ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 10 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 142
    Senior Member

ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ

με αφορμη τα νευρα που εχω με το δικο μου βλαμμενο σπαζα@@ σαδιστη κοπανο αφεντικο μου, λεω να ανοιξω το θεμα ωστε να γραφει ο καθενας τις περιπετειες του και τα ζορια που εχει τραβιξει, καθως και παραξενιες των αφεντικων τους.

οι φαντασιωσεις οτι τους πετατε απ το μπαλκονι δεκτες η οτιδηποτε αλλο, θα χει φαση!!!

ΘΕΜΑ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Αχ τι ωραιο θεμα!!Αλλα οτι και αν γραψω θα πρασινησει!!! :(

Senior Member
    Ας γραφουμε τα πιο περιεργα που μας εχουν πει, εχουν ζητησει, εχουν απαιτησει η μας εχουν κατηγορισει! και τα καψονια φυσικα

Senior Member
    ωραια καθε μερα εδω θα γραφω απο δευτερα ως σαββατο εδω κ μονο εδω.....το πιο φρεσκο ....μιλαω στο κινητο μου κ έρχεται αθορυβα απο πισω μου κ κάθετε κ ακουει ολη τη συζήτηση εγω παθαίνω το κατιτις μου κ μου λεει στο τελος εδω μεσα δε κουβεντιάζουμε...γιατι κυριος δε μου το ειπες απο το πρωτο δευτερολεπτο αλλαααα ακουσες ολη την κουβεντα κ επειδη ο θεος εδωσε κ γυρισα κ σε ειδα να εισαι σαν την αλεπου σε μια ακρη κ να κρυφακους βρηκες να πεις οτι ειπες τεσπα....φαντασιώση εκεινη τη στιγμη να τον βαλω να καταπιει το κινητό κ συνάμα να του στριβω ανελεητα την τεραστια μυτη του...αχ αυτα
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Banned
    Εγω ειχα μια βρωμιαρα προισταμενη,αντε να μην γραψω για τα καψονια που περασα θελω ολοκληρες εβδομαδες..!Αυτο που δεν αντεχα ηταν η μυρωδια απο τις μασχαλες της!!Καθε μεσημερι κλεινομασταν στο γραφειο με κλειστα παραθυρα (ηταν και διακριτικη τρομαρα της) και τσιριζε και ειχε και τα χερια στην αναταση!!Ηθελα να πεθανω απο την μποχα!!Βασανιστηριο!!

Senior Member
    μου ρχεται εμετος και μονο που το διαβαζω.

λοιπον, ο δικος μ απαιτει καθε φορα π ακουω κορναρισμα εξω να ψαχνω να βρισκω ποιος κορναρει κ γιατι κ να βρισκω ποιος τον μπλοκαρε. θελει να μαθαινει γιατι η ΔΕΗ ενω ειπε θα εχει σημερα διακοπη απ τις 7.30 εως τις 17.30 , τελικα εχουμε ρευμα. με ειχε βαλει να πεταξω το νερο που κραταω στο ψυγειο με το ονομα μ πανω, επειδη θελω να πινω απ το μπουκαλι κ ειχα δικο μ νερο. μου εκανε 1 μηνα φασαρια επειδη τα χαρτομαντηλα κυβος στο γραφειο του ειχαν πανω λουλουδακια. ζητας να φυγεις στην ωρα σου κ σου λεει ''περιμενε λιγο'' κ ενω εχει περασει 1 ωρα απ την ωρα που επρεπε να εχεις σχολασει, σου χτυπαει την εσωτερικη κ σ λεει ''δεν θελω τπτ μπορεις να φυγεις.'' . παντα οταν ειναι ωρα να σχολασουμε κατι κανει ωστε να μην μας αφησει να φυγουμε (πχ παει τουαλετα και χεζει με την εφημεριδα επι μιση ωρα η παει βολτα με το σκαφος του.

δεν με αφηνει να καπνιζω ουτε καν εξω (σιγα μην το κανω) και δεν με αφηνει να ακουμπαω το κινητο μου

παντα οταν ειναι φιλοι του η αλλοι μπροστα βρισκει λογους να μου φωναζει αγρια για κατι

μου λεει να του φτιαξω κατι με λαθος τροπο, κ οταν το κανω οπως το ειπε φωναζει επειδη δεν το κανα σωστα αλλα δεν παραδεχεται οτι ετσι το ειχε ζητησει. φυσικα αν το κανεις με τον σωστο τροπο σου λεει πως ειναι λαθος και οτι δεν σου ειπε να κανεις κατι τετοιο

Banned
    Quote Originally Posted by HorriBell View Post
    μου ρχεται εμετος και μονο που το διαβαζω.

λοιπον, ο δικος μ απαιτει καθε φορα π ακουω κορναρισμα εξω να ψαχνω να βρισκω ποιος κορναρει κ γιατι κ να βρισκω ποιος τον μπλοκαρε. θελει να μαθαινει γιατι η ΔΕΗ ενω ειπε θα εχει σημερα διακοπη απ τις 7.30 εως τις 17.30 , τελικα εχουμε ρευμα. με ειχε βαλει να πεταξω το νερο που κραταω στο ψυγειο με το ονομα μ πανω, επειδη θελω να πινω απ το μπουκαλι κ ειχα δικο μ νερο. μου εκανε 1 μηνα φασαρια επειδη τα χαρτομαντηλα κυβος στο γραφειο του ειχαν πανω λουλουδακια. ζητας να φυγεις στην ωρα σου κ σου λεει ''περιμενε λιγο'' κ ενω εχει περασει 1 ωρα απ την ωρα που επρεπε να εχεις σχολασει, σου χτυπαει την εσωτερικη κ σ λεει ''δεν θελω τπτ μπορεις να φυγεις.'' . παντα οταν ειναι ωρα να σχολασουμε κατι κανει ωστε να μην μας αφησει να φυγουμε (πχ παει τουαλετα και χεζει με την εφημεριδα επι μιση ωρα η παει βολτα με το σκαφος του.

δεν με αφηνει να καπνιζω ουτε καν εξω (σιγα μην το κανω) και δεν με αφηνει να ακουμπαω το κινητο μου

παντα οταν ειναι φιλοι του η αλλοι μπροστα βρισκει λογους να μου φωναζει αγρια για κατι

μου λεει να του φτιαξω κατι με λαθος τροπο, κ οταν το κανω οπως το ειπε φωναζει επειδη δεν το κανα σωστα αλλα δεν παραδεχεται οτι ετσι το ειχε ζητησει. φυσικα αν το κανεις με τον σωστο τροπο σου λεει πως ειναι λαθος και οτι δεν σου ειπε να κανεις κατι τετοιο
    Χμ..!Ξερω ξερω απο ψυχακηδες!!

Senior Member
    γαματοι αυτα ειναι πολυ αστεια γραψτε κι αλλα ποσα τετοια τη μερα γινονται;

Senior Member
    πω πω βρε κοριτσια τι φρικη...
    στην πρωτη περιπτωση.....οντως μια χοντρη σφαλιαρα στα μουτρα και να του χωσεις το κινητο στον κ@@@@ ...νομιζω ειναι λιγα...
    στην δευτερη...για ονομα!!! δεν της μιλησε κανεις της κυρα στριγγλας για το ρεξονα!!!!και με τα χερια στην αναταση!!!! ξερναω!!!!!
    και στην τριτη...τι να πω...ειμαι σιγουρη οτι στις πολυ ιδιωτικες του στιγμες αυτο το ατομο γουσταρει τρελλα να τον δενουν με λουρια με ενα μηλο στο στομα και να τον βαρανε αλυπητα...;)δεν ξερω...με κατι τετοιους εκει παει το αθωο μυαλο μου....:)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Member
    ημουν σε ενα καφε υπευθυνη για ενα χρονο και 3 μηνες!εδωσα πολλα πραγματα,και το αφεντικο ενας τριανταρης που ανοιξε επιχειρηση με τα λεφτα του μπαμπα ο οποιος μπαμπας ειναι φοβερος ανθρωπος!δν με εκτιμησε και καθοτι ειμαι της δουλειας πολλα χρονια ουτε που με ακουγε!χρωστουσε και χωρις να μου πει κουβεντα εβαλε κρυφα στη χρηση ευκαιρια πωλητηριο για το μαγαζι!το ανακαλυψα γιναμε κωλος και τελικα το πουλησε και εναμιση χρονο ειμαι ανεργη και ενα χρονο εξαιτιας αυτου του μαγαζιου που τοσο αγαπησα ημουν σε καταθλιψη με καταλοιπα και φοβιες που με ταλαιπωρουν μεχρι και σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαλακες ολοι τους τι να πεις!!!!!!!δεινεις ενεργεια,χαμογελο,διαθεση,� �ους κρατας ολοκληρο μαγαζι και ολοι οι αλλοι σε εκτιμανε εκτος απο αυτους!!!!!!!!ΠΑΙΔΙΑ!ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ,ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!τπτ αλλο!καντε τη δουλεια σας και παπαλα!κανενα διακιωμα και κανενα θαρρος!δειτε πως καταντησα εγω αποτη στεναχωρια μου!δν μπορουσα να καταπιω,δν ειχα ορεξη να φαω,εχω ταχυπαλμιες και δυσπνοιες ακομα!!!!!!!εγω που 23 χρονια δν ειχα τπτ αλλο εκτος απο μια γριπη!!!!!!!!!!!!!Horribell υπομονη και σου στελνουμε ολη την καλη μας ενεργεια!!!!!να προσεχεις τον εαυτο σου και μονο!!!!!!!!!!!!!!

που πατε και μπλεκετε εσεις οι γυναικες παντα

Senior Member
    Οταν ηρθα Γερμανια υποτιθεται οτι θα δουλευα κανονικα 8ωρο με συμβολαιο κανονικο μισθο και λοιπα σε μια εταιρεια Ελληνων οι οποιοι ηταν και οικογενειακοι γνωστοι.
    Μου ειχαν προτεινει να μεινω σπιτι τους εγω τους ειχα πει οτι θα μεινω με τον φιλο μου. Τεσπα παω στην δουλεια , οι μηνες περναγαν συμβολαιο δεν εβλεπα και μου ελεγαν και παπαριες οπως: "Μα καλα ειναι δυνατον να μενεις με αντρα ανυπαντρη . Εμεις οι Ελληνες δεν τα κανουμε αυτα "
    Τεσπα εγω ειπα πως αν δεν δω συμβολαιο θα κανω μηνυση. Το αποτελεσμα ηταν να την κανω με ελαφρα απο την δουλεια και η ηλιθια ******* πρωην αφεντικινα πηρε τηλεφωνο τηλεφωνο την μανα μου ( την οποια δεν ειχα δει για ενα χρονο ) και με εβριζε.
    Το διανοηστε?

Υ.Γ: Mετα απο εμενα , εμαθα , οτι πηραν στην δουλεια μια αλλη κοπελα απο Ελλαδα , η οποια εμενε σπιτι τους και την εκανε και αυτη μετα απο 2 μηνες δουλειας.

Senior Member
    παιδια οι ελληνες εργοδοτες, νομιζουν πως τους εστεψαν βασιλιαδες και δικτατορες. εχει ο αλλος μια επιχειρηση με 3 ατομα και νομιζει πως εχει πολυεθνικη με 400 βαπορια και οτι ειναι καποιος. ειδικα αυτοι οι οποιοι κληρονομισαν απο τους γονεις τους.

οι περισσοτεροι απο αυτους δεν εχουν καν παιδια, το αφεντικο μ ειναι γεροντοπαλικαρο 67 χρονων κ εχει 2 γκομενες. πως να ξερεις πως ΚΑΠΟΙΑ στιγμη ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ σπιτι σου να δεις την οικογενεια σου, να πας να ψωνισεις για το σπιτι σου η να κανεις οτιδηποτε επειδη ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΗ!καθε μερα φευγω 9.30 το πρωι απ το σπιτι μου κ φτανω 20.30 - 21.00 πισω! και στην τελικη αμα θες να μιλησεις στο κιν θα μιλησεις, ουτε στο σχολειο δεν μας τα καναν αυτα! νομιζουν πως επειδη δουλευεις γι αυτους και σε πληρωνουν πρεπει να ανεχεσαι βιτσια και παραξενιες και να σε μειωνουν. το μονο που δεν εχουν υπολογισει ειναι οτι αν καποια μερα λασκαρει κανενος υπαλληλου η βιδα, ποιος τον σωνει.

