Ποσα χρονια χρειαζονται για να κοψει κανεις σταδιακα τα φαρμακα? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    maus ειμαι ευχαριστημενος απο τον γιατρο μου,εχω αλλαξει γιατρο μια φορα και τωρα σε αυτον που ειμαι ειναι καλυτερος οποτε τι να τρεχω παλι σε αλλον γιατρο.
    Εισαι πολυ ψαγμενος τελικα αν ξερεις οτι αυτες οι ουσιες προκειται να κυκλοφορησουν.Μακαρι να βγουν καινουρια καλυτερα φαρμακα γιατι εχουν περασει αρκετα χρονια απο την κυκλοφορια των ατυπων αντιψυχωσικων.

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Καλησπέρα και απο εμένα,εγώ αρρώστησα πρίν 7 χρόνια περίπου τώρα είμαι 28 χρονών, εχώ δοκιμάσει κατα καιρούς να κόψω τα φάρμακα και τις τρείς φορές υποτροπίασα.
    Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής:Αυτή τη στιγμή παίρνω ένα Risperdal 4mg, υπάρχει κάποια περίπτωση έστω και στα 40 μου να κοπεί τελείως το φάρμακο;
    Την τελευταία φορά ρώτησα τον γιατρό μου και μου είπε:"Mε τα φάρμακα δεν γίνεσαι καλά απλά εμποδίζουν την υποτροπή" (για την ακρίβεια μειώνονται οι πιθανότητες να υποτροπιάσεις)
    Η απαντησή του ήταν όχι εκτός αν στο εγγύς μέλλον βρεθούν κάποια φάρμακα τα οποία θα σε κάνουν οριστικά καλά..
    Σκέφτομαι να επισκεφτώ και κάποιον άλλο ψυχίατρο μπάς και μου δώσει κάποια ελπίδα.

Δεν αξίζει ρε παιδιά να είσαι μιά ζωή χαπακωμένος... Ασε οι παρενέργειες του φαρμάκου,σεξουαλικές δυσλειτουργίες-άυξηση σωματικού βάρους.(μόνο αυτά φτάνουν):o

Banned
    δηλαδη αμα τα κοψεις απο μονος σου τι θα σου κανει; θα σε μαλωσει;

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Quote Originally Posted by sball View Post
    δηλαδη αμα τα κοψεις απο μονος σου τι θα σου κανει; θα σε μαλωσει;
    Τρείς φόρες τα έχω κόψει και τις τρείς φορές υποτροπίασα,μάλιστα την τρίτη φορά νοσηλέυτικα σε νοσοκομείο.. (και ξανάπαιρνα πλήθος φαρμάκων)
    Ε..δεν πρόκειται να το ξανακάνω..

Banned
    πες στον γιατρο σου οτι δεν θες να ζεις με φαρμακα. ψαξου και λιγο στο ιντερνετ, τι εχουν κανει αλλοι. λενε πως στο ενα ακρο καποιος ζει με παραισθησεις και ψευδαισθησεις για μια ζωη και στο αλλο ακρο αλλος το παθαινει μια φορα και δεν το ξαναπαθαινει. για μενα ειναι περισσοτερο κοινωνικη αρρωστεια και το μεγαλο προβλημα δημιουργειται απο τα φαρμακα. οχι τοσο σωματικη οσο το να σου πουν και επισημα να μην περιμενεις πολλα απο τη ζωη σου.

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    για μενα ειναι περισσοτερο κοινωνικη αρρωστεια και το μεγαλο προβλημα δημιουργειται απο τα φαρμακα.
    Δεν είναι κοινωνική αρρώστια φίλε μου, για μένα είναι άρρωστα γονίδια, για αυτόν το λόγο δεν γίνεσαι κιόλας καλά.
    Για εμένα πρωτοπαρουσιάστηκε στα 21 μου,άλλα θα το πάθαινα ούτως ή άλλως κάποια στιγμή.

