αγωνιζομαι, πεφτω, ανεβαινω, ελπιζω!!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 248
    Senior Member
    καλημερα σας!
    το αγχος και η θλιψη, δεν λενε να φυγουν.
    φταιω και γω ομως.
    εκανα μ@λ@κιες.
    χθες και προχθες που ελειπαν οι γονεις ηπια του σκασμου.
    προς στιγμην ενιωσα να πεταω στα συννεφα, αλλα η προσγειωση ηταν πολυ ανωμαλη.
    (ποσο μα ποσο δικιο ειχες μνημονιο)
    επισης με δικη μου πρωτοβουλια,εδω και ενα μηνα εχω κοψει ενα απο τα φαρμακα που με βοηθουσαν πολυ.
    χοντρη βλακεια μου.
    επειδη παιρνω πολλα φαρμακα, μου ηρθε η φαινη ιδεα να κοψω το ενα απο αυτα γιατι οταν τα εβλεπα πολλα αγχωνομουν.
    σημερα το βραδυ ερχονται οι γονεις.
    απο τη μια χαιρομαι, απο την αλλη σκεφτομαι οτι στην αρχη θα ειμαστε στα μελια (ματσα-μουτσα...πως τα περασατε κλπ) και απο αυριο θα αρχισει η μανα μου τη μουρμουρα γιατι μενω αδρανης κλπ και ο πατερας μου να γκρινιαζει και να αναστεναζει για τα οικονομικα (εδω να αναφερω οτι ναι μεν εχουν γινει πολυ σημαντικες μειωσεις στις συνταξεις τους, αλλα σε σχεση με αλλους ειμαστε σε πολυ καλυτερη μοιρα)
    γ@μημενη οικονομικη κριση.
    με το που αρχισαν τα ζορια στα οικονομικα, ο πατερας μου εχει αγχωθει σε φοβερο βαθμο και τοτε προσδιοριζω χρονικα την εναρξη της διαταραχης πανικου μου.
    εντωμεταξυ ακυρωσα το αυριανο ραντεβου με την ψυχολογο μου.
    ημουν σιγουρη οτι αυριο με το που θα ξυπναγα θα αρχιζαν οι γνωστες αναγουλες και θα της το ακυρωνα τελευταια στιγμη.
    την πηρα τηλ. και της εξηγησα.
    θελω πρωτα να παω στον ψυχιατρο (την Τριτη) να μου προσθεσει παλι το φαρμακο που σταματησα απο μονη μου και να κατσω να σκεφτω τι πραγματικα θελω αφου ηρεμησω σχετικως.
    ή που θα πηγαινω μονο στον γιατρο, ή που θα συνεχισω οταν και αν ειμαι ετοιμη με την ψυχολογο μου ή θα δοκιμασω την καινουρια που εχω βρει.
    ενα μπαχαλο γινεται μεσα στο κεφαλι μου
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    Φρατζιλ επειδη θελω να σε βοηθησω κ ειλικρινα εχω καθε καλη προαιρεση, θα αφιερωσω λιγο χρονο να σου γραψω καποια πραγματα που ελπιζω να τα σκεφτεις, να τα αναλογιστεις κ εστω αμα δν θες να απαντησεις σε μενα, να δωσεις τις απαντησεις στον εαυτο σου.
    Το οτι αναγνωριζεις το μεριδιο ευθυνης που σου αναλογει ειναι πολυ θετικο κ μπραβο σου. Φαινεται οτι εχεις αυτογνωσια, πληρη συνειδηση των αδυναμιων σου κ δν βγαζεις την ουρα σ απεξω. Ομως αυτο π δεν κανεις κατα τη γνωμη μ ειναι οτι δεν ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ τις ευθυνες σου. Αλλο αναγνωριζω οτι κανω λαθος καπου, κ αλλο οτι αναλαμβανω την ευθυνη να ζητησω συγγνωμη κ να επανορθωσω (αν προκειται για αλλο ατομο) ειτε να αναπροσαρμοσω τη σκεψη κ συμπεριφορα μ (αν προκειται για μενα). Νομιζω καταλαβαινεις το σκεπτικο μου. να το βρασω αμα καθε 3 και λιγο λες "ναι το ξερω εκανα μαλακιες", αλλα να μην αναλαμβανεις πρωοβουλιες ωστε μεσα απο τις μαλακιες να εχεις διδαχτει.
    Κατα δευτερον πολυ κακως που ακυρωσες το ραντεβου με την ψυχολογο. Μα ισα ισα, ΤΩΡΑ ειναι π πρεπει να σε δει κ να συζητησετε, μιας κ τωρα εισαι χαλια, ΤΩΡΑ θα φανει τι μπορει να προσφερει αυτη σαν ειδικος αλλα κ τι μπορεις εσυ να εφαρμοσεις κ να αξιοποιησεις απο οσα σε διδαξε η ψυχοθεραπεια! Επρεπε με τα χιλια ζορια να μπεις σε ενα ταξι να πας! Με αυτο που εκανες μου επιβεβαιωσες αυτο π εγραψα σε προηγουμενο ποστ οτι "εχεις βολευτει κ φοβασαι να αναλαβεις πρωτοβουλιες, νιωθεις μια ασφαλεια κ δεν θες να βγεις απο αυτην". αν δεν εκτεθεις ομως στο αντικειμενο του φοβου, δεν προκειται ποτε να ξεπερασεις τους πανικους. καρατσεκαρισμενο.
    Επισης προσπαθησε να βρεις κατι να σε ταρακουνησει, να σε βγαλει απ το μικροκοσμο σου. Δεν ξερω τι θα μπορουσε να ειναι αυτο, αλλα συνηθως οταν καταπιανομαστε με κατι ξεχναμε εστω προσωρινα τα δικα μας προβληματα. Να θυμασαι τη φραση "ενα σκανδαλο ξεπερνιεται με ενα αλλο". Για να προχωρησεις κ να πας μπροστα. δεν γινεται αλλιως. μενεις κ βαλτωνεις.
    Δν ξερω τι αλλο να σου πω για να σε βοηθησω. να θυμασαι πως δν ειναι στο χερι μας αυτο π παθαμε, ειναι ομως στο χερι μας να το παλεψουμε κ να το νικησουμε. το αποτελεσμα της μαχης εξαρταται απο μας κ μονο.
    Σκεψου αυτα ειναι κριμα να εισαι σε αποτελματωση. ξερεις οτι σε συμπαθω κ σε εκτιμω ως ατομο κ δν τα λεω κακοπροαιρετα. θα σε κραξω κ τηλεφωνικως καποια στιγμη, δν το γλυτωνεις
    καλη συνεχεια
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    καλημερα σας!
    το αγχος και η θλιψη, δεν λενε να φυγουν.
    φταιω και γω ομως.
    εκανα μ@λ@κιες.
    χθες και προχθες που ελειπαν οι γονεις ηπια του σκασμου.
    προς στιγμην ενιωσα να πεταω στα συννεφα, αλλα η προσγειωση ηταν πολυ ανωμαλη.
    (ποσο μα ποσο δικιο ειχες μνημονιο)
    επισης με δικη μου πρωτοβουλια,εδω και ενα μηνα εχω κοψει ενα απο τα φαρμακα που με βοηθουσαν πολυ.
    χοντρη βλακεια μου.
    επειδη παιρνω πολλα φαρμακα, μου ηρθε η φαινη ιδεα να κοψω το ενα απο αυτα γιατι οταν τα εβλεπα πολλα αγχωνομουν.
    σημερα το βραδυ ερχονται οι γονεις.
    απο τη μια χαιρομαι, απο την αλλη σκεφτομαι οτι στην αρχη θα ειμαστε στα μελια (ματσα-μουτσα...πως τα περασατε κλπ) και απο αυριο θα αρχισει η μανα μου τη μουρμουρα γιατι μενω αδρανης κλπ και ο πατερας μου να γκρινιαζει και να αναστεναζει για τα οικονομικα (εδω να αναφερω οτι ναι μεν εχουν γινει πολυ σημαντικες μειωσεις στις συνταξεις τους, αλλα σε σχεση με αλλους ειμαστε σε πολυ καλυτερη μοιρα)
    γ@μημενη οικονομικη κριση.
    με το που αρχισαν τα ζορια στα οικονομικα, ο πατερας μου εχει αγχωθει σε φοβερο βαθμο και τοτε προσδιοριζω χρονικα την εναρξη της διαταραχης πανικου μου.
    εντωμεταξυ ακυρωσα το αυριανο ραντεβου με την ψυχολογο μου.
    ημουν σιγουρη οτι αυριο με το που θα ξυπναγα θα αρχιζαν οι γνωστες αναγουλες και θα της το ακυρωνα τελευταια στιγμη.
    την πηρα τηλ. και της εξηγησα.
    θελω πρωτα να παω στον ψυχιατρο (την Τριτη) να μου προσθεσει παλι το φαρμακο που σταματησα απο μονη μου και να κατσω να σκεφτω τι πραγματικα θελω αφου ηρεμησω σχετικως.
    ή που θα πηγαινω μονο στον γιατρο, ή που θα συνεχισω οταν και αν ειμαι ετοιμη με την ψυχολογο μου ή θα δοκιμασω την καινουρια που εχω βρει.
    ενα μπαχαλο γινεται μεσα στο κεφαλι μου
    Kαλως το κοριτσι!!Οντως εισαι σε πολυ μπερδεμενη φαση,απο την μια θες να μειωσεις φαρμακα και απο την αλλη αυξανεις αλκοολ..χμμμμ κατι δεν σου κολλαει ε?
    Mην στεναχωριεσαι για τις 2 μερες που ηπιες,τωρα παει εγινε!Εχει γλυκα η μπυρουλα την ωρα που ειμαστε στην τσιτα,ποιο ζαναξ και κουταμαρες??Χαινεκεν και παλι χαινεκεν!! :P
    Mετα ομως που φευγει η μπυρουλα λες ζαναξ!ζαναξ!που εισαι καλο μου??Γιαυτο σου ειπα οτι το αλκοολ θα σε πηγαινει βηματα πισω!!Εχω κανει οπισθεν εγωωωω ουουου!
    Δεν ξερω βρε φρατζιλ αν υπαρχει ενας ανθρωπος να σε κατευθυνει σε σχεση με ολα αυτα..Εννοω οτι αμφιβαλλω αν σου γινεται σωστη δουλεια..!Μην απαιτεις να ξεμπερδευτεις μονη σου ειτε για την αγωγη σου,ειτε για το αλκοολ,ειτε για οτιδηποτε!!Δεν θελω να υποτιμησω την ψυχολογο σου και εγω απαντω βαση των γραπτων σου,μπορει να ειμαι και λαθος.

Senior Member
    Λακρυμοζα και μνημονιο σας ευχαριστω πολυ για τα μηνυματα σας.

λακρυμοζα εχεις απολυτο δικιο, οτι κανω τα ιδια λαθη ξανα και ξανα και καθε φορα μετανιωνω.
    πρεπει να αποκτησω αυτοελεγχο.

οσων αφορα το θεμα της ακυρωσης του ραντεβου με την ψυχολογο παντως, δεν εχει να κανει μονο με το αγχος της διαδρομης.
    παιζουν και αλλοι παραγοντες ρολο.
    οπως επισημαινει σωστα και το μνημονιο εχω αρχισει να αμφιβαλλω για την αποτελεσματικοτητα που ειχε η ψυχοθεραπεια μου.
    δεν ειμαι σιγουρη οτι θα την αλλαξω αλλα ενδεχεται.

επισης πολυ σωστα επισημαινεις οτι πρεπει να βγω απο τον μικροκοσμο μου.
    γραφω βεβαια τα στιχακια μου ποτε-ποτε και με αποφορτιζει αυτη η δραστηριοτητα, ακουω μουσικη, σερφαρω στο νετ αλλα αυτα δεν αρκουν.
    επισης εχω αποκτησει τελευταια μια φιλη που ειναι ενας υπεροχος ανθρωπος.
    χθες βραδυ εδω ηταν και τα λεγαμε.
    ψαχναμε να βρουμε λυσεις προκειμενου να βγω απο αυτο το τελμα.
    νιωθω παρα πολυ τυχερη -μεσα στην ατυχια μου- που γνωρισα αυτον τον υπεροχο ανθρωπο
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

