Γάμος? Give me a break !! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    ρε συ χαου τρολ κ εσυ;

Senior Member
    howtodream, το θεμα του γαμου δεν μπορει να μπει σε καλουπι. Αν παντρευτεις μικρή κατι κερδιζεις, κατι χανεις. Οπως και το να παντρευτεις μεγαλη. Ολα έχουν τα συν και τα πλην. Προσωπικά αν ειχα βρει το ταιρι μου και μπορουσα να υποστηριξω ένα γαμο οικονομικά θα μου άρεσε να παντρευτω στα 23. Καλυτερα να μην έχω βιωσει τοσους μαλ...ες που συναντησα στην πορεια μου και με έφτασαν πια να μην πιστευω πια σε αγαπες και λουλουδια. Αλλά σε αυτή την ηλικια (των 23) ειναι δυσκολο να εισαι αποκατεστημενος οικονομικά εκτός αν σε στηριξουν πληρως οι γονεις σου και οι γονεις του γαμπρου. Οποτε χλωμο το βλέπω για τους περισσοτερους ακομα και αν έχουν βρει καποιον-α να ταιριάζουν. Παντα βεβαια θα σε τρώει το ερωτημα "αυτός ειναι άραγε ο άντρας της ζωής μου; (επειδη δεν θα έχεις γνωρισει και πολλους να κανεις την συγκριση)". Από την άλλη αν το αφηνεις το θέμα και τρως συνεχεια αρνητικά, χαλάει ο χαρακτήρας σου και αποκτας αρνητική διάθεση.

Senior Member
    για τον καθενα μας υπαρχει και διαφορετικη ηλικια στην οποια μπορει να αποκατασταθει! ειμαι 24 , εχω βρει τον αντρα της ζωης μου αλλα δεν μπορω ακομα να τον παντρευτω λογω του οτι δεν ειμαστε αποκατεστημενοι οικονομικα. Να πω σε αυτο το σημειο οτι ειμαι υπερ του γαμου, της οικογενειας, των παιδιων κτλ κτλ διοτι μεγαλωσα σε μια οικογενεια με πολυ αγαπη και ισχυρους οικογενειακους δεσμους! Δεν οριζει η ηλικια το αν εισαι ετοιμος για γαμο. Αυτο το οριζει η ωριμοτητα του καθενος. Το αγορι μου ειναι 5 χρονια μικροτερος απο μενα αλλα πολυ πιο ωριμος απο μια σχεση μου του παρελθοντος ο οποιος ηταν 27. Η ωριμοτητα παει με το πως σε μεγαλωνουν, με τι αρχες και το κριτηρια επιλογης συντροφου κτλ... Εγω ειμαι απο Αθηνα και αν αυτη την στιγμη γινοταν ενα κλικ και υπηρχε επαγγελματικη αποκατασταση και για τους 2 μας, σιγουρα θα παντρευομουν!

Senior Member
    Νflu μου οι απόψεις σου δεν είναι ακραίες απλά κατασταλαγμένες, εχουν ξεφύγει από το ροζ ρομαντικο του γάμου.
    Είμαι υπερ της οικογένειας και των υγειων δεσμών που συνδεουν τα μέλη της, όμως σαν συνειδητη και ώριμή αποφαση για την δημιουργία της. Και ναι η ωριμότητα έχει σχέση με την ηλικία, δυστυχώς όχι αμφιδρομη.
    Δεν υπάρχει κανένας λόγος για βιασύνες, και ειναι από τα λίγα πράγματα που είμαι απολυτη στην ζωή αυτή. Συνεπώς δικαιως χαου μου αναρωτιέσαι .
    Βlue1 είναι μεγάλο παραμύθι να σκέφτεσαι καλύτερα να είχα παντρευτεί στα 23 παρά να είχα συναντήσει τόσους μαλάκες. Δεν είναι ή το ένα ή το άλλο κορίτσι μου.
    Edim είναι πολύ σημαντικο να έχεις μεγαλώσει σε μια όμορφη οικογένεια , έχεις ένα δίκιο να βάζεις ως κριτήρια , αρχες κτλ..μειώνουν πολύ τα ρίσκα για την σωστη επιλογη συντρόφου. Όμως επέτρεψε μου 19 χρονών παλληκάρι που ακομα δεν έζησε τη ζωή του, όσο ώριμος και για την ηλικία του να είναι, έτοιμος για τέτοιου είδους δέσμευση?
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    Βlue1 είναι μεγάλο παραμύθι να σκέφτεσαι καλύτερα να είχα παντρευτεί στα 23 παρά να είχα συναντήσει τόσους μαλάκες.
    Φρυνη μου αυτο το λεει μαλλον οποιος δεν εχει συναντησει αρκετους τετοιους, οποτε σε καταλαβαινω, για αυτο εχε στο νου σου οτι για μερικους θα ηταν καλυτερα να ειχαν λιγοτερα τραυματα στην ψυχη τους, ισως και στο σωμα τους.

Page 2 of 2 FirstFirst 12