Banned
    Quote Originally Posted by Richter View Post
    Δεν είναι κοινωνική αρρώστια φίλε μου, για μένα είναι άρρωστα γονίδια, για αυτόν το λόγο δεν γίνεσαι κιόλας καλά.
    Για εμένα πρωτοπαρουσιάστηκε στα 21 μου,άλλα θα το πάθαινα ούτως ή άλλως κάποια στιγμή.
    για τους γιατρους ολα αρρωστειες ειναι. αν θες να θεωρεις τον εαυτο σου αρρωστο ειναι δικαιωμα σου και παω πασο γιατι καταλαβαινω το προβλημα.

απο κει και περα δεν μου καθεται με την φτωχη μου λογικη καποιος απο τη μια στιγμη στην αλλη να νομιζει πως θελουν να τον σκοτωσουν επειδη φταινε τα γονιδια.

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Αν ήταν αγαπητέ κοινωνική αρρώστια θα έβλεπα κάποιο ψυχολόγο και όχι ψυχίατρο που να μου δίνει και φάρμακα...

απο κει και περα δεν μου καθεται με την φτωχη μου λογικη καποιος απο τη μια στιγμη στην αλλη να νομιζει πως θελουν να τον σκοτωσουν επειδη φταινε τα γονιδια.
    Δεν είμαι γιατρός άλλα πιστέυω ότι φταίει ο εγκεφαλός σου.. Σου είπα και πρίν,άν ήταν ψυχολογικό το πρόβλημα δεν θα έπαιρνες χάπια είναι τόσο απλό.

Banned
    Αν ήταν αγαπητέ κοινωνική αρρώστια θα έβλεπα κάποιο ψυχολόγο και όχι ψυχίατρο που να μου δίνει και φάρμακα...

Δεν είμαι γιατρός άλλα πιστέυω ότι φταίει ο εγκεφαλός σου.. Σου είπα και πρίν,άν ήταν ψυχολογικό το πρόβλημα δεν θα έπαιρνες χάπια είναι τόσο απλό.
    δεν παιρνω χαπια, και με τη θεληση μου δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Quote Originally Posted by sball View Post
    δεν παιρνω χαπια, και με τη θεληση μου δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.
    Εννοείς ότι είσαι υγιής ή ότι έκοψες τα φάρμακα;
    Δεν κατάλαβα...
    Αν τα έχεις κόψει πάντως απο μόνος σου, κακώς έπραξες για εμένα.

Senior Member
    Δοκιμασες Invega ; Ειναι ιδιο με το Risperdal αλλα εχει λιγοτερες παρενεργειες. Οποτε ισως βοηθησει στα σεξουαλικα κ.λ.π.

Επισης εγω παιρνω Risperdal Quicklet το οποιο ειναι αρκετα καλυτερο στα σεξουαλικα αλλα δε με πιανει τοσο καλα..

Λενε και οτι η ενεση με Risperdal εχει λιγοτερες παρενεργειες.

Αμα αλλαξεις φαρμακο και δεις διαφορα ποσταρε στο φορουμ ή στειλε μου μηνυμα.

Καλησπέρα και απο εμένα,εγώ αρρώστησα πρίν 7 χρόνια περίπου τώρα είμαι 28 χρονών, εχώ δοκιμάσει κατα καιρούς να κόψω τα φάρμακα και τις τρείς φορές υποτροπίασα.
    Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής:Αυτή τη στιγμή παίρνω ένα Risperdal 4mg, υπάρχει κάποια περίπτωση έστω και στα 40 μου να κοπεί τελείως το φάρμακο;
    Την τελευταία φορά ρώτησα τον γιατρό μου και μου είπε:"Mε τα φάρμακα δεν γίνεσαι καλά απλά εμποδίζουν την υποτροπή" (για την ακρίβεια μειώνονται οι πιθανότητες να υποτροπιάσεις)
    Η απαντησή του ήταν όχι εκτός αν στο εγγύς μέλλον βρεθούν κάποια φάρμακα τα οποία θα σε κάνουν οριστικά καλά..
    Σκέφτομαι να επισκεφτώ και κάποιον άλλο ψυχίατρο μπάς και μου δώσει κάποια ελπίδα.

Δεν αξίζει ρε παιδιά να είσαι μιά ζωή χαπακωμένος... Ασε οι παρενέργειες του φαρμάκου,σεξουαλικές δυσλειτουργίες-άυξηση σωματικού βάρους.(μόνο αυτά φτάνουν):o
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Ευχαριστώ Maus θα ρωτήσω τον γιατρό μου και θα σου πώ...
    Δεν μου απάντησε όμως κανένας στην αρχική μου ερώτηση... Αν κόβεται η αγωγή οριστικά...

Banned
    Εννοείς ότι είσαι υγιής ή ότι έκοψες τα φάρμακα;
    Δεν κατάλαβα...
    Αν τα έχεις κόψει πάντως απο μόνος σου, κακώς έπραξες για εμένα.
    Καλώς η κακώς έχω σιχαθεί την απόλυτη τακτική και την τρομοκρατία γύρω από το θέμα της μόνιμης αγωγής σε άκακα κατά τ'άλλα άτομα, μοναχικά, και πολλές φορές απλώς με κάτι το καλλιτεχνικό που δεν χώρεσε στην μαζική συνέχεια.

Senior Member
    Φιλε Richter, ειμαι ομοιοπαθης με εσενα. Και εγω εχω προσπαθησει 3-4 φορες να κοψω Risperdal αλλα υποτροπιασα.

Και ειναι ετσι οι υποτροπες που το πηρα αποφαση οτι δε θελω να το ξανακανω.. Αλλιως ισως δημιουργηθει μεγαλυτερη βλαβη λογω του υπερμετρου στρες
    μιας και με το στρες καταστρεφονται εγκεφαλικα κυτταρα.

Βασικα με καθε υποτροπη χειροτερευεις, ετσι λενε..

Παντως το Risperdal ειναι πολυ ισχυρο φαρμακο, δε ξερω τι ζημια εχει κανει στον εγκεφαλο μου.. Πριν ειχα απλως υπερμετρο αγχος αλλα οχι κατι τραγικο,
    τωρα φλιπαρω τελειως..

Ισως και να προχωρησε η αρρωστεια απλως.. Παντως εχω παθει ζημια και δε μπορω να τα κοψω..

Επισης αμα τα κοψω θα αγχωνομαι συνεχεια, θα παθαινω κρισεις πανικου που ειχα χωρις τα φαρμακα..

Ρωτα και το γιατρο σου αμα υπαρχει κανενα φαρμακο που να αντιστρεφει το μειωμενο επιπεδο συνειδησης που δημιουργει το Risperdal.
    Αυτο νομιζω ειναι η χειροτερη παρενεργεια του Risperdal και ολοι για αυτο γκρινιαζουμε οτι "δεν ειμαστε ο εαυτος μας".

Βασικα το φαρμακο καλο ειναι απλως αμα υπηρχαν φαρμακα που να αντιστρεφουν τις παρενεργειες καλα θα ηταν..

Ευχαριστώ Maus θα ρωτήσω τον γιατρό μου και θα σου πώ...
    Δεν μου απάντησε όμως κανένας στην αρχική μου ερώτηση... Αν κόβεται η αγωγή οριστικά...
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Quote Originally Posted by maus View Post
    Αυτο νομιζω ειναι η χειροτερη παρενεργεια του Risperdal και ολοι για αυτο γκρινιαζουμε οτι "δεν ειμαστε ο εαυτος μας".
    Eγώ προσωπικά δεν αισθάνομαι ότι δεν είμαι ο εαυτός μου.. Απλά έχω παχύνει υπερβολικά, τρώω συνέχεια σαν ζώο και δεν μπορώ να κάνω sex και κατ'επέκταση σχέση με κάποια κοπέλα...
    Πάρα τις συνεχείς έντονες προτροπές των γιατρών για το ακριβώς αντίθετο!
    Last edited by Rich-Deleted-06-06-2016b; 16-09-2012 at 22:49.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast