σπίτι," και μετα ολο και κατι τυχανει και δεν εισαι μονη, αλλα με εκεινον το φιλο με το 6πακ απο το φεης ειναι πραγματικα "πλαγιος" τροπος να ξενερωσεις καποιον
    Όπως είπα όμως και στον Γιάννη, εγώ αυτό εννοώ με τον πλάγιο τρόπο. Λες κάτι, αλλά όχι απευθείας. Το λες με πιο ήπιο, πλάγιο, διακριτικό τρόπο. Αυτό που λέτε εσείς δεν είναι πλάγιος τρόπος, είναι ύπουλος τρόπος και πΟΥsτia. Οπότε καλά κάνετε και νευριάζετε, αλλά εγώ δεν είπα αυτό. Γιαυτό ξεκαθαρίζω τι ακριβώς εννοώ. Γιατί κι εμένα πχ. με ενοχλεί να με ψήνει κάποιος όλο το βράδυ, να αλλάζω τηλ, να μην κάνω κάτι ερωτικό και την επόμενη μέρα να μαθαίνω ότι είναι "σε σχέση" ετών. Αυτό όμως δεν είναι πλάγιος τρόπος, είναι πΟΥsτia.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Εντάξει λοιπόν, απλά θα εκτιμούσα αν ήσουν λίγο πιο διακριτικός. (Ειδικά μεταξύ μας).

Όπως είπα όμως και στον Γιάννη, εγώ αυτό εννοώ με τον πλάγιο τρόπο. Λες κάτι, αλλά όχι απευθείας. Το λες με πιο ήπιο, πλάγιο, διακριτικό τρόπο. Αυτό που λέτε εσείς δεν είναι πλάγιος τρόπος, είναι ύπουλος τρόπος και πΟΥsτia. Οπότε καλά κάνετε και νευριάζετε, αλλά εγώ δεν είπα αυτό. Γιαυτό ξεκαθαρίζω τι ακριβώς εννοώ. Γιατί κι εμένα πχ. με ενοχλεί να με ψήνει κάποιος όλο το βράδυ, να αλλάζω τηλ, να μην κάνω κάτι ερωτικό και την επόμενη μέρα να μαθαίνω ότι είναι "σε σχέση" ετών. Αυτό όμως δεν είναι πλάγιος τρόπος, είναι πΟΥsτia.
    με τον πλαγιο τροπο παντα αφηνεις περιθωριο να απαρνηθεις τα λεγωμενα σου και να πεις πως εννοουσες κατι αλλο κατα περιπτωση οπως σε συμφερει

Senior Member
    με τον πλαγιο τροπο παντα αφηνεις περιθωριο να απαρνηθεις τα λεγωμενα σου και να πεις πως εννοουσες κατι αλλο κατα περιπτωση οπως σε συμφερει
    Σύμφωνοι, αλλά εξήγησα τι ακριβώς εννοούσα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Φίλε ο χημικός ευνουχισμός τι είναι;ο τρίανταρησ ο νερντ που λες ότι είσαι με τόσα λεφτά αγόραζει γυναίκες δεν κάνει αυτα που λες με την καμία
    Να αγοραζω γυναικες? Θελω να τις αρεσω για αυτο που ειμαι..

Junior Member
    Νομιζεις φιλε..Ρωτησε οποια γυναικα θες εδω μεσα για να διαπιστωσεις και μονος σου οτι δεν "κολλησα" σε καμια..Εγω μπηκα για βοηθεια..Οκ υπερβαλα για το πλουσιος .Αλλα μια χαρα ζω μονος μου αφου ειμαι σε καλυτερη μοιρα απο πολλους Ελληνες που δεν μπορουν να παρουν ουτε φαρμακα..Ευχομαι να μην βρεθεις στην ιδια κατασταση με εμενα..

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345