αγωνιζομαι, πεφτω, ανεβαινω, ελπιζω!!! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 248
    Senior Member
    βρε κουκλα φραγκιλακι μου βρες κάποια αλλη θεραπεύτρια τι κάθεσε κ ζορίζεσαι τόσο...ισως βέβαια το συμπαν συνωμοτεί για να δωσεις μόνη σου στον εαυτό σου το απαιτούμενο σπρώξιμο ...
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Fragile, μην προεξοφλείς τίποτα...Αλλα ακομα και να μην σε δεχτουν εκει, και τι εγινε; Όπως ειπε και η Ηλιάννα, δες το σαν ενα σπρωξιματάκι. Ψαξε για κατι αλλο, οχι επειδη μπορει να μην σε παρουν σε αυτό, αλλα επειδή δεν ειναι και το ιδανικο για σενα. Και το γεγονος οτι ειναι κοντα στο σπιτι σου, ειναι στα πλην, οχι στα συν...Ασε που μπορει να μην σου αρεσε...
    Ναι ξερω, οτι ειναι ενα μικρό βήμα, κατι πια ανωδυνο για αρχη και σιγουρα θα σου εκανε καλό...Μην μπουμε στα βαθια απο τωρα...Αλλα αν δεν γινει αυτο, θα γινει κατι άλλο που μπορει να ειναι καλύτερο...Θα το κανεις εσυ να ειναι καλύτερο...
    Βρες εσύ για τον εαυτο σου κατι, κατι που εσυ να το εχεις επιλεξει γιατι ειναι το κατάλληλο.
    Οποτε, κάθε εμποδιο για καλο...Και... με ενα σμπαρο δυο τρυγονια...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    καλημερα σε ολη την παρεα!!!
    τελικα τα σχεδια αλλαξαν!
    τα σκεφτηκα απο δω, τα σκεφτηκα απο κει και κατεληξα στο συπερασμα οτι αυτο που χρειαζομαι ειναι ατομικη ψυχοθεραπεια.
    οταν εχεις ενα καρο προβληματα να σε βασανιζουν, τι να σου κανει το γκρουπ θεραπι?
    χρειαζομαι την αποκλειστικοτητα μιας ψυχοθεραπευτριας.
    εχω βρει μια, η οποια ειναι κλινικη ψυχολογος και εχει ειδικευτει στην γνωσιακη-συμπεριφορικη θεραπεια, η οποια θεωρειται η αποτελεσματικοτερη θεραπεια για την διαταραχη πανικου και την καταθλιψη.
    νιωθω πολυ ικανοποιημενη απο την αποφαση μου!!!
    να ειστε ολοι καλα και σας ευχαριστω που ειστε "εδω" και με στηριζετε!!!
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    Οπως καλά γνωρίζουμε οι έχοντες σχετική πείρα, το παν είναι η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στο θεραπευτή και το θεραπευόμενο. Η μέθοδος έρχεται σε δεύτερη μοίρα, και καλό είναι ο ψυχοθεραπευτής να έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του, εφ' όσον ο καθένας που προσφεύγει σε αυτόν είναι ξεχωριστή περίπτωση.

Καλή αρχή!...

Senior Member
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    καλημερα σε ολη την παρεα!!!
    τελικα τα σχεδια αλλαξαν!
    τα σκεφτηκα απο δω, τα σκεφτηκα απο κει και κατεληξα στο συπερασμα οτι αυτο που χρειαζομαι ειναι ατομικη ψυχοθεραπεια.
    οταν εχεις ενα καρο προβληματα να σε βασανιζουν, τι να σου κανει το γκρουπ θεραπι?
    χρειαζομαι την αποκλειστικοτητα μιας ψυχοθεραπευτριας.
    εχω βρει μια, η οποια ειναι κλινικη ψυχολογος και εχει ειδικευτει στην γνωσιακη-συμπεριφορικη θεραπεια, η οποια θεωρειται η αποτελεσματικοτερη θεραπεια για την διαταραχη πανικου και την καταθλιψη.
    νιωθω πολυ ικανοποιημενη απο την αποφαση μου!!!
    να ειστε ολοι καλα και σας ευχαριστω που ειστε "εδω" και με στηριζετε!!!
    αντε καρδιά μου..βρηκες το δρομο σου..τερμα το αγχος..χαίρομε για σενα...σου δινω μια αγκαλια

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick cave View Post
    Οπως καλά γνωρίζουμε οι έχοντες σχετική πείρα, το παν είναι η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στο θεραπευτή και το θεραπευόμενο. Η μέθοδος έρχεται σε δεύτερη μοίρα, και καλό είναι ο ψυχοθεραπευτής να έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του, εφ' όσον ο καθένας που προσφεύγει σε αυτόν είναι ξεχωριστή περίπτωση.

Καλή αρχή!...
    nick cave εχεις απολυτο δικιο σε ολα οσα λες!
    σε ευχαριστω πολυ!
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    αντε καρδιά μου..βρηκες το δρομο σου..τερμα το αγχος..χαίρομε για σενα...σου δινω μια αγκαλια
    ανταποδιδω την αγκαλιτσα κουκλιτσα μου!!!
    εισαι ψυχουλα!!!

Φραντζιλ, ευχομαι να πάνε όλα καλά. Κράτησε τον ενθουσιασμό σου μέχρι τέλους!
    γιάννης

Senior Member
    να εισαι καλα Γιαννη μου!!!

Senior Member
    καλησπερες
    αυριο λεω να καταπολεμησω την αγοραφοβια μου και να παω στο hondos center!
    τι λετε?
    θα τα καταφερω?
    ζητειται ελπις

Banned
    ευχομαι να τα καταφερεις !!!! καλη επιτυχια fragile

Senior Member
    να εισαι καλα βρε κοχλια!
    σ'ευχαριστω πολυ!!!

Senior Member
    τι ακουνε τα αυτακια μου...ΜΠΡΑΒΟ κοριτσακι μου...ετσι σε θελω,αρπαξε την αγοραφοβια κ πατα την....ΤΕΛΕΙΑ..είμαι σίγουρη ότι θα τα πας σούπερ...είσαι η δύναμη προσωποποιημένη ....φιλακια
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    καλησπερες
    αυριο λεω να καταπολεμησω την αγοραφοβια μου και να παω στο hondos center!
    τι λετε?
    θα τα καταφερω?
    ζητειται ελπις

Senior Member
    σ'ευχαριστω Ηλιαννα μου αλλα για να σου πω την αληθεια νιωθω "η αδυναμια προσωποποιημενη"...
    (ας οψονται οι γονεις μου-και κυριως η μητερα μου-που δεν αναγνωριζουν τις προσπαθειες μου και με θεωρουν τεμπελα)

οσων αφορα τον χοντο τελικα δεν θα παω γιατι ειναι μακρια μου.
    θα παω ομως σε ενα φαρμακειο που ειναι στην πλατεια (15 λεπτακια με τα ποδια).
    οπως και να 'χει την βολτουλα μου θα την κανω....και τα ψωνια μου επισης

Banned
    και 15 λεπτα περπατημα στον δρομο ειναι ενα βημα προς τα εμπρος !!!

Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast