ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 142
    Senior Member
    ΓΕια σας παιδες, επανερχομαι στο θεμα επειδη εχω τα νευρα μου

μετα απο ενα διαστημα ηρεμιας, αφου πεθανε η μανα των αφεντικων μου κ επειτε αρχισανε παλι το ιδιο βιολι. το θεμα ειναι ομως πως τωρα με προσβαλλουν συνεχως. για πραγματα που ακομα δν ειναι δουλεια μ , ειναι της καθαριστριας!εγς δεν ειμαι καθαριστρια! οχι οτι εχω κατι με τις καθαριστριες αλλα εγω δεν ειμαι μια!για αλλο λογο πληρωνομαι!

τελοσπαντων παλι ο πατερας μ λεει τα γνωστα να μην δινω σημασια. μα πως να μην δωσω, θα πρεπει να ξεχασω την μιση μ ζωη δλδ για 3 ωρες ΜΟΝΟ που καθομαι σπιτι μ!την μερα ζω 3 ωρες . μετα πεφτω για υπνο.

ειναι τοσο καταδικη τελικα η ζωη μας?> ειμαι πολυ δυστυχισμενη π πρεπει να υπηρετω κακομαθημενα ατομα. παντα και παντου ειναι ετσι στα γραφεια το εχω δει!δεν ειμαι χτεσινη, ειμαι 8 χρονια!

τσαντιζομαι π ο πατερας μ λεει πως εγω ειμαι η εξυπνη κ η δυνατη, ενω η αδερφη μ αδυναμη οποτε και της ανοιξε μαγαζι. εκεινη καλα περναει, φυσικα δεν της μενουν λεφτα αλλα δν εχει αναγκη σπιτι μενουμε ολοι μαζι.

φυσικα την αγαπαω δεν ζηλευω!αλλα δν θελω να μαι η δυνατη!βαρεθηκα τις μλκιες!κ με κουρασανε οι μλκες

αν δν ειχα εξοδα λογω του οτι μενουμε μακρια με τον δικο μ κ πρεπει να ξοδευω λεφτα για μετακινησεις και αεροπλανα και τρενα, θα τα ειχα παρατησει
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    και να προσθεσω πως αμα ξανακουσω καποιον να μ πει ''παλι καλα να λες που τουλαχιστον εχεις δουλεια'' θα του βαλω τπτ εκει που κανονικα θα επρεπε να βγαινει κατι.

Senior Member
    αφου ζειτε ολοι μαζι, γιατι δεν πας κι εσυ στο μαγαζι με την αδερφη σου μηπως το εξελιξετε κιολας?

edit: ρεμ εβαλε τσιγκινο και παει τοιχο-τοιχο :ΡΡΡΡ

Senior Member
    ρεμ χρονια και ζαμανια! :P

ναι το σκεφτικα αυτο ηδη, αλλα ειναι καινουργιο το μαγαζι 3 μηνες τωρα και τα εσοδα πανε στο εμπορευμα και εχει μεγαλο νοικι κλπ. στην τσεπη της αδερφης μ δεν μενει κατι. φαντασου να μασταν 2. εγω παω και βοηθαω

Senior Member
    Quote Originally Posted by HorriBell View Post
    ρεμ χρονια και ζαμανια! :P

ναι το σκεφτικα αυτο ηδη, αλλα ειναι καινουργιο το μαγαζι 3 μηνες τωρα και τα εσοδα πανε στο εμπορευμα και εχει μεγαλο νοικι κλπ. στην τσεπη της αδερφης μ δεν μενει κατι. φαντασου να μασταν 2. εγω παω και βοηθαω
    δεν πειραζει, θα μοιραζετε το "κατι" στα δυο, μεχρι να αρχισει να αποφερει.
    ετσι κι αλλιως μενετε με τους δικους σας,δεν θα πειναστε.
    καλυτερα να καθεσαι στον καθε μαλακα για 600 ευρω?

Senior Member
    μμμ ναι δεν παιρνω 600 εκει ειναι το θεμα παιρνω περισσοτερα. ο πατερας μ δεν θα μ δωσει για να βλεπω τον ''γκομενο'' οπως τα αποκαλει αυτα και μ λεει πως θα νιωθω αχρηστη γτ τι θα κανω στην υπολοιπη ζωη μ?

αυτο το ''κατι'' π μενει ειναι 100 ευρω. γιατι σαν νεο μαγαζι παει ολο το εισοδημα στα εμπορευματα

μακαρι να μεγαλωσει να παει καλα να παω μαζι της μακαρι

Senior Member
    αν σε θελει κι οταν βγαζει λεφτα, καντο ετσι. ακομα καλυτερα.
    οποτε κανε υπομονη με τον μαλακα. σκεψου οτι ειναι παροδικο μεχρι να παει καλυτερα η δουλεια και να φυγεις

Senior Member
    και να προσθεσω πως αμα ξανακουσω καποιον να μ πει ''παλι καλα να λες που τουλαχιστον εχεις δουλεια'' θα του βαλω τπτ εκει που κανονικα θα επρεπε να βγαινει κατι.
    χαχουχο!! πού θα με βρεις; λοιπόν ψάξε για κάτι άλλο, καλύτερο και τότε ναι, σήκω και φύγε.. πάντως, όλοι σήμερα αναγκαστικά κάπως έτσι δουλεύουν.. μπαλαντέρ,
    ή πες του να σ' απολύσει.. Μαζί με το αδελφάκι σου, στο μαγαζί θάταν ό,τι το καλύτερο! Καλορίζικο να είναι!! :)
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Παλι καλα που εχεις δουλεια να λες :P
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Junior Member

Αφεντικά για σκότωμα SOS!

