τι να κάνω?!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member

τι να κάνω?!

λοιπον απο παιδι ειχα πολλες φοβιες.σκιες σκοταδια κλειστες πορτες θορυβους απο μπλακεντεκερ πληντηρια ηλεκτρικες σκουπες σεισμους κτλπ.νορμαλ δλδ φοβιες για εκεινη την ηλικια (2-5) κ μερικες μου εχουνε μεινει κι αποθυμενα.τελοσπαντων,πριν ενα χρονο μπηκα κατατυχη σε ενα μεταφυσικο σάιτ (metafysiko.gr) ....και σαν αθνρωπος που επηρεαζεται ευκολα,τρομαξα πολυ! διαβαζα προσωπικες μεταφυσικες εμπειριες ανθρωπων κ κατι τετοιες βλακειες.τι το θελα,απο τοτε αρχησα να φοβαμαι οτι θα μου τυχουν κι εμενα τα ιδια(οτι κατι-καποιον θα δω,θ'ακουσω- στον υπνο μου κ κατι τετοια),και δεν μπορεσα να ξανακοιμηθω μονη μου σε δωματιο,η τουλαχιστον στο δωματιο μου...οποτε προσπαθουσα τζιφος!! μια φορα πριν αρχισω να εχω σε τοσο μεγαλο βαθμο τις φοβιες,ειχα μια παραισθηση οτι εγινε σεισμος.και φυσικα ντρεπομαι γιατι κοντευω 18 χρονων...ντρεπομαι να μιλησω στον ειδικο κιολας γι'αυτο το πραγμα.δεν ξερω κι εγω τι μπορει να συμβαινει,αλλα δεν θελω να το εχω αυτο.δεν νομιζω να εχει να κανει με την ιδψ διαταραχη που εχω,λετε να ειναι καμια νευρωση? και πως να το αντιμετωπισω?
    [COLOR="black"][B]Μη χτίζεις ποτέ μεγαλύτερο σπίτι από τη σκεπή που μπορείς να βάλεις σ'αυτό[/B][/COLOR]

Αυτες τι σκεψεις τις εχουμε κανει ολοι μας καποια στιγμη πιστευω, εγω για παραδειγμα οταν ημουν μικρος δεν κοιμομουν ποτε στο κρεβατι ενω καποιο σημειο του σωματος μου να εξειχε οπως ποδια χερια κ.τ.λ. Φοβομουν οτι θα με τραβηξουν και με πανε στα ταρταρα! Μη σου πω οτι μερικες φορες ακομα το νιωθω, δεν το ελεγα σε κανεναν και μπορω να πω το ξεπερασα μονος μου. Αν αυτο εχει φτασει σε σημειο να μη κοιμασαι καθολου δεν ειναι κακο να μιλησεις σε καποιον ειδικο.

Senior Member
    κοιμαμαι αλλα δεν μπορω μονη μου,μολις μενω μονη στο δωματιο μετα απο καμια ωρα με πιανει ανατριχιλα κ εφιδρωση κ αναγκαζομαι κ παω με καποιον δικο μου να κοιμηθω η τους λεω να αλλαξουμε δωματια προσποιουμενη οτι το αλλο κρεβατι με βολευει περισσοτερο κ μου αρεσει(δεν τολμαω να μιλησω για τις φοβιες).δεν ειμαι λιγο μεγαλη για να μου συμβαινουν αυτα???
    [COLOR="black"][B]Μη χτίζεις ποτέ μεγαλύτερο σπίτι από τη σκεπή που μπορείς να βάλεις σ'αυτό[/B][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eva1995 View Post
    κοιμαμαι αλλα δεν μπορω μονη μου,μολις μενω μονη στο δωματιο μετα απο καμια ωρα με πιανει ανατριχιλα κ εφιδρωση κ αναγκαζομαι κ παω με καποιον δικο μου να κοιμηθω η τους λεω να αλλαξουμε δωματια προσποιουμενη οτι το αλλο κρεβατι με βολευει περισσοτερο κ μου αρεσει(δεν τολμαω να μιλησω για τις φοβιες).δεν ειμαι λιγο μεγαλη για να μου συμβαινουν αυτα???
    συμβαινει κ σε πολυ μεγαλυτερους, μη φοβασαι, θαλλαξουν κ θα τελειωσουν ολα οταν ερωτευτεις,αληθεια εχεις δεσμο?
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    να μην μπαινεις σε τετοια σαιτ αμα σε χαλανε επισης να ξερεις σε τετοια (metafysiko.gr, urbanlegends.gr) τα περισσοτερα που γραφουν ειναι μουφες, επαναλαμβανουν ολοι τα ιδια με αλλα λογια..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Απλή αυθύποβολη δεν παθαίνεις τίποτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    συμβαινει κ σε πολυ μεγαλυτερους, μη φοβασαι, θαλλαξουν κ θα τελειωσουν ολα οταν ερωτευτεις,αληθεια εχεις δεσμο?
    δεν εχω,ειναι λιγο δυσκολο το θεματακι με τους δεσμους,ζω και σε επαρχια και καταλαβαινεις,απλως περιμενω να περασω καπου να φυγω κ τοτε βλεπουμε!