πόσο χειρότερα???? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Γτ χωρισατε μινα?

και σου αρέσει? σου αρέσει να ζεις, να αναπνέεις για εκείνον? στην τελική, το αξίζει????
    μάλλον όχι και αν μένεις στην εικόνα που είχες πήγαινε σε κάτι άλλο πιο υγιές. Αυτός μόνο ένα πράγμα αξίζει να έχει...την αδιαφορία σου. ούτε να ασχοληθείς να δεις τι εννοεί ο ποιητής, ούτε να προσπαθήσεις να γίνετε όπως παλιά, ούτε καν να δεις τι θέλει, απλά να φύγεις. Να βρείς τον εαυτό σου και να ηρεμήσεις. Γιατί ο τυπάς θέλει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Ε δεν γίνεται σορρυ... Απλά άμα ξανααισθανθείς τις δυνάμεις σου θα είσαι τόσο μα τόσο καλύτερα και θα του συμπεριφερθείς ανάλογα....

το θα το τελειώσω εδώ ελπίζω να εννοείς οτι θα προχωρήσεις παραπέρα..... σορρυ αλλά με τρόμαξες λίγο!!

Senior Member
    γιατί του έπαιρνα τη δύναμη...γιατί δεν ήμουν κοινωνική με τους φίλους του....γιατί τσακωθήκαμε μια φορά κ έφυγα από δίπλα του...πήγα σε άλλο δωμάτιο....γιατί είμαι λάθος...γιατί του έδωσα τη ζωή μου....γιατί άφησα τη ζωή μου....γιατί τώρα που χωρίσαμε οι παλιές μου φίλες του έβαλαν λόγια....του είπαν τα πάντα....για τις κρίσεις πανικού μου...για κάποια ηρεμιστηκά που είχα πάρει....για τα πάντα με λίγη σάλτσα παραπάνω έδωσαν κ μια πολύ ωραία παράσταση για να κερδίσουν τις εντυπώσεις.....

Senior Member
    για να σε θαβουν και οι φιλεσ κ αυτοσ καπου εχεισ προβλημα ετσι παει

Senior Member
    όχι δεν εννοούσα ότι θα πάω παρακάτω....δεν έχω ζωή...μου την πήρε άφησε ένα σώμα μόνο χωρίς ψυχή....τελείωσα...!!!!

Κοίτα ότι έγινε έγινε (ναι το ξέρω ευκολο να το λες δύσκολο να το κάνεις).... εσύ τώρα τι κάνεις? εννοώ ασχολείσαι με τίποτα άλλο? έχεις άλλες φίλες? και επίσης γιατί παρατάς καθετι καινούργιο και γυρνάς στο δοκιμασμένο? επειδή μια κατάσταση είναι οικεία δεν σημαίνει οτι είναι και καλή.

Senior Member
    Αρα ειχες σχεση με τον μιστερ τελειο και φταις για ολα εσυ? Δηλ τι του κανες του παιδιου? Τοσο κακια εισαι ρε παιδι μου?
    Και αναφερεσαι στον ναυτικο ή σε αλλον?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Αρα ειχες σχεση με τον μιστερ τελειο και φταις για ολα εσυ? Δηλ τι του κανες του παιδιου? Τοσο κακια εισαι ρε παιδι μου?
    Και αναφερεσαι στον ναυτικο ή σε αλλον?
    λαικ!!!!!!!!!

Senior Member
    στον ναυτικό...όσο για τα κακά που έκανα τα αναφέρω παραπάνω...!!!!

Senior Member
    Πρεπει να σαι πολυ κακια γυναικα...δε με λες μινα, αλλη σχεση ειχες πριν τον κουστω? Και ποσο χρονων εισαι??
    Οι ναυτικοι παντως λενε οτι για να γνωρισεις νεες στεριες, πρεπει πρωτα ν αφησεις το λιμανι απ τα ματια σου...

Banned
    Quote Originally Posted by mina@@ View Post
    πονάω ρε γαμώτο...πονάω πολύ...πονάω για έναν άνθρωπο που από ότι φαίνεται δεν πονάει για μένα...!!!!μακάρι να γινόταν ένα θαύμα...κάτι που θα άλλαζε τα πράγματα...!!!!!
    δόστου μια με τον πλάστη να πονέσει

Senior Member
    Γενικα μινα να ξερεις οτι αμα γινεσαι τερμα δεδομενη ο αντρας ξενερωνει και κοβει ροδα μυρωμενα. Μολις διαβασω τα παλιοτερα μηνυματα θα σου ξαναγραψω.
    Τελικα αυτη η μοναξια ειναι ατιμη...

Senior Member
    το ξέρω απλά το θέμα πήγαινε σοβαρά είχαν ανακατευτεί οικογένειες είχαν γίνει πολλά...ο πόνος τεράστιος...αποφάσισα να φύγω...το συζητάω ήδη να φύγω μακριά από την αθήνα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να κλείσω τις πληγές μου...να ηρεμήσω...ελπίζω να τα καταφέρω...γιατί αν μείνω εδώ αργά η γρήγορα θα κάνω κακό στον εαυτό μου...

Junior Member
    Μινα δεν ξερεις ποσο σε καταλαβαινω..διαβαζω τα μηνυματα σου και ειναι σα να τα εχω γραψει εγω..ακριβως τα ιδια νιωθω..

Page 2 of 2 FirstFirst 12