Results 16 to 30 of 142
Thread: ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ
-
12-09-2012, 18:35 #16
το εχετε δει πιστευω το ''αφεντικα για σκοτωμα'' (horible bosses) ?!!!!
I m a Good Person With Bad Attitude
- 12-09-2012, 18:50 #17
http://youtu.be/Hul9G4siNHMΧΑΧΑΧΑ ..ΩΡΑΙΟ
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
12-09-2012, 19:02 #18
Χιχιχι... ήταν τέλεια ταινία! :P
Θυμάμαι πάντως έναν που δεν ήταν μεν 'αφεντικό', αλλά πολύ θα ήθελε να είναι χαλίφης στη θέση του χαλίφη και δήλωνε σε όλους ότι είναι συνεταιρος στην επιχείρηση χωρίς κάτι τέτοιο να ισχύει, μέχρι που κατέληξε να λέει ότι είναι εντελώς δικιά του η δουλειά και ότι υπάλληλος ήταν ο πραγματικός ιδιοκτήτης. :P Εννοείται πως είχε και την αντίστοιχη συμπεριφορά και όλοι οι νεοφερμένοι ψάρωναν κι έκλειναν και συμφωνίες με το 'αφεντικό', που προφανώς ποτέ δεν υλοποιούνταν....
12-09-2012, 19:30 #19
μμμ ενδιαφέρων ταινια μαρινα ...ετσι εβαζε τρικλοποδιες στο αφεντικο του..βέβαια αυτος ηθελε να γίνει αφεντικό ενω εμεις δολοφόνοι αφεντικών χαχαχα..πικρα φιλη μου πικρα........βρε ολοι οι δρομοι οδηγουν εκει .........
12-09-2012, 20:31 #20
χαχα.. αφεντικών και wannabe αφεντικών...
ο τύπος δεν ήταν ήρωας ταινία ηλιάννα μου, ήταν δυστυχώς πραγματικό στέλεχος σε ένα κέντρο που δούλευα παλιά. Και να πεις ότι είχε τις προδιαγραφές να είναι 'αφεντικό'.... μπα! Μπεκρόπινε καθημερινώς σε ώρες εργασίας (σε χάρτινα ποτηράκια για να μην φαίνεται), συζητούσε ακατάπαυστα για οτιδήποτε άσχετο και προς το τέλος της εβδομάδας όπου φυσικά δεν είχε γίνει καμιά δουλειά, είχε την απαίτηση να δουλέψουν όλοι οι υπόλοιποι την Κυριακή (υποτίθεται θα ερχόταν κι εκείνος, αλλά είχε μονίμως πονοκέφαλο ή κάποιο 'τραγικό' περιστατικό στο σπίτι).
12-09-2012, 21:00 #21
xaxaxaxaxaxa γκαφα εκανα?.....νομισα οτι περιγραφεις μια αλλη ταινια...α στο καλο!!!!!!! πραγματικός φαντασιόπληκτος ..τι να απέγινε?προφανος θα επιδεινώθηκε ο πονοκεφαλός του απο τις παραλλαγές ,,ισως τωρα απεκτησε κ αλλα βίτσια ..η τρελα δεν παει στα βουνα όντος
12-09-2012, 21:23 #22
Ο ντοστογιεβσκι εχει γραψει πως η εξουσια ακομα και σε ενα μυρμηγκι....ειναι ηδονη....
φανταζομαι πως για τους ανθρωπους αυτο θα ισχυει πολλαπλασια....
υποθετω οτι οι ανθρωποι που εχουν το σκεπτικο..θα σε βασανισω μονο και μονο επειδη μπορω....ειναι πλασματα που πολυ μικρη πραγματικη ηδονη περνουν απο την καθημερινοτητα τους......παντα μου φαινοταν περιεργο και θλιβερο...το πως γινεται να εχεις τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση ωστε να προσπαθεις να κερδισεις αξια..μη σεβομενος την προσωπικοτητα και την αξια των αλλων ανθρωπων γυρω σου....
εκει που σε περνει φυσικα...γιατι εκει που υπαρχει συμφερον οι ιδιοι αυτοι ανθρωποι ειναι εξαιρετικα γλοιωδεις και χαμερπεις.....ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
12-09-2012, 21:25 #23
http://s.enet.gr/resources/2011-04/5...humb-large.jpgφλου μου γεια σου..τι ειναι χαμερπεις?
12-09-2012, 21:47 #24
12-09-2012, 23:24 #25
όταν αναρωτήθηκα τι συμβαίνει στην πρόσφατη εργασία μου, ανακάλυψα ότι έχει ονομασία κ λέγεται mobbing..
Mobbing στο χώρο εργασίας (συνήθως μεταφράζεται στα ελληνικά «ψυχολογική τρομοκρατία» ή «ηθική παρενόχληση») θεωρείται η συστηματική και διαρκής επίθεση από μια ομάδα συναδέλφων ή προϊσταμένου σε βάρος ενός συγκεκριμένου υπαλλήλου προκειμένου να «σπάσει το ηθικό του» και να οδηγηθεί στην παραίτηση της εργασιακής του θέσης.
(ασκείται με πολλούς τρόπους: συνειδητή και επαναλαμβανόμενη ταπείνωση, προσβλητική μεταχείριση, ειρωνεία, συκοφαντία, απειλές, αναξιοπρεπής μεταχείριση από προϊσταμένους, ηθελημένη απόκρυψη πληροφοριών αναγκαίων για την εργασία τους, ανάθεση προσβλητικών ή ανούσιων εργασιών, άρνηση ανάθεσης εργασίας. Επίσης, μπορεί να ασκηθεί μέσω απειλών για την επαγγελματική εξέλιξη, όπως είναι η ανάθεση νέων καθηκόντων χωρίς προηγούμενη εκπαίδευση, η ανάθεση επικίνδυνων καθηκόντων, ο υπερβολικός έλεγχος, ο αποκλεισμός από σεμινάρια κατάρτισης ή συνεδριάσεις, η έλλειψη επικοινωνίας, η έλλειψη αναγνώρισης, οι πειθαρχικές απειλές, οι απειλές απόλυσης, η εσκεμμένη υποτίμηση προτάσεων, η αδικαιολόγητη μετάθεση και η υπερφόρτωση υποχρεώσεων με προθεσμίες που δεν μπορούν να τηρηθούν)
http://www.haf.gr/el/structure/units...es_mobbing.pdf
13-09-2012, 00:12 #26
ολα αυτα που λεει η στρουμφ τα εζησα κι ασχετα τι λενε ετσι το παθα κ συνεχιζω ακομα να ζω ακαταληπτα πραγματα γι αυτο γελαω με τισ μαλακιουλεσ που βαλατε στην αρχη εχω μια ικανοτητα οπου παω να γινεται τησ *******σ κ ολοι να μ βγαζουν τα ψυχολογικα τουσ κ κυκλοφορουν πολλα ψυχολογικα
13-09-2012, 10:00 #27
Aυτο που έλεγα πάντα είναι ότι η ποιοτητα του ανθρώπου φαίνεται από το πως θα διαχειριστεί ένα κομμάτι εξουσίας που θα του δοθεί...εστω μικρο.
Και είναι ακριβώς αυτο που λες φλου μου οτι αυτος με την χαμηλή αυτοεκτίμηση θα προσπαθήσει να πάρει αξία μέσω της επιβολής.
Οι περισσότεροι εργοδότες στην Ελλάδα είναι απαίδευτοι (εχω το χρήμα και την εξουσία , κάνω ότι θέλω)
Τώρα τα πράγματα έχουν γίνει ακόμα πιο δύσκολα με τις ευλογίες της κοινωνικής και πολιτικής εξουσίας και με την υπερπροσφορά εργατικων χεριών.Αν κάποτε τους συγκρατούσε ένας φόβος , τώρα πλέον δεν τους συγκρατεί τίποτα.
Οπότε έχουμε να δούμε πολλά δυστυχώς, η υπερεκμεταλλευση και η καταπάτηση κάθε εργασιακου και ανθρώπινου δικαιώματος σε όλο της το μεγαλείο.Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
13-09-2012, 14:07 #28
μμμμ.. ενδιαφερον κ ωραιο θεμα.. λοιπον εχω δουλεψει part-time μια φορα περυσι το χειμωνα σε καφετερια (ο θεος να την κανει γιατι αν κρινω απο τους πελατες για καφενειο εμοιαζε) κ κ φετος 3 μηνες σε beach bar που δουλευα μονο π-σ-κ γτ ειχε περισσοτερη δουλεια τοτε λογω τουριστων κ χρειαζοτανε κ 2η κοπελα για service.. θα μπορουσα να ανεχτω τα παντα υπο προυποθεσεις σε μια δουλεια, αυτο ομως π με κανει κ να παιρνω ειναι το θεμα της ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑΣ, να σου βαζει χερι δλδ ο εργοδοτης, επειδη ετσι τ καπνισε.. επειδη μ εχει τυχει, ξερω πως ειναι διοτι το εκανε στα καλα καθουμενα πχ τη στιγμη που επλενα μεσα τα ποτηρια, περνουσε και τσααακ.. μια δυο δν αντεξα κ του ειπα "θα συμπεριφερθειτε πιο κοσμια, η θελετε να γινει καμια φασαρια εδω μεσα?" μετα το κοψε.. επισης μ απαγορευε να καπνιζω μεσα στην κουζινα διοτι λεει μυριζουν τα ποτηρια ενω ο ιδιος καπνιζε! αυτο μου την δινει γενικα, να εχουν απαιτησεις χωρις οι ιδιοι να δινουν το παραδειγμα! απο τον δικο του καπνο δλδ δν μυριζαν τα ποτηρια? μν τρελαθουμε!
γενικα θελω να ειμαι ανεξαρτητη κ να μν εχω δερβεναγες πανω απο το κεφαλι μ να καθονται να επιβλεπουν χωρις να αγγιζουν οι ιδιοι παρα μονο να κανουν υποδειξεις! κ να σου την λενε "αυτο δεν το κανες καλα". αφου δν το κανα καλα εγω, καν το την αλλη φορα εσυ καλυτερα κ μν με πρηζεις ρε παπαρα!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
13-09-2012, 14:40 #29
παιδια ισχυει........η εξουσια αλλαζει τον ανθρωπο. οπως στο πειραμα του στανφορντ. παω στοιχιμα πως μολις μας ξεκανουν αρκετα πανε στο γραφειο τους και κανουν τσιγαρο......''αααχχχ ωραια εχυσα για σημερα!''
I m a Good Person With Bad Attitude
13-09-2012, 15:19 #30
δεν ξερω δεν ξερω πολυ ησυχα ειναι το αφεντικο κ τα αφεντικακια...αμαν πια ουτε τροφη για ποστ δεν δινουν τωρα..ΤΟΣΟ ΑΝΑΠΟΔΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΕΛΕΟΣ ΧΑΧΑΧΑ
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία