Results 16 to 30 of 37
Thread: τελείωσα........!!!!
-
26-08-2012, 00:50 #16
τα πράγματα για μένα είναι κάπως έτσι όπως τα περιγράφεις.....δεν είναι μόνο ο χωρισμός γιατί τον έχω ξαναπεράσει κ σηκώθηκα μπορεί να μου πήρε αρκετό καιρό αλλά σηκώθηκα το λάθος μου τότε είναι ότι με σήκωσε αυτός ο άνθρωπος που για τον χ λόγο με είχε πληγώσει στο παρελθόν.....απλά εκεί που λέω έλα είσαι δυνατή μπορείς όλα καλά κ νιώθω καλά εκεί έρχεται η πραγματικότητα του σπιτιού να με κάνει κουρέλι.....νιώθω φυλακισμένη....ο ψυχολόγος δεν κάνει τίποτα....ίσως φταίει το ότι είναι ακόμα η αρχή αλλά δεν βλέπω βελτίωση....ξέρει κανένας κάποιον φτηνό ψυχίατρο μήπως με τα χάπια βρω την υγειά μου?????ευχαριστώ πολύ όλους...!!!!!
- 26-08-2012, 08:48 #17
- ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
mina επειδη κι εγω τωρα τα μαθαινω ο ψυχολογος μπορει να σε βοηθησει π.χ. μπορει να σου πει διαφορους τροπους ωστε να μη βιδωνεσαι απο μια μαλακια που μπορει να σου πεταξει ο πατερας σου η πως να μη "σπαστεις" οταν θα σε "ενοχλησει" η γιαγια σου. Το προβλημα σου το ζω κι εγω με τη μανα μου "να περιμενεις ποτε θα σου πεταξει καμια μαλακια και θα σε χαλασει" η να μη θες να πας στο σπιτι γιατι κατι θα συμβει και θα σου ανεβει η πιεση. Αυτα που σου συμβαινουν πιστευω να τα εχεις αναφερει στον ψυχολογο χωρις φοβο και χωρις παθος. Απο κει και περα αν αυτος ειναι σοβαρος (που σηνυθως ειναι) θα κρινει αν θα πρεπει να βοηθηθεις με φαρμακα. Εγω ας πουμε φροντισα να βρω ψυχιατρο που κανει και ψυχοθεραπεια. Και να σου πω και την δικια μου αληθεια αυτο που κανουμε σαν ψυχοθεραπεια δεν μου λεει και πολλα. Τελικα πιστευω οτι ειχε δικιο ο πρωτος μου ψυχιατρος στο εξωτερικο ο οποιος επεμενε οτι δεν χρειαζομαι ψυχοθεραπεια αλλα αγωγη με φαρμακα για μια περιοδο. Δεν μπορω να κρινω τον ψυχολογο σου αλλα η καλυτερη λυση για μενα ειναι να βρεις ψυχιατρο/ψυχολογο, υπαρχουν και τετοιοι.
Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
26-08-2012, 15:24 #18
γιατί να μην σταματάει ο πόνος????γιατί να θέλει τόσο πολύ καιρό???? αφού λένε πως ο έρωτας με έρωτα περνάει....γιατί εγώ δεν μπορώ να ηρεμήσω????γιατί στον ύπνο μου βλέπω κ ξαναβλέπω το ίδιο πράγμα????αυτόν τον άντρα να μου λέει δεν πάει άλλο τελειώσαμε....!!!!!!κ πάντα ξυπνάω με την ίδια άσχημη διάθεση....γιατί όλοι γυρνάνε κ αυτός δεν γυρνάει????γιατί όλοι έχουν αυτήν την ευκαιρία κ εγώ όχι????θα μου πεις ωραία γύρισε κ????αφού εμπιστοσύνη δεν του έχεις κ πάντα θα σε τρώει γιατί να μπεις σε αυτήν την διαδικασία??????έλα ντε γιατί θέλω τόσο πολύ να μπω??????
26-08-2012, 15:45 #19
Με τον εαυτό σου δεν τα χεις καλά
26-08-2012, 16:38 #20
mina για να καταλαβω καλυτερα το προβλημα ειναι οτι ησουνα με καποιον , σε χωρισε, μετα ξαναγυρισε και τωρα σε ξαναχωρισε? Αν , λεω αν, ειναι ετσι τοτε τοτε ο τυπος εχει καταλαβει την "αδυναμια" που του εχεις και την εκμεταλευεται (προκειται για Μαλακα με το Μ κεφαλαιο). Απο την αλλη σου εχει μεινει το "γαμοτο" γιατι αυτος να με κανει οτι θελει κι εγω να τρεχω απο πισω του. Κοινως εχεις φαει "κολλημα" και κοιτα να ξεκολλησεις (θελει τον χρονο του αλλα γινεται). Αυτη τη στιγμη αυτο που κανεις ειναι να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο και απο την μια να πονας και απο την αλλη να σ αρεσει...
Αν ειναι ετσι θα συμφωνησω με την marian_m που σου γραφει "Βαρέθηκα να βλέπω νέους ανθρώπους να κλαίνε και να γκρινιάζουν γιατί η ζωή τους είναι χάλια. Πιστεύω ότι αυτό είναι στάση ζωής και τίποτα παραπάνω.Το καταλαβαίνω, θα στεναχωρεθούμε όταν τελειώνει μια σχέση, θα κλάψουμε, δεν θα έχουμε διάθεση να κάνουμε κάποια πράγματα για ένα μικρό διάστημα. Αλλά για ένα ΜΙΚΡΟ διάστημα!Είναι δυνατόν όλη η ζωή μας να είναι εξαρτημένη από έναν άνθρωπο? Και αν λείψει αυτός να μην έχει κανένα νόημα η ζωή μας.Να μην υπάρχουν άλλα πράγματα που μας ευχαριστούν ή ακόμη καλύτερα μας ενθουσιάζουν στη ζωή? Οι σπουδές μας, η εργασία μας, κάποιο χόμπυ ή απασχόληση, κάποιο άθλημα, κάποιοι άλλοι άνθρωποι (φίλοι και παρέες π.χ.).
Αν ξεκινάμε να χτίζουμε έτσι τη ζωή μας, κάνουμε μεγάλο λάθος. Καταδικάζουμε τον εαυτό μας στη μιζέρια και την εξάρτηση"
Λοιπον μιας και πας σε ψυχολογο να του τα πεις ολα και να του ζητησεις να σου δωσει πιθανες λυσεις (αυτο κανω εγω οταν ψαχνω ενα προβλημα)Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
26-08-2012, 17:54 #21
κοίτα είχαμε μια ιστορία πριν από 4 χρόνια....απλά κίνησε ο ένας το ενδιαφέρον του άλλου από την πρώτη ματιά....είχε κ είχα αυτό το κάτι....μετά από 2 εβδομάδες χωρίσαμε κακήν κακώς....με βρίσιμο κ πολλά παρακάλια από την μεριά μου....τον παρακάλεσα πάρα πολύ τότε....είχα πέσει πολύ χαμηλά τον κυνηγούσα για κανένα 2 μηνο μετά από 2 μήνες που σταμάτησα να προσπαθώ έκανε μια εμφάνιση με κάτι μηνύματα κ κάτι αναπάντητες αλλά για λίγο....μετά εξαφανίστηκε από τη ζωή μου....κ έτσι ξαφνικά 6 μήνες αφού είχα χωρίσει από τον τότε σύντροφό μου κ ήμουν στα πατώματα τσουπ να τος κ εμφανίστηκε μπροστά μου....τελείως τυχαία....κ μετά από εκεί αφού δεν τον είχα δει για 2 εβδομάδες τσουπ να τος πάλι μπροστά μου στο γυμναστήριο που πήγα για να γραφτεί μια φίλη μου....κ έτσι ξεκίνησε το κυνηγητό....αφού βεβαιώθηκα πως χώρισε την τότε κοπέλα του είπα να προσπαθήσω...κ έτσι ξανα ήμασταν μαζί....τότε βέβαια όλοι ήταν εναντίων μας αλλά εμείς εκεί....ώσπου κάποια στιγμή κανείς δεν πίστευε ότι ξαναχωρίζαμε ποτέ....ήμασταν ένα ζευγάρι που πολλοί ζήλευαν....αλλά όπως φαίνεται όλα γίνονται...!!!!!!αυτή είναι η ιστορία μου...ααα κ κάτι άλλο ο κόσμος μου δεν διαλήθηκε μόνο από τον χωρισμό μου απλά ήρθε σε μια από τις χειρότερες περιόδους τις ζωής μου...τότε που όλα μου πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο κ η κατάθλιψη μου είχε ξαναχτυπήσει την πόρτα....!!!!!!!
26-08-2012, 22:09 #22
Μινα ολα αυτα που γραφεις καλα κανεις και τα γραφεις. Βοηθαμε οσο μπορουμε εσενα και παραλληλα μας βοηθας. Ομως αφου πας σε ψυχολογο πιστευω να του τα αναφερεις ολα ετσι ακριβως οπως τα γραφεις. Χωρις να κρυβεις τιποτα και χωρις να υπερβαλεις. Ετσι θα μπορεσει να βγαλει νοημα για το ποσο εχεις καταθλιψη. Αν χρειαστει και σε πιασει κλαψε μπροστα του, βγαλτα ολα, μη ντρεπεσε αυτη ειναι η δουλια του. Εγω 45 χρονων γαιδουρι οταν ειχα φτασει στο αμην και πηγα σε ψυχιατρο με επιασε ενας κομπος κι αρχισα να κλαιω. Ο ανθρωπος με αφησε να κλαψω οσο θελω γι αυτον ηταν θετικο γιατι εκτονονομουν. Κι αν δεν εχεις ρωτησει τον ψυχολογο σου ρωτα τον αν χρειαζεσε αγωγη απο ψυχιατρο. Οσο για τον τυπο που τα ειχες πιστευω οτι προκειται για Μαλακα με το Μ κεφαλαιο. Θα το πληρωσει καποια στιγμη στη ζωη του. Ομως το θεμα εισαι εσυ. Πιστευω σιγα σιγα να ξαναβρεις τις δυναμεις σου (με βοηθεια αν χρειαστει) και να δεις πως μετα απο καιρο θα τα θυμασαι και θα γελας. Θα λες γι αυτον με ειχε παρει απο κατω. Η ζωη ειναι μια και μικρη και πρεπει να ψαχνουμε τις χαρες της (στα γραφω εσενα για να τα ακουω εγω). Σημερα πεθανε ενας συγχωριανος μου ετσι ξαφνικα στα 47 του σε εναν γαμο ενω χορευε.Οταν συμβαινουν κατι τετοια καταλαβαινεις την αξια της ζωης και οτι πρεπει να την χερεσαι οσο γινεται (στα γραφω εσενα για να τα ακουω εγω το ξαναλεω).
Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...
26-08-2012, 22:50 #23
ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σου....όσο για τον ψυχολόγο έχω κλάψει κ μάλιστα πολύ....κ με έχει ρωτήσει αν θα ήθελα να με φέρει σε επαφή με έναν ψυχίατρο για να μου γράψει φαρμακευτική αγωγή....εγώ είπα ναι αν κ τα φοβάμαι....αυτή τη στιγμή που γράφω νιώθω πάρα πολύ καλά σαν κάτι να άλλαξε μέσα μου...νιώθω πιο ανάλαφρη πιο σίγουρη για μένα...ελπίζω να συνεχιστεί αυτό κ κάθε μέρα να νιώθω κ καλύτερα....να μπορώ να σηκώνομαι κ να χαμογελάω κ όχι αυτή τη φορά για εκείνον αλλά για μένα....ελπίζω αυτό που νιώθω να μην είναι περαστικό....!!!!!!κ πάλι σε ευχαριστώ πάρα πολύ...!!!!
27-08-2012, 02:11 #24
Μήνα αυθύποβολη δεν έχεις τίποτα
27-08-2012, 16:28 #25
τρολ μπορει !!!!!
27-08-2012, 17:30 #26
27-08-2012, 20:54 #27
γύρισε...είναι στην αθήνα....ελπίζω να ξαναφύγει σύντομα...!!!!!!!μακριά μου να πάει πολύ πολύ μακριά μου....!!!!!!!
28-08-2012, 00:26 #28
Τρολ θανατου
28-08-2012, 02:35 #29
30-08-2012, 01:41 #30
πάλι έκανε την εμφάνιση του....αυτή τη φορά με ένα τραγούδι στο οποίο από πάνω έγραφε αφιερωμένο!! σε ποιόν μπορεί να πηγαίνει????τι μπορεί να γίνεται???γιατί το κάνει αυτό???????το τραγούδι ήταν το έλα να δεις του μαζωνάκη.....!!!!
Siranalen os σιρόπι (πρεγκαμπαλίνη)
25-07-2025, 22:39 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή