Results 1 to 5 of 5
-
01-09-2012, 10:45 #1
Αυτοπεποίθηση ? Τι ειναι αυτο ...?
Γεια σας σε ολους και καλο μηνα .Ειμαι αγορι και ειμαι 21 χρονων.Υστερα απο διαβασμα αρκετων θεματων στο φορουμ αυτο , πηρα το θαρος,αφου ειδα οτι τελικα δεν ειμαι ο μονος με προβληματα , να γραψω και το δικο μου προβλημα στην μεχρι στιγμης πορεια της ζωης μου.Για αρχη να σας πω οτι ειμαι ακομα παρθενος.Δεν με πειραζει τοσο αυτο, ισως να μου δοθηκαν και αρκετες ευκαιριες πιο μικρος για να κανω σεχ αλλα δεν ενιωθα ετοιμος...τοτε ! Και αυτο ειναι το κεντρικο μου προβλημα που εδω και κατι μηνες με εχει κανει να βαριεμαι απιστευτα την ζωη μου...
Τελευταια φορα που θυμαμαι να εκανα κατι με κοπελα ηταν πριν 2,5 χρονια και αυτο δεν εγινε στην ελλαδα αλλα σε μια χωρα του εξωτερικου που ειχα παει για ποδοσφαιρο.Με αυτην την κοπελα γνωριστικα στο μπαρακι που πηγαιναν οι αθλητες και για δυο μερες εκανα τα καλυτερα γλωσσοφιλα που εχω κανει μεχρι στιγμης.Η κοπελα κιολας δεν ηταν "πρωτης κλασεως" που λενε αλλα μια μετρια κοπελα , απλα με εκανε και ενιωσα τελεια μεσα απο τιν κουβεντα που καναμε και εγινε οτι λιγο εγινε.Απο αυτο ξερω οτι δνε με νοιαζει η κοπελα να ειναι θεα αλλα να με κανει να νιωθω ωραια.Γενικα και πιο μικρος εκανα ευκολα σχεσεις με κοπελες και ημουν αρκετα περιζητητος, αρεσα...Να σας πω και λιγα πραγματα για την ζωη μου πριν συναιχισω.
Ασχολουμαι απο πολυ μικρος με το ποδοσφαιρο.Εχω γνωρισει παρα πολυ κοσμο σε ολη την ελλαδα.Γενικα ειμαι κοινωνικο ατομο και χαμηλων τονων.Ειμαι ντροπαλος και πολυ συναισθηματικος (αν και δεν ξερω γιατι το κανω αλλα δειχνω στους αλλους οτι ειμαι το αντιθετο)Γενικα μου αρεσει παρα πολυ ο αθλητισμος , παιζω πλεον και τεννις και beach volley.Τελειωσα γενικο λυκειο , εδωσα πανελαδικες αλλα απο πριν ειχα αποφασισει οτι δεν ηθελα να παω να σπουδασω γτ εχουμε οικογενειακη επιχειρηση η οποια μεχρι και τωρα ευτηχως παει καλα.Εχω τελειωσει και τον στρατο, μπηκα κατευθειαν στα 19.Τα τελευτεια 2.5 χρονια ( απο τοτε δλδ που απολυθηκα ) δουλευω 6-7 ωρες το πρωι στο μαγαζι και τις υπολοιπες ωρες τις αφιερονω στον αθλητισμο , υπολογιστη και σε κανα καφεδακι με φιλους.Δεν βγαινω βραδυ συχνα, η μαλλον βγαινω σπανια(εκτος εξαιρετικων περιπτωσεων οπως πασχα,πρωτοχρονια,γενεθλια φιλων κτλπ. δεν καθομαι ποτε σπιτι) Μαλλον ειμαι αρκετας κουρασμενος λογω των αθληματων γιαυτο νιωθω παντα κουρασμενος το βραδυ.
Οπως καταλαβενεται απο τα παραπανω , με ολα αυτα που εκανα παρελειψα ενα πραγμα το οποιο μεχρι και μερικους μηνες δεν εδινα σημασια αλλα τωρα με καιει και παει να με τρελανει.Την προσωπικη μου ζωη.Το οτι ειμαι ενα ωραιο και γυμνασμενο αγορι 21 χρονων πλεον , με δουλεια, με υγεια , οικονομικη ανεση. εχω τα παντα , αλλα δεν εχω κοπελα , δεν εχω κανει σεχ ...Καθε μερα ερχομαι λογω δουλειας αντιμετωπος με πολλες κοπελες.Μιλαω μαζι τους , κανω πλακα αλλα δεν εχω καθολου αυτοπεποιθηση να φλερταρω.Δεν ξερω πως να πλησιασω μια κοπελα η οποια με ελκυει , η οποια με το βλεμα της με μαγνητιζει,δεν ξερω τι να της πω , πως να την προσεγγισω.Τους τελευταιους 6 μηνες εχω κλειστει πολυ στον εαυτο μου.Με περνουν φιλοι τηλεφωνο και τους λεω οτι ειμαι κουρασμενος απο την προπονηση(στην οποια τωρα τελευταια και σε αυτες ψαχνω διαφορες δικαιολογιες για να μην πηγαινω επειδη βαριεμαι).Το μονο που κανω ειναι δουλεια και σπιτι και καμια γυμναστικη.Εχω νευρα,τσακωνομαι ωρες ωρες με τους γονεις μου.Νιωθω ενα κενο μεσα μου.Δεν εχω πει σε κανεναν τπτ , προσπαθω να δειχνω φυσιολογικος και δεν εχω ζητησει βοηθεια πανω σε αυτο το θεμα απο κανεναν γτ ντρεπομαι να τους το πω.Ειδικα στους φιλους μου που τους εχω πει οτι εχω παει σε μπουρδελο , στα οποια ουτε και απεξω δνε θελω να περναω.Δεν ξερω τι να κανω...νιωθω αχρηστος... και το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι εντελως διαφορετικος απο τους φιλους μου .Δεν με νοιαζει το σεχ.Για μενα ερχεται σε δευτερη μοιρα.Με νοιαζει να βρω μια κοπελα να περναω καλα μαζι της , να με καταλαβαινει να μιλαμε και μετα το σεχ.Ισως γιαυτο φοβαμαι να προσεγγισω κοπελες, επειδη οι περισσοτερες τις νοιαζει το σεχ και φοβαμαι μην απογοητευσω και με παρει πιο πολυ απο κατω...Βεβαια τοσο καιρο παιζω θεατρο στους φιλους μου για το αντιθετο , οτι δεν ειμια συναισθηματικος και οτι οι γυναικες εινια μονο για σεχ.Δεν ξερω πλεον τι γραφω,δεν ξερω τι να κανω, δεν αντεχω αλλο αν δεν βρω κοπελα , αν δεν βρω αυτοπεποθηση πιστευω θα τρελαθω.......Μονο που τα εγραψα ξελαφρωσα λιγο..... :( :'(
- 01-09-2012, 17:37 #2
Μη λες οτι δεν είσαι φυσιολογικος επειδη δεν εχεις παει με κοπελα. Ξερω αρκετα ατομα στην ηλικια σ που δεν το εχουν κανει (και των 2 φυλλων) , το θεμα ειναι τωρα: γιατι καταπιεζεις τοσο τον εαυτο σ και δεν τον αφηνεις ελευθερο, και οποτε ειναι να συμβει, θα συμβει.
Για μενα, οταν δεν το περιμενεις κατι , ερχεται! Κοιτα η αληθεια ειναι οτι οι γυναικες εχουν ξεφυγει.. και ισως σε εχουνε τρομαξει τα όσα βλεπεις... ομως δεν είναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι. Μπορεις να επικεντρωθεις σε κοπελες που φαινονται διαφορετικες.. και δε σου λεω σε καμια περιπτωση να γινεις μπιχτης.. όμως να εξασκησεις τον εαυτο σ ώστε να μπορεσεις να προσεγγισεις μια κοπελα ερωτικα.. αν βλεπεις ενδιαφερον, μια ματιά, το οτιδήποτε.. πηγαινε και μίλα! περι ανεμων και υδατων, πως νομιζεις οτι ριχνουν οι φιλοι σ κοπέλες? με τρελες φιλοσοφιες?? στην αρχη θα ειναι δυσκολο (μπορει να γινεις ρεζιλι) μετα θα ειναι λιγότερο δυσκολο.. μετα απο λιγο ομως θα σ βγαινει πιο φυσικα.. για ολα υπαρχει μια αρχη..μη σε παιρνει απο κατω.
01-09-2012, 20:31 #3
Μου θυμιζεις εμενα σε πολλα, εγω επαιζα μπασκετ ομως :D Δεν ξερω τι να σ απαντησω, απλα 'πεταχτηκα' και εγω. :cool:
02-09-2012, 01:04 #4
Το ξερω οτι ειμαι φυσιολογικος.Απλα εχω ανχωθει παρα πολυ τελευταια με το θεμα γτ φοβαμαι μηπως δεν βρω ποτε αυτο που ψαχνω, μια κοπελα που να με καταλαβενει , να με αγαπα , να περναμε καλα και μετα να με θελει για το σεχ.Δεν ξερω γτ ειμαι τοσο συναισθηματικος, αλλα πιστεψτε με αμαν με δειτε , δεν φενομαι καθολου συναισθηματικος,ισως επειδη φοβαμαι να δειξω αυτην την πλευρα του εαυτου μου.Και ναι , αν και οπως ειπα στους φιλους μου και στους δικους μου δειχνω το ακριβως αντιθετο, παιζω πραγματικο θεατρο πανω σε αυτο το θεμα , με ανχωνει και με τρομαζει που οι σημερινες κοπελες εχουν ξεφυγει τοσο πολυ με το σεχ.Και οπως ειπα , καθημερινα λογω δουλειας ερχομαι αντιμετωπος με αρκετες κοπελες , που καποιες μου αρεσουν παρα πολυ αλλα "φοβαμαι" να κανω καποια κινηση....Αστε που εχω βαρεθει και τους γονεις μου και θελω απεγνωσμενα να βρω οσο πιο γρηγορα μια κοπελα για να εχω καποιον να μιλαω.....πιστευω με καταλαβενετε.
02-09-2012, 01:43 #5
την αυτοπεποίθηση σου την έχεις χάσει και είναι φυσικό, αφού έχεις καταπιέσει τον πραγματικό σου εαυτό.
γιατί να ντρέπεσαι? είσαι αυτός που είσαι. και είσαι όμορφος.
εκ πείρας σου λέω ότι όλοι οι άντρες είναι συναισθηματικοί (ευτυχώς!) κατά βάθος κι ας θέλουν να δείχνουν το αντίθετο.
μια λέξη: ΑΦΕΣΟΥ!
άσε τη φύση να σου δείξει το δρόμο. ο έρωτας και ότι αυτός περιλαμβάνει είναι ότι πιο φυσικό. δεν υπάρχουν έμπειροι και άπειροι στον έρωτα, μόνο ψεύτικοι και αληθινοί. δεν υπάρχουν προκαθορισμένες συμπεριφορές ούτε "πρωτόκολλα". έλεος δηλαδή!
όταν έχεις μια κοπέλα μπροστά σου και σου αρέσει απλά κάνε και πες ότι νιώθεις, με θάρρος, και άσε τις σκέψεις να πάνε διακοπές. εδώ μιλούν τα σώματα την γλώσσα της αλήθειας. μια ματιά, ένα χάδι, ένα "μου αρέσεις", είναι όμορφα όταν είναι αληθινά, και μπορούν να σοκάρουν μια κοπέλα (ευχάριστα θα έλεγα), αφού δείχνουν αυτοπεποίθηση, και αυτό είναι σέξυ!
κι αφού σε ενδιαφέρει μια σχέση, η ειλικρίνεια στα λόγια και τις πράξεις είναι σημαντική.
μη μασάς, να είσαι αυθεντικός!...τα καλούπια δεν ταιριάζουν σε ψυχές