ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 142
    Senior Member
    Σαφεστατα φερομαστε με τις αξίες που έχουμε σαν άνθρωποι αλλά δεν γίνεται να μην επηρεαζόμαστε και από τις εκάστοτε συνθήκες. Και να κάνουμε και τους συμβιβασμούς μας, ανάλογα ο καθενας ποσο αντέχει σύμφωνα με τον χαρακτήρα του.
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    δεν γινεται να ΜΗΝ επιρεαζεσαι απο την δουλεια σου ιδιως οταν εισαι σε αυτην 12 ωρες την μερα!!!!!!!!!!!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Μια φιλη μου δουλευε καποτε σε καταστημα με εσωρουχα, ανασφαλιστη φυσικα και αυτη και οι υπολοιπες δυο κοπελες. Αντι για αυτες το αφεντικο τους ειχε ασφαλισει και εβαζε ενσημα στις 2 κορες του, οι οποιες τρωγαν τα λεφτα του μπαμπα και δεν ειχαν δουλεψει ουτε μια ωρα στη ζωη τους!!!!!!! Το θυμηθηκα γιατι καπου ειπε η μπελ για κορη αφεντικου!!

Senior Member
    ω Θεε μου τετοια πολλα!!!!ασφαλιζουν τις γκομενες τους πχ που δεν δουλευουν κ πληρωνονται κανονικα κ κλεβουν κ το δημοσιο.

η αδερφη μ δουλευε σε παιδικο 6 ωρες της εδιναν 250 ευρω και ενσημα 4ωρου. ερχοταν σπιτι τρεμοντας απ τα νευρα και οποτε ερχοντουσαν εκει για ελεγχο κρυβανε μωρα στις ντουλαπες γτ ειχαν μεγαλυτερο αριθμο παιδιων απ οσα αντιστοιχουσαν σε καθε μια κοπελα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by HorriBell View Post
    ω Θεε μου τετοια πολλα!!!!ασφαλιζουν τις γκομενες τους πχ που δεν δουλευουν κ πληρωνονται κανονικα κ κλεβουν κ το δημοσιο.

η αδερφη μ δουλευε σε παιδικο 6 ωρες της εδιναν 250 ευρω και ενσημα 4ωρου. ερχοταν σπιτι τρεμοντας απ τα νευρα και οποτε ερχοντουσαν εκει για ελεγχο κρυβανε μωρα στις ντουλαπες γτ ειχαν μεγαλυτερο αριθμο παιδιων απ οσα αντιστοιχουσαν σε καθε μια κοπελα!
    ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!Κρύβανε μωρά στις ντουλάπες?
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Ηοrry bellaki απο τοτε που δημιουργησες το θεμα ολα διορθωθηκαν χαχαχα εισαι θαυματουργικη ..μιλαμε τιποτα στον οριζοντα ,ησυχία το χρημα πεφτει κ μηδεν μπινελικια....δε μπορει απο εβδομαδα κατι θα ποσταρω ενδιαφέρων..ο λυκος τριχωμα αλλαζει οχι χουγια ελεγε η γιαγιακα μου
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    Ηοrry bellaki απο τοτε που δημιουργησες το θεμα ολα διορθωθηκαν χαχαχα εισαι θαυματουργικη ..μιλαμε τιποτα στον οριζοντα ,ησυχία το χρημα πεφτει κ μηδεν μπινελικια....δε μπορει απο εβδομαδα κατι θα ποσταρω ενδιαφέρων..ο λυκος τριχωμα αλλαζει οχι χουγια ελεγε η γιαγιακα μου
    μακαρι να κρατησει ετσι.....:)
    πωπω ρε παιδια τι ειναι αυτα που διαβαζω...το ενα πιο εκνευριστικο απο το αλλο....
    θα ειχα κι εγω να πω πολλα για την πρωην αφεντικινα μου.....αλλα τωρα ειμαστε φιλες και την αγαπαω...και εχω βαλει ενα χι σε ολα.....
    αλλωστε κι αυτη τα χει παραδεχτει τα πιο πολλα και ειναι καλη κοπελα....αρα δεν λεω τιποτα....:)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    hlianna μην το πολυμελετας γιατι ξερεις!!!!!!! :p

παιδια, δεν εχω δουλεψει περα απο γραφεια, αλλα εχω να πω πως τα γραφεια και οι εργοδοσιες στην ελλαδα ειναι ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!

πρεπει να βγει ενας serial killer που λιανιζει εργοδοτες

χμμμ.............

Senior Member
    την παρασκευη παλι 10 λεπτα πριν φυγω μ εβαλε αρχειοθετηση ρε σεις και ειχα και κομμωτηριο

αισχος

Senior Member
    ο άνθρωπος ειναι για τα πανηγύρια.............μιζερος. καχυποπτος, κλέφτης, γλύφτης, γλιτσας, μπιχλας, χεστρας, σαπιο φρούτο κτλ κτλ κτλ

Senior Member
    Ηλιιιιι να αναλαβω το αφεντικο σου; http://www.desismileys.com/smileys/desismileys_2542.gif

Senior Member
    αφου εισαι μελλοθανατος ναι μπορεις να τον αποτελειώσεις μια μερα προτου τα τιναξεις.......οκ δέχομαι τομινι
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    Ηλιιιιι να αναλαβω το αφεντικο σου; http://www.desismileys.com/smileys/desismileys_2542.gif

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    αφου εισαι μελλοθανατος ναι μπορεις να τον αποτελειώσεις μια μερα προτου τα τιναξεις.......οκ δέχομαι τομινι
    χαχαχαχαχαχα.....με το βαμβακι.......:)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    για να μην μας υποψιαστουν πρεπει να σκοτωσουμε ο ενας το αφεντικο του αλλου ρε παιδια οπως στην ταινια :p

Senior Member
    παιδια εχω σοβαρο θεμα θελω καπου να μιλησω.

την τριτη επαθα κριση πανικου στην δουλεια, δεν αντεχα και επαθα τρεμουλο νομιζα πως παθαινα εμφραγμα και ελεγα πως παθαινω εμφραγμα πως πρεπει να παω νοσοκομειο πηραν την μανα μ ηρθε να με παρει παλευα να παρω ανασα και εκλαιγα κ χτυπουσα το κεφαλι μου ειχα κλειστει στο μπανιο και δεν ηθελα να βγω με τπτ η μανα μ με παρακαλαγε κ ειχα τρομαξει παρα πολυ με τραβαγε να βγω εξω.

το αφεντικο μ ηταν κατω ειδε την ολη φαση μ ελεγε ''δεν παθαινεις εμφραγμα ηρεμισε '' κλπ, η μανα μ με πηρε σπιτι πηρα τον γιατρο μ οι γονεις μ χαλια ειναι κλπ γτ με εχει καταβαλλει αγχος δεν τρωω δεν κοιμαμαι εχω υπερενταση και θελω να φυγω μ εχει κατσει να φυγω να παω στην αιθιοπια να βοηθησω τα παιδια η μεσω wwf εθελοντης καπου στην αλλη ακρη του κοσμου μ λενε ειμαι σε ψυχωση . εν παση περιπτωσει, μου μιλησε ο μπαμπας μ κ μ ειπε ''κοιταξε να δεις, την επομενη π θα σ φωναξει κλπ πες του αμα δεν με θελετε διωξτε με αλλα μη μ φωναζετε'', σκοπευω να κανω αυτο γτ οπως ειπε ο πατερας μ δεν θα χαλασω την υγεια μου για τετοια.

προσπαθουσα να ηρεμισω κ την επομενη πηγα για δουλεια. με το που με βλεπει ο μαλακας μ λεει τι εγινε πως εισαι? ειχα κριση πανικου του λεω. κ αν εχετε τον Θεο σας τι εκανε μετα ρε σεις? αρχισε να ΦΩΝΑΖΕΙ!ΝΑΙ καλα ακουσατε! να φωναζει! για τα ρολλα υγειας που θελει κλινεξ κ οχι σοφτεξ και να φωναζει αμεσως για αλλα πραγματα να κανω οπως να μην σκαναρω σε εκεινο το μηχανιμα αλλα στο αλλο και να τα λεει ΟΛΑ απανωτα και επαθα κοκομπλοκο φοβερη πιεση!

βγηκα εξω αφου εκανα οτι εκανα με 3 xanax , και πηρα τον πατερα μ τηλ. μ ειπε αμα ξαναγινει πριν φτασω στο οριο που με ειχε πιασει να σηκωθω να φυγω. εγω του ελεγα πως θα του σπασω το γραφειο κ πως θα του βαλω φωτια κ προσπαθουσε να με ηρεμισει.

γυρναω πισω παιρνω αλλα 2 xanax και ερχεται η συναδελφος μ η οποια ειναι κ φιλη μ κ μ λεει ετσι ειναι αυτος ο μαλακας καθε φορα που λειπει καποιος δεν εχει σημασια το γιατι, τσαντιζεται! και μετα σ κανει αλλα πραγματα για εκδικηση

ηταν μπροστα ειδε τι επαθα! ειναι λογικο να μ φωναζει ΑΜΕΣΩΣ την επομενη που πηγα να παθω κλονισμο?

οι αλλοι 2 υπαλληλοι τρομαξαν τοσο που εκλαιγαν μετα που εφυγα απ το στρες

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast