Results 1 to 15 of 15
-
22-08-2012, 10:43 #1
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΤΙ ΚΑΝΩ??
Παιδιά καλημέρα!!
Ενώ παλεύω με την κατάθλιψη και πηγαίνω και σε ψυχολόγο ο μ@..κ@ς που με πλήγωσε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ επιστρέφει απο Δευτέρα στη δουλειά. Τί κάνω?? Πως το αντιμετωπίζω?? Τί στάση να κρατήσω??
Ζητάω τις γνώμες σας και την συμπαράστασή σας.
- 22-08-2012, 10:45 #2
Ο μαλακας ειναι εργοδοτης σου? Υπαλληλος σου? Τα ειχατε κ χωρισατε? Τι ακριβως εγινε γτ δν πολυκαταλαβα...
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
22-08-2012, 10:47 #3
Προϊστάμενός μου και ΝΑΙ τα είχαμε !! Αν δείς παλιότερη καταχώρισή μου θα καταλάβεις. 7,5 ολόκληρα χρόνια με κράτησε πανάθεμά τον
22-08-2012, 10:49 #4
Μαλιστα.... Το οτι χωρισατε ειχε αντικτυπο κ στν εργασιακη σας σχεση? Πχ να σε βαζει να δουλευεις υπερωριες, να σου μιλαει αποτομα κτλ?
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
22-08-2012, 11:01 #5
Όχι. Αντίθετα δεν χάνει ευκαιρία να με παινεύει για την εργασία μου...(Τώρα αυτό πώς να το πάρω?) Απλά δεν συνεργαζόμαστε τόσο στενά όπως παλιότερα. Αλλά είναι νωρίς ακόμα για να σου πώ πως θα πάει. Τώρα και δεν έχει πολλή δουλειά αλλά λείπει κιόλας διακοπές.. έλλειψα κι εγώ οπότε.. Απο Σεπτέμβριο τί γίνεται??
22-08-2012, 12:53 #6
Ευχομαι καλη σεζον, αν κι δεν τελειωσε το καλοκαιρι ακομα.
Πιστευω θα χεις ακουσει οτι αποφευγουμε να κανουμε κολλήτιλικια με συναδελφους, παρεα κανουμε ,βολτες βγαινουμε αλλα οχι πολλα πολλα! ποσο μαλον ερωτες!
Εμενα η γνωμημου για σενα ειναι πολυ θετικη, δειχνεις αξιολογο ατομο, νομιζω οτι εισαι σωστη κι στην δουλεια σου κι με τους γυρο σου. Αυτα ομως δεν θα τα βλεπουν ολοι, ειτε γτ. δεν μπορουν ειτε γτ. δεν θα θελουν! δεν θα θελουν γτ. θα εχουν αντιθετασυμφεροντα απο σενα, ετσι λοιπον οταν καποια κοπελα που δουλευει στο ιδιο η σε σχετικο με εσενα ποστο , αυτη η κοπελα οταν μαθει οτι εσυ βγαινεις, μετα τα φτιαχνεις , εχεις δεσμο με τον προισταμενο της ,εε αυτη η κοπελα μπορει να γινει η πιο μεγαλη κουτσομπολα σε βαρος σου! δυστυχως το κουτσομπολιο ειναι ενδιαφερον κι ειδικα στην δουλεια! ποσο μαλον οταν ειστε τοσες ωρες μαζι! αμα εχει κι καλη ριτορικη σε αυτα που λεει τοτες την εβαψες! φανταζεσαι τι θα λενε πισω απο την πλατη σου! .Αποψη μου ειναι να πιασεις τον προιν σου κι να του πεις τι παιζει, να μαθουν ολοι οτι ειχατε μια σοβαρη κι κανονικη σχεση! μετα θα; ελεγα να πιασεις ολους τους συναδελφους σου κι να τους τα πεις! να προλαβεις τα κακα λογια!.
Τελος, οσο για τον προιν σου, καταλαβαινω ποσο δυσκολο θα ειναι να τον βλεπεις καθε μερα! τοσες ωρες! ,ειναι πολυ μεγαλο προβλημα ειδικα στην αρχη! ομως , οπως στρονουμε θα κοιμηθουμε! μεγαλα παιδια ειμαστε! πρεπει να αναλαμβανουμε τις επιπτώσεις! το ηξερες πως μπορει να γινει αυτο που εχει γινει τωρα!
22-08-2012, 13:26 #7
Αν όπως λές αυτός σου φέρεται σωστά επαγγελματικά, προσπάθησε να είσαι κι εσύ cool. Αν δεις ότι δεν την παλεύεις, συζήτησέ το μαζί του, μήπως βρείτε κάποια κοινή λύση, πχ, αλλαγή τμήματος, ή ωραρίου εργασίας, για να μην συναντιέστε και συνέχεια.
Κατά τα άλλα, καλό κουράγιο...
22-08-2012, 13:45 #8
Ευχαριστώ για την συμπαράσταση παιδιά!! Το έχω πολύ μεγάλη ανάγκη. Είναι νωρίς ακόμα .. το ξέρω. Θρηνώ αυτόν τον έρωτα, θρηνώ για τα χαμένα χρόνια που πέρασαν και χάθηκαν, θρηνώ για τον απότομο χωρισμό!!
Πρέπει να συνεχίσω!! Πείτε μου πώς!!
22-08-2012, 14:35 #9
Δεν υπάρχει συνταγή για το πώς θα συνεχίσεις, δυστυχώς. Μόνο με τον χρόνο θα γιάνεις...
Τον έρωτα να μην τον θρηνείς, γιατί τον ΕΖΗΣΕΣ! Τα χρόνια που πέρασαν ήταν χρόνια κερδισμένα και όχι χαμένα. Αγάπησες και αγαπήθηκες. Τι άραγε σε αυτή το ζωή διαρκεί για πάντα? Τίποτα, όλα είναι εφήμερα. Μόνο στα παραμύθια οι έρωτες διαρκούν και πάντα... και στις διαφημίσεις φυσικά!!!
Ο χωρισμός ο απότομος είναι καλύτερος από μία μακροχρόνια φθορά που καταστρέφει και τα δύο μέλη...
Μην ανησυχείς, θα ξαναγίνεις καλά. Promise.
22-08-2012, 15:20 #10
Έχεις απόλυτο δίκιο kuxumuxu. Θυμάμαι πως όταν χώρισα με τον αρραβωνιαστικό μου εκείνο που τότε ευχήθηκα ήταν να ζήσω τον μεγάλο έρωτα!! Ξέχασα να προσθέσω το happy end. Τον έζησα και τελικά πόνεσα πολύ. Ξέρω πως θα μου πάρει χρόνο να το ξεπεράσω. Και πρέπει να το αντέξω ... να συνεχίσω.. να πάρω τη ζωή μου απο την αρχή. Η ψυχολόγος μου λέει πως είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Δεν μου επιτρέπω αδυναμίες... Θέλω να δείχνω δυνατή κι ανεξάρτητη. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική όμως.
27-08-2012, 13:34 #11
Τελικά μέχρι τώρα αντέχω! Όπως είπε κι η ψυχολόγος μου το πιθανότερο είναι να φορέσω πάλι τη μάσκα, να δείχνω δυνατή και να πονάω μέσα μου. Έτσι κάνω. Εγώ απο το φόβο μου πίστευα πως θα κατέρρεα και θα ξεσπούσα σε κλάμματα. Το πνίγνω. Βέβαια το να μην εκφράζω αυτό που νιώθω δεν μου κάνει καλό. Ο χρόνος θα δείξει...
27-08-2012, 20:29 #12
28-08-2012, 16:58 #13
29-08-2012, 09:01 #14
Τελικά αφού άντεξα την πρώτη μέρα επιστροφής του στη δουλειά μετά μου βγήκε φοβερή υπερένταση κι έμεινα ξύπνια 1 24ωρο!! Πολύ πίκρα!! Εύχομαι να μη ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Χτές βράδυ κατάφερα να κοιμηθώ λίγο. Θα δείξει!!
30-08-2012, 08:52 #15
Αποφάσισα να σπάσω την σιωπή μου και του ζήτησα να μιλήσουμε κάποια στιγμή. Πρέπει να τα βγάλω απο μέσα μου αλλιώς θα σκάσω!! Πρέπει να πέσουν επιτέλους οι μάσκες!! Ήταν θετικός. Θα το κανονίσουμε κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα. Πρέπει να το αντέξω κι αυτό και να το λήξω. Πρέπει να πάρω τις εξηγήσεις που αξίζω μετά απο τόσα χρόνια!! Μόνο αν το λήξω λέγοντας τα πάντα, ότι νιώθω κι ότι περναώ θα μπορέσω να πάω παρακάτω!!
Περιμένω την γνώμη σας...