Γεια σε όλους!
    Έχω στα σκαριά δημοσιογραφική έρευνα σχετικά με..Αφεντικά για σκότωμα! Όσοι θεωρούν πως έχουν δυνατές εμπειρίες από απαίσια αφεντικά, μπορούν, εάν θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου στο [email protected] για να τα πούμε ένα χεράκι και να καταγραφεί η εμπειρία τους ώστε να βγουν στο φως όλα όσα συζητούμε μεταξύ μας...και θα θέλαμε να πούμε στα αφεντικά αλλά δεν τολμάμε να τους πούμε!
    Η συμμετοχή σας σε αυτή την προσπάθεια θα με υποχρέωνε :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
    Last edited by Des Orf; 18-12-2012 at 18:34.

Senior Member
    μπορεις να παρεις ολα αυτα που γραψαμε και να τα βαλεις αλλα ανωνυμα! :P

soft ααααα κι εσυ βρουτεεεεεεεεεε

Senior Member
    γεια σου χοριμπελακι....ασε τα ιδια ....τα μαλλια μου μαπα εχω κανει...γι αλλο μας λενε οτι μας θελουν κ γινομαστε γενικών καθηκόντων ...καλα απο καθαρισμα δεν το συζητώ ,παντου με χωνει βεβαια κλωτσαω κ δεν εχω καθαρίσει μεχρι στιγμης τουαλέτα....του λεω δεν την χρησιμοποιώ κ δεν την καθαρίζω..ασχετα αν οταν δεν με βλεπει παω στα πεταχτα χαχαχα...τρελαρες αφεντικα...που να γινουν υπάλληλοι κ να περασουν τα ιδια κ χειρότερα..
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Τελειο θεμα παιδια μπραβο...εχω να πω κι εγω.... ουυυυυυυ ιστοριεσ και ιστοριες...τωρα δεν εχω χρονο θα πω το πιο προσφατο..
    "πριν 2-3 μερεσ ελεγε ο παπαδακησ το πρωι για τισ κυριακες που λενε να επιβαλουν στα μαγαζια να ειναι ανοιχτα...

για την ιστορια να πω πωσ ειμαι μονη υπαλληλοσ στο μαγαζι...το μαγαζι ειναι μεγαλο..εργαζομαι συνεχομενο χωρισ να κατσω..(καθομαι καπου συνολικα 10 λεπτα).. για 12 ωρεσ τις 3 ημερες... και 6-7 τισ υπολοιπες... και σαββατο φυσικα.. μεχρι τισ 6...
    ...χωρισ αδειες... χωρισ δυνατοτητα καθυστερισησ και γενικα χωρισ δικαιωματα...
    και ενω συζηταμε με εναν πελατη για το θεμα...λεω εγω''ε οχι και τισ κυριακεσ...ειδη δουλευω 6 μερεσ...να ζησω και λιγο..'' και πεταγεται κανοντας εναν μορφασμο και σηκονοντας το χερι και λεει περιφρονητικα...'' καλαα μωρε εσυ..ΕΓΩ .. δεη θα πληρωνω και για κυριακεσ?''....

εκμεταλευση τι να πεισ...και 600 ευρω μονο...αντε μη πω...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    αλλο.... θελει να εχουμε τα μαλλια μασ παντα λυτα... οταν καμια φωρα δεν αντεχω αλλο και τα πιανω..παντα μου λεει'' εισαι ασχημη ετσι.. πιο ομορφο ειναι το προσωπο σου με τα μαλλια κατω..ελα κατεβασε τα..''

και το αλλο ακομη χειροτερο.. θελει να ειναι στην τριχα(ελεοοοοσ μαγαζι με ρουχα ειναι οχι μπαρακι) ...και μου ειπε μια φωρα που εβαλα τζιν...-να μην φωρασ παντελονια .. εχεισ ωραια ποδια να φωρασ παντα κολαν και καλσον με τα φορεματακια σου..αυτα σου πανε -απανταω εγω εκει''ε ενταξει ανθρωπος ειμαι κι εγω..καμια φωρα θα βαλω και ενα παντελονι..δεν εχω και τοοοοσα ρουχα καμια φωρα..ξεμενω....χαχαχα...
    και απανταει αποτομα...μαζευοντασ το στην πορεια και καλα γλυκενοντας ''.....οχι .. αυτα που σου πανε να φωρας... να φωρας ξανα και ξανα τα ιδια και τα ιδια αν δεν εχεις πολλα...στο μαγαζι μου.....''

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ...και παιδια πραγματικα προσεχω πολυ το πως παω στην δουλεια ετσι κι αλλιως...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    σιγα μην του πληρωσω και *******!!!!!!!!!!!!!!!!

\αχαχαχαχαχαχα

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast