Results 1 to 11 of 11
-
04-09-2012, 14:47 #1
Ειμαι σε μια δυσκολη θεση και χρειαζομαι την βοηθεια σας
Ειμαι πραγματικα σε μια χαλια και δυσκολη κατασταση...η αιτια ειναι μια φιλη μου...την οποια σαν χαζος αφησα τον εαυτο μου ελευθερο και αρχησα να αισθανομαι παραπανω πραγματα για αυτην...δεν της εχω πει τιποτα και ουτε προκειτε γιατι θα αλλαξουν πολλα πραγματα(προς το χειροτερο)...Αυτο το λεω γιατι:1)αρεσει και σε εναν φιλο μου αυτη η κοπελα που παλια τα χανε..2)Αν της πω τι νιωθω θα μαστε παντα αβολα..και το προβλημα ειναι οτι αυτη η συγκεκριμενη κοπελα ειναι παντου..ιδιο σχολειο,ιδιες παρεες,ιδιο συγκροτημα..αρα με το να της πω τι νιωθω μπορει να καταστρεψω και το συγκροτημα η ακομα χειροτερα τις παρεες μου..
Αυτη απο την μερια της τωρα πιστευω με βλεπει φιλικα..αλλα,βγαινουμε πολυ,στον δρομο περπαταμε εχωντας αγγαλια ο ενας τον αλλον (μια φορα πιο παλια πηγαιναμε και χερι-χερι) μιλαμε για διαφορα..μου λεει και τα γκομενικα της αλλα ελαχιστα προς καθολου..και μερικες φορες κιολας που την ρωταω εγω για αυτα(γιατι το κανει και αυτη μερικες φορες) αποφευγει να το συζητησει η μου απανταει μονολεκτικα...σκεφτομουν να της πω τι νιωθω και να ελλατωσουμε την φιλια μας..κανονικα θα πρεπε να απομακρυνθω αλλα και να θελω δεν γινεται γιατι αυτη η κοπελα ειναι οπως καταλαβατε παντου..πραγματικα χρειαζομαι την βοηθεια σας..ειμαι σε μια χαλια/μπερδεμενη/περιεργη κατασταση...τι μου προτεινετε να κανω??Please help...:(:( (το να απομακρυνθω τελειως δεν γινεται γιατι ειναι παντου..δηλαδη και να θελω να απομακρυνθω καθε μερα θα την βλεπω και θα μαστε στην ιδια παρεα)(α και αν εχει σημασια ειμαι 17 χρονων)
- 04-09-2012, 15:44 #2
Eιναι πολυ ομορφο γλυκε μου,που ερωτευτηκες.Γιατι δηλαδη "μαλωνεις τον εαυτο σου" που αφεθηκες? Δεν ειμαστε ρομποτ,ανθρωποι ειμαστε με συναισθηματα που και να θελουμε ευτυχως ή δυστυχως δεν μπορουμε να ελεγξουμε παντα. Αν μεταξυ σας δεν υπαρχει καθαρη φιλια,τοτε πια φιλια φοβασαι οτι θα χαλασεις?
Εγω θα σου βαλω το εξης ερωτημα:Αν δε της πεις τιποτα,θα αντεξεις να εισαι μαζι της σαν να μην τρεχει τιποτα,οταν και αν κανει σχεση με καποιο αλλον? Εσυ τοτε πως θα νιωθεις να την βλεπεις να την αγκαλιαζει και να τη φιλα αλλος? Δε θα ειναι μαρτυριο για σενα? Αλλα και σχεση να μη κανει,αντεχεις να καταπιεζεσαι?
Η θα πρεπει να στρεψεις αλλου το ενδιαφερον σου,γνωριζοντας και αλλες κοπελες ωστε να ξεχασεις τη κοπελα σιγα σιγα και να αραιωσετε χωρις να το καταλαβεις,και να μη μαθει ποτε τι ενιωθες για εκεινη 'Η
θα ρισκαρεις και θα της πεις πως νιωθεις,αλλα να περιμενεις και την αρνητικη απαντηση οχι μονο τη θετικη.
Σκεψου τα υπερ και τα κατα,του να της μιλησεις ή οχι για το πως νιωθεις.Αν αντεχεις να τη βλεπεις μονο ως φιλη,χωρις να υποφερεις απο ζηλια ή να καταπιεζεσαι,ασε τα πραγματα ως εχουν.
Απο την αλλη,φοβασαι μη τη χασεις.Λογικο ειναι! Υπαρχει περιπτωση να πεις στο φιλο σου(αυτον που ειχαν σχεση παλια) το πως νιωθεις για εκεινην? Θα εφευγε ενα βαρος απο πανω σου,και μπορει και αυτος να σου ελεγε οτι δεν εχει προβλημα να κανεις κατι μαζι της.
Γιατι πως γινεται και αυτος να την θελει,αλλα να μην κανει καποια κινηση?
Ευχομαι να βρεις την ακρη! :)
04-09-2012, 16:41 #3
Karmen_30...εχω ακουσει να λενε ο ερωτας ειναι οτι καλυτερο μπορει να σου συμβει...εγω ομως οταν ερωτευομαι θλιβομαι και ειμαι σε φαση να κλαψω..γιατι ποτε δεν εχω βρει ερωτα με ανταποκριση...αρα ο ερωτας για εμενα ειναι οτι χειροτερο...(ειδικα οταν ειναι με λα8ος ατομα οπως τωρα)..και μπορει να μην φενεται αλλα νομιζω ειναι καθαρη φιλια..γιατι αυτη η κοπελα κανει περισσοτερο παρεα με αγορια..και ειναι γενικα ετσι χαλαρη...τελοςπαντων..αντεχ� � δεν αντεχω δεν μπορω να κανω κατι..θα περασω ασχημες φασεις το ξερω..(περναω ηδη) αλλα κατι θα κανω...αυτο που λες το σκεφτομουν (το να αρχισω να μιλαω με αλλες κλπ)...με την αρχη του σχολειου θα το κανω αυτο..και θα αρχισω να απομακρινομαι απο την συγκεκριμενη(δηλαδη θα μιλαμε μονο στο σχολειο αν ερχετε στην παρεα μας)..και ο θεος βοηθος...:/
04-09-2012, 20:18 #4
φιλε μου εγω προτεινω να το πεις παντως κ οτι γινει,ολα θα βρουν το δρομο τους μετα,αν σου πει οχι θα πεσεις λιγο στην αρχη αλλα μετα θα αρχισουν να στρωνουν τα πραγματα,θα την ξεχασεις σιγα σιγα θα πας παρακατω,
04-09-2012, 23:58 #5
Κοιτα με το να της το πω..αυτο που εγω περιμενω να ακουσω ειναι οτι με αγαπαει σαν φιλο..και να συνεχισουμε να κανουμε παρεα..αλλα μεχρι εκει..το μετα με τρομαζει..σκεφτομαι 1α να το συζητησω με τους φιλους μου..και μετα να παω να της μιλησω..αλλα αμα το κανω αυτο..θα το κανω με πολυυ φοβο..μετα θα αλλαξουν πολλα..και πολυ φοβαμαι προς το χειροτερο...:/
05-09-2012, 00:12 #6
Οταν ελεγα οτι δεν υπαρχει καθαρη φιλια αναμεσα σας,εννοουσα οτι ο ενας απο τους δυο,δηλαδη εσυ δε την βλεπεις μονο φιλικα.Αν της μιλησεις θα μαθεις και τα δικα της συναισθηματα.Αν σου πει οτι σε βλεπει ως φιλο,τοτε αποφασιζεις τι θα κανεις.Ζυγισε μεσα σου,τι σε ποναει περισσοτερο? Να εισαι διπλα της "ως φιλος" οτιδηποτε και αν συμβει και να μαθαινεις για τα προσωπικα της και να την βλεπεις ισως αργοτερα με καποιο αγορι και να υποφερεις?
Η απλα να αραιωσεις σιγα σιγα(οχι να ξεκοψεις αν δε θες) για να ξεχαστεις και να βρεις να ασχοληθεις με αλλα ατομα και παρεες?
Εσυ αποφασιζεις! :) Αν θα ειναι χειροτερα η οχι μετα δε το ξερεις! Θα φανει! Ισως ειναι λιγο δυσκολα στην αρχη,αλλα μελλοντικα ισως σου βγει σε καλο να ξεκαθαρισεις! Παντα το ξεκαθαρισμα σε καθε περιπτωση ειναι οτι καλυτερο.
Ασε που μετα αν η κοπελια ξερει οτι τη θες,ισως ειναι πιο προσεκτικη απεναντι σου στη συμπεριφορα της για να μη σε κανει να ζηλευεις αθελα της.Ενω τωρα που δε ξερει,μπορει και να σου λεει ποσο της αρεσει ο ταδε,και εσυ να χαλιεσαι και να λες τι εχει αυτος που δεν εχω εγω.
Περνας την αχαρη φαση της εφηβειας που ολα ειναι η μαυρο ή ασπρο για σενα,αλλα δεν ειναι ετσι :) Θα βρεις ανθρωπους και κοπελες που θα σε θελουν για αυτο που εισαι.Εισαι πολυυυ νεος για να απογοητευεσαι απο τωρα! :) Ευκαιριες θα εχεις οσες θες!
05-09-2012, 01:36 #7
πστην κ οτι γινει
05-09-2012, 01:36 #8
Karmen_30..δεν θελω να ξεκοψω τελειως..αλλα και να θελα..δεν γινεται θα την βλεπω καθε μερα..ιδια παρεα ιδιο συγκροτημα,ιδιο σχολειο..εε στην τελικη αν δεν αντεξω τις το λεω και οτι γινει :/..και μεχρι στιγμης...ειμαι 17 χρονων και δεν εχω βρει κοπελα που να με θελει για αυτο που ειμαι...δεν εχω βρει καν κοπελα..
05-09-2012, 01:38 #9
Ολοι μου λετε να τις το πω..αλλα δεν ξερω φοβαμαι..θα αλλαξουν πολλα..και φοβαμαι οτι θα ναι προς το χειροτερο...
05-09-2012, 12:11 #10
οπως τα λες ακριβως ειναι, νεαρε φιλε.
ο ερωτας ειναι οτι αξιζει σε αυτη τη ζωη, αλλα αξιζει μονο οταν ειναι αμοιβαιος, αλλιως ειναι εμμονη και ταλαιπωρια κι αν την βρισκεις, ειναι και μαζοχισμος..
εγω θα συμφωνησω με οσους προτειναν να τολμησεις.
λες οτι θα χασεις πολλα, εννοωντας την φιλια σας, αλλα φιλια δεν υπαρχει πλεον οταν διαμορφωνεται τοσο ξεκαθαρη επιθυμια, εστω κι αν ειναι μονομερης.
οποτε, οτι χαλασει θα ειναι μονο επιφανειακο. θα υπαρχει αμηχανια για λιγο π.χ. αλλα πιστευω οτι επειδη τα κοινα σας ειναι ουσιαστικα κι οχι μια απλη παρεα του καφε, θα ξεπεραστει η αμηχανια σε λιγο καιρο.
ειναι πολυ πιθανο να ειναι θετικη, οπως μας τα λες, τολμησε το.
05-09-2012, 13:25 #11
Φιλοι οπως τωρα ξερω πως δεν θα μαστε..και γενικα αν μιλησω θα υπαρχει η αμηχανια..και αυτη η αβολη κατασταση..τωρα που το ξανασκεφτομαι..θα ναι καλυτερα απλα να απομακρυνθω απλα..κρατωντας μια επαφη μαζι της..νομιζω θα ναι καλυτερα..