γεννιεσαι η γινεσαι; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 55
    Senior Member
    Μεχρι τα 25 περιπου κτιζεται η προσωπικοτητα ή κατι τετοιο ειχα διαβασει καποτε δεν ειμαι σιγουρος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Member
    Braveheartroll .. φανταζομαι απο κεκτημενη ταχυτητα απευ8υνεσαι σε εμενα.. λογικα τον στεφανο εννοεις..

Senior Member
    Ποτέ δεν πρέπει να κάνεις την προοπτική σου για το μέλλον, παίρνοντας σαν πρότυπο το παρελθόν.
    ΜΠΑΡΚΕ

Senior Member
    Πηγαίνω μπροστά σημαίνει επιστρέφω.
    Δαλάι Λάμα

Senior Member
    Originally posted by stefanos
    ξεφυγατε λιγο
    ας παμε στην ουσια
    Originally posted by stefanos
    Πιστευει πως ειναι 16χρονος σε σωμα 20χρονου, πως εχει συνδρομο πιτερ παν.
    πάμε καλλίτερα για μια μπύρα.

Senior Member
    καλα ρε φυλαρακι κι σε μας το λες ως κατι μη νορμαλ αυτο??δεν βλεπεις οτι για εμας νορμλ ειναι ο φιλος σου!!!καπου διαβασες μεχρι τα 25?τωρα θα διαβασιει παντως πανω απο 30.εν κατακλειδι ο φιλος σου ειναι καρανορμαλ γουσταρω πιτερ παν φαν πιτερ παν..με εσενα δυσκολευομαι...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Junior Member
    Βιώνοντας όμως πάντοτε την αμφισβήτηση ως βασικό συστατικό της εξέλιξης, δεν τίθεται θέμα \"σταματά να κτίζεται η προσωπικότητα\".. τι λέτε επί τούτου?

Originally posted by keep_walking
    Μεχρι τα 25 περιπου κτιζεται η προσωπικοτητα ή κατι τετοιο ειχα διαβασει καποτε δεν ειμαι σιγουρος.

Senior Member
    Θα ήθελες να μας εξηγήσεις τι εννοείς με τον όρο αμφισβήτηση για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε;

Junior Member
    αμφισβητώ σημαίνει δεν αρκούμαι σε αυτό που βλέπω εκ πρώτης όψεως. Αμφισβητώ τον ίδιο μου τον εαυτό σημαίνει εφαρμόζω τις θεωρίες μου και ανακαλώ στην πολύ συχνή περίπτωση της εσφαλμένης αντίληψης. αμφισβητώ σημαίνει -βάσει Γκουρτζίεφ- ότι ίσως αυτό που βλέπουμε να μην υπάρχει και αυτό που υπάρχει να είναι κάτι πνευματικό περισσότερο παρά υλικό.
    \"Το γαρ νοείν έστιν τε και είναι\"
    κατανοητό;
    φυσικά δίνω το 1% της ερμηνείας της αμφισβήτησης όμως αρκετό για ίδια επέκταση

Senior Member
    @έξιστιρ βρήκες τον άνθρωπό σου:D

@emvogia o αλβέρτος έλεγε πως μέχρι τα 18 κτίζεται αυτό που λέμε κοινή λογική. πάνω σε αυτή πατούν και τα θεμέλια της προσωπικότητας. διαφωνάς;

Junior Member
    ΠΆΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑΣ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΉ ΚΑΙ ΜΟΝΟ?
    ΟΧΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.
    ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ Η \"ΚΟΙΝΗ\" ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ.&ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΤΕ...ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.

Senior Member
    Εξιστίρ περικαλώ Ραψού.

Εμβόγια, σωστά τα λες, με κάλυψες, αλλά η πικρή εμπειρία αποδεικνύει οτί στην πράξη οι άνθρωποι σπανίως μπαίνουν στην διαδικασία της αμφισβήτησης.

Senior Member
    Originally posted by emvogia
    ΠΆΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑΣ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΉ ΚΑΙ ΜΟΝΟ?
    ΟΧΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.
    ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ Η \"ΚΟΙΝΗ\" ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ.&ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΤΕ...ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.
    >δεν ανέφερα τη λέξη \"μόνο\".
    >ούτε επίσης έβαλα τη λέξη \"κοινή\" σε εισαγωγικά. όχι η \"κοινή\" λογική δεν μπορεί να στηρίξει τίποτα- παρά μόνο κάθε λογής μετριότητα.

υγ:εξιστίρ ράψου παρακαλώ:D:D:D

Senior Member
    η λογικη ειναι υποκειμενικη εννοια...καθε ενας μας εχει τη δικη του λογικη...υπαρχει ακομα και η λογικη του παραλογου
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    κ για να το τεκμηριωσω 30 ειμαι και αναθεμα με αν αλλαζω καθε μερα η αν αλλαξα η αν ειμαι η τι ειμαι
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast