FUCK BUDDIES H ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    Σου λεω εκ του αγγλικου σλατ-slut.Nα γραψω τσουλα,θα ηταν ακομψο.
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Senior Member
    Quote Originally Posted by predator View Post
    Σου λεω εκ του αγγλικου σλατ-slut.Nα γραψω τσουλα,θα ηταν ακομψο.
    Βρε ο,τι θες γραψε, ελευθερια λογου εχουμε, νομιζεις θα θιχτω? Το ποια ειμαι κ τι ρολο βαραω στην κοινωνια το ξερω εγω κ αυτοι π με γνωριζουν κ με συναναστρεφονται κ δν θα μ το υποδειξει nobody else. Κ οπως ειπε κ ο δεν-θυμαμαι-ποιος "Somebody 's opinion about you does not have to become your reality" :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Το οτι δεν θα σε ενοχλησει ειναι σιγουρο,το οτι εισαι πραγματικα δεν το ξερω ουτε με ενδιαφερει,εγω σου λεω τι βλεπω απο αυτα που γραφεις.Τωρα αν το ξερουν αυτοι που σε ξερουν,αμφιβαλλω,ο φουκαρας ο φιλος σου καθεται σε υποστηριζει και το ευχαριστω?Σκεφτεσαι να απαυτωθεις με εναν ακυρο που σε βλεπει απλα σαν κρεας.Μετα μην μου το παιζεις ανωτερη ουτε φιλοσοφημενη,στο βουρκο της ζωης κολυμπας.
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Senior Member
    Πρωτον διαβασε καλυτερα κ φορα τα γυαλακια σου εγραψα οτι δν σκοπευω να κανω κατι με τον αλλον κ του το ειπα κ μου πε οκ.. το αμα ειναι καποιος ανωτερος η φιλοσοφημενος ειναι εντελως υποκειμενικο.. ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια... οπως κ εγω μπορω να εχω την αποψη μ για σενα συμφωνα παντα με οσα γραφεις, ετσι? εκτος κ αν εισαι ο Θεος φιλε οποτε υποκλινομαι, ελεησον με την αμαρτωλην, ινα εξελθω απο τον βουρκον της αμαρτιας... :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    ε sorry ρε συ δν ηξερα τον ακριβη ορισμο του τι εστι "Fuck Buddy". Τωρα π το εμαθα αισθανομαι 10 σκαλες πιο πανω κ πιο χρησιμη στην κοινωνια.
    Δεν στο είπα ειρωνικά παιδί μου... Κι εγώ πρόσφατα έμαθα τον ακριβή ορισμό...:)

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    επισης δν καταλαβαινω γτ πρεπει (?) να χωρισω τον δικο μ μονο κ μονο επειδη κανω με εναν αλλον dirty talk μεσω νετ? ε και? δν εγινε τπτ παραπανω κ ουτε θα γινει! σιγα πια ολα τα βαφτιζουμε "κερατο" θαρρεις κ βαλαμε στεφανι η καναμε συμβολαιο! κ δν υπαρχει εννοειται περιπτωση να το μαθει, ο προηγουμενος το εμαθε γτ του το ειπα εγω, αλλιως δν υπηρχε περιπτωση..
    Εννοούσα να χωρίσεις αν κάνεις σεξ κανονικό με τον άλλον... φίκι φίκι... Μπορεί να μην το εξέφρασα σωστά πιο πάνω.

Senior Member
    Και δεν είχα διάθεση να σε κρίνω σε καμία περίπτωση... Φιλική συμβουλή ήταν...:)

Σόρυ αν σε προσέβαλα.

Senior Member
    Lacrymosa μου,όταν αναφέρουν τα παιδιά τη λέξη κέρατο,την αναφέρουν παίρνοντας σαν δεδομένο το ότι θα πας να τον συναντήσεις και να κάνετε τη δουλειά σας... Δεν αναφέρονται (υποθέτω) στη dirty talk!

Απο'κεί και πέρα τώρα! Το να θες να πας να βρεις κ να κάνεις σεξ με κάποιον που δεν έχεις ιδέα ποιος είναι και τι ρόλο βαράει, είναι τουλάχιστον ανώριμο και ανεύθυνο προς τον εαυτό σου. Αν έχεις ανάγκη να κάνεις σεξ με κάποιον άλλον,εκτός του αγοριού σου, βγες σαν νορμαλ άνθρωπος, και καν΄το με κάποιον που σου γυάλισε και τον βλέπεις μπροστά σου,με σάρκα και οστά! Που βλέπεις ότι είναι ένας και όχι δέκα, είναι άντρας και όχι γιαγιάκα ή 10χρονος πιτσιρικάς ή 80χρονος πορνόγερος,που μπορείς να ελέγξεις λίγο περισσότερο την κατάσταση και να αποφύγεις να βρεθείς βιασμένη,δαρμένη,σκοτωμένη ,με ένα νεφρό λιγότερο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο! Και όχι,δεν είμαι υπερβολική. Συμβαίνουν παντού γύρω μας,και το γεγονός ότι δε συμβαίνουν 100000 περιστατικά ανά δευτερόλεπτο δεν αποκλείει την περίπτωση να τύχει σ'εμάς!!! Βγες λοιπόν να γνωρίσεις κάποιον και κάνε σεξ,όπου,όπως,όσο και όποτε θες! Αλλά η γνώμη μου είναι, χώρισε τον πρώτα τον άλλον τον κακομοίρη και πες του ότι θες ελευθερία και...πρόσβαση και σε άλλα κρεβάτια!
    Αν,πάλι,το θέμα σου δεν είναι ότι θες να ξενοπηδηχτείς γενικά αλλά θες με τον συγκεκριμένο,πιστεύω ότι είναι απλός ενθουσιασμός, γιατί όλη αυτή η φάση στο μσν περιτριγυρίζεται από μυστήριο,άγνωστο κλπ και σε ιντριγκάρει . Αν το κάνεις,νομίζω ότι το μόνο που θα κερδίσεις είναι να σου φύγει το απωθημένο...
    Σε γενικές γραμμές λοιπόν,η συμβουλή μου είναι να μην κάνεις τπτ γιατι και επικίνδυνο είναι,και το κέρατο δεν είναι ότι πιο όμορφο για το κεφάλι ενός άντρα που σε στηρίζει και είναι δίπλα σου στο όποιο πρόβλημά σου! ;)

Senior Member
    Κοκκινοσκουφιτσα ουτε ανωριμη ειμαι ουτε ανενημερωτη.. φυσικα κ εχω τσεκαρει ποιος ειναι κ οτι ειναι οντως αυτος, τον εχω κ φεισμπουκ οπου φαινεται εκει ξεκαθαρα κ εχω δει κ την κοπελα τ φωτο κτλ, δν ειμαι χαζη ωστε να μιλαω με καποιον π μπορει να ισχυριζεται ο,τι θελει, απλα μιλαμε περισσοτερο μεσω μσν..
    Επισης αμφιταλαντευομουν αναμεσα στο να κανω η να μν κανω κατι μαζι του, γι αυτο κ εβαλα κ το θεμα, μιας κ κατι τετοιο πρωτη φορα μ τυχαινει κ δν ηξερα πως να το προσδιορισω κ ηθελα να ακουσω γνωμες ατομων π ξερουν κατι παραπανω! κ οπως εργαψα κατεληξα στο οτι ΔΕΝ θα κανω κατι μαζι του.. θα μεινουμε στο διαδικτυακο.. του το ειπα κ συμφωνησε.. αν κ πιστευω καποια στιγμη θα σβησει.. ειναι σαν πυροτεχνημα δλδ..

Senior Member
    το πιο πιθανό....

Senior Member
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    το πιο πιθανό....
    ναι κ εγω αυτο πιστευω.. τα πυροτεχνηματα εκρηγνυνται βγαζουν μαγευτικη λαμψη αλλα σε δευτερολεπτα χανονται στην αβυσσο του ουρανου.. (ειναι περασμενη ωρα κ γραφω μαλακιες μην παρεξηγεις)

Page 2 of 2 FirstFirst 12