Προβληματα!! Σπαραζει η καρδια μου!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14

Unhappy Προβληματα!! Σπαραζει η καρδια μου!!!

Γεια σας.. Ειμαι ο Γρηγορης, ειμαι 16 χρονων και μενω σε μια επαρχιακη πολη της Ελλαδας. Πριν λιγες μερες διαγνωστηκε οτι η ξαδερφη μου η μεγαλη που ειναι 26 χρονων εχει μια αρρωστεια στους λεμφαδενες. Απο οτι φαινεται ειναι καρκινος και μαλλον κακοηθης!! Εχτες ημουν σε μια επισκεψη με την θεια μου και την ξαδερφη μου την μικρη και τοτε τους πηραν τηλεφωνο απο την Αθηνα και τους ειπαν οτι η ξαδερφη μου τελικα εχει καρκινο σπανιο και φυγαμε και εκλαιγαν στο αμαξι! Μαλλον δεν εχει ελπιδες η ξαδερφη μου.. Και η γιαγια μου απο τοτε που το εμαθε ολο κλαιει (δεν ξερει οτι ειναι κακοηθης! δεν της το εχουμε πει!).. Α ξεχασα να προσθεσω οτι ζω με την γιαγια μου απο μικρο παιδι λογω προβληματων αλλα με τους γονεις μου ειμαστε στην ιδια γειτονια. Στην ουσια η γιαγια μου με μεγαλωνει και ειναι σαν μανα μου και δεν αντεχω να την βλεπω ολη την ωρα να κλαιει και να οδυρεται. Επισης στεναχωριεμαι πολυ και εγω για την ξαδερφη μου!!! Ολα αυτα μαζεμενα με εχουν στεναχωρησει παρα πολυ και πιο πολυ με πληγωνει να βλεπω την γιαγια μου να κλαιει και να στεναχωριεται! Δεν θελω να παθει κατι! Την εχω σαν μανα μου και αν παθει κατι δεν θα το αντεξω! Γενικα η κατασταση ειναι αρκετα δυσκολη και ψυχοφθορα! Πηγαινα σε ψυχολογο πριν απο καιρο αλλα εχουμε σταματησει εδω και 2 μηνες λογω καλοκαιριου και με ειχε βοηθησει αρκετα αλλα τωρα ειμαι μονος μου! Τι να κανω; Ποναω και στεναχωριεμαι!

Senior Member
    αχ βρε γρηγρη μας..
    σαν να μην σου εφταναν τοσοι προβληματισμοι..σου συνεβη και αυτο τωρα..
    καλως ηρθες γρηγορη στην ζωη..αυτην την παραξενη..που σου δινει χαρες και πικρες..
    τι?ποιο πολλες ειναι ι πικρες?το ξερω και αυτο..αλλα ξερεις αυτη ειναι η ζωη..το νοημα ειναι μεσα σε ολα αυτα..τα καλα και τα ασχημα..στην αγωνια..στην ελπιδα..σε ολα..
    εισαι μικρουλης και ευαισθητο παιδι και κατανοω οτι πεφτει βαρυ ολο αυτο το φορτιο για τους ωμους σου..θεωρεις οτι ειναι αδικο και πονας,αλλα εισαι ωριμος για την ηλικια σου και θα σου πω αυτο..
    οσο μανα νιωθεις την γιαγια σου,αλο τοσο γιο της σε νιωθει..οσο πονας που πονα εκεινη,αλο τοσο ανυσηχει τι θα γινεις αν φυγει απο αυτην την ζωη..
    ξερω τι κι εσυ θελεις στηριξη...κι εσυ θελεις κατανοηση και συμπαρασταση για να περασεις ολο αυτο που συμβαινει στην οικογενεια σου,με την ξαδελφη σου,που φανταζομαι οτι θα ειναι και μικρη κοπελα..αλλα αυτην την στιγμη γρηγορη μου,ωφειλεις να εισαι δυνατος για να στηρηξεις την γυναικα αυτη που οπως λες σε μεγαλωσε..
    αυτη η ευθυνη ειναι δικη σου γρηγορη..και σιγουρα ακουγεται βαρυ,αλλα θεωρω οτι μονο εσυ θα μπορουσες να την παρηγορησεις κατα καποιο τροπο..
    γρηγορη μου για εκεινη ειναι ακομη ποιο οδυνηρο..ακομη ποιο σκληρο..για μια μανα και γιαγια να βλεπει κακο στα παιδια της...για μια τετοια γυναικα ειναι καταρα να βλεπει τα παιδια της να υποφερουν..
    προσπαθησε να εισαι οσο το δυνατον ποιο κοντα της..να της κρατας το χερι..να της λες οτι την χρειαζεσαι και οτι δεν θελεις να την βλεπεις ετσι..να την φροντισεις..
    να πας εναν περιπατο με την γιαγια σου..να της δειξεις ποσο την νοιαζεσαι και ποσο σημαντικη ειναι για εσενα..
    ισως της δωσεις καποια δυναμη να το αντιμετωπισει...
    ειναι δυσκολο και θα γινεται ολοενα δυσκολοτερο..στα λεω χυμα γιατι περασα κατι παρομοιο με τον θειο μου..και την μητερα μου προσφατα που ομως ''φτηνα την γλιτωσε''εκεινη..
    κανε υπομονη και οταν επιστρεψει η ψυχολογος σου,θα σε καθοδηγησει καλυτερα ως προς τον τροπο με τον οποιο θα πρεπει να χειριστεις την ολη κατασταση..
    πρεπει γρηγορη μου να εισαι δυνατος..θα το περασεις γιατι πρεπει να το αντιμετοπισεις..
    το ξερω πονας και εισαι πολυ καλο παιδι..δεν ξερω τι αλλο να πω...μακαρι να υπαρχουν ελπιδες για την ξαδερφουλα σου βρε γρηγορακη..
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Junior Member
    Γρήγορη καλησπέρα,
    καταρχάς εύχομαι περαστικά στην ξαδέλφη σου, ελπίζω να κάνει τις απαραίτητες θεραπείες και να αναρρώσει το συντομότερο. Μην στενοχωριέσαι γιατί τα λεμφώματα πλέον, κάθε μορφής, έχουν μεγάλο ποσοστό ίασης, να εχετε πίστη, όλα καλά θα πάνε. Κατανοώ ότι ένα τέτοιο νέο σας σόκαρε και είναι λογικό να εχετε αναστατωθει, η λέξη καρκίνος και μόνο στο άκουσμα της φοβίζει. Όμως δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, όπως ανέφερα πιο πάνω τα λεμφώματα μπορούν να θεραπευτούν πλήρως. Ψυχραιμία χρειάζεται και υπομονη και σε καμία περίπτωση δεν πρεπει να χάσετε τις ελπίδες σας. Σαφώς θα είναι μια μεγάλη περιπέτεια για την ξαδέλφη σου αλλά είμαι σίγουρος πως σε λίγο καιρό θα την θυμάται σαν ένα κακό όνειρο, ωστόσο όμως θα της έχει δώσει ένα πολυ μεγάλο μάθημα, να μην το βάζει ποτέ κάτω. Αυτό το γεγονός θα την κάνει να διαπιστώσει πόση δύναμη έχει μέσα της!
    Θα χρειαστεί σίγουρα την στήριξη των συγγενών και των φίλων της και εσείς καλό θα είναι να βρίσκεται συνέχεια δίπλα της για να την κάνετε να νιώσει καλύτερα και να ξεχαστεί. Για να μπορέσει να ξεπεράσει αυτή τη δοκιμασία θα πρέπει να μην την πάρει από κάτω, από πλευράς σου ακόμα και μερικά χαζά αστεία από το τηλέφωνο θα φανούν χρήσιμα γιατι είναι πολυ σημαντικό να μην χάσει τη διάθεση της, το μοιρολόι από την άλλη θα είναι καταστροφικό για την ψυχολογία της. Δεν θα λείψουν στιγμές που θα κλάψει, θα στενοχωρηθεί και ίσως θα θελήσει να μείνει μόνη της, είναι αντιδράσεις απολύτως φυσιολογικές και θα πρέπει να δείξετε κατανόηση. Εκτός από το ψυχικό σοκ που βιώνει ο ασθενής υπάρχει και το σωματικό, τα φάρμακα - βόμβες που λαμβάνονται σε αυτές τις περιπτώσεις διαταράσσουν τελείως τις λειτουργίες του σώματος και υπάρχουν πολλές παρενέργειες. Η οικογένειά της θα πρέπει να είναι δίπλα της όλες αυτές τις στιγμές. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει, μην χάνετε την πίστη σας.
    Σε παρακαλώ στείλε μου p.m. που θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Ευχαριστώ V

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Γρηγόρη, γεια χαρά και πάλι!
    Λυπήθηκα γι' αυτό που συμβαίνει στην ξαδέρφη σου
    κι εύχομαι περαστικά.
    Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ σοβαρό
    και είναι πολύ φυσιολογικό πρώτα απ' όλους
    να επηρεάζει πολύ αρνητικά
    την ψυχολογία της ίδιας της ξαδέρφης σου
    και μετά το κλίμα να είναι βαρύ στην οικογένειά της
    και στους συγγενείς.
    Όμως τα κλάματα και η μελαγχολία
    δε βοηθάνε καθόλου ούτε την ίδια την κοπέλα
    ούτε εσάς,
    Σίγουρα έρχεται στο μυαλό ο φόβος για το χειρότερο
    και όλα τα ενδεχόμενα
    ακόμα και τα πιο δυσάρεστα είναι ανοιχτά.
    Όμως από την άλλη
    ο καρκίνος σήμερα είναι σε μεγάλο ποσοστό ιάσιμος,
    αλλά το πρώτο και μεγαλύτερο όπλο
    είναι η καλή ψυχολογία.
    Πάνω απ' όλα κανείς σας
    δεν πρέπει να μεταδίδει την αρνητική ψυχολογία του στην κοπέλα
    γιατί επιδεινώνεται η κατάστασή της
    αντί να παίρνει τη βοήθεια, την ελπίδα
    και την πίστη ότι θα γίνει καλά
    που τόσο χρειάζεται.
    Τέλος
    είναι απολύτως φυσιολογικό
    που επηρεάζεσαι από την όλη κατάσταση
    και το βαρύ κλίμα που επικρατεί,
    αλλά απ' την άλλη δραστηριοποιήσου
    και βγες έξω από το σπίτι
    με κάποιους φίλους ή και μόνος σου.
    Σιγά σιγά κάποιο καλό άτομο θα βρεις να κάνεις παρέα.
    Καλοκαίρι είναι, πήγαινε στη θάλασσα έστω και μόνος σου
    ή βγες βόλτες κάπου να διασκεδάσεις
    χωρίς κάποιον συγγενή.
    Επιτέλους είσαι μόνο 16 χρονών
    και ό,τι και να συμβαίνει,
    ναι θα στενοχωρηθείς,
    αλλά έχεις και δικαίωμα να περνάς ωραία.
    Last edited by Joann; 10-08-2012 at 20:45.

Γεια σας και παλι! Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας και για την βοηθεια σας!!! Προσπαθω να ειμαι δυνατος! Το συζητησα με την γιαγια μου και κλαιγοντας της ειπα οτι δεν θελω να την βλεπω να κλαιει και να στεναχωριεται γιατι στεναχωριεμαι πολυ και μου ειπε οτι κλαιει γιατι ειναι οι πρωτες μερες και οτι θα το συνηθισει και πραγματι απο εχτες εχει κλαψει μονο μια φορα. Οταν φυγαμε απο την επισκεψη που εγραψα παραπανω και εκλαιγαν η ξαδερφη μου και η θεια μου εκλειγαν επειδη τους πηρε η μαμα της ξαδερφης μου και τους ειπε οτι δεν υπαρχει καμια ελπιδα και ηρθε η φιλη της θειας μου στο αμαξι πριν φυγουμε και της ειπε ενα ποσοστο θυμαμαι. 80%. Και μετα τις εβλεπα να κλαινε και νομιζα οτι εννοουσε οτι ειναι 80% θανασιμος αλλα τελικα απο οτι μου ειπε η ξαδερφη μου ειναι 80% θεραπευσιμος. Δεν καταλαβαινω την θεια μου πραγματικα! Παντα σε αυτες τις καταστασεις ηταν πολυ απαισιοδοξη και της το ειπα μαλιστα προχτες και μου λεει οτι δεν ειναι απαισιοδοξη αλλα ρεαλιστρια. Και εχτες που πηγα στο σπιτι της να παρω κατι την εβλεπα που ακουγε καποιο λυπημενο τραγουδι στο mp3 και ειχε δακρυσει. Εγω απο την αρχη προσπαθουσα να ειμαι αισιοδοξος αλλα με επηρεασε το κλιμα. Παντως εχετε δικιο σε αυτο που λετε οτι σε αυτες τις καταστασεις ο ασθενης χρειαζεται πανω απο ολα καλη ψυχολογια αλλα απο οτι μου ειπαν η ξαδερφη μου το πηρε πολυ κατακαρδα και εκλαιγε. Εχτες ηρθε στο σπιτι της απο την Αθηνα (μενει διπλα απο εμας! ειμαστε γειτονες) και πηγα να την δω και ηταν και οι φιλες της και γενικως εχει ατομα που προσπαθουν να της φτιαξουν την διαθεση. Ναι Βασιλη και εγω ετσι νομιζω οτι θεραπευεται αλλα η θεια μου ειναι πολυ απαισιοδοξη γιατι προχτες διαβασαμε κατι στο ιντερνετ και λεει οτι ο ασθενης μπορει να ζησει μεχρι 10 χρονια. Δεν ξερω! Εχω μπερδευτει! Δεν ξερω τι να πιστεψω. Παντως εγω τις πρωτες μερες προσπαθουσα να προετοιμασω τον εαυτο μου για τα χειροτερα αλλα μετα αλλα ακουσα και μου φαινονται καλυτερα τα πραγματα γιατι το προλαβε σε σχετικα αρχικο σταδιο. Πριν λιγες μερες λιποθυμησε και για αυτο την πηγαν στο νοσοκομειο και βγηκε η διαγνωση αλλιως δεν θα το ειχε βρει και θα ειχε δημιουργηθει ογκος και μετα θα ηταν αργα. Εγω πιστευω οτι θα θεραπευτει παντως. Εχω πιστη. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας και για τις χρησιμες συμβουλες σας. Εγω προσπαθω να ειμαι ψυχραιμος και αισιοδοξος. Αν θελετε ριξτε μια ματια εδω: http://night-flights.pblogs.gr/tags/lemfadenes-gr.html (λεει για τους λεμφαδενες!)

Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    αχ βρε γρηγρη μας..
    σαν να μην σου εφταναν τοσοι προβληματισμοι..σου συνεβη και αυτο τωρα..
    καλως ηρθες γρηγορη στην ζωη..αυτην την παραξενη..που σου δινει χαρες και πικρες..
    τι?ποιο πολλες ειναι ι πικρες?το ξερω και αυτο..αλλα ξερεις αυτη ειναι η ζωη..το νοημα ειναι μεσα σε ολα αυτα..τα καλα και τα ασχημα..στην αγωνια..στην ελπιδα..σε ολα..
    εισαι μικρουλης και ευαισθητο παιδι και κατανοω οτι πεφτει βαρυ ολο αυτο το φορτιο για τους ωμους σου..θεωρεις οτι ειναι αδικο και πονας,αλλα εισαι ωριμος για την ηλικια σου και θα σου πω αυτο..
    οσο μανα νιωθεις την γιαγια σου,αλο τοσο γιο της σε νιωθει..οσο πονας που πονα εκεινη,αλο τοσο ανυσηχει τι θα γινεις αν φυγει απο αυτην την ζωη..
    ξερω τι κι εσυ θελεις στηριξη...κι εσυ θελεις κατανοηση και συμπαρασταση για να περασεις ολο αυτο που συμβαινει στην οικογενεια σου,με την ξαδελφη σου,που φανταζομαι οτι θα ειναι και μικρη κοπελα..αλλα αυτην την στιγμη γρηγορη μου,ωφειλεις να εισαι δυνατος για να στηρηξεις την γυναικα αυτη που οπως λες σε μεγαλωσε..
    αυτη η ευθυνη ειναι δικη σου γρηγορη..και σιγουρα ακουγεται βαρυ,αλλα θεωρω οτι μονο εσυ θα μπορουσες να την παρηγορησεις κατα καποιο τροπο..
    γρηγορη μου για εκεινη ειναι ακομη ποιο οδυνηρο..ακομη ποιο σκληρο..για μια μανα και γιαγια να βλεπει κακο στα παιδια της...για μια τετοια γυναικα ειναι καταρα να βλεπει τα παιδια της να υποφερουν..
    προσπαθησε να εισαι οσο το δυνατον ποιο κοντα της..να της κρατας το χερι..να της λες οτι την χρειαζεσαι και οτι δεν θελεις να την βλεπεις ετσι..να την φροντισεις..
    να πας εναν περιπατο με την γιαγια σου..να της δειξεις ποσο την νοιαζεσαι και ποσο σημαντικη ειναι για εσενα..
    ισως της δωσεις καποια δυναμη να το αντιμετωπισει...
    ειναι δυσκολο και θα γινεται ολοενα δυσκολοτερο..στα λεω χυμα γιατι περασα κατι παρομοιο με τον θειο μου..και την μητερα μου προσφατα που ομως ''φτηνα την γλιτωσε''εκεινη..
    κανε υπομονη και οταν επιστρεψει η ψυχολογος σου,θα σε καθοδηγησει καλυτερα ως προς τον τροπο με τον οποιο θα πρεπει να χειριστεις την ολη κατασταση..
    πρεπει γρηγορη μου να εισαι δυνατος..θα το περασεις γιατι πρεπει να το αντιμετοπισεις..
    το ξερω πονας και εισαι πολυ καλο παιδι..δεν ξερω τι αλλο να πω...μακαρι να υπαρχουν ελπιδες για την ξαδερφουλα σου βρε γρηγορακη..
    Ναι Χρυσακι. Προσπαθω να ειμαι δυνατος για οτι προκυψει. Προσπαθω να την βοηθαω οσο μπορω και να της φτιαχνω την διαθεση. Την αγαπαω πολυ. Και αυτη μου το ελεγε προχτες οτι πρεπει να ειμαστε δυνατη και οτι αυτη πρεπει να ειναι δυνατη και μου ειπε να μην στεναχωριεμαι. Μακαρι η ξαδερφη μου να γινει καλα. Βεβαια θα περασει αρκετη ταλαιπωρια, αυτο ειναι σιγουρο! Αλλα τουλαχιστον μακαρι να ειναι περαστικα!!! Και η μαμα της ξαδερφης μου μολις πριν 3 μηνες γεννησε μωρο και τωρα εχει και την κορη της την μεγαλη αρρωστη και εχει και 2 μικρα παιδια! (αυτο που γεννησε προσφατα και τον γιο της που ειναι 5 χρονων) και ειναι καπως δυσκολη η κατασταση και για αυτην. Ειναι δυσκολα τα πραγματα.

Junior Member
    Γρηγόρη ελπίζω να διάβασες τα μηνύματα που σου έστειλα.
    Μην στενοχωριέσαι ούτε εσύ ούτε η οικογένειά σου, είμαι σίγουρος πως όλα καλά θα πάνε.
    Σε περίπου ένα χρόνο θα το έχετε ξεχάσει αυτό το γεγονός σαν μία γρίπη! Να έχετε ελπίδα και πίστη, φαίνεται ο Θεός κάτι ξέρει για να βάζει την ξαδέλφη σου σε αυτήν την δοκιμασία. Όλα καλά θα πάνε!!!!
    Last edited by Vassilis; 11-08-2012 at 20:39.

Senior Member
    Quote Originally Posted by grigoriskal View Post
    Ναι Χρυσακι. Προσπαθω να ειμαι δυνατος για οτι προκυψει. Προσπαθω να την βοηθαω οσο μπορω και να της φτιαχνω την διαθεση. Την αγαπαω πολυ. Και αυτη μου το ελεγε προχτες οτι πρεπει να ειμαστε δυνατη και οτι αυτη πρεπει να ειναι δυνατη και μου ειπε να μην στεναχωριεμαι. Μακαρι η ξαδερφη μου να γινει καλα. Βεβαια θα περασει αρκετη ταλαιπωρια, αυτο ειναι σιγουρο! Αλλα τουλαχιστον μακαρι να ειναι περαστικα!!! Και η μαμα της ξαδερφης μου μολις πριν 3 μηνες γεννησε μωρο και τωρα εχει και την κορη της την μεγαλη αρρωστη και εχει και 2 μικρα παιδια! (αυτο που γεννησε προσφατα και τον γιο της που ειναι 5 χρονων) και ειναι καπως δυσκολη η κατασταση και για αυτην. Ειναι δυσκολα τα πραγματα.ει
    γρηγορη,εγω ετσι οπως μιλουσαμε με μυνηματα,ειχα καταλαβει οτι δεν υπαρχει ελπιδα,εφοσον ειναι θεραπευσιμο,καταλαβαινεις τι τα πραγματα παιρνουν αλλη τροπη..
    καλα εκανες και ανοιχτηκες στην γιαγια σου,δεν ειναι ωραιο να το περνατε μεμονομενα,εφοσον εχετε ο ενας τον αλλον..
    να τους πεις οτι ολο αυτο που κανουν..το να λειτουργουν απαισιοδοξα δεν βοηθαει την ξαδελφη σου..
    θα δεις,ολα καλα θα πανε..
    επισης οταν σου ειπα να στηριξεις την γιαγια δεν ενοουσα να εισαι απο πανω της 24 ωρες το 24ωρο..θα συμφωνησω καπου εδω με την τζοαν..αφιερωσε λιγο χρονο και στον εαυτο σου,γιατι θα σε εξαντλησει ολο αυτο..η ξαδερφη σου θα γινει καλα,μην μας παθεις εσυ τιποτα

Quote Originally Posted by Vassilis View Post
    Γρηγόρη ελπίζω να διάβασες τα μηνύματα που σου έστειλα.
    Μην στενοχωριέσαι ούτε εσύ ούτε η οικογένειά σου, είμαι σίγουρος πως όλα καλά θα πάνε.
    Σε περίπου ένα χρόνο θα το έχετε ξεχάσει αυτό το γεγονός σαν μία γρίπη! Να έχετε ελπίδα και πίστη, φαίνεται ο Θεός κάτι ξέρει για να βάζει την ξαδέλφη σου σε αυτήν την δοκιμασία. Όλα καλά θα πάνε!!!!
    Βασιλη ναι τα διαβασα και σου απαντησα. Προσπαθουμε να ελπιζουμε. Εχω μπερδευτει ομως. Περιμενουμε την βιωψια και λενε οτι αν ειναι κακοηθης ειναι δυσκολα πολυ τα πραγματα και κατι αλλα που διαβασαμε στο ιντερνετ λενε οτι ο ασθενης μπορει στην καλυτερη περιπτωση να ζησει με αυτο μεχρι 10 χρονια. Δεν ξερω! Εχω μπερδευτει! Προσπαθω να ειμαι θετικος και να πιστευω οτι ολα καλα θα πανε!

Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    γρηγορη,εγω ετσι οπως μιλουσαμε με μυνηματα,ειχα καταλαβει οτι δεν υπαρχει ελπιδα,εφοσον ειναι θεραπευσιμο,καταλαβαινεις τι τα πραγματα παιρνουν αλλη τροπη..
    καλα εκανες και ανοιχτηκες στην γιαγια σου,δεν ειναι ωραιο να το περνατε μεμονομενα,εφοσον εχετε ο ενας τον αλλον..
    να τους πεις οτι ολο αυτο που κανουν..το να λειτουργουν απαισιοδοξα δεν βοηθαει την ξαδελφη σου..
    θα δεις,ολα καλα θα πανε..
    επισης οταν σου ειπα να στηριξεις την γιαγια δεν ενοουσα να εισαι απο πανω της 24 ωρες το 24ωρο..θα συμφωνησω καπου εδω με την τζοαν..αφιερωσε λιγο χρονο και στον εαυτο σου,γιατι θα σε εξαντλησει ολο αυτο..η ξαδερφη σου θα γινει καλα,μην μας παθεις εσυ τιποτα
    Χρυσακι ετσι νομιζα και εγω στην αρχη αλλα μετα αλλα ακουσα.. τωρα δεν ξερω. Εγω προσπαθω να ειμαι αισιοδοξος παντως. Μακαρι να πανε ολα καλα χρυσα μου!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by grigoriskal View Post
    Χρυσακι ετσι νομιζα και εγω στην αρχη αλλα μετα αλλα ακουσα.. τωρα δεν ξερω. Εγω προσπαθω να ειμαι αισιοδοξος παντως. Μακαρι να πανε ολα καλα χρυσα μου!!!
    γρηγορακη ολα καλα θα πανε,να μην στεναχωριεσαι,θα δεις..
    αν το προλαβατε και στην αρχη του κακου..πιστευω πως θα υπαρχουν ελπιδες

Μακαρι Χρυσα μου!!! Σημερα η ξαδερφη μου εφυγε για την Αθηνα. Εβηχε πολυ και την πηγαν στο νοσοκομειο και ειπαν οτι εχει μαζεψει υγρα και δεν ειναι ουτε μια βδομαδα και λεει η γιαγια μου οτι σε αυτες τις ασθενειες δεν ειναι καλο αν μαζευεις υγρα ειναι ασχημο σημαδι! Μακαρι να πανε ολα καλα!!!!!!!!!!

Senior Member
    ενταξει,εσυ να επικεντρωνεσαι στο τι λενε οι γιατροι και μονο..η γιαγια σου,η θεια σου,η μαμα σου κτλ.λογο συναισθηματικης φορτισης θα πουν πολλα..σημασια εχει τι λενε ΜΟΝΟ οι γιατροι που την παρακολουθουν..αυτο να σκεφτεσαι εσυ

ναι εχεις δικιο.. αυτο θα κανω!!