γεννιεσαι η γινεσαι; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 55
    Senior Member
    Originally posted by interappted
    η λογικη ειναι υποκειμενικη εννοια...καθε ενας μας εχει τη δικη του λογικη...υπαρχει ακομα και η λογικη του παραλογου
    ακριβώς. η κοινή λογική υπάρχει ως διαιτητής.

Senior Member
    κ ποια ειναι η κοινη λογικη????που θα μου κανει και τον διατητη?διαφωνω οτι υπαρχει κοινη λογικη..αμφισβητω ακομα και την εννοια της λογικης
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ρε μη φέρνετε το χάος. υποθέστε ότι υπάρχει για να βγάλουμε άκρη. άντε πια...

Senior Member
    κ ποια ειναι η κοινη λογικη????
    ο αλβέρδος το έλεγε κάπως σαν το σύνολο των βιωμάτων μέχρι τα 18.

Senior Member
    και αμα μετα τα 18 αλλαζουν κατα πολυ τα βιωματα ΛΟΓΙΚΟ δεν ειναι να αλλαξουν κ η χ λογικη κ η χι λοξικη αλλα κ τα παντα γυρω σου...οσο ζω μαθαινω και μαθαινω οτι αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

το σύνολο των βιωμάτων μέχρι τα 18?? Οπότε όλοι εμείς είμαστε καταδικασμένοι... Τι προσπαθούμε να γίνουμε καλά?Αφου τα βιώματά μας ήταν σκατά μέχρι τα 18 (σε όσους ήταν) τότε δεν υπάρχει ελπίδα... Αυτό λες ραψωδέ??
    I am the son and the heir, of a shyness that is criminally vulgar, I\'m the son and heir , of nothing in particular...You shut your mouth, how can you say, I go about things the wrong way, I am human and i need to be loved, just like everybody else does...

Junior Member
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.

Senior Member
    Βιώνοντας όμως πάντοτε την αμφισβήτηση ως βασικό συστατικό της εξέλιξης, δεν τίθεται θέμα \"σταματά να κτίζεται η προσωπικότητα\".. τι λέτε επί τούτου?
    Και αργοτερα αλλαζεις προσωπικοτητα πολλοι θα το εχουν γευτει κατω απο ενα ισχυροτατο σοκ οπως ειναι μια ασθενεια ή μια απωλεια αγαπημενου προσωπου.Συνεχως εξελλισομαστε αλλα τα βασικα στοιχεια καθοριζονται μεχρι μια ορισμενη ηλικια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by oddserver
    το σύνολο των βιωμάτων μέχρι τα 18?? Οπότε όλοι εμείς είμαστε καταδικασμένοι... Τι προσπαθούμε να γίνουμε καλά?Αφου τα βιώματά μας ήταν σκατά μέχρι τα 18 (σε όσους ήταν) τότε δεν υπάρχει ελπίδα... Αυτό λες ραψωδέ??
    καμμία σχέση. το πως βιώσαμε αυτά τα βιώματα εννοώ, το πως τα καταχωρήσαμε στο κεφάλι μας.είναι μια φράση που χρησιμοποιείται συχνά \"κοινή λογική\". που κολλήσαμε ακόμα δεν κατάλαβα.

Senior Member
    και αμα μετα τα 18 αλλαζουν κατα πολυ τα βιωματα ΛΟΓΙΚΟ δεν ειναι να αλλαξουν κ η χ λογικη κ η χι λοξικη αλλα κ τα παντα γυρω σου...οσο ζω μαθαινω και μαθαινω οτι αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου...
    μπα σε καλό σας
    είπα εγώ μετά τα 18 σταματάς να έχεις βιώματα μωρέ;
    η κοινή λογική προφανώς και είναι κάτι το αυθαίρετο στο οποίο αυθαίρετα συμφωνούμε όταν χρησιμοποιούμε τη φράση μετά από μια χ σκέψη, κοινή λογική.

Senior Member
    α!!!!μη βαρας ξερεις οτι καιω αμολυβδη!!!!!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by raphsssodos
    Originally posted by stefanos
    στα 20 σου απο φλωροτρεντι γινεσαι ροκας η εμο;
    αυτό τώρα σε απασχολεί στα αλήθεια;

υγ:τι είναι εμο; έτσι για να μορφωνόμαστε κι εμείς.
    Λολ ρε ραψωδέ..Έγώ δεν ήξερα ότι υπάρχει σύνδρομο Πήτερ Παν...Εγώ μπορώ να έχω παρακαλώ ένα Μίνι Μάουζ σύνδρομο;;;οκ,μην παρεξηγείτε είναι οι μέρες μου...Λοιπόν εγώ πιστεύω πως γίνεσαι ότι θες αρκεί να το παλέψεις....Μην ξεχνάμε αυτό που λένε για το ότι όλοι είμαστε μεγάλα παιδιά...Τώρα αν υπάρχει κάποια παθολογική πτυχή στο θέμα δεν το γνωρίζω....Αλλά νέος είναι ακόμα και δεν χρειάζεται να είναι 16 για να είναι μεταλλάς,έμο ή ότι άλλο....Φλωροτρέντι!!!Ωραίο αυτό!!!!!

Senior Member
    Originally posted by dead_can_dance
    ...kαι εμο ειναι γενικος τιτλος παλι.. που περικλειει πολλες υποκατηγοριες της punk-rock σκηνης.. ο ορος εμο αρχισε να γεννιεται απο τελη 70 αρχες 80 με μεγαλα ονοματα συγκροτηματων απο το manchester..εκεινη τη χρηση εποχη... σημερα ειναι λιγο παρεξηγημενος σα τιτλος βεβαια.. ας πουμε οσοι ακουνε τη νεα βρετανικη ποπ- πανκ χαρακτηριζονται εμο.. to styl (φραντζα κ πατημενο μαλλι στο αγορι.. λιγο μαυρα ρουχα στενα..λιγο gay βρετανικο παρουσιαστικο..η κανα ριγε t-shirt me giaka.. kana karo.. απομιμιση αγγλου ασ πουμε..)..αν κ η εμο εχει παρεξηγη8ει σημερα..κα8οτι το νεο trendy λουκ των εφηβων (κ οχι μονο) εχει πολλα στοιχεια απο afth τη κουλτουρα χωρισ να ξερουν καν τι ειναι..
    .... να χουμε να λεμε...
    χαχα..
    Έλα ρε με κάλυψες.Λοιπόν την είχα συναντήσει αυτή την λέξη σε κάτι αγγλοαμερικάνικα σάιτ και την συνέδεαν με την ομοφυλοφιλία.Ακούς έμο είσαι γκέι.Λοιπόν παιδιά αυτό το λούκ φράντζα και σεσουάρ στους άντρες νεαρής ηλικίας το συναντώ πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό...Προσωπικά δεν μου αρέσει,έτσι;Αλλά γούστα είναι αυτά.Εγώ θέλω τον άντρα βγαλμένο από μπαρμπέρη...όχι να χρησιμοποιεί περισσότερο σεσουάρ απ\'ότι εγώ.....Και παιδιά μιλάμε ότι ζηλεύω το μαλλί τους αλλά θα ήθελα έτσι να είναι το δικό μου.Φάση τώρα.Είμαι στο τρένο και σκάνε μύτη 3 τύποι γύρω στα 17 το πολύ.Οι δύο με τέτοιο στυλ μαλλιού-που τότε δεν γνώριζα ονομασία-μαλλάκι καρεδάκι με λακ σεσουάρ και φράντζα και ο ένας με κλασικό κούρεμα.Ξάφνου πετάγεται ο ένας και λέει..Θα πάω σπίτι να φάω,να πλυθώ,να βάλω κονσίλερ και να βγω..Περιμένω να σκάσουν οι άλλοι στα γέλια αλλά γέλια δεν ακούω παρά ερώτηση..\"Τι είναι το κονσίλερ;\"Το φοράς για να φαίνονται τα μάτια σου πιο ξεκούραστα του απαντάει ο νεαρός...Ε,δεν βάζω συχνά,μόνο τα βράδια όταν βγαίνω έξω...

Τα σχόλια περιττά...

Υ.Γ Φυσικά για να μην παρεξηγηθώ δεν πιστεύω πως το είδος μουσικής που ακούει κάποιος ή ο ρουχισμός του δεικνύει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό...

Senior Member
    [quote]Originally posted by raphsssodos
    @έξιστιρ βρήκες τον άνθρωπό σου:D

Μα πάντα να συμφωνούμε;;(Προς Ραψωδό)

Πρός Στέφανο
    Λοιπόν δεν ξέρω μέχρι ποια ηλικία γίνεται η οριοθέτηση της προσωπικότητας.....Οι έφηβοι ξέρω πως την αναζητούν...Πολλές φορές την αναζητάς εφ\'όρου ζωής.Αν το θέμα που τον απασχολεί τον προβληματίζει έντονα ένας ψυχολόγος θα βοηθούσε στο \"ξέμπλεγμά\" του...

Senior Member
    Δεν ξέρω παίδες πάντως εγώ με τα βιώματα που έχω........ νιώθω μια ώριμη και βασανισμένη 40 άρα εγκλωβισμένη στο κορμί μιας 34χρονης που είμαι σήμερα ..............:(:(

Όπως και αν ακούγεται επειδή μου έλειψαν αρκετά από την εφηβεία και τα παιδικά μου χρόνια .......πολλά πράγματα παλιμπαιδισμού τα βιώνω καθημερινά........Αρκεί να σας πω ότι τώρα αγοράζω τα στρουμφάκια από το περίπτερο για να φτιάξω το στρουμφοχωριό..........

...........και όχι μόνο..........Όσο σοβαρή και αν είμαι στη δουλειά μου.........οι ώρες χαλάρωσης θυμίζουν νηπιιαγωγείο...................:D:D

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast