Results 1 to 15 of 55
Thread: γεννιεσαι η γινεσαι;
-
18-04-2007, 03:42 #1
γεννιεσαι η γινεσαι;
Hi
λοιπον εχω ενα φιλο 20 χρονων που λεει πως δεν εχει ζησει την εφηβεια οπως ηθελε, πως κοιμοταν τοσο χρονια και τωρα ξυπνησε και πλεον σαν συνειδητοποιημενος θελει να ζησει οσα δεν εζησε στα 15 και στα 16.Πιστευει πως ειναι 16χρονος σε σωμα 20χρονου, πως εχει συνδρομο πιτερ παν.
Θελει να αλλαξει στιλ, να γινει ροκας, εμο, πανκ η κατι τετοιο.
πιστευετε πως ειναι αργα;
γενικα ψαχνεται πολυ και ζηλευει τους νεους 16ρηδες και νιωθει τυψεις.
κατηγορει τη μητερα του για αυτο που εγινε.
πιστευει ειναι λιγο μεγαλος για αλλαγες και πως αυτα επρεπε να τα κανει στα 15.
αναρωτιεμαι τελικα αν ο ανθρωπος γεννιεται η γινεται.
δηλ.ενας ροκας,ενας εμο, ενας μεταλλας, ενα πανκ γεννιεται η γινεται;στα 20 σου απο φλωροτρεντι γινεσαι ροκας η εμο;
μπορεις γενικα να αλλαξεις στιλ και συμπεριφορα στα 20 η παραπανω;
περιμενω τη γνωμη σας
- 18-04-2007, 05:45 #2
γεια σου στεφανε..
Ειναι γεγονος πως οι ανθρωποι απο τη στιγμη που φευγουν απο τη κλειστη κοινωνια της οικογενειας..και εξελισσονται κοινωνικα ξεκινωντας το σχολειο ..στη συνεχεια το πανεπιστημιο..και παει λεγοντας,εχουν την ταση να 8ελουν να ανηκουν καπου.. στο σχολειο αλλοι ηταν κολλημενοι με τη μπαλα..τα κοριτσια πηγαιναν ρυ8μικες..χορους..παιζαν λαστιχο..η καναν πικ νικ τα σαββατα.. στο γυμνασιο ειχαμε κ αλλα,,κ επειδη εξελισσονται οσο μεγαλωνουν οι αν8ρωποι κ γινονται πιο επιλεκτικοι.. οι ομαδες που ανηκαν στο γυμνασιο τα παιδια ηταν πολυ περισσοτερες απο αυτες του δημοτικου.. (αλλος φορουσε μαυρα κ ηταν μεταλλας φορωντας αρβυλα με 40 βα8μους..αλλος ετρεχε για skate..τα κοριτσια εξισου ειχαν αλλες δραστηριοτητες..ανοιγαν τρυπες στα αυτια..κ.ο.κ..Τωρα το να λες..πως ο φιλος σου 8ελει να γινει κατι που ειναι τα 16χρονα τωρα.. και αυτο σχετικο ειναι.. γιατι οταν αφτος ηταν 16 υπηρχαν πολυ λιγοτερα εμο αγορια με piercing ...ζωνες με καρφια..rayban γυαλια..ι vans α8λητικα.. χεχε.. αυτα ειναι 8εμα συγκηριων κ σε πληροφορω πως.. οταν ο φιλος σου ηταν 16 δεν ειχε το περι8ορειο να σκεφτει να ντυνεται σαν μια υποκατηγορια μιας μουσικης σκηνης ασ πουμε..τοτε ησουν μεταλλας κ ειχες τριχες..η ησουν με φουτερ και α8λητικα και καπελακι.. Καλως η κακως υπαρχει εξελιξη κ ειναι λογικο να την υιο8ετουν τα τωρινα 15χρονα παιδια..αφου σε αυτα πιανει πρωτα..σαν εφηβοι που ειναι.. Ασε κατα μερος το συνδρομο του πητερ παν κλπ... κ εγω σε πληροφορω πως αν8ρωποι 25+ ασχολουνται κ μιλανε μονο για το παοκ.. η ζουνε για ενα σαββατο που 8α πανε πρωτη μουρη στα μπουζουκια.. η εισαγωνται σε πανεπιστημια κ τους πιανει το πολιτικο τους φρονιμα ξαφνικα..κ απο εκει που ηταν \"αδιαφοροι\" στυλιστικα....σκανε με ταγαρια σκουλαρικια στη μυτη και αναπτυσσουν ιδεολογιες και αερολογιες τισ πιο πολλες φορες....
Ετσι ειναι αυτα..κ οταν μαλιστα ειμαστε σε νεαρη ηλικια..ολα αφτα ειναι πιο εντονα..γτ εχουμε απειρο χρονο να τα κανουμε..εχουμε απειρο χρονο να μπουμε στη διαδικασια να σκεφτουμε πως πρεπει να διευρηνουμε το κοινωνικο μασ στατους...αρα και να ανηκουμε καπου..να \"εξειδικεφτουμε\" στο τι 8ελουμε να μαστε..ωστε να διαφερουμε..ωστε να ανηκουμε καπου.. μαζι με αλλους..σε αυτο το \"καπου\"..
Τωρα γιατι κατηγορει τη μητερα του ειναι αλλο 8εμα..το οποιο δε μπορουμε να σχολιασουμε γτ δε ξερουμε τι ειδους σχεση εχει ο φιλος σοθ με τη μητερα του..τι απο8υμενα εχει.. ποσο καταπιεσμενος νοιω8ει κλπ..παντως αν την κατηγορει γτ δε τον αφηνε να μακρυνει το μαλλι..ε μπορει να το κανει καλλιστα τωρα..
Σε πληροφορω πως υπαρχουν απειροι αν8ρωποι που ειναι 16χρονοι σε σωματα πολυ πιο πανω ηλικιακα απο 20. Αυτο ειναι κ χαριτωμενο.. in a way..
Καλες μουσικες και στυλιστικες αλλαγες στο παιδι.. (σκεψου ποσο ευκολα οι γυναικες αλλαζουν το χρωμα των μαλλιων τους)
18-04-2007, 10:26 #3
κ στα 30 σου...
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
18-04-2007, 11:01 #4
Originally posted by stefanos
στα 20 σου απο φλωροτρεντι γινεσαι ροκας η εμο;
υγ:τι είναι εμο; έτσι για να μορφωνόμαστε κι εμείς.
18-04-2007, 13:44 #5
...kαι εμο ειναι γενικος τιτλος παλι.. που περικλειει πολλες υποκατηγοριες της punk-rock σκηνης.. ο ορος εμο αρχισε να γεννιεται απο τελη 70 αρχες 80 με μεγαλα ονοματα συγκροτηματων απο το manchester..εκεινη τη χρηση εποχη... σημερα ειναι λιγο παρεξηγημενος σα τιτλος βεβαια.. ας πουμε οσοι ακουνε τη νεα βρετανικη ποπ- πανκ χαρακτηριζονται εμο.. to styl (φραντζα κ πατημενο μαλλι στο αγορι.. λιγο μαυρα ρουχα στενα..λιγο gay βρετανικο παρουσιαστικο..η κανα ριγε t-shirt me giaka.. kana karo.. απομιμιση αγγλου ασ πουμε..)..αν κ η εμο εχει παρεξηγη8ει σημερα..κα8οτι το νεο trendy λουκ των εφηβων (κ οχι μονο) εχει πολλα στοιχεια απο afth τη κουλτουρα χωρισ να ξερουν καν τι ειναι..
.... να χουμε να λεμε...
χαχα..
18-04-2007, 13:46 #6
χαχα.ακριβώς.
18-04-2007, 15:54 #7
Πολύ αστεία η ερώτησή σου ρε φίλε.
Είμαι 35 και έχω το ίδιο στυλάκι που είχα όταν ήμουν είκοσι.
Απο τότε είμαι κάτι μεταξύ φλωροτρέντι, κλασσικούρα, πανκ, ρόκ, και μεταλλαγμένη χίπισσα.
Μήπως πρέπει να ανησυχώ βρε παιδιά;:D:D:D
18-04-2007, 16:21 #8
Εγω παλι που δεν ξερω τι ειμαι και δεν ανηκω στις παραπανω κατηγοριες τι να κανω?:D
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-04-2007, 17:27 #9
λοιπον keep walking...! εμεις 8α γινουμε film noir!!! χααχαχαχαχαχ..8α βαλουμε κοκκαλινα γυαλια.. εσυ μανικετοκουμπα κ ιστοριες.. εγω extravaganzikes καρφιτσες και 8α κραταω γυναικεια 8ηκη για τσιγαρο αλα κρουελα... 8α ειμαι σνομπ και 8α τρεχω σε ανεξαρτητες προβολες ταινειων και σε opening γκαλερι.. Επισης πρωι μεσημερι βραδυ 8α πινουμε τσαι με κονιακ και δε θα τρωμε κρεας εννοειται..
πφφφ.. ... ...
Αντε καλη αρχη! ;p ( νοιω8ω περιττη κ βαρετη διαδικασια..κ που κα8ομαι κ το γραφω ακομα)
χεεεχεεχχεε
18-04-2007, 18:47 #10
Originally posted by Existir
Απο τότε είμαι κάτι μεταξύ φλωροτρέντι, κλασσικούρα, πανκ, ρόκ, και μεταλλαγμένη χίπισσα.
18-04-2007, 20:11 #11
Απο τότε είμαι κάτι μεταξύ φλωροτρέντι, κλασσικούρα, πανκ, ρόκ, και μεταλλαγμένη χίπισσα
λοιπον keep walking...! εμεις 8α γινουμε film noir!!! χααχαχαχαχαχ..8α βαλουμε κοκκαλινα γυαλια.. εσυ μανικετοκουμπα κ ιστοριες.. εγω extravaganzikes καρφιτσες και 8α κραταω γυναικεια 8ηκη για τσιγαρο αλα κρουελα... 8α ειμαι σνομπ και 8α τρεχω σε ανεξαρτητες προβολες ταινειων και σε opening γκαλερι.. Επισης πρωι μεσημερι βραδυ 8α πινουμε τσαι με κονιακ και δε θα τρωμε κρεας εννοειται..
πφφφ.. ... ...
Αντε καλη αρχη! ;p ( νοιω8ω περιττη κ βαρετη διαδικασια..κ που κα8ομαι κ το γραφω ακομα)
χεεεχεεχχεε
ΔΕν ξερω αλλα η περιγραφη μου εφερε στο μυαλο βαμπιροκαταστασεις και μου αρεσαν οι ταινιες με βαμπιρια απο μικρο παιδι γιατι οχι?:D[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
18-04-2007, 20:16 #12
και εμενα αυτες μου αρεσαν.. παντα με τη μαυριλα φλερταρα.. χεχεχε αρα εμεις σαν wannabe vampires 8α τρωμε πολυ κρεας! συμφωνω ! καταληξαμε λοιπον.. its a deal!!! ^__^
18-04-2007, 21:02 #13
Dead_can_dance.
Xerw gia poion to exeis grapsei auto kai 8a elega oti dn prepei na epemveneis se tetoies katastaseis,8a eprepe na skefteis ligo monos sou,na psa3eis ton eswteriko kosmo tou kai meta na kaneis post klp,i na exeis erwthmata.Tosa xronia htan kleismenos mesa e3etias ths manas tou,apla den h8ele auth thn anatrofh..exase olh thn paidiki tou ilikia,mporouse na dimiourgisei oxi mono na diavasei.Tou sterhse polla pragmata,etsi niw8ei autos.Twra apla psaxnete,psaxnei na vrei ti tou tairiazei,twra prospa8ei na anakalupsei ton eauto tou giati tote den mporese,voh8hse ton esy na katalavei kapoia pragmata,dn mporei monos tou..den eixe filous,den eixe parees,eixe kati xwriates sto plevro tou.Nothing that last Takes forever.
18-04-2007, 21:25 #14
ναι αλλα τελικα δεν απαντησατε στα ερωτηματα μου ακριβως.
18-04-2007, 21:28 #15
ξεφυγατε λιγο
ας παμε στην ουσια
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία