Results 31 to 35 of 35
Thread: ωφελη απο τη ληψη αντιψυχωτικων
-
27-08-2012, 22:33 #31
το οτι δεν γελασα δεν σημαινει οτι το πηρα ειρωνικο...ολα καλα.παντως οι ψυχες μας μοιαζουνε
- 27-08-2012, 22:56 #32
Ελα να μιλησει κ καποιος που εφτιαξε τη ζωη του μετα τη χρηση φαρμακευτικης αγωγης, εννοω απο την αρχη ,καινουργιους φιλους ,γκομενο,οχι αυτοι που ηταν ηδη τακτοποιημενοι ,εγινε μια τρικυμια με τη ψυχωση κ μετα συνεχισανε,αλλα μιλαω για αυτους που η ψυχωση τους βρηκε τοτε που προσπαθουσανε να φτιαχτουν,τα σταματησανε η τα χασανε ολα κ τωρα με τα φαρμακα ξαναρχιζουν απο την αρχη κ τα καταφερνουν.Υπαρχει κανεις?
Last edited by katerinaki; 27-08-2012 at 23:11.
Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.
28-08-2012, 00:37 #33
Εγώ τέτοιους π ψάχνεις δεν βρίσκω γι αυτό κοψτα αν σ επιτρέπεται από το γιατρό κ προσπάθησε να την παλεύεις με γυμναστική τακτοποιείτάι κ το σώμα κ το μυαλό εγώ αυτό θα κάνω μέχρι τώρα καλά μου πάει
28-08-2012, 06:00 #34
επερνα καποια αντιψυχωσικα φαρμακα για αρκετο καιρο με τα οποια βρισκομουν σε μια κατασταση αβουλιας, να κοιμαμαι πολλες ωρες, γενικα η συμπεριφορα μου ισως ηταν περιεργη απο πριν αλλα με τα φαρμακα ειχα ακομα πιο περιεργη συμπεριφορα και μου δημιουργουσαν σκεψεις ψυχαναγκαστικες. μετα μου εγραψε αλλα φαρμακα τα οποια μου δημιουργησαν πολυ επιθετικη συμπεριφορα, γενικα περασα απο διαφορες καταστασεις για οσο καιρο ημουν με τα φαρμακα, πριν αρχισω να τα παιρνω δεν νομιζω οτι ημουν εγω το προβλημα εκει που βρισκομουν, και οτι απλα αντεδρασα σε ασχημες καταστασεις. εδω και αρκετο καιρο παιρνω αλλου ειδους φαρμακα (τοπικα αναισθητικα) για πονους στο σωμα και αναρωτιεμαι αν εφταιγαν τα ψυχοφαρμακα τα οποια περαν της σωματικης αδρανειας μου προκαλεσαν και προβληματα στην υγεια. δεν θελω ουτε να το συζητησω για τετοιου ειδους φαρμακα. η ησυχια η ταξη και η ασφαλεια δεν ειναι θεμα ενος η μιας μεριδας ανθρωπων αλλα ολης της κοινωνιας που οτι θεωρει διαφορετικο το αντιμετωπιζει διαφορετικα. και στη συνεχεια ομως. στην δουλεια την οποια παρουσιαστηκαν τα προβληματα τιθεται και θεμα ανταγωνισμου μιας και πιστευω οτι ειχα δυνατοτητες και μεσω της ομαδικης δουλειας και μεσω της προσωπικης μου μελετης να εχω να επειδειξω στη συνεχεια μια καλη παρουσια αντι για την παραιτηση που ειχα υποβαλει.
το θρασος και η ανηθικοτητα εχουν γινει επιθυμητα μεσα για την οικονομικη επιτευξη στον απλο κοσμο. πας καπου με προοπτικη και ανεχεια και σε πατανε. παλια λεγαμε θα διαβασω και μετα θα βρω δουλεια τωρα το να βρεις δουλεια ειναι κατορθωμα. και για να τα καταφερει καποιος δεν πρεπει να δειξει πολυ ζηλο. θα τυγχανει απλως να ειναι ευνοουμενος η να μην ειναι. η να ειναι κοπελα που να αρεσει σε καποιον διεθυντη.
28-08-2012, 06:11 #35