φρικη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25

Thread: φρικη

Quote Originally Posted by Θεολόγος View Post
    Είναι καλό και σταθερό βήμα να παίρνεις τη φαρμακευτική σου αγωγή...και θα δείξει...

Έχω μετατραυματική κατάθλιψη που φαίνεται να είναι μείζων...
    ενταξη εισαι θεολογε θελω να πιστευω .η καταθλιψη φευγει(εγω ειχα και καταθλιψη και εφυγε για αυτο σου λεω) εμεις που πασχουμε απο ψυχωση τι θα κανουμε που λενε κιολας (και το πιστευω) οτι ειναι για μια ζωη...

Senior Member
    δεν θελω να κανω καμια διαγνωση διοτι δεν ειμαι γιατρος. Απλα απο προσωπικη εμπειρια θα σου πω οτι και εγω κλεινομαι στο σπιτι, εχω τυψεις για τα παντα, βλεπω προβληματα παντου, δεν εχω διαθεση και ψυχικη ηρεμια να δουλεψω, να βγω, να διασκεδασω οπως αρμοζει στην ηλικια μου! Και εμενα η διαγνωση ειναι ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη και οχι ψυχωση. Ο αχρηστος γιατρος που ειχα τελευταια μου λεγε οτι παω προς ψυχωση αλλα δεν ειμαι ψυχωσικη. Μηπως οι τιτλοι βολευουν οσους μας εκμεταλλευονται? Διοτι τελικα ειναι πολυ λιγοι οι γιατροι που ενδιαφερονται πραγματικα για τον ασθενη τους και για την ιαση μας!

Κοίτα.Δεν έχω ψύχωση(τουλάχιστον ακόμα).Γι'αυτό σε ρώτούσα πρίν για να καταλάβω πώς είσαι...

Σε ευχαριστώ για την ενθάρρυνση...αλλά δεν είμαι καλά...

Περνάει σχετικό είναι...μπορεί να ξαναέχεις καταθλιπτικό επεισόδιο.

Βασικά μεγάλη ιστορία που θέλει πολύ υπομονή...

Δέν την έχω ξεπεράσει ακόμα....

Γιατί δεν δοκιμάζεις να συμβουλευτείς και ένα ακόμα ψυχίατρο;Όπως πρότειναν παραπάνω;

Η μητέρα μου έχει... και ψύχωση...αλλά το παλεύει και είναι αρκετά καλά...

Μή το βάζεις κάτω...(μια κουβέντα είναι το ξέρω)αλλά το πιστεύω...!

ξερεις τι γινεται?δεν ενδιαφερονται πραγματικα για την ιαση μας διοτι δεν πιστευουν στην ιαση ψυχιατρικων προβληματων.εγω παντως οταν ακουω ιψδ στο μυαλο μου μου ερχεται κατι σαν την ψυχωση αμα βεββαιως εξαιρεσουμε τις πολυ απλες περιπτωσεις ιψδ που πλενουν ασταματητα τα χερια τους κτλ

Quote Originally Posted by Θεολόγος View Post
    Κοίτα.Δεν έχω ψύχωση(τουλάχιστον ακόμα).Γι'αυτό σε ρώτούσα πρίν για να καταλάβω πώς είσαι...

Σε ευχαριστώ για την ενθάρρυνση...αλλά δεν είμαι καλά...

Περνάει σχετικό είναι...μπορεί να ξαναέχεις καταθλιπτικό επεισόδιο.

Βασικά μεγάλη ιστορία που θέλει πολύ υπομονή...

Δέν την έχω ξεπεράσει ακόμα....

Γιατί δεν δοκιμάζεις να συμβουλευτείς και ένα ακόμα ψυχίατρο;Όπως πρότειναν παραπάνω;

Η μητέρα μου έχει... και ψύχωση...αλλά το παλεύει και είναι αρκετά καλά...

Μή το βάζεις κάτω...(μια κουβέντα είναι το ξέρω)αλλά το πιστεύω...!
    δεν αλλαζω γιατρο γιατι δεν πιστευω οτι φατιει αυτος αλλα η =φυση του προβληματος

Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    δεν αλλαζω γιατρο γιατι δεν πιστευω οτι φατιει αυτος αλλα η =φυση του προβληματος
    Δημήτρη σέβομαι την ταλαιπωρία που περνάς, αλλά ξέρω άτομο με βαριά ψύχωση, (σχιζοφρένεια), που έκανε υποτροπή δυο φορές το χρόνο, (και πολύ άσχημη μάλιστα) και όταν βρήκε την αγωγή που του ταίριαζε ούτε υποτροπή έκανε αλλά ζει και μια φυσιολογική ζωή.
    Δεν είμαστε ούτε Θεοί ούτε γιατροί. Το να ψαχτείς λίγο παραπάνω γι αυτό που σου συμβαίνει μπορεί να μη σε ωφελήσει σε τίποτα αλλά μπορεί να σου κάνει και τεράστιο καλό.

τι να κανω θεοφανια τα βρηκα ζορια.αλλα ειλικρινα πιστευεις οτι μπορει ατομο με ψυχωση να ζησει φυσιολογικη ζωη?οταν κατι απασχολει το μυαλο τοσο εντονα παυουν οι φυσιολογικες λειτουργιες και το ατομο υπολειτουργει.εχω ψαχτει πολυ προσπαθησα και το κατορθωσα για 5 μηνες να μην το σκεφτομαι τζιφος μολις αφησα τη ν προσπαθεια το μυαλο εδειξε οτι δεν ειχε γυμναστει ας το πω και ξαναγυρισε στην ψυχωση,πηρα βιταμινη νιασινη που λεει ενας ντοκτορ αβρααμ χοφερ τπτ αλλαξα φαρμακα γιατρους τπτ...ειναι ανικητη αρχιζω να πιστευω η ψυχωση και οι προσπαθειες που κανουμε ερχονται μπουμερανγκ απεναντυ μας...

τι να κανω θεοφανια τα βρηκα ζορια.αλλα ειλικρινα πιστευεις οτι μπορει ατομο με ψυχωση να ζησει φυσιολογικη ζωη?οταν κατι απασχολει το μυαλο τοσο εντονα παυουν οι φυσιολογικες λειτουργιες και το ατομο υπολειτουργει.εχω ψαχτει πολυ προσπαθησα και το κατορθωσα για 5 μηνες να μην το σκεφτομαι τζιφος μολις αφησα τη ν προσπαθεια το μυαλο εδειξε οτι δεν ειχε γυμναστει ας το πω και ξαναγυρισε στην ψυχωση,πηρα βιταμινη νιασινη που λεει ενας ντοκτορ αβρααμ χοφερ τπτ αλλαξα φαρμακα γιατρους τπτ...ειναι ανικητη αρχιζω να πιστευω η ψυχωση και οι προσπαθειες που κανουμε ερχονται μπουμερανγκ απεναντυ μας...
    Δημήτρη μου δεν είμαι γιατρός για να μπορεσω να σε διαβεβαιώσω για κάτι.
    Αυτή η περίπτωση που σου λέω όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή.
    Απ τη στιγμή που υποφέρεις ψάξτο όσο μπορείς και το αντέχεις.
    Είναι κρίμα να χάνεις τη ζωή σου.

Senior Member
    Ο καθένας αμα κάτσει μέσα στο σπίτι κ δεν κάνει τίποτα πάει του τη άρεσε να βρεις τρόπους να ξεχνιέται κανείς δε σ λέει ότι θα ήσουν πετυχημένος αμα έκανες αυτό που ήθελες υπάρχουν κ οι άλλοι άνθρωποι στη μέση που θα κάνανε κ αυτοί τις δικές τους αντιδράσεις κ θα πήγαινεσ κουβά πάλι η μπορεί να το παθαίνει από κάτι άλλο τίποτα δεν ξέρεις σίγουρα αν ήταν γυναίκα μπορεί να σε απατούσε αμα ήταν δουλειά μπορεί να έκανες καμία μαλακία πιο μετά ελπίζω να μην είναι κάτι άλλο γτ τα αλλά είναι πολύ μικρα νομίζω

Senior Member
    36,ασχολουμαι με αλλα πραγματακια αλλα η ψυχωση δεν με αφηνει να ειμαι συγκεντρωμενος και να ζω φυσιολογικα,μενω μονος,συνεδριες φυσικα και δεν βοηθανε,και ο γιατρος και γενικα οι γιατροι πιστευουν στην αρρωστεια της ψυχωσης και οχι στην αληθεια δλδ πχ οτι δεν προκειται για αρρωστο αλλα για αποτυχημενο ατομο απο αντιξοες συνθηκες
    Δημήτρη, απ' την στιγμή που αντιλαμβάνεσαι, ότι για μια καλύτερη ποιότητα ζωής
    είν' απαραίτητο η προσπάθεια που κάνεις νάχει συνέχεια, γιατί τότε αφήνεσαι;
    Είναι σημαντικό πως κι ο ίδιος δέχεσαι πως τελικά δεν πρόκειται για
    αρρώστια, αλλά για μια λάθος συμπεριφορά κι αντιμετώπιση του τρόπου ζωής.
    Άσχετα λοιπόν απ' τις αιτίες που προκάλεσαν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζεις,
    τώρα πλέον είναι στο χέρι σου να προχωρήσεις και ν' αλλάξεις όσα μπορείς. :)
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Page 2 of 2 FirstFirst 12