Results 1 to 15 of 24
Thread: Ο αριθμος μετραει?!?
-
03-09-2012, 18:42 #1
Ο αριθμος μετραει?!?
παιδια σε συζητηση που κανω κατα καιρους με φιλες και φιλους διαφωνουμε στο εξης..
εχει σημασια με ποσους αντρες εχει παει μαι γυναικα κ το αντιθετο??
ας πουμε καποια που εχει παει με γιατι για καποιουε να θεωρειτε π@@ κ καποιος αλλος να το βλεπει φυσιολογικο??
υποκειμενικο λετε ε??χιχι
- 04-09-2012, 00:38 #2
ο άνδρας είναι μια αρσενική ******* όμως η γυναίκα υποτίθεται δεν έχει τόση ανάγκη να τονώνει την αυτοπεποίθηση της με διάφορους συντρόφους. Η υπερβολική ανάγκη για σεξ θαρρώ είναι κάποιο πρόβλημα. Τα ζωάκια για παράδειγμα υποθέτω κάνουν πολύ σεξ γιατί απειλούνται με εξαφάνιση. Εμείς όμως το κάνουμε γιατί νιώθουμε καλά. Και πλέον και η γυναίκα κάνει πολύ σεξ. Δεν έχω καταλάβει τι είναι φυσιολογικό, όπως ρωτάς και εσύ. Όλα αφύσικα μου φαίνονται. Το ότι παράγονται παιδιά με τον τρόπο αυτό κάτι θα σημαίνει άρα έχει χάσει κάπως την αξία του τόσο συχνά που γίνεται.
Σε απάντηση στο μήνυμα σου θα έλεγα είτε Παναγία είσαι είτε πορνοστάρ θα δεχτείς κριτική. Αν και βασικά η πορνοστάρ τη θαυμάζουν περισσότερο. Με το που κάνεις σεξ θαρρώ το κακό το πονηρό η πονηρή σκέψη μπαίνει μέσα σου κατά κάποιο τρόπο. Ακούγεται λίγο περίεργο δεν ξέρω πως να το πω καλύτερα. Εν τέλη θα έλεγα είναι κατόρθωμα η μονογαμία η η παρθενιά άρα δέστο κάπως έτσι. Χάνεις αξία κάθε φορά.
04-09-2012, 08:18 #3
Το σεξ ειναι μια απλη σωματικη λειτουργια...οπως η αναγκη για τροφη ,η αφοδευση,το ξυσιμο κλπ.
μπορει να ακουγεται ωμο...αλλα ετσι ειναι...εμεις στο μυαλο μας το κανουμε πολυπλοκο και το συνδεουμε με μυρια οσα...
λοιπον γνωμη μου ειναι πως ******* αρσενικη ή θηλυκη δεν σε κανει η πραξη...αλλα το αν χρησιμοποιεις αυτη την πραξη σαν εργαλειο για να κερδισεις κατι...λεφτα,εξουσια,αποδ οχη ,ασφαλεια κλπ
μιλωντας συγκεκριμμενα για γυναικες....ποια ειναι *******? η γυναικα που επειδη γουσταρε και μονο οντας αξιοπρεπης και κυρια του εαυτου της πηγε με 100 ή η γυναικα που απο συμφερον και μονο παντρευτηκε εναν και μονο αντρα και πηγε μονο μαζι του?
αναρωτιεμαι......:)ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
04-09-2012, 08:31 #4
nflu δεν εχεις και αδικο.
τελικα το ******* στην ψυχη ισως ειναι χειροτερο απ οτι στο κορμι..
04-09-2012, 08:32 #5
04-09-2012, 08:46 #6
nflu=ΚΕΝΟ??
04-09-2012, 09:39 #7
04-09-2012, 11:44 #8
χαχαχαχα ετσι ειναι! ΚΕΝΟ rules! Αμα μας διαβαζεις, γραψε μας ρε συ ΚΕΝΟ! (Εννοω εδω, οχι στα αρχιδια σ!)
Για να απαντησω κ επι του παροντος θεματος, οχι δεν πιστευω οτι παιζει ρολο ο αριθμος. Μην τσουβαλιαζουμε κ γενικευουμε τα 2 φυλα προσδιδοντας τους χαρακτηριστικα π αφορουν μεμονωμενες περιπτωσεις εκπροσωπων τους. Επισης αυτο το "ο αντρας που παει με πολλες ειναι Ο μαγκας, ενω η γυναικα π παει με πολλους ειναι Η *******" ειναι πλεον παρωχημενο, κ ευτυχως τα περισσοτερα ατομα π γνωριζω δν το ενστερνιζονται.
προσωπικα δν με πολυαφορα το παρελθον του δικου μου, οκ καποια πραγματα θελω να τα ξερω σε γενικες γραμμες, αλλα δν θα κατσω κ να ξεψαχνισω. Αυτο π θελω ειναι οσο ειναι μαζι μ να μν παει με αλλες. Διπλο ταμπλο εγω δν γουσταρω, η εμενα φιλε η αυτην, διαλεξε. Τοσο απλα." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
04-09-2012, 14:08 #9
Ναι..αλλα σκεψου αν ησουν αντρας θα σου αρεσε η γυναικα σου να ειχε πολλους πριν απο σενα??ασχετα που ειναι παρεθον??
κ αυτο οτι ο αντρασ που εχει παει εμ πολλες ειναι μαγκας ενω η γυναικα π@@ ισχυει κ δυστυχως δεν θα αλλαξει ποτε..
04-09-2012, 14:21 #10
Ο,τιδηποτε δεν μπορει να στηριχτει με λογικα τεκμηριωμενες θεσεις/επιχειρηματα, δεν μπορει να ισχυει οπως λες! Στο χερι σου ειναι να σταματησεις να το ανατροφοδοτεις!
Κι αν σου τυχει ανδρας που θα εχει προβλημα με τις παλιοτερες σχεσεις σου και την ποσοτητα αυτων, θα ειναι τρομερα ανασφαλης και προσωπικα δε θα επελεγα εναν τετοιο ανθρωπο για συντροφο...Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
04-09-2012, 14:29 #11
Τι τον/την νιαζει με ποσους/ες εχεις παει? ή η οποιαδηποτε, οταν εισαι με καποιον ΝΑ ειστε σωστη/σωστος αν θελεις να κρατησει.
04-09-2012, 15:40 #12
04-09-2012, 16:04 #13
Νομίζω ότι τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες, η υπερβολικά συχνή αλλαγή συντρόφων δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα τους.Δε θα απέδιδα ποτέ χαρακτηρισμό τύπου "*******" ή "σαβουρογάμης", είμαι σίγουρη όμως ότι αυτή η σεξουαλική αστάθεια, δείχνει πράγματα για την ψυχοσύνθεση του ατόμου και τη φάση στην οποία βρίσκεται.
Και όλα αυτά βέβαια τοποθετημένα στο ελληνικό κοινωνικό στάτους όπου δεν υπάρχει γνήσια σεξουαλική απελευθερωση αλλά το να πηδιέσαι κάθε βράδυ με άλλον-ην , σου δίνει αυτοπεποίθηση και λειτουργεί σαν αντιστάθμισμα στα συναισθηματικά σου κενά.
Για μένα, απλώς αδειάζεις, κυρίως από συναίσθημα και στη συνέχεια και σαν άνθρωπος.
Είμαι υπέρ της σεξουαλικής απελευθέρωσης με την έννοια όμως του ότι απενεχοποιώ συνειδητά τις φαντασιώσεις μου, τις πραγματοποιώ, σεβόμενος τον εαυτό μου και τον άλλον και κυρίως διεκδικώντας απόλαυση.
Με πόσους όμως μπορείς να απολαύσεις σεξ χωρίς όρια και να αφεθείς?
αφού πρώτα απ'όλα είναι θέμα χημείας και άνεσης με τον παρτενέρ.
Και αυτό δεν πιστεύω ότι ισχύει μόνο για τις γυναίκες, ως δήθεν πιο εγκεφαλικές, αλλά και για τους άντρες...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
24-09-2012, 21:32 #14
Νομιζω πως παιζει ρολο και το κοιτανε (οι αντρες) αλλιως δεν εξηγειται να μου την μπαινουν τοσο ασχημα και να με θεωρουν και ανωριμη και οτι δε ξερω να λειτουργω σε μια σχεση επειδη ειχα 2-3 αντρες στη ζωη μου...
@Void η μικρη εμπειρια,δλδ η εως ανυπαρκτη αλλαγη συντροφων τι σκ@τα υποδηλωνει;;;(και δε το λεω επιθετικα)
24-09-2012, 22:45 #15
Δεν θα πρέπει να μας νοιάζει και να μας απασχολεί με πόσους ή πόσες έχει πάει ο άνθρωπος. Για άλλους μετράει και για άλλους δεν μετράει. Αυτό είναι εντελώς προσωπικο για τον καθένα και για προσωπικούς λόγους πάνε με όσους πάνε. Οπότε δεν θα έπρεπε καν να συζητείται ένα τόσο προσωπικό θέμα. Επίσης δεν θεωρώ οτί η γυναίκα διαφέρει από τον άντρα όπως και το αντίθετο. Απλά η κοινωνία και οι άνθρωποι διαμόρφωσαν την "πουτανιά" του άντρα και την γυναίκα "κυρία"... το οποίο φυσικά δεν ισχύει.
Αν όμως με ρωτούσαν εμένα αν με ενοχλεί θα απαντούσα οτι δεν θέλω να ξέρω γιατί φυσικά με ενοχλεί και με επηρεάζει αρνητικά αν η γυναίκα ή ο άντρας έχει πάει με όλο το σύμπαν... Δεν είναι τα πάντα το σεξ, υπάρχουν και άλλα πράγματα που ένας άνθρωπος μπορεί να ασχοληθεί! Οπότε θεωρώ οτί είναι θέμα επιπέδου (για μένα) αν με εννοείς ;)Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά