ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 142
    Senior Member
    Ηοrribell διαβασα όσα γράφεις και μου φαίνονται τοσο μα τοσο γνωριμα...χμμμ και ακόμα χειρότερα..
    Είχα αρκετούς δύσκολους εργοδότες, ο ένας ήταν όσα λες για τον δικό σου και ακομα παραπάνω. Η θέση μου δε στην εταιρία πολύ σημαντική άρα καταλαβαίνεις΄ποσο δυσκολη η επικοινωνία μας. Από τον φόρτο εργασίας , την συμπεριφορά και τις παράλογες απαιτήσεις του , τρελλαινόμουν. Μου τηλεφωνούσε για να καταλάβετε ο αντιπρόεδροςτης εταιρίας (που ήταν ένα πολυ καλο αλλά άβουλο άτομο) και με ρωτούσε, το έπαθες το εγκεφαλικο σου σήμερα?χαχα
    Λοιπόν η μόνη λύση είναι να μάθεις να τον αντιμετωπίζεις, όπως σου είπαν και τα κορίτσια παραπάνω. Όσο μείνεις και ψάχνοντας να βρεις κάτι καλύτερο. Με τους πανικούς σου τον τρέφεις..Στην ζωη μας θα συναντήσουμε τέτοιους ανθρώπους με τους οποίους με κάποιο τρόπο έχουμε μια σχέση εξάρτησης. Δες το σαν προσωπικο σου στοιχημα και μάθημα και δούλεψε το για να βγεις πιο δυνατή από αυτό.
    Πες μέσα σου ότι είναι ένα ανανδρο ανθρωπάκι, γελοιοποιησε τον, δεν μπορείς ν' αφήνεις έναν τετοιο ακομα και αν βρίσκεται σε θέση ισχύος, να παίζει με την ψυχολογία σου, να σε κάνει κουρέλι.Πήγαινε , κάνε την δουλειά σου, οταν σου βαζει τις φωνές για ασημαντα πράγματα χαμογέλα...θα τον εκνευρίσει απίστευτα...το έχω δοκίμάσει. Χαρτί?χαρτί...ότι πείτε...
    Πίστεψε με είναι ο πιο ανώδυνος τρόπος για να την βγάλεις καθαρή όσο είσαι εκεί μέσα.Μην του επιτρέπεις να πατάει πάνω στον φόβο και την αδυναμία σου. Και φυσικά ψάχνεις για δουλειά....
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frini View Post
    ..Λοιπόν η μόνη λύση είναι να μάθεις να τον αντιμετωπίζεις..
    Πόσο συμφωνώ μ' αυτό Φρύνη μου! Δυστυχώς μα για όλα πρέπει πρώτα να σπάσουμε τα μούτρα μας για να μάθουμε?
    Και να σκεφτείς ότι έχω ακούσει από συνάδελφο να λέει για κάποιον νεοπροσληφθέντα που χρειάζεται καθοδήγηση
    " ναι ρε σιγά μην του ανοίξω τα μάτια.. έχω ρίξει δάκρυα εγώ για να μάθω.. ας ρίξει κι αυτός.." πως λοιπόν να πάμε
    μπροστά σαν κοινωνία όταν απ' την μια δεν μας διδάσκουν συμπεριφορές κι απ' την άλλη ηθική;
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    markela ο γιατρος μου μπορει να μου κανονισει, αλλα μετα απο κει και περα τι? δεν ξερω ρε κοριτσια, δεν ξερω. ειναι μεν ετσι η κατασταση, αλλα δεν ειναι και ολοι οι ανθρωποι ιδιοι με ιδιες αντοχες. ειμαι 8 χρονια στο επαγγελμα και ξερω απ την καλη κ απ την αναποδη πως ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ειναι ολα χαλια. απιστευτα χαλια. εκμεταλευση οκ παει στο διαολο παντα γινοτανε κ ειδικα τωρα. αλλα η ασχημη συμπεριφορα ειναι που μ την δινει. δλδ ΔΕΝ ΖΕΙΣ!

δεν εχεις χρονο για σενα η για κανεναν. ασε που ουτε οικογενεια μπορεις να κανεις, επειδη αν σε δουν οτι αραβωνιαζεσαι η γκαστρωνεσαι, κοιτανε το ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝΕ,. τι μαθηματα ζωης δινουν στους νεους ανθρωπους? να εισαι σκυλι και να ζεις για να δουλευεις,
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Καλα Μαρκέλα μου αυτό το έχω συναντήσει και εγώ πολλάκις και μου φαίνεται αδιανόητο..τοσος εγωισμος..ελλειψη διαθεσης, κατανόησης, ανθρωπιας..τι να πω
    Για αυτό πρέπει να μάθουμε να επιβιώνουμε στις δύσκολες καταστάσεις, προστατεύοντας όσο μπορούμε τον εαυτο μας και την ψυχική μας ισορροπία.
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

Senior Member
    Κορίτσι μου έχεις δίκιο , δεν θα διαφωνήσω επί της ουσίας. Το κακο είναι ότι περνάμε απιστευτες ώρες στον χώρο εργασίας και μας ρουφάει τοση πολλή ενέργεια...Χρονια ολόκληρα επέστρεφα σπίτι και αισθανόμουν λες και είχα αδειάσει και δεν μπορούσα ν' αφιερώσω χρόνο και ουσία στην οικογένεια, στους φίλους , στον εαυτό μου.
    Από τη στιγμή που η κατάσταση είναι αυτή όμως και όσο πάει γίνεται χειρότερη, και οι αντιδράσεις μας πλεον μειωμένες, το καλύτερο είναι να βρουμε δικλειδες ασφαλειας . Και φυσικά να πιστεύουμε στον εαυτο μας και ότι θα βρεθεί κάτι καλύτερο στην πορεία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HorriBell View Post
    markela ο γιατρος μου μπορει να μου κανονισει, αλλα μετα απο κει και περα τι?..
    συνεχής και ψυχοφθόρα διαδικασία για να περνάς από επιτροπές.. και απ' ότι έχω ακούσει κι αν ισχύει-βέβαια όλα συνέχεια αλλάζουν,
    αφού το ασφαλιστικό παραμένει ρευστό-για τις ψυχώσεις π.χ. το ποσοστό αναπηρίας που δίνεται είναι γύρω στο 50% κι άντε να ζήσεις!

υ.γ. αν κάνω λάθος διορθώστε..

Senior Member
    ναι με το 50% δεν παιρνεις μια. πρεπει να εχεις αρκετα ενσημα και να πιασει το 67% που ειναι λιγο πιο κατω απ τον βασικο μισθο.

απο κει κ περα μπορεις να πιασεις και μια 4αωρη δουλεια. εγω εχω αυτη την δυνατοτητα να το κανω μιας και παρακολουθουμαι απο γιατρους χρονια και κανω αγωγες και αντιψυχωσικων κλπ κ απ ολα κ εχω χαρτι απο γιατρο αλλα το θεμα ειναι πως πρεπει να νοσηλευτω και αυτο δεν το θελω με την καμια! ισως το κανω στην εσχατη των περιπτωσεων για να μετρησει για την συνταξη. δεν ξερω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by HorriBell View Post
    ναι με το 50% δεν παιρνεις μια. πρεπει να εχεις αρκετα ενσημα και να πιασει το 67% που ειναι λιγο πιο κατω απ τον βασικο μισθο.

απο κει κ περα μπορεις να πιασεις και μια 4αωρη δουλεια. εγω εχω αυτη την δυνατοτητα να το κανω μιας και παρακολουθουμαι απο γιατρους χρονια και κανω αγωγες και αντιψυχωσικων κλπ κ απ ολα κ εχω χαρτι απο γιατρο αλλα το θεμα ειναι πως πρεπει να νοσηλευτω και αυτο δεν το θελω με την καμια! ισως το κανω στην εσχατη των περιπτωσεων για να μετρησει για την συνταξη. δεν ξερω...

δουλειά δηλ. πως θα πιάσεις; εννοείς "μαύρα"; δεν είναι παρακινδυνευμένο κάτι τέτοιο; και με το 50% βέβαια το καταλαβαίνω,
    γιατί είναι δύσκολο κανείς να επιβιώσει.. με το 67% όμως το βρίσκω ρίσκο! αν είν' έτσι πάντως όπως τα λες.. τι να πω..

Senior Member
    ναι μαυρα φυσικα. αν το κανω και μεινω με τον αραβωνιαστικο μ πανω δεν θα χω να πληρωνω και νοικι κλπ!!!!!

Banned
    Ας πω και εγω τον πονο μου . Πριν απο 2 χρονια μετεφεραν το τμημα μου σε αλλο τμημα για να αλλαξει η διοικηση με αποτελεσμα να μεταφερουν και τον προισταμενο μου . Με την αλλαγη αυτη ανελαβε αλλος το τμημα και καθε ανθρωπος εχει και το δικο του τροπο στο πως να δουλευει . Στην αρχη το επαιζε μυξοπαρθενα και δεν ελεγε πολλα , μολις ξεκινησαν οι πρωτεσ διαμαχες (ανταλλαγες αποψεων ) της τσαςπου δλδ . Γιναμε μαλλια κουβαρια . Τον χαλουσε βλεπετε τον κυριο οτι ο εργατακος γνωριζε περισσοτερα απο αυτον επανω στη δουλεια και με απαξιωνε συνεχως , με απομακρυνε απο τις ευθυνες τις οποιες ειχα και με εβαλε στην ακρη . Οι ιδεες μου περναν υλικη μορφη υπο την δικη του ονομασια και γενικα επικρατει αυτη η αναμπουμπουλα μεχρι και σημερα . Βεβαια οταν ερχεται η ωρα να ζητησει βοηθεια η απαντηση εχει ως εξης..... Γιατι ρε Νικολακη εσυ δε ξερεις?? εσυ εισαι ο προισταμενος εγω ειμαι ενας εργατακος.... Και ξαναγινομαστε κωλος

Senior Member
    Παιδια αν παιρνεις αναπηρικη συνταξη μπορεις να δουλευεις κανονικα , οχι μονο μαυρα. Το ξερω επειδη ειναι ο πατριος μου παραπληγικος και δουλευει κανονικα.
    Εκτος απο την συνταξη η οποια ειναι γυρω στα 600 επαιρνε και ενα επιδομα αναπηριας που τωρα το εκοψαν.
    Αλλα Horribel , το βρισκω λιγο γελοιο να μπεις σε μια τετοια διαδικασια απο την στιγμη που εισαι 25 χρονων και μπορεις να δουλευεις. Το θεμα ειναι να καταφερεις να εχεις μια δουλεια που να μην σε κανει να νιωθεις οτι χανεις την αξιοπρεπεια σου , αλλα αντικειμενικα λογω συγκυριων ειναι δυσκολο κατι τετοιο.

Senior Member
    εχω τοσο πολλα ενδιαφεροντα που δεν νομιζω να τα αφηνω ολα στην τυχη τους, πχ θελω να σχοληθω με αδεσποτα και με καποια φιλοζωικη και να γινω καπου εθελοντης. επισης γραφω αρθρα παω γυμναστηριο (τωρα δεν προλαβαινω) ή χορο και θα μπορουσα να παρω και σκυλο να σχολουμαι μαζι του, δλδ δν ειμαι απ τους τυπους που θα κατσουν σε ενα καναπε με την καμια!

Senior Member
    οκ έχω ένα καλό...
    Το έζησα και αυτό:
    Μπος : αύριο είναι του Διονυσίου Αρεοπαγίτου (προστάτης νομικών)
    Βοιντ: ναι?
    Μπος:ναι, 5 η ώρα θα βγούμε όλοι στη Σόλωνος για τη λιτανεία...πες το και στους άλλους, όποιος δε βγει είναι λόγος απόλυσης.
    Βοιντ: με δημοκρατικές διαδικασίες πάντα.
    Μπος: είπες κάτι?
    Βοιντ : όχι τίποτα (από μέσα μου: γαμιέσαι πούστη, μαλάκα, κομπλεξικέ, ψόφα)

μπορεί και να σπάει κανα πόδι με τόσο κράξιμο που έφαγε. :-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    χαχαχαχααχα να φανταστω πως ειναι εκτος ωραριου η λιτανεια ε?!

Senior Member
    Εντός είναι...τουλάχιστον θα είμαι εκτός γραφείου :-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast