αγωνιζομαι, πεφτω, ανεβαινω, ελπιζω!!! - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 248
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    ναι ακριβως μικρη νεραιδα που εκανες το θαυμα σου ..μπραβο φιλεναδιτσα αχ να ήμουν μαζι σου βολτα για ψωνια κ μετα να αραζαμε σε ενα καταπληκτικο καφε γελόντας κ κουβεντιαζοντας ως αργα....ποια αγοραφοβια αγοροξεσαλωμα (ψωνια εννοώ) θα μας εποιανε χαχαχαχα
    και γω θα ηθελα πολυ να σε γνωρισω!!!
    αν μενεις Αθηνα στειλε μου μηνυματακι
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    και γω θα ηθελα πολυ να σε γνωρισω!!!
    αν μενεις Αθηνα στειλε μου μηνυματακι
    δεν μενω αθηνα ..νοερα όμως σε βλεπω κ πινουμε κ καφε..
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    δεν μενω αθηνα ..νοερα όμως σε βλεπω κ πινουμε κ καφε..
    και γω το ιδιο...αν και αντι για καφεδακι, θα προτιμουσα να πινουμε μπυριτσες
    (αντε συμβιβαζομαι και με coca-cola)
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    fragile στο παιδια παιζει τα πινουμε καθε μερα ελα μια βολτα θα σε γυρισω στις καλυτερες μπυραριες...
    και γω το ιδιο...αν και αντι για καφεδακι, θα προτιμουσα να πινουμε μπυριτσες
    (αντε συμβιβαζομαι και με coca-cola)

Senior Member
    xexexexe ok thanks!!!
    Last edited by fragile; 08-10-2012 at 11:59.

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ Κ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΖΕΙΣ..Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΙΩΑΝΝΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ..Ε

Αρχικά καταχωρημένο από fragile
    Iωαννη μου εκανες την καρδια περιβολι!!!
    38 ειμαι οχι 80
    Κορίτσια, και οι δυο έννοιες ισχύουν. Αμα δεν αφηνεις τα χρόνια να παρνάνε αλλά τα ζεις όπως θα θελες κάποτε τα περιθώρια δε θα έχουν στενέψει και δε θα ναι αργά γιατι ήδη αυτα που θελες να κανεις τα έκανες. Το πρόβλημα ειναι αμα λόγω ασχημης ψυχολογιας χάσεις από τη ζωη σου κάποια χρόνια και μάλιστα κρισιμα για τη συνέχεια σου και υπο ομαλές συνθηκες δημιουργικά, οποταν δεν ειναι τοσο ευκολο να τα δημιουργησεις σε μεταγενεστερο χρονο.
    Ηλιάνα, ακόμα παλεύω.... Μεσα από τη στηριξη που δίνω αντλώ δυνάμεις και για μενα. Η στηριξη και η αισιοδοξια που καλλιεργουμε στους άλλους λειτουργει σαν θετικη ανατροφοδοτηση απο εμας στον ιδιο μας τον εαυτο.
    Το "από τα καλύτερα παιδια", η εμπειρια μου λέει ότι δεν ειναι και το καλύτερο σχόλιο για έναν άντρα αμα αυτο προέρχεται από γυναίκα!
    Φραντζιλ, χαίρομαι που εισαι 38 και σε διακατέχει τετοια αισιοδοξία. Δινεις κουραγιο και σ εμας.
    γιάννης

Senior Member
    Εχω ξαναγράψει πως η ζωή (ξαν)αρχίζει στα ..... (ο καθένας συμπληρώνει την ηλικία του). Ποτέ δεν είναι αγρά. ο Κομφούκιος έλεγε πως ακόμα και την τελευταία μέρα της ζωής σου να βρεις ένα νόημα, ολόκληρη η ζωή σου θεωρείται κερδισμένη...

Το παρελθόν δεν αλλάζει. Το μέλλον δεν έχει έρθει ακόμα. Το μόνο που έχουμε είναι το τώρα. Ας το ζήσουμε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick cave View Post
    Εχω ξαναγράψει πως η ζωή (ξαν)αρχίζει στα ..... (ο καθένας συμπληρώνει την ηλικία του). Ποτέ δεν είναι αγρά. ο Κομφούκιος έλεγε πως ακόμα και την τελευταία μέρα της ζωής σου να βρεις ένα νόημα, ολόκληρη η ζωή σου θεωρείται κερδισμένη...

Το παρελθόν δεν αλλάζει. Το μέλλον δεν έχει έρθει ακόμα. Το μόνο που έχουμε είναι το τώρα. Ας το ζήσουμε...
    υπεροχο το μηνυμα σου!!!

Senior Member
    καλησπερα παιδια!!!

αυτη τη στιγμη νιωθω πολυ πιεσμενη για τους εξεις λογους :

1)η αδερφη μου δεν ειναι καλα ψυχολογικα σημερα.

2)αυριο θα ερθει ενας θειος μου, που αντι να μιλαει γκαριζει και δημιουργει τρομερη βαβουρα.

3)την τεταρτη πρεπει να παω στα εξωτερικα ιατρεια του νοσοκομειου για συνταγογραφιση φαρμακων και ειναι μια πολυ ψυχοφθορα
    διαδικασια που την υφισταμαι καθε μηνα.

4)δεν ξερω αν θα τα παω καλα με την νεα μου ψυχοθεραπευτρια και συν τοις αλλοις παιρνει 60 ευρω!!!
    (ωστοσο στο τηλ. μου εχει αφησει πολυ θετικες εντυπωσεις)
    Last edited by fragile; 09-10-2012 at 07:16.

Senior Member
    αντε....να σκεφτω και κατι ευχαριστο!!!

το σκ θα ερθουν στο σπιτι μου δυο φιλοι μου να πιουμε κρασακια και να τα πουμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Κορίτσια, και οι δυο έννοιες ισχύουν. Αμα δεν αφηνεις τα χρόνια να παρνάνε αλλά τα ζεις όπως θα θελες κάποτε τα περιθώρια δε θα έχουν στενέψει και δε θα ναι αργά γιατι ήδη αυτα που θελες να κανεις τα έκανες. Το πρόβλημα ειναι αμα λόγω ασχημης ψυχολογιας χάσεις από τη ζωη σου κάποια χρόνια και μάλιστα κρισιμα για τη συνέχεια σου και υπο ομαλές συνθηκες δημιουργικά, οποταν δεν ειναι τοσο ευκολο να τα δημιουργησεις σε μεταγενεστερο χρονο.
    Ηλιάνα, ακόμα παλεύω.... Μεσα από τη στηριξη που δίνω αντλώ δυνάμεις και για μενα. Η στηριξη και η αισιοδοξια που καλλιεργουμε στους άλλους λειτουργει σαν θετικη ανατροφοδοτηση απο εμας στον ιδιο μας τον εαυτο.
    Το "από τα καλύτερα παιδια", η εμπειρια μου λέει ότι δεν ειναι και το καλύτερο σχόλιο για έναν άντρα αμα αυτο προέρχεται από γυναίκα!
    Φραντζιλ, χαίρομαι που εισαι 38 και σε διακατέχει τετοια αισιοδοξία. Δινεις κουραγιο και σ εμας.
    μμμ..γιατι?το εννοώ..οταν εισαι φιλος με καποιον το λες συχνα πυκνα...μα εισαι ταπεινο παιδι δεν ειρωνεύεσαι δεν λες βλακειες δεν εισαι επιθετικος..αρα τι εισαι?

Senior Member
    1.αυτο δεν σημαινει οτι αυριο δε θα ειναι χαρουμενη
    2.ωτοασπιδες η την κανεις απο το σπιτι
    3.κ ποιος δε μας λεει οτι καπου εκει ενα ζουμπουρλο αγγελακι δεν σε τσιμπησει με το βελακι του(αυτοματα αλλαζει το σκηνικο)
    4.60 ευρω το καλο που της θελω χαχαχα

Senior Member
    κ ποιος δε μας λεει οτι καπου εκει ενα ζουμπουρλο αγγελακι δεν σε τσιμπησει με το βελακι του(αυτοματα αλλαζει το σκηνικο)
    τι εννοεις Ηλιαννα μου με αυτο?
    σορρυ σημερα ειμαι σκοτουριασμενη και δεν πολυστροφαρω...

Senior Member
    εκει βρε στα εξωτερικα ιατρεια ισως λεω..ισως βρεις το αλο σου μισο..κ τοτε για ποια ψυχοφθόρα διαδικασια μιλαμε χαχαχαχα
    τι εννοεις Ηλιαννα μου με αυτο?
    σορρυ σημερα ειμαι σκοτουριασμενη και δεν πολυστροφαρω...

Senior Member
    χεχεχε δεν παιζει!!!
    οποτε παω εκει ολο παπουδες συνανταω.
    ηλικιες απο 50 και ανω!!!
    μπορει να ειμαι 38 αλλα το λουκ μου ειναι τριανταρας παρακαλω!!!

Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast