ΠΕΤΣΕΤΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

Thread: ΠΕΤΣΕΤΑ

Junior Member

ΠΕΤΣΕΤΑ

Καλησπερα σε ολους! Εδω και δυο μερες αποφασισα να μιλησω με τη φιλη μου για κατι που μου συμβαινει και ενω ειναι "παραλογο" δεν μπορω να διανοηθω οτι δεν θα το κανω! ετσι ψαχνοντας στο ιντερνετ κατεληξα σε αυτο το φορουμ. Λοιπον... η δικη μου περιπτωση εχει να κανει με τις πετσετες... για παραδειγμα ..πλενω χερια και μετα ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να βαλω κρεμα χεριων γιατι μετα ανατριχιαζω αν πιασω οτιδηποτε που μπορει να εχει υφη της πετσετας.. ειναι τραγικο γιατι νιωθω καθε ινα της πετσετας στα δοντια και δεν το αντεχω.. το θεμα ειναι οτι δεν το ειχα μεχρι τωρα .. πως ξεκινησε και γιατι δεν ξερω.. ετσι ξυπνησα μια μερα! Απλα ηθελα να το μοιραστω!

Senior Member
    Γεια σου Χριστινα! Σε λαθος κατηγορια το βαλες αλλα never mind θα το βαλουν οι μοντς εκει π πρεπει! τωρα οσον αφορα τις πετσετες, πραγματικα περιεργο μ φαινεται κ πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.. δοκιμασε σε πρωτη φαση να σκουπιζεσαι με κατι π εχει λεια υφη, πχ με χαρτομαντηλο.. δν ξερω τι αλλο να σ πω.. :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Εμένα δεν μου φαίνεται περίεργο γιατί έχω ξανακούσει κάτι παρόμοια.Για βαμβάκι κ για χαρτοπετσέτες είχα ακούσει από άλλα άτομα,ότι δεν αντέχουν να τα πιάνουν κ παθαίνουν όπως εσύ.Μήπως αν πιάσεις πχ μια πετσέτα κ παρόλο που ανατριχιάζεις συνεχίσεις να την κρατάς,ίσως αρχίσεις να τη συνηθίζεις αυτή την αίσθηση κ σιγά σιγά δεν θα σου φαίνεται μετά τόσο τρομερή..Μια σκέψη λέω,δεν ξέρω πώς αντιμετωπίζονται αυτά τα ιδεοψυχαναγκαστικά.Αλλά πιστεύω ότι επειδή είναι στο μυαλό όλο αυτό,όσο μεγαλύτερη σημασία του δίνεις κ αποφεύγεις αυτό που σε ενοχλεί,τόσο χειρότερο γίνεται.

Junior Member
    Ειμαι καινουρια στο φορουμ και ακομα δεν εμαθα πως λειτουργει! απο τοτε που εγραψα πηρα αποφαση να μην χρησιμοποιησω κρεμα χεριων .. ειναι δυσκολο αλλα προσπαθω! ευχαριστω πολυ ! :)

Banned
    https://encrypted-tbn2.google.com/im...AyqUcZ1NYfyjdQ

αν πιασω βαμβακι καπως ετσι γινομαι...

Senior Member
    Εγώ έχω μια κουλή απορία: Μήπως οι πετσέτες είναι λίγο "σκληρές";;; Αλλάξατε απορρυπαντικό ή κάτι τέτοιο;; Υπάρχουν και μαλακτικά για τα ρούχα.. Το λέω γιατί κι εμάς οι πετσέτες μας όταν είναι φρεσκοπλιμένες είναι ξερές και άκαμπτες καμια φορά... :-P Και είναι σπαστικό... Δες το κι αλλιώς, άμα αλλάξετε απορρυπαντικό ή βάζεται μαλακτικό, και στην ιδέα οτι η πετσέτες θα είναι πιό μαλακές, μπορεί να ηρεμίσεις..!

Junior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post

χαχαχαχαχα ναι καπως ετσι !

Junior Member
    Quote Originally Posted by Νάντια View Post
    Εγώ έχω μια κουλή απορία: Μήπως οι πετσέτες είναι λίγο "σκληρές";;; Αλλάξατε απορρυπαντικό ή κάτι τέτοιο;; Υπάρχουν και μαλακτικά για τα ρούχα.. Το λέω γιατί κι εμάς οι πετσέτες μας όταν είναι φρεσκοπλιμένες είναι ξερές και άκαμπτες καμια φορά... :-P Και είναι σπαστικό... Δες το κι αλλιώς, άμα αλλάξετε απορρυπαντικό ή βάζεται μαλακτικό, και στην ιδέα οτι η πετσέτες θα είναι πιό μαλακές, μπορεί να ηρεμίσεις..!

Ναντια ειλικρινα ειναι πολυ μαλακες οι πετσετες γτ εχουμε και στεγνωτηριο.. ειλκιρινα δεν ξερω πως ξεκινησε ολο αυτο αλλα πχ δεν εχω προβλημα να μην βαλω κρεμα στα ποδια μετα το μπανιο αλλα στα χερια ειναι αδυνατο! αν δεν περασει να "ηρεμισουν" λιγο απο το νερο δεν μπορω καθολου!

Senior Member
    Άρα μάλλον έχεις θέμα με το νερό και όχι με τις πετσέτες... Νιώθεις τα χέρια σου πολύ ευαίσθητα αφού βραχούν.. Έχεις δοκιμάσει να ακουμπίσεις με βρεγμένα χέρια κάτι άλλο για να δείς αν σε ενοχλούν;;;

Senior Member
    αυτο με το νερο το χα κι εγω για πολλα χρονια...αμα ημουν βρεγμενη οτιδηποτε κι αν ακουμπουσε πανω μου..ανατριχιαζα σε βαθμο πανικου....αλλα οχι με τις πετσετες..
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Εγώ τοπ παθαίνω αν σκεφτώ πως μπορεί να μασήσω μάλλινο ή πετσέτα. Μππρρρρρρρ................

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Ολοι εχουμε κατι περιεργο τελικα, και εμενα ειναι ευαισθητη η παλαμη μου, αυτο που δεν ανεχεται να την αγγιζει ειναι δαχτυλα η χερι μη ενυδατωμενο καλα :p

Junior Member
    μμμ... με το νερο οχι δεν εχω προβλημα! και μονο πρακτικα δεν εχω προβλημα πχ να φορεσω καποια μπλουζα που ειναι διαφορετικο υφασμα.. αλλα αυτο με το βαμβακερο.. ειναι αλλο πραγμα!!! αφου ολες πχ με ρωτανε τι κρεμα να χρησιμοποιησουν (επειδη εχω τελειωσει αισθητικος) και ολες θελουν να μην ειναι κατι λιπαρο. εγω παλι οσο πιο λιπαρη τοσο πιο καλα!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Εγώ τοπ παθαίνω αν σκεφτώ πως μπορεί να μασήσω μάλλινο ή πετσέτα. Μππρρρρρρρ................

Μου επεσαν και τα δοντια μονο που το διαβασα!

Junior Member
    Μου επεσαν και τα δοντια μονο που το διαβασα!
    καλα δεν το συζηταω για το να βρεθει κατι τετοιο στο στομα μου! ευτυχως δεν εχει τυχει :P

Page 1 of 2 12 LastLast