Αγχος/Φοβίες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Αγχος/Φοβίες

Καλημέρα σε όλους/λες!
    Παιδιά θα ήθελα να κάνω μια απλή ερώτηση:
    Όσοι αντιμετοπίζετε φοβίες/κρίσεις πανικού/άγχος κτλ σας βοήθησε κάποιο χάπι που πήρατε από τον ψυχίατρο σας;
    Είμαι περίεργος αν μπορεί να δεί κάποιος διαφορά πρός το καλύτερο με αυτό το τρόπο.
    Ευχαριστώ!

Senior Member
    koiτα εγω εχω δει τεραστια διαφορα αλλα δεν γινεται να σου πω πια χαπια παιρνω.αυτο θα στο πει ενας καλος ψυχιατρος.αυτο που πρεπει να ξερεις για να μην απογοητεεσαι ειναι οτι για να δρασει η θεραπεια χρειαζεται αρκετος χρονος τουλαχιστον 2 εβδομαδες

Junior Member
    Ναι δεν περιμένω να μου πείς πια χάπια παίρνεις.
    Απλά θέλω να μάθω αν βοηθάει πχ ψυχοσωματικά κόμποι στο λαιμό/στομάχι κτλ περνάνε και γενικότερα ο φόβος φέυγει;

Junior Member
    Αν εχεις καποια προβληματα τωρα τα χαπια θα σε ανακουφησουν αρκετα.Αισθηματα φοβου πανικου αγχους μεσα στον πρωτο μηνα θεραπειας θα δεις να εξαλειφονται και να μειωνονται σε μεγαλο ποσοστο.
    Ομως γιατι υπαρχει και το ομως σε αυτες τις ασθενιες θα πρεπει να εχεις επαφη με καποιον ειδικο για να παρακολουθειτε μαζι την εξελιξη της καταστασης και
    δευτερον θα πρεπει να βοηθησεις και συ τον εαυτο σου
    να ανταποκριθει οσο το δυνατο καλυτερα στην θεραπεια.
    Τα χαπια μπορει να εξαλειφουν τα συμπτωματα μιας τετοιας ασθενειας ομως πρεπει και συ να εξαλειψεις τις σκεψεις και τις
    καταστασεις που σε εφεραν μεχρι εδω.Διαφορετικα δημιουργηται ενας φαυλος κυκλος και θα σου παρει περισσοτερο καιρο μεχρι να γινεις εντελως καλα.

Junior Member
    egw pantws den phra xapia kai eimai kalutera mono me th psuxo8erapeia,,exoun meiw8ei kata polu kai otan me pianei apla prospa8w na skeftw logika kai oso kai an sou fanei xazo perimenw na perasei