Results 31 to 45 of 142
Thread: ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ
-
13-09-2012, 16:11 #31
φταινε τα μαγικα ξορκια του πιο ισχυρου πνευματιστικου φορουμ σε ολο το διαγαλιαξιακο συστημα!!!!!!!! :)
αλλα ποιος ξερει...μπορει να μαζευονται και ολοι μαζι...σε συμβουλιο εργοδοσιας κεκλεισμενων των θυρων.....και να τον π@@@υν ομαδικα..
και ξερεις τι λενε....ετσι και πετυχει η μαλ@@@α............:) :) :)ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
- 13-09-2012, 16:15 #32
13-09-2012, 17:20 #33
μερικοι βαζουνε αλλα δεν κτλβαινουν οι ιδιοι οτι μυριζουνε.
κ ο δικος μ σημερα καπως πιο ηρεμος ειναι. αφου ολη την βδομ ειχε οργιασει....I m a Good Person With Bad Attitude
13-09-2012, 18:24 #34
ασχετο μεν με το θεμα...αλλα πρεπει να σχολιασω οτι εχεις δικιο..οτι πολλοι δεν το καταλαβαινουν..οτι μυριζουν..
και πρεπει διακριτικα καποιος βεβαια να τους το πει...
παντως ειναι σημαντικο...το αποσμητικο για τον ιδρωτα να μπαινει σε καθαρες επιφανειες,,,για να μη μυριζει μετα...αν το βαλεις σε ηδη ιδρωμενη περιοχη τα κανει χειροτερα..
ξερω ασχετο και λιγο αηδιαστικο...σορυ :)ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
13-09-2012, 19:59 #35
για πες εναν διακριτικο τροπο...ας πουμε μυριζουν οι μασχαλες του αφεντικου..τι να του πω?καλο μου αφεντικουλη μυλιζουν οι μασχαλιτσες σου!!!!χαχα
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
13-09-2012, 20:14 #36
μπορω να ειμαι κ πιο σκληρη να του πω..αν δεν πας τωρα να σαπουνισεις τις βρωμομασχαλες σου θα σε παω στον εποπτη εργασιας ...ενας αλλος καλουλης τροπος ειναι αντι να του πω μυριζουν οι μασχαλες σου να του πω εχω την εντυπωση οτι εχεις μυκητες στις μασχαλες σου..σαν υπόνοια θα το ριξω
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
14-09-2012, 11:35 #37
αφησε του διακριτικα στο γραφειο ενα σωληναριο perki!
χτες τελικα το παιρνω πισω δεν ητανε καλος , 10 λεπτα πριν φυγω μ εβαλε δουλεια. χτες δλδ ημουνα ΠΑΛΙ 10 ΩΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! δεν την παλευω αλλο :(
1,5 μερα παραπανω την βδομαδα καθομαστε, αυτο δεν ειναι 5νθημερο!
αααααα ναι και ξεχασα να πω κ το αλλο,
τον Γεναρη φερανε κατι ημερολογια τοιχου, μερικα μικρα και μερικα μεγαλα. εβαλα τα μεγαλα στους τοιχους και σε εναν συγκεκριμενο τοιχο ηθελε μικρο τοτε. ε βγαζω το μεγαλο βαζω το μικρο και ολα οκ. και προχτες (αν εχετε το Θεο σας ρε 8 μηνες μετα) μου φωναζε πως περισευει ενα μεγαλο η/λογιο και να το βαλω στην θεση του μικρου!!!! Ε Λ Ε Ο ΣI m a Good Person With Bad Attitude
14-09-2012, 11:48 #38
Παιδια μου τόσα χρόνια στην αγορα εργασίας δεν θυμάμαι ποτε να κρατησα ένα τυπικο οκτάωρο. Τις περισσότερες δε φορές,ς δεν μου το επέβαλλε άμεσα ο εργοδότης μου αλλά η ίδια η δουλειά. Για μεγάλα χρονικα διαστηματα έκανα δουλειά τριών ανθρώπων. Υπήρχαν φασεις που νομιζα ότι θα πάθω εγκεφαλικο από τις πολλές υποχρεώσεις και το άγχος. Οι συνήθεις παρατηρήσεις που ακουγα είναι ότι είμαι πολυ τυπική (για κακο μου το έλεγαν) και εργατομάνα χαχα.Έχω κάνει άπειρους καυγάδες για εργατικά σαν υπεύθυνη μισθοδοσίας.Πφφφ τώρα αισθάνομαι ότι μου έλειψαν, δεν υπάρχει καπου να στηριχτείς για να διεκδικήσεις κατι..
Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
14-09-2012, 11:56 #39
το να σου λενε πως ειsαι τυπικος και εργατικος για κακο, τοτε αμα σε βριζανε τι θα επρεπε να σ λενε????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I m a Good Person With Bad Attitude
14-09-2012, 12:18 #40
Παιδί μου το τυπικος έχει την έννοια άσε μας να κάνουμε και καμια λοβιτουρα, μην μας ζαλιζεις τον ερωτα με Νόμους και Διατάξεις.
Ααααα και αν τελικά συμβιβαστεις με την λοβιτούρα που σου ζητάνε και γίνει στραβή να την πληρώσεις εσύ. Καταλαβαίνεις πως πάει?
Και δεν είπα εργατικος , εεεε αυτος κανενας εργοδότης δεν θα στο χρεώσει σαν ελαττωμα. Είπα εργατομάνα..αυτο είναι μεγάλο ελάττωμα για λογιστη.Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
14-09-2012, 14:00 #41
ετσι ειναι κ ο πατερας μ ο λογιστης. κ οσοι αλλοι ξερω επισης, εργασιομανης.
αν θελει καποιον για γλαστρα να βαλει αγγελια να βρει πολλες! ;p
υπερωριες επαιρνες? εγω δεν ειναι πτι εχω θεμα να καθομαι παραπανω αμα εχει δουλεια, θα κατσω απο μονη μ. αλλα το να μην εχεις τι να κανεις και να μη σ δινει τπτ να κανεις ωρες και να στα δινει λιγο πριν σχολασειs αυτο ειναι κοροιδια. και δεν ειναι οτι το ωραριο μ ειναι 9 - 5 που πες αντε και 1.5 ωρα παραπανω να κατσω παει στο διατσο, προλαβαινω και γιατρους και μαγαζια και σουπερ μαρκετ και γυμναστηριο. αλλα μιλαμε τωρα πως σχολαω 8 και 9 και πιανω 10.30 το πρωι. συν 1 ωρα να παω και 1 ωρα να γυρισω με τις κωλοσυγκοινωνιες του κεραταI m a Good Person With Bad Attitude
14-09-2012, 14:01 #42
ευχομαι να ειχε κορη να εβλεπε πως ειναι να συμπεριφερεσαι ασχημα σε κοριτσακια που προσπαθουν να κανουν την δουλεια τους καθως πρεπει
I m a Good Person With Bad Attitude
14-09-2012, 14:15 #43
Υπερωριες φυσικα δεν επαιρνα..και όσο αυτο που λες να είχε κορη, μακρυα από το κωλο μας και ας είναι όπου να ναι..δεν εχουν ανάγκη από τετοιες ηθικες σκέψεις, αστο..
Το ωραριο σου είναι ένα χάλι και μισο..όλη η μέρα ουσιαστικα δουλειά και τίποτα άλλο...είναι που οι έλληνες δεν δουλευουν..Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
14-09-2012, 14:35 #44
14-09-2012, 16:16 #45
Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τι ρωτάς carry
Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
Εξακολουθώ να σκέφτομαι τον ίδιο άνθρωπο
20-07-2025, 18:57 in Σχέσεις και Επικοινωνία