..φρατζιλ μου θυμίζεις ένα παλιό μέλος του φόρουμ που έχει καιρό να φανεί, την αμελί.
    Μιλάμε για πολλές ομοιότητες...Μακάρι να μπει καποια στιγμή να δει τα μνμ σου και να μιλήσετε....
    συνήθως οι άνθρωποι που δεν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα δεν μπορούν να δουν πόσο πολύ υποφέρει κάποιος, ενώ όταν ένας άλλος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με μας μπορεί να φανεί σωτήριος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    συνήθως οι άνθρωποι που δεν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα δεν μπορούν να δουν πόσο πολύ υποφέρει κάποιος, ενώ όταν ένας άλλος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με μας μπορεί να φανεί σωτήριος.
    αυτο που λες Θεοφανια ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    Λακρυμοζα και μνημονιο σας ευχαριστω πολυ για τα μηνυματα σας.

λακρυμοζα εχεις απολυτο δικιο, οτι κανω τα ιδια λαθη ξανα και ξανα και καθε φορα μετανιωνω.
    πρεπει να αποκτησω αυτοελεγχο.

οσων αφορα το θεμα της ακυρωσης του ραντεβου με την ψυχολογο παντως, δεν εχει να κανει μονο με το αγχος της διαδρομης.
    παιζουν και αλλοι παραγοντες ρολο.
    οπως επισημαινει σωστα και το μνημονιο εχω αρχισει να αμφιβαλλω για την αποτελεσματικοτητα που ειχε η ψυχοθεραπεια μου.
    δεν ειμαι σιγουρη οτι θα την αλλαξω αλλα ενδεχεται.

επισης πολυ σωστα επισημαινεις οτι πρεπει να βγω απο τον μικροκοσμο μου.
    γραφω βεβαια τα στιχακια μου ποτε-ποτε και με αποφορτιζει αυτη η δραστηριοτητα, ακουω μουσικη, σερφαρω στο νετ αλλα αυτα δεν αρκουν.
    επισης εχω αποκτησει τελευταια μια φιλη που ειναι ενας υπεροχος ανθρωπος.
    χθες βραδυ εδω ηταν και τα λεγαμε.
    ψαχναμε να βρουμε λυσεις προκειμενου να βγω απο αυτο το τελμα.
    νιωθω παρα πολυ τυχερη -μεσα στην ατυχια μου- που γνωρισα αυτον τον υπεροχο ανθρωπο
    "λακρυμοζα εχεις απολυτο δικιο" οκ αλλα δν με ακους λιγο βρε κουκλα μου! τα ιδια κ τα ιδια θα λεμε? οσον αφορα τον αυτοελεγχο, δν πιστευω οτι ΠΡΕΠΕΙ να τον αποκτησεις με την συμβατικη εννοια του ορου, δλδ να σου γινει αυτοσκοπος. εγω ειχα το ιδιο θεμα με τον ελεγχο αλλα στη διατροφικη, κ εμαθα να βρισκω τη χρυση τομη. πανω απ ολα να σεβομαστε τον εαυτο μας κ να βαζουμε ορια. σε μας κ στους αλλους. μια διαφορετικη προσεγγιση για τον αυτοελεγχο by lacrymosa after bulimia. δεν ξερω αν αυτο κολλαει κ στο δικο σ προβλημα.
    οσο για τις αμφιβολιες σ σχετικα με την (αν)αποτελεσματικοτητα της ψυχολογου, αυτο θα το κρινεις εσυ. δν μπορω να στο υποδειξω εγω ουτε κανενας γτ εσυ αλληλεπιδρας μαζι της κ ξερεις καλυτερα. ευχομαι να εχεις σωστη διαισθηση κ καταληξη σε ο,τι αποφασισεις!
    χαιρομαι που αποκτησες φιλη! αντι ομως να τα λετε μεσω ιντερνετ, μηπως να τα λεγατε απο κοντα? μπορεις να την πεις να ρθει σπιτι σου, αν σε πιανει πανικος με τις μετακινησεις.
    επισης ΠΡΕΠΕΙ επιτελους να παρεις τη ζωη στα χερια σου ρε συ. αν ειναι δυνατον να επηρεαζεσαι απο τη γνωμη των γονιων σου. εσυ δν εχεις γνωμη για τον εαυτο σου? γιατι η δικια τους να ειναι σωστοτερη?
    επισης "οποιος δν θελει να ζυμωσει 40 χρονια κοσκινιζει" οποτε take action!

Senior Member
    οχι στο σπιτι ερχεται η κοπελιτσα καθε φορα και μαλιστα νιωθω καπως ενοχικα που διανυει τοσα χιλιομετρα προκειμενου να με δει και δεν την εχω βγαλει ουτε για ενα καφε εξω.
    αλλα ειλικρινα στη φαση που ειμαι τωρα ειναι πανω απο τις δυναμεις μου.
    χθες της εξηγησα ακριβως τα συμπτωματα του πανικου και με καταλαβε.
    εχει και κεινη θεμα αλλα οχι με πανικους.μονο καταθλιψη.αρκετα σοβαρης μορφης.
    φυσικα "η ασθενεια μας" δεν ειναι το μονο κοινο σημειο επαφης μας.
    μην φανταστεις οτι συζηταμε μονο για φαρμακα, αγοραφοβιες κλπ...
    λεμε και κανα αστειακι και ξεχνιομαστε.
    και γενικοτερα πιστευω πως ταιριαζουμε σαν προσωπικοτητες παρολο που ειναι πολυ μικροτερη μου

Senior Member
    Ωραια λοιπον χαιρομαι!! Ετσι λοιπον να συνεχισετε!! και να βγειτε κ για καφε, εφοσον εχετε συναντηθει αρκετες φορες κ πλεον ξερεις πως λειτουργει κ εχετε αλλωστε κοινα κ γνωριζει το προβλημα σου! Θετικη εξελιξη, τα μπραβο μου!!
    Εννοειται οτι δν θα λετε μονο για τις ασθενειες! Δεν ειμαστε αλλωστε εμεις η ασθενεια! Ουτε προσδιοριζομαστε απο κει! Απλα ειναι κατι που συνυπαρχει!

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Ωραια λοιπον χαιρομαι!! Ετσι λοιπον να συνεχισετε!! και να βγειτε κ για καφε, εφοσον εχετε συναντηθει αρκετες φορες κ πλεον ξερεις πως λειτουργει κ εχετε αλλωστε κοινα κ γνωριζει το προβλημα σου! Θετικη εξελιξη, τα μπραβο μου!!
    Εννοειται οτι δν θα λετε μονο για τις ασθενειες! Δεν ειμαστε αλλωστε εμεις η ασθενεια! Ουτε προσδιοριζομαστε απο κει! Απλα ειναι κατι που συνυπαρχει!

7 εκατομμυρια likes για τις 2 τελευταιες αραδες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    7 εκατομμυρια likes για τις 2 τελευταιες αραδες..
    Thanks! Η Φρατζιλ να το θυμαται αυτο, αλλα κ ολοι μας!!

Senior Member
    να ειστε καλα κοριτσια...
    να ειστε καλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Φρατζιλ εγω πιστευω οτι εχεις βολευτει κ εχεις επαναπαυτει επειδη εχεις την δικλειδα ασφαλειας, ητοι η ψυχολογος σου. Κατα τη γνωμη μ πολυ καλα εκανε η ψυχολογος π αρχισε να σου το "κοβει". Οι ψυχολογοι κ ψυχιατροι ειναι θεραπευτες κ οχι φιλοι κ γκομενοι. Ο ρολος τους σταματαει στο ρολο του θεραπευτη. Εμενα μ ειχε πει παλια η δικη μ οτι "ξερεις οτι κ εξω να σε ανταμωσω τυχαια στο δρομο δν θα σε χαιρετησω". Η συνεργασια (κ οχι σχεση) αρχιζει κ τελειωνει στο γραφειο. Nothing more. Νομιζω εγινα σαφης. Πιστευω πρεπει να βρεις αιτια/αφορμη να "ξεβολευτεις" κ να εξερευνησεις τα ορια των δυνατοτητων σου. ξερεις οτι στα λεω φιλικα. bye
    Κι όμως εμένα κ οι ψυχίατροι που έχω κάνει ψυχοθεραπεία μαζί τους αλλά και σε βιβλία που διάβασα αναφέρονται στη ΣΧΕΣΗ ψυχοθεραπευτή-ασθενή και ότι πρέπει κάποιες στιγμές να συζητάνε κ για τη μεταξύ τους σχέση ο γιατρός με τον ασθενή,τα παράπονα,τη γνώμη που έχει ο ένας για τον άλλο κλπ..Εννοείται ότι δεν είναι φίλοι μας αλλά είναι κι αυτή μια ανθρώπινη σχέση.Βέβαια είναι κ αναλόγως τον ψυχίατρο/ψυχολόγο.Κάποιοι τηρούν αυτή την τυπικότητα που λες ενώ άλλοι είναι πιο φιλικοί απέναντι στους ασθενείς.Εγώ έχω κάνει ψυχοθεραπεία για μεγάλα διαστήματα με γιατρούς κ από τις δύο κατηγορίες και πραγματικά με την τυπικότητα κ τη "συνεργασία" δεν βοηθήθηκα καθόλου,σε αντίθεση με τον πιο ανθρώπινο γιατρό που με βοήθησε πολύ.Δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό αλλά αν το σωστό δεν με βοηθάει τότε προτιμώ το λάθος.

Senior Member
    καλημερα!
    θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας αλλον ενα προβληματισμο μου.
    εχω βρει μια ομαδα αυτοβοηθειας, η οποια αποτελειται κυριως απο ατομα που εχουν διπολικη διαταραχη.
    τους πηρα τηλ. και μου ειπαν "οκ ξεκιναμε τον οκτωβρη.σας περιμενουμε"
    ο προβληματισμος μου ειναι ο εξης.
    δεν μου πηρε η υπευθυνη ουτε καν μια συνεντευξη προκειμενου να με ενταξει στο γκρουπ.
    σκεφτομαι λοιπον...
    μηπως επειδη δεν γινεται κανενας ελεγχος σε κανενα μελος προκειμενου να ενταχθει στο γκρουπ, καποιος απο τους ασθενεις, ειναι πολυ βαρια σε σημειο να ανοιξει καμια μανια την ωρα της συζητησης?
    δεν εχω κανενα προβλημα με τους διπολικους.
    αντιθετως τους συμπαθω παρα πολυ.
    εχω και γω καποια λιγα στοιχεια διπολικης διαταραχης.
    απλα δεν θα επρεπε να γινεται καποιος ελεγχος?
    μια συνεντευξη πριν την ενταξη στην ομαδα?
    οταν την ρωτησα σε τι ψυχολογικη κατασταση ειναι τα αλλα μελη μου απαντησε ακριβως το εξης:"ε δεν ειναι και χαλια.μενουν στα σπιτια τους.δεν ειναι συνεχεια "μεσα"!!!!"
    αυτο παλι τι σημαινει οτι μπαινοβγαινουν στις κλινικες?
    απο την αλλη θελω πολυ να ενταχθω σε αυτο το γκρουπ.
    περα απο οτιδηποτε αλλο, θα ειναι και μια μορφη κοινωνικοποιησης για μενα.
    περιμενω αποψεις

Senior Member
    Είχα πάρει τηλ παλιότερα σε 2-3 ψυχολόγους που είχαν τέτοιες ομάδες κ μου είχαν πει όλοι να πάω για μια συνεδρία-συνέντευξη (δωρεάν) για να με δουν αν μπορώ να ενταχθώ στην ομάδα.(τελικά δεν πήγα βέβαια για άλλους λόγους).Τι να πω..μπορείς να ξεκινήσεις και βλέπεις..Αν δεις την πρώτη φορά που θα πας ότι δεν σ'αρέσει το κλίμα κ ότι είναι βαριές περιπτώσεις που μπορεί να σε ρίξουν περισσότερο απλά μην ξαναπάς.

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast