Results 16 to 17 of 17
Thread: Ατιμη συναισθηματικη μοναξια...
-
11-09-2012, 23:21 #16
λοιπόν, θα προσπαθήσω να τα πιάσω ένα ένα όσα μου έρχονται στο μυαλό. πρώτων πως είσαι όταν λες μικρόσωμος? εκτος απο την περίπτωση να είσαι 1,50 και 40 κιλά δεν βρίσκω κάπου αλλού πρόβλημα. Η εικόνα φυσικά και παίζει ρόλο (μην λέμε και βλακείες) απλά παίζει ρόλο και να αισθάνεσαι καλά εσύ μέσα σε αυτήν. Δηλαδή εκτός από το ύψος που δεν αλλάζει τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου να τα κάνεις όπως σου αρέσουν. επίσης τρομερά σημαντικό ρόλο παίζει το στύλ. Α και το baby face δεν παίζει κανένα ρόλο ίσα ίσα είναι τρομερά θετικό. Εσύ δεν το έχεις εκτιμήσει ακόμα.
Τώρα η παρέα ναι παίζει ρόλο. Αλλά μην νομίζεις ότι αλλιώς δεν γίνεται. Η παρέα είναι σημαντική για εμάς πάνω από όλα και όχι για να γνωρίσεις κοπέλες/ άντρες απαραίτητα. Άσε που σε κάθε παρέα πάντα υπάρχει αυτός που κλέβει τις εντυπώσεις και κάνει χαλάστρα σε όλους τους άλλους. Θές να γνωρίσεις λοιπόν? Κινήσου σε διαφορετικούς χώρους και να είσαι ανοιχτός να γνωρίζεις οπουδήποτε (τις καλύτερες γνωριμίες έχω κάνει στο ντούκου). Δεν χρειάζεται η παρέα αναγκαστικά αρκεί εσύ να αισθάνεσαι καλά με αυτό που είσαι και να είσαι κοινωνικός και ανοιχτός.
Και τέλος μια φιλική συμβουλή: όποτε με πιάνει άγχος για σχέση (ερωτική, φιλική, το οτιδήποτε) μου πάνε όλα τόσο στραβά που απορώ και εγώ. Οπότε χαλάρωσε και απόλαυσε την ζωή σου όπως είναι και εξέλιξε την. Και στο υπογράφω όλα θα γίνουν όπως τα θες....
- 28-09-2012, 01:47 #17
Σ'ευχαριστω για την απαντηση. Προφανως και δεν ειμαι 1,50... Ειπες οτι το στυλ παιζει σημαντικο ρολο, ισως να μην εχω στυλ λοιπον ή για να το πω διαφορετικα να μην εχω ερωτικο στυλ. Για τις παρεες που λες εγω επιμενω οτι ειναι δυσκολα (για μενα τουλαχιστον) να γνωριζω κοσμο εξω στο ασχετο, δεν εχει γινει ποτε. Τελος για το τελευταιο που ειπες ειναι σωστο αλλα υπαρχει μια διαφορα...δε με επιασε ξαφνικα αγχος να κανω σχεση, αισθανομαι τρομερα ασχημα επειδη θελω πολυ να κανω σχεση και μου λειπει η σχεση. Ειναι διαφορετικο απο αυτο που ειπες εσυ... Αυτα.
ΥΓ: Ξεκινησα αυτη τη βδομαδα γυμναστικη με βαρακια, ελπιζω να με βοηθησει να καλυτερεψω το σωμα μου.