με ολα αυτα, γινεσαι κ εσυ εντελως αντιπαραγωγικος. δεν εχω ορεξη να δουλεψω και τα παιρνω κρανιο οταν μου λενε ''αλλοι κανουν κρα για δουλεια στους καιρους που ζουμε κ εσυ αντ να λες κ ευχαριστω...'' . σε τι να πω ευχαριστω που θα βγαλω καρκινο απ ολα αυτα και που παιρνω χαπια που ολο και αυξανονται οι δοσεις????

πραγματικα εχω ακουσει και περιστατικα ατομων στο εξωτερικο, ομως οι ελληνες αφεντικα ειναι ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ!

μου εχει τυχει εργοδοτης 80φευγα να προσπαθει καθε μερα να με χουφτωσει κ να μ ταζει πραγματα, μου εχει τυχει εργοδοτρια να με βαζει να καθαριζω με αζαχ και χαρτι ενα ενα τα φυλα του μπαμπου. μου εχει τυχει εργοδοτης να μην ακουει καλα και οταν του λεω πως τον ζηταει ο ταδε στο τηλ να ακουει αλλο ονομα κ μολις μιλαει μετα να ερχεται απειλητικα να με χτυπησει επειδη του ειαπ λαθος ονομα!μα χριστιανε μου σωστο ονομα σ ειπα εσυ εισαι κουφαλα!αλλα δεν ακουνε απο λογια επειδη ειναι αφεντικα. δεν εκτιμανε ατομα που προσπαθουν, δεν αντιμιλανε ΠΟΤΕ , δεν κανουν φασαριες και τα λοιπα. εδω που ειμαι , δουλευω 2 χρονια,. πριν απο εμενα οι κοπελες που ειχανε δεν εμεναν πανω απο 5 μηνες, τις εδιωχνε η τις εκανε να παραιτηθουν . το ιδιο κ στις αλλες δουλειες, αμα εισαι γραμματεας παει να πει αυτοματα πως εισαι και σακος του μποξ.

εκτος απ την δουλεια γραφειου, καθαριζεις φτιαχνεις φαι φτιαχνεις καφε για ολους , σε στελνουν στα hondos να τους παρεις καλλυντικα κ στο καθαριστιριο για τα ρουχα και παρ ολα αυτα ΔΕΝ μπορεις να κανεις ενα τσιγαρο η να μιλησεις στο κιν σου οταν χτυπαει! μια φορα μ εδωσε κατι να κανω κ μ ειπε να σημειωσω την ωρα γιατι θα με χρονομετρησει! επισης με ρωταει να ξερω πραγματα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δικια μ δουλεια, ειναι του λογιστη πχ. κ οταν του λεω δεν ξερω να παω να το ψαξω με βριζει επειδη δεν το ηξερα απ εξω εκεινη την ωρα.!

εε να το χεσω!

Senior Member
    αααααα ναι ξεχασα να αναφερω και στις συνεντευξεις για δουλεια τι γινεται. εχει ο αλλος πχ ενα βαπορι και το οποιο ειναι αρεστ πχ, και οταν πας στο ιντερβιου για γραμματεας σε περνανε απο τις δοκιμασιες του πυργου του τακετση-ταχετσι πως σκατα το λενε.

για ξυπνιστε ρε γμτ.

κ λογω κρισης εχουν γινει ολο κ πιο πολυ καθικια επειδη τους χρειαζεσαι. 8 χρονια δουλευω και τα νευρα μου εχουν γινει κροσια και εχω και διπολικη!!!!!!παρ ολα αυτα προσπαθω αλλα δεν την παλευω και δεν ξερω τι να κανω αλλο. τα μισω τα γραφεια..

Senior Member
    αγαπημένο μου ημερολόγιο,σημερα στη δουλεια επικράτησε μια σχετικη ησυχία ..εγω εξακολουθώ να θελω να σκοτώσω το αφεντικό μου ..ειμαι σίγουρη οτι αυριο μου ετοιμαζει σαδιστικες εκπλήξεις χοχοχο
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Page 1 of 10 123 ... LastLast