Results 91 to 105 of 248
-
14-09-2012, 14:06 #91
ναι νομιζω οτι αυτο θα κανω Κορινα μου.
θα παω την πρωτη φορα κι αν δω οτι με ριχνουν περισσοτερο, θα την κανω με ελαφρα πηδηματακια.
δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να απορριπτουμε κατι, πριν το δοκιμασουμε..."ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"
- 14-09-2012, 18:45 #92
Φρατζιλ κρατα το τελευταιο που ειπες "Δεν πρεπει να απορριπτουμε κατι προτου το δοκιμασουμε!". Γνωμη μ ειναι να πας! Ελπιζω να σου κανει καλο! Κ αμα δεις οτι σε χαλαει, δν χαθηκε κ ο κοσμος, απλα διακοπτεις! καλη συνεχεια!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
14-09-2012, 20:23 #93
δικιο εχεις κοριτσι μου
"ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"
15-09-2012, 18:55 #94
τελικα αλλαξαν παλι τα σχεδια.
δεν θα παω στην ομαδα αυτοβοηθειας.
θα παω σε ενα γκρουπ-θεραπι το οποιο ειναι αρκετα κοντα στην περιοχη μου
την ψυχολογο που συντονιζει το γκρουπ την ειχα επισκεφτει πριν απο εναμισι περιπου χρονο και μου ειχε αφησει πολυ καλες εντυπωσεις.
οι συναντησεις θα γινονται μια φορα τη βδομαδα και το κοστος θα ειναι 80 ευρω το μηνα.
ελπιζω μονο να "ταιριαξω" με τα υπολοιπα μελη του γκρουπ.
απο οκτωβρη ξεκιναμε"ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"
16-09-2012, 17:26 #95
ευχομαι να ταιριαξεις με τα υπολοιπα μελη του γκρουπ . καλη αρχη !!!! fragile
16-09-2012, 20:56 #96
σ'ευχαριστω πολυ κοχλια!
να εισαι καλα!!!"ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"
16-09-2012, 21:46 #97
Εγω παντως ειχα παει πριν τρεις μήνες σε ένα group therapy για ένα εξειδικευμενο θέμα που με απασχολει και μονο αισιοδοξια δεν πηρα. Δεν ήταν αυτό που περιμενα. Μου θυμισε ελληνική ταινια Μαρθα Βουρτση και Ξανθοπουλο.
Αυτό που με εκνευρισε ιδιαιτερα ήταν ότι καθένας ήταν προσηλωμενος στο προβλημα του και τον άλλον ήταν σαν να μην τον άκουγε. Ηθελε να πει μονο τα δικά του.
Ευχομαι εσυ να ταιριάξεις με την ομαδα και να βοηθηθεις σε αυτο που θες.
16-09-2012, 22:30 #98
σε ευχαριστω και εγω fragile να εισαι καλα . Ειχα παει και εγω καποτε σε ομαδα ψυχοθεραπειας αλλα επειδη ειμαι πολυ κλειστος και λιγομιλητος δυσκολευομαι πολυ να ανοιχτω και να εκφρασω τις σκεψεις μου και τα συναισθηματα μου . Ετσι αισθανομουν οτι δεν κολλουσα στην ομαδα και εφυγα μετα απο λιγο καιρο . Διαβαζοντας τα κειμενα που δημοσιευεις οσο χρονικο διαστημα ειμαι στο φορουμ διαπιστωνω οτι εσυ μπορεις να εκφραστεις και να εξωτερικευσεις με ευκολια τα συναισθηματα και τις σκεψεις σου . Γιαυτο πιστευω οτι θα λειτουργησεις πολυ καλα στην ομαδα αν υπαρχουν οι καταλληλες προυποθεσεις
17-09-2012, 10:52 #99
δεν το εχω βεβαια δοκιμασει ακομα, αλλα νομιζω οτι ακουγοντας και τα προβληματα των αλλων αποσπαται η προσοχη σου απο τα δικα σου προβληματα.
περα απο αυτο θα ειναι μια καλη ευκαιρια να γνωριστω με καινουρια ατομα (με ευαισθησιες κ κατανοηση ελπιζω), γιατι εδω και ενα χρονο εχω κλειστει τρομερα στον εαυτο μου."ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"
17-09-2012, 10:55 #100
ναι κοχλια μου, η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι κατα βασην εσωστρεφες ατομο, απλα λογω καποιων καταστασεων κλειστηκα στον εαυτο μου.
θελω και να εκφρασω αυτα που νιωθω μεσα μου κ να βοηθησω αν μπορω τα αλλα μελη...αλλα οπως λες και συ αρκει να υπαρχουν οι καταλληλες προυποθεσεις...θα δειξει..."ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"
21-09-2012, 16:18 #101
σας εχω ευχαριστα!
μου εστειλε μειλ η ψυχολογος που συντονιζει τα γκρουπ και μου ειπε οτι το επομενο σαββατο, γινεται η παρουσιαση των δυο ομαδων που θα τρεξουν αυτη τη χρονια, χωρις καμια δεσμευση.
προκειται για ενημερωση και γνωριμια.
θα μας κανει μια αναλυση περι τινος προκειται και θα λαβει υποψιν της τις ωρες που βολευουν τον καθενα, προκειμενου να καταληξουμε απο κοινου στην μερα και την ωρα που θα διεξαγεται το γκρουπ.
η μια ομαδα εχει θεμα "ανακαλυπτοντας τις κρυφες πτυχες του εαυτου μας" και η αλλη αφορα το πως μπορουμε να ανεβασουμε την αυτοεκτιμηση μας.
ενδιαφερουσες και η δυο ομαδες...αλλα φυσικα για οικονομικους λογους θα παω στην μια απο τις δυο.
ανεβηκε καπως το ηθικο μου"ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"
22-09-2012, 12:55 #102
πραγματικα πολυ ενδιαφερουσες και οι δυο θεματικες ενοτητες . Καλη αρχη σου ευχομαι !
22-09-2012, 14:57 #103
σε ευχαριστω πολυ κοχλια μου!!!
το αλλο σαββατο που θα παω στην παρουσιαση των ομαδων θα σας εχω νεοτερα!!!"ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"
27-09-2012, 13:19 #104
το ποστ αυτο το εχω παραθεσει στην θεματικη ενοτητα "γενικα" αλλα για να συνεχιστει η ροη της συζητησης το παραθετω και εδω.
επικοινωνησα με την συντονιστρια των ψυχοθεραπευτικων ομαδων και μου ειπε οτι θα ξεκινησουμε στις 15 Οκτωβρη.
μεχρι τοτε θα πρεπει να εχω παρει την αποφαση σε ποια ομαδα επιθυμω να ενταχθω.
και οι δυο θεματικες ενοτητες μου φαινονται εξαιρετικα ενδιαφερουσες και γι' αυτο ειμαι σε διλημμα.
σας παραθετω τις πληροφοριες που μου εστειλε μεσω μειλ.
ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ
Οι πρώιμες εμπειρίες αποτελούν τη βάση αξιών και πεποιθήσεων που απαρτίζουν το σχέδιο ζωής μέσα απο το οποίο αντιλαμβανόμαστε, κατανοούμε και συνδεόμαστε με τον εαυτό μας και τους άλλους. Η ζωή απαρτίζεται απο προκλήσεις , δυσκολίες και αλλαγές που μπορεί να μας αποσυντονίζουν και να χρωματίζουν τον εσωτερικό μας κόσμο με αρνητικά συναισθήματα . Συναισθήματα όπως ο φόβος, η θλίψη, ο θυμός μπορεί να γίνουν μόνιμες συγκινησιακές καταστάσεις που βιώνουμε καθημερινά και ως αποτέλεσμα μας οδηγούν σε αδιέξοδο. Μπορεί να αμυνόμαστε με διάφορους τρόπους για να επιβιώσουμε αλλά η ζωή δεν είναι επιβίωση αλλά Δημιουργία!
Στόχος της ομάδας είναι να κατανοήσουμε τις εμπειρίες μας και πως διαμορφώνουν τις αξίες μας ώστε να επιλέγουμε το νόημα και το τρόπο ζωής μας μέσα απο την ελευθερία της επιλογής και όχι την ανάγκη της επιβίωσης.
ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ : ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ
Αυτοεκτίμηση μια υπερτιμημένη αξία ή στάση ζωής. Τι σημαίνει να έχει κάποιος αυτοεκτίμηση? Συνδέεται με την ευτυχία? Την Επιτυχία? Την Επίτευξη Στόχων?
Η αυτοεκτίμηση αποτελεί θεμελιακό , πολυσύνθετο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς μας και ελάχιστα συνειδητοποημένο. Αυτοεκτίμηση είναι ο όρος που χρησιμοποιούμε τακτικά και αντικατροπτίζει τη συνολική εκτίμηση που έχουμε για την για την προσωπική μας αξία. Η αυτοεκτίμηση περιλαμβάνει πεποιθήσεις και συναισθήματα που έχουμε σχετικά με τον εαυτό μας. Ο τρόπος που εμείς οι ίδιοι βλέπουμε τον εαυτό μας μέσα απο τις εμπειρίες μας. Όταν η αντίληψη του εαυτού μας είναι θετική μας δίνει την δυνατότητα να ενεργούμε αποδοτικά, να νοιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες της ζωής .
Στόχος της ομάδας είναι η απόκτηση των βασικών αρχών της αυτοεκτίμησης : Θετική ψυχολογία, αγάπη και εμπιστοσύνη του εαυτού μας.
με βαση τα οσα εχετε διαβασει για μενα, την ψυχοσυνθεση και την προσωπικοτητα μου, ποια απο τις δυο ομαδες πιστευετε οτι θα με βοηθησει περισσοτερο.
φυσικα την τελικη αποφαση θα την παρω εγω.
απλα θα με ενδιεφερε να ακουσω τις αποψεις σας."ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"
27-09-2012, 13:25 #105
Να στο θέσω απλά. Και μόνο το γεγονός ότι ζητάς τη γνώμη των άλλων, μου δείχνει ότι θα πρέπει να πας στο δεύτερο σεμιναριο, ώστε να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να μην σε νοιάζει η γνώμη των άλλων...
(καταπληκτικός συλλογισμός ε?)