τελείωσα........!!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Quote Originally Posted by mina@@ View Post
    πάλι έκανε την εμφάνιση του....αυτή τη φορά με ένα τραγούδι στο οποίο από πάνω έγραφε αφιερωμένο!! σε ποιόν μπορεί να πηγαίνει????τι μπορεί να γίνεται???γιατί το κάνει αυτό???????το τραγούδι ήταν το έλα να δεις του μαζωνάκη.....!!!!
    αχ μινα μου!!!!διαβασα ολη την προηγουμενη προβολη!!!σε καταλαβαινω κ σε νιωθω απιστευτα!!!!!εχω περασει κατι πανομοιοτυπο!!!!!ιστορια με πολλα κοινα σημεια..εγω θα σου πω καποια πραγματα,οχι συμβουλεσ κλπ...δεν ειμαι σε θεση να δωσω γιατι εχω κανει πολλα πολλα λαθη στη ζωη μου...πριν 4 χρονια γνωρισα ενα παιδι μετα απο πολυ κυνηγητο εκανα κατι μαζι του,τον ερωτευτηκα τρελα κ αφεθηκα..ακομα κ σημερα το πιστευω οτι ειναι πολυ καλο παιδι..αυτο ομωσ δεν σημαινει οτι ολα τα καλα παιδια εχουν την προθεση να σε χειριστουν σωστα...ο μπαμπασ μου με καρκινο,εγω ανεργη ,οι φιλες μου να μου χουν εναντιωθει κ γω εκει..ΘΕΟ!!Να ερχεται, να φευγει,να διεκδικει,να ζηλευει,ποθ ειμαι με ποιον..γτ μοθ εστειλε μνμ ο ταδε κλπ...να μην με αφηνει να ξεπερασω την κατασταση μεχρι που ενα πρωι εκανε αναρτηση στο fcb οτι ειναι σε σχεση...απροκαλυπτα και χωρισ ιχνος ενδοιασμου,ντροπης για το πωσ μπορει να νιωθω..ποτε δ ζητησα το λογο κ ποτε μα ποτε δεν τον ενοχλησα ξανα...εκεινος βεβαια γυρναγε κ με μνμ κ με τυχαιεσ συναντησεις κ γενικα οποτε του δινοταν η ευκαιρια με διεκδικουσε ξανα...εγω φυσικα κ του τα εκοψα ολα,επεσε στα ματια μου πολυ...αλλα ο θεος βλεπει,κ να εισαι σιγοιυρη γιαυτο...η ζωη κανει κυκλους..κ η επομενη κοπελα τον πληγωσε με τη σειρα της!!!!!!
    να ξεριεις,η χειροτερη εκδικηση για τετοιους ανθρωπους ειναι η αδιαφορια!!!δεν σου αξιζει ενα ανθρωπος που γυρναει κ φευγει για να καλυψει κενα,εγω κ ματαιοδοξια!!!!κ μαλιστα οταν ξερει τις δυσκολιες της ζωης σου....τετοιοι τυποι ειναι αναδροι- το λιγοτερο- και αντλουν δυναμη απο τη δικη μας δυναμη...ναι...εισαι δυνατη κ αυτο πρεπει να πιστεψεις!!!!!σε σενα κ μονο..εμενα ειχε το θρασος να μου στειλει κ συλλυπητηριο μνμ οταν εμαθε για τον μπαμπα μου κ παραλληλα να προσπαθει να δει αν τον παιρνει να με ξαναριξει..που ακομα κ τοτε δ σεβαστηκε το πενθοσ μου!!!!
    εγω δεν εχω τολμησει να παω σε ψυχολογο...φοβαμαι,αν κ ξερω οτι τον χρειαζομαι...
    μου φερες στο μυαλο μοθ πολυ εντονα δικεσ μνου εικονες γιαυτο σου εγραψα,να εισααι καλα!!!!!!!

Senior Member
    ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου....έχουν γίνει πάρα πολλά από τότε που έγραψα εδώ...τώρα είμαι κομμάτια...με μόνη διέξοδο τον ύπνο...λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου....ξέρω ότι είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο....

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης....
    τι εννοείς????

Quote Originally Posted by elis View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.;
    ??
    το ειρωνικο σχολιο με βαση τι εγινε?

Senior Member

Page 3 of 3 FirstFirst 123