επιληψια και ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

επιληψια και ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη

Παιδια καλησπερα! Μου συνεβη κατι που πλεον καθοριζει την ζωη μου και μου δημιουργει φοβιες. Εχω αναφερει σε αλλο ποστ οτι τα χαπια που παιρνω ειναι πολλα (seroquel 400, sofelin, anafranil 75, tranxene). Δεν ξερω τι συνεβη και ουτε ποτε ειχα τετοιο προβλημα αλλα την περασμενη εβδομαδα πηγα εσπευσμενα στο νοσοκομειο λογω πολυ σοβαρης επιληψιας, Οι δικοι μου τα εχασαν διοτι δεν ειχαν αντιμετωπισει κατι αναλογο. Εμεινα στο νοσοκομειο 3 ημερες για παρακολουθηση. Οι νευρολογοι εκει μου ειπαν οτι δεν μου ειχε δωσει ο ψυχιατρος σταθεροποιητη ο οποιος επιβαλεται (πχ. τοπαμακ η τριλεπταλ) ετσι ως αποτελεσμα επαθα αυτο. Εχει παθει κανεις κατι αναλογο? Εγω δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα, η μαμα μου, το αγορι μου και η αδερφη μου υπεστησαν σοκ διοτι αυτοι το περασαν (επιληψια γυρω στα 10 λεπτα!!!!!). Και εχουμε και λεμε. Σιχαινομαι τους ψυχιατρους και περισσοτερο αυτον τον τελευταιο που ειχα παει διοτι κοντεψε να με "στειλει" στην κυριολεξια. Αυτοι οι γιατροι θα πρεπει να ονοματιζονται προκειμενου να σωθει κι αλλος κοσμος απο την εκμεταλλευση τους. Εκμεταλλευονται το προβλημα μας για να βγουν αυτοι κερδισμενοι. Τι να πω; Σιγουρα καποτε θα πληρωσουν αλλα ως τοτε ελπιζω να μην εχουν βλαψει και αλλο κοσμο ο οποιος τους εχει αναγκη!

Senior Member
    μήπως να πάρεις γνώμη και από κάποιον άλλο ψυχίατρο;

δεν έχω ξανακούσει πάντως ότι αυτοί που πάσχουν από ιψδ, να κινδυνεύουν αυξημένα και από επιληψία.

ίσως σε εσένα να έτυχε το επιληπτικό επεισόδιο ανεξάρτητα από το γεγονός ότι έχεις ιψδ.

Senior Member
    ξερω οτι καποια φαρμακα προκαλουν επιληψια,εχουμε ατομο στην οικογενεια που εγινε επιληπτικο για παντα,αλλα αυτο ηταν γιατι στην συγκεκριμενη αρρωστια που περνουσε πηρε φαρμακο που εγκλωβισε τον ερπη που ειχε βγαλει στο κεντρικο νευρικο συστημα,μια στις χιλλιες του δις...και γκαντεμια χωρις προηγουμενο..
    δεν σου λεω οτι θα μεινει προς θεου,αυτο ηταν ειδικη περιπτωση
    απλα θελει προσοχη και να ζητησεις αλλαγη αγωγης και να τσεκαρεις ποιο χαπι σου προκαλεσε την κριση.
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Καλημερα edim. Τωρα εισαι καλα και αυτο εχει σημασια .
    Οι γιατροι εκει τι σου ειπαν? Nα συνεχισεις την αγωγη?
    Παντως εγω στην θεση σου θα σκεφτομουν να σταματησω ή να αλλαξω την αγωγη . Πηγαινε παλι στον ψυχιατρο πες του τι επαθες και πες του να σου πει τι εναλλακτικες υπαρχουν .

Senior Member
    Αν κ ειναι σπανιο να παρουσιασεις σε ενηλικη φαση επιληψια λογω φαρμακων, εντουτοις γνωριζω περιπτωση κοπελας η οποια μπαινοβγαινε επι χρονια στην Σταυρουπολη κ εκανε θεραπεια με πολυ δυνατα φαρμακα κ καποια στιγμη "ανοιξε" επιληπτικο επεισοδιο κ παιρνει κ αντιεπιληπτικα τωρα. Μιλα με τον γιατρο σου, μπορει να ηταν κ τυχαιο η να προηλθε απο αλλο λογο, πχ εντονη συναισθηματικη φορτιση.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    η δικη μου εμπειρια απο το seroquel ειναι οτι μου εφερνε απιστευτη υπνηλια . Επειδη ζω μονος κανα δυο φορες εβαζα φαγητο να μαγειρεψω και με επαιρνε ο υπνος και το φαγητο καρβουνο . Ευτυχως που δεν πηρε φωτια η κουζινα . Μιλησα με τον γιατρο μου και το διεκοψα

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Καλημερα edim. Τωρα εισαι καλα και αυτο εχει σημασια .
    Οι γιατροι εκει τι σου ειπαν? Nα συνεχισεις την αγωγη?
    Παντως εγω στην θεση σου θα σκεφτομουν να σταματησω ή να αλλαξω την αγωγη . Πηγαινε παλι στον ψυχιατρο πες του τι επαθες και πες του να σου πει τι εναλλακτικες υπαρχουν .
    ψυχιατρο αλλαξα ηδη..δυστυχως εχω πεσει σε εγκληματιες διοτι οποιος παιζει με την ανθρωπινη ψυχη θεωρειται εγκληματιας. τι κριμα που στην Ελλαδα δεν μπορεις να αποδειξεις ποτε το δικιο σου και να αναζητησεις τις ευθυνες που αναλογουν σε οποιον σε καταντησε φυτο οταν εσυ απλα του ζητησες απλα ενα τροπο για να ζησεις πιο αρμονικα!.

Senior Member
    Εγώ νοιώθω πολλές φορές οτι είμαι στα πρόθυρα επιληψίας αν και δεν έχω πάθει εώς τώρα

Senior Member
    Οι νευρολογοι εκει μου ειπαν οτι δεν μου ειχε δωσει ο ψυχιατρος σταθεροποιητη ο οποιος επιβαλεται (πχ. τοπαμακ η τριλεπταλ) ετσι ως αποτελεσμα επαθα αυτο.

TI ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΨΥΧΩΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ Κ ΑΝΤΙΕΠΙΛΗΠΤΙΚΑ?Otan arxisa to zyprexa μου εδωσε κ τοπαμακ για να μη βαλω βαρος μου ειπε, τωρα που παιρνω σολιαν ,αλλος ψυχιατρος μου εβαλε κ το ντεπακιν για να ελεγχει λιγο τις παρορμησεις μου,ειπε.εν τελει τι γινεται μηπως δινουνε το αντιεπηληπτικο για να αυξανει η δραση του αντιψυχωτικου?λετε τα ιδια τα αντιεπηληπτικα να δημιουργουν επιληψια?
    Και εσυ edim μηπως δεν ηταν επιληψια αυτο που επαθες αλλα κακοηθες νευροληπτικο συνδρομο απο παρενεργεις φαρμακων?
    Last edited by katerinaki; 06-09-2012 at 21:27.
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    παιδια μια ειναι η ουσια. οτι πειραματιζονται πανω μας. Εχω αλλαξει τουλαχιστον 6 γιατρους και καλα πολυ καλους "ψυχιατρους" και μου εχουν αλλαξει 500 φορες θεραπεια. ειμαι 24 ετων μονο και υποφερω απο αρκετα μικρη ηλικια. βεβαια η φαρμακευτικη χορηγηση ξεκινησε στα 21 αλλα μια ειμαι καλα, μια χαλια. βαρεθηκα! κοιτα αποσο ξερω επιληπτικη κριση ηταν! απλα ελπιζω να μην πασχω μονιμα απο επιληψιες!