Αρχίζω πόλεμο και ό,τι γίνει έγινε
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Junior Member

Αρχίζω πόλεμο και ό,τι γίνει έγινε

Παίδες καλησπέρα σε όλους. Εδώ και 2 μήνες μετά από κάτι κρίσεις πανικού που πάθαινα μου έχει αλλάξει όλη μου η ζωή σχεδόν! Έχω πάρα πολλά συμπτώματα αγχώδους διαταραχής! Επισκέφθηκα ψυχίατρο και μου έδωσε ένα αντικαταθλιπτικό entact 10mg και ενα αντιψυχωτικό rispelen 1mg για να ρυθμίσουμε τον ύπνο! Μου είπε ότι έχω αγχώδη διαταραχή και υποβόσκει κατάθλιψη. Ποια η άποψη σας γι αυτά τα φάρμακα?? Να τα πάρω?? Επίσης σκέφτομαι να αρχίσω και γνωσιακή ψυχοθεραπεία γιατί βαρέθηκα να έχω φοβίες που δεν είχα ποτέ. Είμαι 22 ετών φοιτητής και έχω παρατήσει και την πρακτική μου και τα μαθήματα που χρωστάω..Θα θελα να ρωτήσω τέλος αν το έχουν περάσει και άλλοι τέτοιο πρόβλημα και τι τους βοήθησε να το ξεπεράσουν. πχ τα χάπια ή η ψυχοθεραπεία?

Senior Member
    Μην τα πατάτας συνεχίζεις κανονικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα κ κάποτε θα φύγουν δεν τα πατάτας

Junior Member
    Σημερα πήρα μισό χάπι entact. Το έχει πάρει κανείς και έχει βοηθηθεί?? Πείτε μου ρε παιδιά δυο γνώμες! Ευχαριστώ

Junior Member
    elis να τα πάρω τα κωλοχάπια τους. Εσένα σε έκαναν χειρότερα?? γιατί είδα ότι έπαιρνες entact και αντιψυχωτικό..

Senior Member
    τεο ξεκινησε τα κ εχε στενη συνεργασια με το γιατρο σ, οτιδηποτε παρατηρησεις να του το πεις, το εντακτ δν το χω παρει, εχω παρει ενα παρομοιο του ρισπελεν π λεγεται ρισπερνταλ καλη συνεχεια! κ μν φοβασαι το αγχος δημιουργει τερατα στο μυαλο μας αλλα μονο εκει
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Junior Member
    [QUOTE=Lacrymosa;385796]τεο ξεκινησε τα κ εχε στενη συνεργασια με το γιατρο σ, οτιδηποτε παρατηρησεις να του το πεις, το εντακτ δν το χω παρει, εχω παρει ενα παρομοιο του ρισπελεν π λεγεται ρισπερνταλ καλη συνεχεια! κ μν φοβασαι το αγχος δημιουργει τερατα στο μυαλο μας αλλα μονο εκει [/Q

και πετυχε εσενα η θεραπεια σου με εκεινο??

Senior Member
    κοιτα εγω εχω χρονιο προβλημα κ πολλες διαταραχες μαζι κ εχω αλλαξει πολλα φαρμακα, το ρισπερνταλ με κατεστελε κ ενιωθα κοπωση καθως ειχα κ αυξηση βαρους αλλα στη συγκεκριμενη φαση ειχα υποτροπιασει κ δν γινοταν αλλιως πλεον παιρνω αμπιλιφαι κ ζολοφτ κ ειμαι πολυ καλα
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Junior Member
    απο τοτε που το επαθα ειμαι στα χαμενα ρε συ! πως θα φυγει απ το μυαλο μου οτι δεν εχω κατι. λεω θα τρελαθω και ολο τετοια. εσενα τα φαρμακα σε βοηθησαν? εγω ειλικρινα εχω κουραστει ακομα δεν τα πηρα και παλι φοβαμαι! ψαχνω τον παλιο μου εαυτο! αυτο μονο τιποτα αλλο. α και ειχα αναγουλες με το χαπι αυτο που πηρα.οκ μιλαω με τον γιατρο μου αλλα αν ειναι να παθω χειροτερα με τα χαπια δεν γουσταρω να τα παρω.. θελω να ακουσω γνωμες. αν δεν βοηθηθηκε κανεις απ τα κωλοχαπια αυτα να μην τα παρω γι αυτο!

Member
    εχω περασει καταθλιψη και πανικους.η ψυχωση ομως ειναι αλλο θεμα.εγω πηγα σε γιατρο που εμπιστευτηκα και ειμαι πολυ καλα.αν δεν τον εμπιστευεσαι δε θα κανεις δουλεια.μιλα του.ασε που ο καθενας λεει τα δικα του εδω μεσα

Member
    στειλε μου προσωπικο μυνημα αν θες

Senior Member
    φιλε τεο οποιοσ φοβαται πεφτει κ κοιμαται αν τα φοβηθεισ κ δεν το παλεψεισ δεν θα σ φυγει ποτε τιποτα φιλικα

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    φιλε τεο οποιοσ φοβαται πεφτει κ κοιμαται αν τα φοβηθεισ κ δεν το παλεψεισ δεν θα σ φυγει ποτε τιποτα φιλικα
    κωλοχαπι ειναι. και σημερα ενιωθα αναγουλες! δεν μπορω να φαω κιολας. κωλοκατασταση ρεεε. τι μας δινουν οι γιατροι ρε? και το rispelen οταν το χα παρει ειχα μουδιασει και τιναχτηκα απ τον υπνο. δεν παιρνω τιποτα ρε. ολα ειναι στο μυαλο μας αφου. βαρεθηκα. ισως αμα αρχισω τα ζαναξ με βοηθησουν κατι τετοια μου ειχε πει ο doctor αν και δεν βλεπω να ξαναπηγαινω σ αυτον..

Junior Member
    Quote Originally Posted by LIA1975 View Post
    στειλε μου προσωπικο μυνημα αν θες
    λια δεν ξερω.. βασικα θα θελα να επικοινωνησουμε να μου πεις τις εμπειριες σου ψυχωση δεν εχω. ουτε φωνες ακουω ουτε ψευδαισθησεις εχω. εκεινο μου το εδωσε για να κοιμαμαι το βραδυ! και μου ειπε μην το παρω μετα.. οτι να ναι.. τεσπα. απλα εμενα απο τους πανικους που περασα εχει μπει στο νου μου οτι κατι εχω. εχω αγχος ρε παιδι μου.ολα αυτα πακετο πανε. απλα αλλη εχουν δυναμη να το ξεπερασουν μονοι τους και αλλοι σαν και μενα καθονται και κλεγονται γι αυτο που τους ετυχε :P αν μου δωσεις λιγο κουραγιο θα το εκτιμουσα. ο γιατρος μου παλι ουτε κουραγιο ουτε τιποτα παρε τα χαπια σου λεει δεν νομιζω να με ξαναδει γιατι και τα δυο που πηρα ειχαν παρενεργειες. ειχα και διαστολη της κορης των ματιων μου. πεσαμε στην πρεζα λεω χαχαχα